Εγώ πολλές φορές δεν αντιλαμβάνομαι οτι ο μέσος Ελληνας στην καλύτερη να ξεχωρίσει Σλάβα από Ισπανίδα και ο μέσος Αμερικανός στην καλύτερη να ξεχωρίσει Σλάβα από μαύρη.
Για αυτό επικεντρώνω αυθαίρετα σε Ουκρανές vs Λευκορρωσίδες ή ακόμα μεγαλύτερο φόκους Λβιβιώτισσες vs Κιεβιώτισσες οπότε ο άλλος χάνει τη μπάλλα.
Για να καταλαβαίνει ο μέσος όρος τι εννοώ θα έπρεπε σε κάθε ανάλυση να κάνω πρόλογο 50 σελίδες αλλά είμαι περιεκτικός τα λέω πολύ συμπυκνωμένα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Αν δεν καταλάβει μπορεί απλώς να πιστέψει,πίστευε και μη ερεύνα φάση.
Αν τα πάρει σα δόγμα χωρίς να ψάχνει πλήρη απόδειξη είναι ήδη έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό.(Και δεν κουράζεται να σκέφτεται συν τοις άλλοις,περνάει στη δράση).
Αμα κάτσει να ψάξει και θέλει αναλύσεις,αποδείξεις χρειάζονται κατεβατά θεωρίες ένα σωρό αρχίδια μύδια και τι νόημα έχει όλο αυτό.Να γαμήσει θέλει ο τύπος μια βασική θεωρία.
Εγώ τον πάω κατευθείαν στο ψητό το δια ταύτα που λένε χωρίς περισπασμούς με μια βασική θεωρία.
Γενικά το κόλπο είναι να κόβεις τα ενδιάμεσα στάδια να περνάς αμέσως από την αρχή στο τέλος ή από το τέλος στην αρχή.Στακάτο στυλ.Κόβεις όλα τα περιττά και ασχολείσαι μόνο με τα βασικά κόβοντας τις διαδικασίες,ώστε να είσαι συνέχεια στο κέντρο σχετικός με το άθλημα.
έχεις λαλήσει....