Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.936
Περαστικά τύπεΕίναι πολύ παράξενη κατάσταση,νομίζεις οτι είσαι καλά και μόλις πας να δουλέψεις γίνεσαι χάλια.
Περαστικά τύπεΕίναι πολύ παράξενη κατάσταση,νομίζεις οτι είσαι καλά και μόλις πας να δουλέψεις γίνεσαι χάλια.
Ισως.Είναι ασυνήθιστο πάντως.Ενώ είναι σαν κοινό κρυολόγημα έχεις τη δύσπνοια που σε γαμάει.
Ισως.Είναι ασυνήθιστο πάντως.Ενώ είναι σαν κοινό κρυολόγημα έχεις τη δύσπνοια που σε γαμάει.
Νιώθω οτι θα περάσει αλλά είναι ύπουλο.Είναι πολύ παράξενη κατάσταση,νομίζεις οτι είσαι καλά και μόλις πας να δουλέψεις γίνεσαι χάλια.
Πάντως αν είναι αυτό ο κορωναιός είναι αρκετά βαρύ και επικίνδυνο,άμα είναι κανείς ηλικιωμένος θα δυσκολευτεί αρκετά.Δε θα μπορεί να αναπνεύσει βασικά.
Εγώ Γερμανία κανονικά δεν αρρωσταίνω,ήμουνα άρρωστος μόνο 2 μέρες τα τελευταία 7 χρόνια.Αλλά αυτό τώρα με έχει γαμήσει.Δεν είναι δηλαδή κανονικός ιός για Γερμανία.
Πήγα σήμερα στη δουλειά και μετά από μία ώρα γύρισα.Αμα απλώς κάθεσαι σπίτι είναι πολύ καλύτερα,δεν έχεις αυτή τη δύσπνοια.
Γαμώ την ΕΕ.Επρεπε να βάλουνε όλους τους ταξιδιώτες από Κίνα σε καραντίνα.
Είναι αλλιώς αυτό το κρυολόγημα,μάλλον θα πάω να κάνω το τεστ.
Ποτε εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα τυπε?Νιώθω οτι θα περάσει αλλά είναι ύπουλο.Είναι πολύ παράξενη κατάσταση,νομίζεις οτι είσαι καλά και μόλις πας να δουλέψεις γίνεσαι χάλια.
Πάντως αν είναι αυτό ο κορωναιός είναι αρκετά βαρύ και επικίνδυνο,άμα είναι κανείς ηλικιωμένος θα δυσκολευτεί αρκετά.Δε θα μπορεί να αναπνεύσει βασικά.
Εγώ Γερμανία κανονικά δεν αρρωσταίνω,ήμουνα άρρωστος μόνο 2 μέρες τα τελευταία 7 χρόνια.Αλλά αυτό τώρα με έχει γαμήσει.Δεν είναι δηλαδή κανονικός ιός για Γερμανία.
Πήγα σήμερα στη δουλειά και μετά από μία ώρα γύρισα.Αμα απλώς κάθεσαι σπίτι είναι πολύ καλύτερα,δεν έχεις αυτή τη δύσπνοια.
Γαμώ την ΕΕ.Επρεπε να βάλουνε όλους τους ταξιδιώτες από Κίνα σε καραντίνα.
Είναι αλλιώς αυτό το κρυολόγημα,μάλλον θα πάω να κάνω το τεστ.
Εθεάθη ο κορονοιός σε συνεδρίαση !!!
Η έλξη για τις αφρικανές, σου έμεινε από τη θητεία στη .... μαδαγασκάρη ;;;
Ο κμαν , ποτέ δεν έχει ποστάρει φωτό με αφρικανές.
Ο σκληρος ακουραστος και κοστουμαρισμενος χυστης του σαιτ φιλε δεν καταδεχεται να γαμησει σκουροχρωμες.
Μονο σε λευκες κανει τη σουφρα φινιστρινια.
Ως προς την επιλογη του χρωματος, συμφωνω απολυτα με τον σκληρο και ακουραστο.
Δεν εχω παει ποτε με σκουροχρωμη, ουτε και θα παω ποτε.
Προτιμω την αγαμια εαν δεν υπαρχουν λευκες ανοιχτης αποχρωσης διαθεσιμες.
Φιλε μαιντ, προτιμω να μεινω στην αγαμια παρα να ακουμπησω κατι σκουροχρωμο, δεν μου βγαινει φιλε.
Μου εχει δοθει απειρες φορες η ευκαιρια αλλα ποτε μου δεν μπορεσα να ξεπερασω το "κολλημα" και να δοκιμασω.
Δεν μου παει.
Να ναι καλα τα κοριτσια, αλλα οχι με εμενα.
Ο σκληρος ακουραστος και κοστουμαρισμενος χυστης του σαιτ φιλε δεν καταδεχεται να γαμησει σκουροχρωμες.