urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
Δεν θα αρνηθεις να της σκασεις 300-400€ εννοειςΩστόσο αν η Τσέχα επιμείνει σήμερα δε θα αρνηθώ να της ρίξω έναν πουτσο.
Δεν θα αρνηθεις να της σκασεις 300-400€ εννοειςΩστόσο αν η Τσέχα επιμείνει σήμερα δε θα αρνηθώ να της ρίξω έναν πουτσο.
Δεν θα αρνηθεις να της σκασεις 300-400€ εννοεις
Η Τσέχα είναι όντως μουναρα αλλά με ταλαιπώρησε.Δεν ξέρω τι γίνεται.Μαλακιζονται αγρίως οι γκόμενες.Ζητανε πολλά και δε θέλουν να δώσουν τίποτα.
Λέω ή έρχεσαι χοτελι να φας πουτσο ή τελειώνει εδώ το παραμύθι.
Και οι Ρωσίδες υστερικές είναι,όλο διαπραγματεύονται,σπάνε και αυτές αρχιδια.
Βασικά οι Ουκρανές είναι καλύτερες αλλά είναι πολύ του σκαμινγκ.
Spoiler alert: δεν θα γαμησειςΕίμαι τώρα Πραγα,με τρέλανε η δίμετρη Τσέχα.Θεοπαλαβες.Δεν ξέρω αν θα γαμησω ή όχι.
Δεν ξέρω αν θα γαμησω τη δικιά μου ή όχι.Ειναι εντελώς απρόβλεπτες.
Έχει πλάκα που εσύ διαμαρτύρεσαι!Εσύ που όργωσες με τον Πίτσι της gay σάουνες!που παντού πηγαίνατε μαζι!Που όταν ο Πίτσι πήδαγε έναν αγύριστο κρος ντρέσερ εσύ καθόσουν δίπλα και τράβαγες φωτογραφίες΄Μη ξαναβαλετε πουτσες σε αυτο το θρεντ. Δε θα μπαινει καποιος και θα ξερναει.
Οποιος θελει πουτσες στα gay thread.
Αλλιως θα πεσει ρηπορτ και μπαναρισμα.
Τώρα πιστεύω ότι δεν έχει πάει πουθενά ο ΒλάκμανΔυστυχώς και αυτός ποστάριζε πολλές φορές την ανήμπορη φούτσα του εδώ μέσα, που ούτε με γερανό δεν σηκώνεται πια. :S
Έχει πλάκα που εσύ διαμαρτύρεσαι!Εσύ που όργωσες με τον Πίτσι της gay σάουνες!που παντού πηγαίνατε μαζι!Που όταν ο Πίτσι πήδαγε έναν αγύριστο κρος ντρέσερ εσύ καθόσουν δίπλα και τράβαγες φωτογραφίεςτι να πω χάλασε ο κόσμος!
Ο Ιωσήφ έλεγε ότι αν δε γαμησω δεν τον παίζω 3-5 φορές τη μέρακαι πήρε δεκάδες τέτοιες φωτογραφίες καθώς και κάποιες φορές με πήρε την ώρα που τον έπαιζα και του απάντησα με βίντεο
Τώρα πιστεύω ότι δεν έχει πάει πουθενά ο Βλάκμαντότε που πήδηξε την Τσέχα στη φαντασία του ή τους που έλεγε πριν είχε πάει Κίεβο και δεν πήγε
δεν έβαζε φωτογραφίες με αποδείξεις οτινειναι εκεί και άλλαζε κουβέντα,όταν πήγε Κίεβο στ αλήθεια μας τρέλανε στις φώτο και στα βίντεο
Βέβαια έγινε ακόμα πιο ρεζίλι γιατί αποδείχτηκε ότι δεν του κάθισε να την πηδήξει πάρα τα λεφτά που του έφαγε και ότι δεν του σηκώνετε
.
Α για αυτο δε γαμησες αρχοντα,λεω και εγω...Έπαθα και δυο φορές δηλητηρίαση με τα φαγητά τους,χάλια όλα.
Ελπίζω μην αρχίσω τα κλανιδια με τη Ρωσίδα και μας κατηγορησει οτι δεν έχουμε τρόπους.
τυπε μην αρχιζεις τις τσιγγουνιες σα τους καρμοιρηδες εδω μεσα,μη ξεχνας στο τελος οτι πληρωνεις παίρνειςΗ Ρωσίδα είναι στανταρντ είναι όλα κανονισμενα.
Η φίλη της ηταν το πρόβλημα.Επρεπε να ξοδεψω αλλα 400 ευρώ αεροπορικο συν αλλα 350 ευρώ για δευτερο δωμάτιο ξενοδοχείου και ήθελε και δώρο 500 ευρώ συν λουσα σε Buddha bar κι ετσι.κοντολογίς έπρεπε να ξοδεψω επιπλέον 1500 ευρώ το διήμερο για τριολε οπότε θα έσπαγε η μπάνκα.Αφου η αλλη που έρχεται ζητάει 1000 ευρώ δωρο που είναι ακριβώς αυτά που έπρεπε να φαει η Τσεχα.
εκανε την κοτα ρε μαν,δεν πειραζει.Βασικά η Τσεχα μου χάλασε το τριολε αλλά άξιζε πολύ εμφανισιακά.195 υψος,20 χρονων λεπτη με ποδαρες,δε βρίσκεις καθε μέρα.Αν καθόταν θα τα εχωνα στην Τσεχα αλλα μαλακιστηκε.
πεστα στον δασκαλο ιωσηφ που ηταν προσφατα πραγαΚρίμα που εκατηντησε η ενδοξη Πράγα η απολυτη πορνουπολη γεματη σουπερμοντελς τη δεκαετία του 90 να είναι πλέον τιγκα στο μπάζο.
Και οι Τσέχοι έχουν γίνει πολύ αγενείς.
Βασικά η Τσεχα μου χάλασε το τριολε αλλά άξιζε πολύ εμφανισιακά.195 υψος,20 χρονων λεπτη με ποδαρες,δε βρίσκεις καθε μέρα.Αν καθόταν θα τα εχωνα στην Τσεχα αλλα μαλακιστηκε.
Και η Ρωσίδα είναι πολύ καλή.Θα ακολουθήσει φωτογραφικο υλικό όπως πάντα.
Σε εσας μαλλον θα αρέσει περισσότερο η Ρωσιδα αλλα αμα εβλεπες το πόδι της Τσεχας οπως το εβγαζε απο το σκισιμο στο πλαι οταν καθόταν εχυνες αμέσως.
Στην καλύτερη περίπτωση να πετάς κάπου μέσω Πράγας,στη χειρότερη να μας δουλεύεις τελείως και να γράφεις από την αποθήκη στη ΓερμανίαΡε μαλακα Πράγα είμαι αλλά παω Κίεβο αφού δεν εκατσε η Τσεχα.
![]()
Έπαθα και δυο φορές δηλητηρίαση με τα φαγητά τους,χάλια όλα.
Ελπίζω μην αρχίσω τα κλανιδια με τη Ρωσίδα και μας κατηγορησει οτι δεν έχουμε τρόπους.
Γουσταρεις κι εσυ psuchedelic Savvisdis ???
Τα σπαει το κομματι
Στην καλύτερη περίπτωση να πετάς κάπου μέσω Πράγας,στη χειρότερη να μας δουλεύεις τελείως και να γράφεις από την αποθήκη στη Γερμανία.
Είσαι πολύ χαζός και προβλέψιμοςΑν είχες βγει στ αλήθεια στην Πράγα θα μας είχε βάλει φωτο όπως από Κίεβο.
Αυτό με το φαΐ το άρρωστο μυαλό σου το σκέφτηκε?γραφεις λες και πηγες στην Ινδία
.
Και τώρα από Κίεβο θα πέσει σιγή ασυρμάτουμετα απο 3-4 μέρες θα βάλεις φωτογραφίες από κωλόχαρτο ή καμιά απόδειξη εστιατορίου για να μας πείσεις ότι πήγες
.Οταν πήγες στ αλήθεια μας φλομωσες στις φώτο και τα βίντεο
Τώρα τι έγινε?ξέχασες να πάρεις φιλμ για τη φωτογραφική μηχανή?
![]()