Δεν είναι πουτάνες, είναι μουνάρες. Υπάρχει μια διαφορά.
Θα μου πεις άλλοι εκεί που τρώνε λιαστές ντομάτες , βγάζουν σέλφι στο ηλιοβασίλεμα και μετά χορεύουν συρτά,
δεν έχουν δει ποτέ μουνάρες, μόνο σούλες 1.62-79kgr , οπότε δεν τις έχουν ... ανάγκη .... ίσως έχεις δίκιο !
Είναι δυσκολα όλα αυτα γιατι τα οργανωνεις ολα μονος σου.Εσυ κάνεις τι ταξίδι,πρέπει να φροντισεις για το finance,τα logistics,τη γνωριμία,τα μερη dating,τη διαμονή τα πάντα ολα.Ενα λάθος και τελείωσες.
Και παντα υπο συνθήκες πίεσης χρόνου και συχνά και σε αντιξοα περιβαλλοντα.
Οποτε λογικο οι πιο πολλοι να μη θέλουν να χωθουν.Η τους λειπουν τα λεφτά ή ο χρόνος ή η ενέργεια ή η εμπειρία,τέλος δε δυνανται να ανταγωνιστουν στο υψηλό επίπεδο για τις μουναρες.
Που είναι λογικό δηλαδή.Αν ηταν εύκολο ολοι θα κυκλοφορουσαν μουναρες.
Εγω εχω τεράστια εμπειρία στο μπλοκ,ξερω τις γλωσσες εχω κυκλοφορησει εκατοντάδες γκόμενες και εχω καλο finance οποτε ξεκιναω απο αλλες προϋποθέσεις.
Ασχολουμαι 20 χρόνια με το άθλημα, εχω οργωσει Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία σε άπειρα ταξίδια.
Επίσης μπορω να ειμαι αποτελεσματικος υπο συνθήκες πιεσης χρόνου.Παλια ειχα και τεράστια αντοχή δεν κουραζομουνα με τίποτα.Παιζει ρολο και η φυσική κατασταση οπως και τα αντανακλαστικά η εκρηκτικοτητα κτλ.Πρεπει να σκέφτεσαι γρηγορα,να προβλεπεις,να αντιδρας γρήγορα να παίρνεις ρίσκα κτλ.
Είναι τρελη αδρεναλίνη με απίστευτα σκηνικά.
Ξεκινας τη μερα με μία και μπορεί να καταλήξεις με αλλη.Κρατας ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και ελισεσσαι συνέχεια.