Αγαπητέ Mindreader, φαίνεσαι αξιόλογος άνθρωπος με συγκροτημένη σκέψη.
Ο Αρχηγός Kman, κατά τη γνώμη μου, είναι λίγο attention whore. Γι αυτό επιλέγει αυτά τα άλογα του 1.90 και επίσης γι αυτό κλείνει τέτοια deal. Λες να μην ξέρει ότι με 200 euro γαμαει πολύ ανώτερα cg η ct?
Είναι προφανές ότι κατά 90% τον φτιάχνει να τις κυκλοφορεί έξω και 10% να τις γαμαει.
ΠΡΟΣΟΧΉ, δεν το συμμερίζομαι, διαπίστωση κάνω. Νομίζω οι έμπειροι παίχτες δε μπαίνουμε στη διαδικασία να κρίνουμε τι φτιάχνει τον καθένα. Ζωή του είναι, όπως γουστάρει τη ζει...
Ειναι επίσης προφανές όμως ότι ο Kman είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος, μαχητικός, έξυπνος και τα λέει ωραία.
Για το λόγο αυτό τον αγαπάμε, του στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και του ευχόμαστε τα καλύτερα!
Δεν έχω καταλάβει πως ξεκίνησε η κόντρα σας, εγώ σας εκτιμώ και τους δύο. Σας θεωρώ δύο από τα πιο αξιόλογα μέλη της παρέας.
Θα σου απαντήσω γιατί εκτός από εσένα με έχουν ρωτήσει και άλλοι και πολλοί σε PMs.
Οι δυο πρώτοι λόγοι είναι αυτοί που ανέφερε ο φίλος aegeanorg.
Είμαι μεγάλος σε ηλικία. Εχω ζήσει εποχές νέος που ταξίδευα για επαγγελματικούς λόγους σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και σε κάθε ταξίδι μου μέσα στη βαλίτσα μου κουβάλαγα 40 γυναικείο καλτσόν και 15 γυναικεία καλλυντικά για δώρα. Το τι γινόταν εκείνη την εποχή κάποιοι νέοι δεν το φαντάζονται καν !!
Ισως κάποτε αξίζει να κάτσω να γράψω κάποιες ιστορίες από τότε.
Μετά πλάκωσαν τα αγάμητα ηλίθια ναυάγια της Δύσης και το πάλαι ποτέ τοπίο παράδεισος του άντρα απλά μέσα σε μια εικοσαετία σταδιακά κάηκε.
Θέλεις να τα συμπαθώ αυτά τα ναυάγια ??
Για επαγγελματικούς κυρίως λόγους αλλά και για τουριστικούς μια και μου αρέσει να ταξιδεύω έχω ταξιδέψει σε 74 μέχρις στιγμής χώρες. Δεν ταξιδεύω για να γαμήσω πουτάνες. Ταξιδεύω γατί πρέπει λόγω της δουλειάς μου να το κάνω και γιατί μου αρέσει. Και λόγω κορεσμού μόνο οι ασυνήθιστες μακρινές χώρες πλεον τραβάνε την φαντασία μου. Επειδή πάντα ήμουν μουνάκιας τις ντόπιες γυναίκες πάντα τις δοκίμαζα. Και τέλος πάντων μπορώ να έχω μια βάσιμη άποψη
Το να έρχονται λοιπόν κάποια ( όχι όλα ) από αυτά τα ναυάγια και να μου το παίζουν ειδήμονες στις γυναίκες γενικότερα και ειδικότερα σε αυτές που ποτέ ούτε δοκίμασαν ούτε και θα δοκιμάσουν γιατί απλά δεν μπορούν γίνεται μάλλον αστείο και εκνευριστικό.
Και λέω δεν μπορούν γιατί το εισιτήριο για παράδειγμα για τη Μαδαγασκάρη κάνει 900 περίπου ευρώ. Το εισιτήριο για το μπουένος Αυρες κάνει 1300 ευρώ.
Για τα ξενοδοχεία σε δυτικά στάνταρντ άστο καλύτερα.
Όμως το να ταξιδέψω εγώ στο Μπουένος Αυρες η στο Ανταναρίβο με κάνει παρακατιανό ενώ η διαβολοεβδομάδα στο κίεβο με τα 230 ευρώ εισιτήριο και το ξεπουπουλιασμα από τα εκεί αρπακτικά έχει παραπάνω αξία !!
Δεν κρίνω κανέναν !! Ο καθένας όπου και με όποιες γουστάρει .
Μέχρις του σημείου όμως που θα με προκαλέσει !! Γιατί τότε αλλάζει όπως καταλαβαίνεις το πράγμα !!