aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Κάποτε τα ανατολικά νήματα σε αυτό το site ήταν πραγματικός θησαυρός πληροφοριών με σοβαρά μέλη που έδιναν πραγματικές πληροφορίες πολύτιμες για κάποιον που ήθελε να ταξιδέψει ανατολική Ευρώπη και μάλιστα παρακίνησε και πολλούς να σηκωθούν απο τις καφετέριες να αφήσουν τις Ελλεινίδες και να πάνε πάνω!!!!!!Δεν εχω κομπλεξ κατωτεροτητας, ψυχωσεις και προβληματα ανασφαλειων που θα προσπαθησω να ξεπερασω με το να βαλω φωτογραφιες και να ακουω τα μπραβο και τα ουαου και εισαι ο καλυτερος και λοιπες αλλες μαλακιες τυπε.
Δεν εχω αναγκη για κατι τετοιο. Εσυ και ο καθενας που εχετε την αναγκη, καντε το.
Τραβα μια βολτα στον χ ψυχιατρο και ρωτα τον, αν καποιος ανεβαζει φωτο απο τις συνευρεσεις που εχει με τη χ κοπελα επι πληρωμη, ανεβαζει τις φωτο σε κοινη θεα να τις δουν δεκαδες ανθρωποι ωστε να εισπραξει την επιβεβαιωση και το θαυμασμο, εχει θεμα; Τι τρεχει με αυτο το τυπακι;
Ρωτα λοιπον εναν επιστημονα να παρεις μια επισημη και υπευθυνη απαντηση για το θεμα σου και μη ζητας να μιλαμε για τα αυτονοητα.
Ο καθενας κανει τη ζωη που κανει, ξερει πολυ καλα τι κανει και ποιος ειναι και δεν εχει αναγκη της επιβεβαιωσης απο το χ ψ αγνωστο τυπακι μεσα σε ενα δημοσιο φορουμ με το να ανεβαζει φωτο απο γκομενες.
Οσο και να με προκαλεις εσυ ή ο κμαν ή ο χ ψ τυπος, δεν προκειται να ανεβασω ποτε φωτο, δεν το εχω αναγκη, δεν περιμενω απο κατι τετοιο να νιωσω πιο αντρας και καλυτερα μεσα μου.
Εσυ τι πιστευεις, οτι ολα αυτα τα χιλιαδες μελη που δεν ανεβαζουν φωτο, δεν γαμανε; Οτι γαμας μονο εσυ και οι λοιποι πληρωτεοι επειδη ανεβαζετε φωτο απο τα "κατορθωματα" σας;
ή πιστευεις οτι ολοι εδω μεσα ειναι μελη επειδη γαμανε αποκλειστικα και μονο επι πληρωμη;
Οχι τυπε, εχει παιχτακια εδω μεσα που και γαμανε καλα μουνια χωρις να πληρωνουν, και δεν ειναι αποτυχημενα δουλακια του μισθου, και δεν λενε τιποτα γιατι πολυ απλα δεν το εχουν αναγκη. Δεν εχουν ολοι την αναγκη που εχεις εσυ ή ο κμαν ή ο χ ψ τυπος.
Αυτα τα καναμε οταν ηλικιακα ειμασταν απο 6 ετων εως 12 το πολυ 13. Τοτε ειχαμε την αναγκη να δειξουμε στους γυρω μας το ποσο μαγκες ειμαστε. Μετα, τα βρηκαμε με τον εαυτο μας, λυσαμε τα οποια θεματα, και απλα προχωραμε χωρις να εχουμε αλυτα ζητηματα στη πλατη μας. Αυτο, οι νορμαλ αντρες, οι μη νορμαλ οι προβληματικοι ακομα ψαχνουν την επιβεβαιωση και το θαυμασμο στα 40 45 50 τους.
Αν ειμασταν 12 ετων, ναι ισως θα σου ανεβαζα φωτο απο τα νεα μου παιχνιδια και τα καινουρια μου παπουτσια για να σου τη πω.
Στο ΠΛΑΙΣΙΟ πάντα της καλοπροαίρετης ανταλλαγής πληροφοριών και χωρίς θέληση να μειώσει κάποιος κάποιον άλλο και για να δοθεί μια καλύτερη εικόνα, κάποια μέλη που αναφέρει ο Μίδας αλλά και άλλοι βάζαμε σποραδικά κάποιες φωτογραφίες για να βοηθηθεί ο αναγνώστης για το τι λέμε! Εντάξει κάποιοι κάναν και λίγο το κομμάτι τους αλλά μέχρι εκεί!
Για παράδειγμα όταν πήγα Κρακωβία το 2016 με αρνητικό κλίμα στο Φόρουμ πως δεν θα κάνω τίποτα ,
όμως χτύπησα ένα Πολωνεζάκι 23 χρονών που ήρθε μετά και Ρόδο διακοπές και έβαλα φωτογραφίες της για να καταλάβει ο αναγνώστης για τι μιλάμε! Άλλες φορές έχουμε βάλει και μπάζα!
O φίλος Τάσος3 υπόδειγμα μέλους που έλεγε πως πήρα αυτή στη φώτο απο το τάδε κλάμπ στο Κισινάου και όχι μόνο με τον τάδε τρόπο! Όλα απολύτως εφικτά αν έχεις τον αέρα του!
Μέχρι και ο Δημητράκης τότε ήταν σοβαρότατος ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ χωρίς κτηνοβασίες, Σατανισμους και λοιπές χοντράδες και ήταν αγαπητός σε όλο το site!!!
Και ο Κμαν ήταν ένας απο αυτούς! Μάλιστα κατα το παρελθόν ήταν πολύ μυστικοπαθής και για περιπου 10 χρόνια όλοι πιστεύαμε πως ήταν ένας ογκώδης μαλλιαρός θρασύτατος τύπος που με τον όγκο του εκτόπιζε τους αραβότουρκους στις πίστες της Πολωνίας και του Κιέβου! Η ιστορία με τις φωτογραφίες του Κμαν είναι σχετικά πρόσφατη! 3-4 χρόνια τώρα απο το 2008 που εμφανίστηκε στο φόρουμ!