Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντα ποστάρω ρεαλιστικά φωτοντοκουμέντα.Αν έρθει η Τσέχα θα δείτε Τσέχα,τη γκόμενα όπως είναι.
Απλά είναι το θέμα της επιλογής,όλες τρελαίνονται για μπάλκαν πέος δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εννοειτε την  τσεχα ρε kman !

Εκλεισε.Τότε θα φέρω την Τσέχα.Για να δούμε τιμές ξενοδοχείων.Το αεροπορικό από Πράγα είναι ψιλοφτηνό.
Για να δούμε αν οι θαμώνες του φόρουμ έχουν λογική και κάνουν σωστότερη επιλογή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Εγώ πάντα ποστάρω ρεαλιστικά φωτοντοκουμέντα.Αν έρθει η Τσέχα θα δείτε Τσέχα,τη γκόμενα όπως είναι.
Απλά είναι το θέμα της επιλογής,όλες τρελαίνονται για μπάλκαν πέος δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Μέχρι να το δουν όμως, μετά τρέχουν.....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τσέχα με τα μπούνια. Α ρε καυλιάρη Kman να γύριζα το χρόνο πίσω στο 07 που αλωνίζανε οι μουνάρες μέσα στα δωμάτια στις εστίες Πράγα και σου φευγε το κλαπέτο. Ήταν 2 φιλαράκια μου γιατροί Erasmus εκεί.

Πού να δεις το 1999 πώς ήτανε στις Εστίες.Με τις γκόμενες να σκάνε από το μπάνιο βρεγμένες με πετσετούλα που ίσα ίσα να τους καλύπτει το μουνί και να σου χαμογελάνε.Κάτι δίμετρα,μοντελοειδείς.
Αμα ήταν εκεί κανάς Sadman θα έπεφτε σε κώμα για την επόμενη δεκαετία.
Θα αρνιόταν να ξυπνήσει.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Την Τσέχα λες.Εχει βάση αυτό.
το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι προβλεπέ,δεν έχει εκπλήξεις.Παίρνουν και αντισυλληπτικά ή φοράνε διάφραγμα οπότε χύνεις όπου θες.
Από την άλλη πολωνικό τσιμπούκι,παρτούζες,γλυφοκώλια,ανωμαλίες απλά τα ξεχνάς.
Θα φέρω την Τσέχα για Χριστούγεννα και το Νέο Ετος θα γαμήσω πάλι Ουκρανές.
:rockon::rockon::rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ηλιθιωδώς να ρωτήσω αν το μπάλκαν πεός που τις τρελαίνει όλες σερβίρεται μόνο του ή με κατοστάρες δίπλα του?
για να καταλάβω ποιο είναι το ζητούμενο, το μπάλκαν πεός ή το μπάλκαν μπικικίνι...

Με τις Τσέχες είναι το όλο πακέτο.Οι γκόμενες είναι διακριτικές δε σου λένε θέλω 1000 ευρώ δωράκι χύμα στη μάπα όπως κάνουν Ρωσίδες,Ουκρανές.Απευθύνονται στην ανώτερη ψυχολογία αντρός,ανώτερη κουλτούρα.Δε σου λένε δηλαδή τι ζητάνε αλλά ξέρεις τι πρέπει να δώσεις ως τζέντλεμαν.
Είναι απίστευτα διακριτική κουλτούρα κεντρική Ευρώπη για αρχόντους πραγματικά.Οχι χυδαίες καταστάσεις και γύναια.
Είναι τόσο διακριτικές και λεπτές οι Τσέχες σε αυτά τα ζητήματα που πραγματικά παλιά προ 15ετίας δεν καταλάβαινα τι μου ζητούσαν.Επρεπε να μου εξηγήσει μια τύπισσα το σκηνικό για να πάρω μπρος.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Είναι ατίθασο μουνέτο. Φαίνεται σκυλί του πολέμου στη φάτσα, θα πάρει φωτιά ο πούτσος σου λέμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι ατίθασο μουνέτο. Φαίνεται σκυλί του πολέμου στη φάτσα, θα πάρει φωτιά ο πούτσος σου λέμε.

Ετσι ήταν οι Τσέχες της γενιάς μου μέχρι 15 χρόνια μικρότερες.Και τι να λέμε για τις Πολωνέζες της ίδιας ηλικίας.
Μετά ήρθε η ΕΕ,οι φεμινιστικές μαλακίες και ο εκγερμανισμός και τα γάμησαν όλα.
Ο δικές μας ήταν χρυσή εποχή στάιλ,άλλη φάση.
Μου την είχαν δώσει τόσο οι Ουκρανές με τα βίτσια τους θυμάμαι το 2003-2008,που το έριξα στις Τσέχες για δύο χρόνια και ηρέμησα.Μέχρι που έμπλεξα με τις καυλιάρες Πολωνές και τις ανωμαλίες και έπρεπε να αλλάξω ρότα για να διατηρήσω την ψυχική μου υγεία.
Οι Τσέχες είναι πάντα το σημείο ισορροπίας.Λογικά πράγματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ηλιθιωδώς να ρωτήσω αν το μπάλκαν πεός που τις τρελαίνει όλες σερβίρεται μόνο του ή με κατοστάρες δίπλα του?
για να καταλάβω ποιο είναι το ζητούμενο, το μπάλκαν πεός ή το μπάλκαν μπικικίνι...

Αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα.Ερχονται για τον πούτσο ή για τα λεφτά?
Πιστεύω έρχονται κυρίως για τον πούτσο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Και οι γκόμενες λένε πολύ ωραίο ερώτημα αυτό.
Και μετά αρχίζουν να μιλάνε και να αναλύουν αλλά δεν ακούω πλέον.Οπότε το ερώτημα μένει αναπάντητο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Με τις Τσέχες είναι το όλο πακέτο.Οι γκόμενες είναι διακριτικές δε σου λένε θέλω 1000 ευρώ δωράκι χύμα στη μάπα όπως κάνουν Ρωσίδες,Ουκρανές.Απευθύνονται στην ανώτερη ψυχολογία αντρός,ανώτερη κουλτούρα.Δε σου λένε δηλαδή τι ζητάνε αλλά ξέρεις τι πρέπει να δώσεις ως τζέντλεμαν.
Είναι απίστευτα διακριτική κουλτούρα κεντρική Ευρώπη για αρχόντους πραγματικά.Οχι χυδαίες καταστάσεις και γύναια.
Είναι τόσο διακριτικές και λεπτές οι Τσέχες σε αυτά τα ζητήματα που πραγματικά παλιά προ 15ετίας δεν καταλάβαινα τι μου ζητούσαν.Επρεπε να μου εξηγήσει μια τύπισσα το σκηνικό για να πάρω μπρος.

δηλαδη δεν τρωνε σκατο στο στομα οι Τσεχες μαστορα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ευκολάκι...
βγάλε από την εξίσωση τα μπικικίνια, τράβα στα μπαράκια χωρίς κατοστάρες στις τσέπες και θα απαντηθεί το ερώτημά σου αν το μπαλκαν πεός θα δει μουνί ή τη χείρα με τα πέντε ορφανά...

Εγώ είμαι διαχρονικός.Οταν μπουκάρω κλαμπ το 2019,θυμάμαι τι γινόταν ντίσκο Λέτνα Πράγα το 1999,κλαμπ 101 Κίεβο το 2003,κλαμπ Μιλένιουμ Λβοβ το 2005,κλαμπ Pascha Poznan το 2008.
Οπότε οι μνήμες ανακατεύονται,άλλες φορές κατέφθανα φορτωμένος άλλες χωρίς μία στην τσέπη,το αποτέλεσμα ήταν πάντα καλό.
Είναι η μαγεία του μπλοκ,άμα χωθείς σε απορροφάει.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα.Ερχονται για τον πούτσο ή για τα λεφτά?
Πιστεύω έρχονται κυρίως για τον πούτσο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Και οι γκόμενες λένε πολύ ωραίο ερώτημα αυτό.
Και μετά αρχίζουν να μιλάνε και να αναλύουν αλλά δεν ακούω πλέον.Οπότε το ερώτημα μένει αναπάντητο.

για το αδυσωπητο βαλκανικο πεος που κρυβεται μεσα στο λευκο σωβρακο εννοειται πως ερχονται

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδη δεν τρωνε σκατο στο στομα οι Τσεχες μαστορα?

Οχι,οι Τσέχες κάνουν απλά συμβατικά πράγματα κανά μπούκι καμιά παρτουζίτσα κτλ.Βίτσια και ανωμαλίες,ουρό κοπρό,σκύλους,λιωμένο κερί στο μουνί κτλ όπως οι Πολωνέζες δεν κάνουν.Ούτε σου ζητάνε να τις μαστιγώσεις,να τις δείρεις κτλ.
Οι Τσέχες όμως γουστάρουν το exhibitionism,ερεθίζονται να δείχνουν τα βυζιά και το μουνί τους σε δημόσιο χώρο,όπου ναναι τα πετάνε.Αυτό άλλες Σλάβες δεν το κάνουνε.Στις Τσέχες αρέσει πάρα πολύ να καυλώνουνε τους άντρες στην περίμετρο,να πηδιούνται σε δημόσιους χώρους όπου άλλοι παίρνουν μάτι και παίζουν μαλακία κτλ.
Με μερικές Τσέχες πάλευα να απομακρύνω τους τύπους που έρχονταν δίπλα και έπαιζαν την ψώλα τους με αυτά που έκανε η δικιά μου.
Δε σε κάνουν ρεζίλι όπως οι Πολωνές που είναι τελείως χυμαδιά αλλά πρέπει να προσέχεις αφού πάντα πιάνεις κάποιον στην περίμετρο να τον παίζει επειδή απλά η δικιά σου έκατσε στο τραπέζι με μίνι φούστα και τα πόδια ανοιχτά χωρίς κυλότα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δημητράκη με τις γκόμενες που βάζει , δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει θέμα κάποιος να μην του σηκωθεί.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom