dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εννοειτε την τσεχα ρε kman !
Εγώ πάντα ποστάρω ρεαλιστικά φωτοντοκουμέντα.Αν έρθει η Τσέχα θα δείτε Τσέχα,τη γκόμενα όπως είναι.
Απλά είναι το θέμα της επιλογής,όλες τρελαίνονται για μπάλκαν πέος δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.
Τσέχα με τα μπούνια. Α ρε καυλιάρη Kman να γύριζα το χρόνο πίσω στο 07 που αλωνίζανε οι μουνάρες μέσα στα δωμάτια στις εστίες Πράγα και σου φευγε το κλαπέτο. Ήταν 2 φιλαράκια μου γιατροί Erasmus εκεί.
Εκλεισε.Τότε θα φέρω την Τσέχα.
Την Τσέχα λες.Εχει βάση αυτό.
το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι προβλεπέ,δεν έχει εκπλήξεις.Παίρνουν και αντισυλληπτικά ή φοράνε διάφραγμα οπότε χύνεις όπου θες.
Από την άλλη πολωνικό τσιμπούκι,παρτούζες,γλυφοκώλια,ανωμαλίες απλά τα ξεχνάς.
Θα φέρω την Τσέχα για Χριστούγεννα και το Νέο Ετος θα γαμήσω πάλι Ουκρανές.
ηλιθιωδώς να ρωτήσω αν το μπάλκαν πεός που τις τρελαίνει όλες σερβίρεται μόνο του ή με κατοστάρες δίπλα του?
για να καταλάβω ποιο είναι το ζητούμενο, το μπάλκαν πεός ή το μπάλκαν μπικικίνι...
Είναι ατίθασο μουνέτο. Φαίνεται σκυλί του πολέμου στη φάτσα, θα πάρει φωτιά ο πούτσος σου λέμε.Εγώ πάντα ποστάρω ρεαλιστικά φωτοντοκουμέντα.Αν έρθει η Τσέχα θα δείτε Τσέχα,τη γκόμενα όπως είναι.
Απλά είναι το θέμα της επιλογής,όλες τρελαίνονται για μπάλκαν πέος δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.
Είναι ατίθασο μουνέτο. Φαίνεται σκυλί του πολέμου στη φάτσα, θα πάρει φωτιά ο πούτσος σου λέμε.
ηλιθιωδώς να ρωτήσω αν το μπάλκαν πεός που τις τρελαίνει όλες σερβίρεται μόνο του ή με κατοστάρες δίπλα του?
για να καταλάβω ποιο είναι το ζητούμενο, το μπάλκαν πεός ή το μπάλκαν μπικικίνι...
Με τις Τσέχες είναι το όλο πακέτο.Οι γκόμενες είναι διακριτικές δε σου λένε θέλω 1000 ευρώ δωράκι χύμα στη μάπα όπως κάνουν Ρωσίδες,Ουκρανές.Απευθύνονται στην ανώτερη ψυχολογία αντρός,ανώτερη κουλτούρα.Δε σου λένε δηλαδή τι ζητάνε αλλά ξέρεις τι πρέπει να δώσεις ως τζέντλεμαν.
Είναι απίστευτα διακριτική κουλτούρα κεντρική Ευρώπη για αρχόντους πραγματικά.Οχι χυδαίες καταστάσεις και γύναια.
Είναι τόσο διακριτικές και λεπτές οι Τσέχες σε αυτά τα ζητήματα που πραγματικά παλιά προ 15ετίας δεν καταλάβαινα τι μου ζητούσαν.Επρεπε να μου εξηγήσει μια τύπισσα το σκηνικό για να πάρω μπρος.
ευκολάκι...
βγάλε από την εξίσωση τα μπικικίνια, τράβα στα μπαράκια χωρίς κατοστάρες στις τσέπες και θα απαντηθεί το ερώτημά σου αν το μπαλκαν πεός θα δει μουνί ή τη χείρα με τα πέντε ορφανά...
Αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα.Ερχονται για τον πούτσο ή για τα λεφτά?
Πιστεύω έρχονται κυρίως για τον πούτσο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Και οι γκόμενες λένε πολύ ωραίο ερώτημα αυτό.
Και μετά αρχίζουν να μιλάνε και να αναλύουν αλλά δεν ακούω πλέον.Οπότε το ερώτημα μένει αναπάντητο.
δηλαδη δεν τρωνε σκατο στο στομα οι Τσεχες μαστορα?