Στις χωρες του π.α. μπλοκ υπαρχει πολυ υλικο και αλλη νοοτροπια. 0ρεξη να εχεις να γαμας. Η ελλαδα εχει μενει πολυ πισω στον τομεα του καμακιου. Γιατι το καλο υλικο ειναι περιορισμενο και η ζητηση μεγαλη..
Εσύ γιατί δεν πας τότε να γαμήσεις Ρωσία αφού είναι τόσο εύκολα?
Πάντα τα ίδια.Τι εύκολα είναι λένε,μετά πάνε βλέπουν την πραγματική κατάσταση,πιάνουν τα αρχίδια τους και μετά λένε αν ήμουνα μικρότερος,αν ήμουνα ωραιότερος,αν είχα περισσότερα λεφτά,αν είχα περισσότερο χρόνο,αν πήγαινα νωρίτερα αν έμενα στη χώρα αν είχα μια δουλειά στη Ρωσία ... θα γαμούσα.
Αν η γιαγιά μου είχε πούτσο που λένε.
Είναι καθαρά νοοτροπία ψωλά.Εξω είναι καλύτερα αλλά δε γουστάρω να πάω αφού δεν έχω τις προυποθέσεις οπότε... προσεχώς Ελλεεινίδες.
Η βάζουν ένα ηλίθιο ιδεώδες.Κανονικά θα έπρεπε όλες να πηδιούνται με ένα πιροσκί.Η με νάυλον κάλτσες.Χάλασαν οι γκόμενες.Αν ήταν όλα σωστά θα ξεσκιζόμουνα στον πούτσο.Ποιος γαμάει το μερτικό μου?
Η αλλάζουν τα στάνταρτς.Αυτό που κάνεις είναι εύκολο αν εγώ ήμουν εσύ αλλά εγώ δεν το κάνω γιατί δεν είμαι εσύ αλλά αν εσύ ήσουν εγώ και έκανα ό,τι κάνεις εσύ θα γαμούσα αβέρτα.
Μιλάμε για παραλογισμούς εντελώς,αντιφάσεις,δικαιολογούν τον ψωλισμό με βάση τη δικαιολογία οτι οι περισσότεροι έτσι είναι ψωλάδες,έχουμε δύναμη και γουστάρουμε το ψώλινγκ.Θέλουν με το στανιό να επιβάλουν την δική τους οπτική γωνία.
Εντωμεταξύ όλα αυτά τη δύναμη του μέσου όρου,το πλασματικό ιδέωδες με τις αρχές(κανονικά θα έπρεπε κτλ) και τα διπλά στάνταρτς τα βλέπουν σαν αυτοννόητα.Πάλαβερς φάση.Κουφαίνεσαι γενικώς,δεν τους πιάνεις.
Τα βλέπουν όλα αντίθετα,παίρνουν σα δεδομένο αυτό που δεν είναι.
Είναι το αντίστοιχο σαν ένας US π.χ. δικηγόρος από Νέα Υόρκη να σκέφτεται σας έχω όλους γατάκια,θα πάω πρώην ΕΣΣΔ να γαμήσω,USA superpower είμαι ο έτσι,γκαφράτος,επιτυχημένος,sleek,κοσμογυρισμένος και εκεί που νόμιζε οτι τα έχει όλα στα πόδια του αντικρύζει το μάγκα από τα Τρίκαλα να τον μπλοκάρει.Σοκ και δέος φάση.Δεν πιστεύει αυτό που γίνεται.
Παρόμοιο πακέτο τρώνε όλοι με τους αραβότουρκους,ψαρώνουν σιχτρίζουν με τα σκατά που έμπλεξαν και δεν ξαναπατάνε,παραδίδουν τις γκόμενες στο πυρ το εξώτερο.Δεν είναι αυτά για εμένα,κάηκε το μέρος,αν... κτλ η μόνιμη επωδός.