Φίλε μου Μήτσο που να στα λέω...
Όσο έλειπες έγινε σούσουρο μεγάλο γύρω από το άτομο σου, σχεδόν όλοι λέγανε ότι είσαι πούστης και σε γαμάει ένας αλήτης,χωριάτης Κορεάτης από την Σαχαλίνη.Εγω όπως πάντα σε υπερασπίστηκα και τους εξήγησα πως είναι καλό παιδί,πρωτευουσιάνος από το Βουκουρέστι, στο επάγγελμα κτηνίατρος βοοειδών.
Κάποιοι άλλοι είπαν ότι δουλεύεις χωρίς ένσημα και καθαρίζεις τις αποχετεύσεις της Πετρούπολης,και πάλι βγήκα μπροστά,τους εξήγησα πως παίρνεις και επιδόματα ως ΑΜΕΑ και ότι είσαι επιστήμονας που το έχει σπουδάσει το σκατό.
Τέλος ένας περίεργος τύπος εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει στην Πετρούπολη για να γίνει βεζίρης στη θέση του βεζίρη και να κοιμάται σε ξύλινο κρεβάτι.Του είπα πώς με κλανιές δεν βάφονται αυγά και ότι κοιμάσαι σε ντιβανοκασέλα που από κάτω έχεις καβατζώσει την Κική, μια ταριχευμένη κατσίκα,τον πρώτο σου έρωτα.
Φίλε μου Μήτσο να ξέρεις πως σε φθονούν και σε μισούν όλοι επειδή είσαι προκομμένος και ομορφόπαιδο,να φοράς το εσώρουχο ανάποδα και ας σου κόβει τα αρχίδια ο κουραδοκόφτης,προστατεύει από το κακό το μάτι!