Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το νήμα που γράφουν αυτιστικά νούμερα
άλλα όταν θίγουν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά δεν γίνετε να μην παρεμβαίνω
τι λες ρε φίλε;
ξέρεις εσύ πιο πολλά για αυτόν και φαντασιώνεσαι τι είναι;
Σε πληροφορώ όψιμε υποστηρικτή του κμαν ότι
1)μαδαγασκαρη πήγε διακοπές δεν δούλευε εκεί- άλλα ακόμα κι αν εργαζόταν με μισθό βορειοδυτικής Ευρωπης εκεί που είναι το θέμα σου, Μακάρι να έσπερνα εγώ αυτά που καθαρίζει αυτός κι ας έμενα λουχανσκ
2)ο σλαβιανι γάμαγε με ψείρες από χρήματα γκόμενες θα στο επιβεβαιώσουν 30 μελή τουλάχιστον που τους πασαρε γκόμενες ή τους έδειξε τον τρόπο πως να το κάνουν με τις έλαβες και ο μαιντ ήταν ένας από αυτούς
Η υπέρμετρη ηλιθιότητα σου πραγματικά δεν παίζετε, εκτός αν θεωρείς μαγκιά κάτι που στο περίπτερο όλοι θα στο πουλήσουν 10 ευρώ να πεις εγώ ήμουν μάγκας και το πλήρωσα 50 και όσοι δεν γουστάρουν τους χύνω στη μάπα
οχι ρε φιλε παπαριες μας κουρασε να διαβαζουμε
αν καποιοι ομοιο τω ομοιω ε τοτε τι να πω
εχουμε και λεμε πρωτον κλωνε μαδαγασκαρη ο σαλονικιος που σας γραφω πηγε 3 φωρες
πριν δυο χρονια και ειδα τι πουτανες γαμουσε οχι καλυτερες απο τις μαυρες αθηνα.
δευτρο εχεις δει αυτες που λες του σλαβιανι και συγκρινεις με αυτες του αρχοντα?
ο σλαβιανι θα μπορουσε να γαμησει με ψειρες λεφτα αυτες που βαζει φωτο ο αρχοντας?
και λιγα του παιρνουνε του αρχοντα αν τον φατσαραν πιο πλουσιο θα ζητουσαν περισοτερα!
αυτες του σλαβιανι δεν θα της δεις ντυμενες σαν αυτες ουτε στα κυριλε μερη και βουδα μπαρ!
υτες του σλαβιανι ειναι επιπεδο οπως αυτης που μου την επεσε στο μακτοναλτσ πριν 3 μηνες
και μου λεει θελω να με γαμησεις,με λεφτα λεει φυσικα.
αυτες του σινοχαρα εβλεπα δυο τρεις και εξω απο το αθηνα μολλ και διπλα στο αντοσκα
το μαχαζι που πουλανε παιχνιδια μα περιμενουν να της παρει κανας ουκρανος του επιπεδου τους
με το παλιοαυτοκινητο και να της γαμησει με λιγα λεφτα και να φιλοξενησει.
αρα συγκρινεις ανομοια πραγματα συγκρινωντας ναρκομανκες,αστεγες και τεταρτη κατηγορια κοπελες
που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και δεν πιανουν μια εκει με τα αρπακτικα χρισατικ που κυκλοφωρανε
ντυμενα στην μαρκα και τριχα το χρισατικ.
αν θες να γαμας εσυ τετειο επιπεδο ελα και περιμενε να σκασουν μυτη τετειες εξω απο το μολ οδυσσο.
καθε μερα βλεπω τετειες και ερχονται διαφωροι ουκρανοι του επιπεδου τους με παλιοαυτοκινητα
που ειναι και γκομενοι τους στην τελικη και υρθαν να τες παρουν αφου τελειωσαν απο μεροκαματο.
πολλες γνωστες εκει βλεπω που ερχωνται να τις παιρνει μετα καθε γυφτος.
αυτες του αρχοντα δεν ασχολουνται με αντρες επιπεδου οπως αυτοι που βλεπω με τις γκομενες τυπου
σλαβιανι.αυτες του κμαν δεν εχουν γκομενο και ουτε μπαινουν σε τετεια αμαξια με τετειους τυπους
λαικοθς,μικροαπατεωνες αλλα την βγαζουν σε κυριλε μαχαζια και ρεστοραν.
αυτη ειναι η διαφωρα στην τιμη και εμενα γκομενα νορμαλ με καλη δουλεια που εδωσα αρωμα 100
ευρο μου ειπε παιρνω και μονη μου αν δες παρε μου αμαξι η διαμερισμα.
δεν εχετε ιδεα απο κιεβ και απαιτησεις.
γαμησα πολλες χωρις λεφτα και λιγες απαιτησεις κιεβο αλλα αν με ρωτας ουτε τζαμπα
δεν θα γαμουσα τετειο επιπεδο τωρα και απορω που εμπλεκα και γαμουσα τετειο επιπεδο και κατηγορια.