Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν βλεπω η τακτικη σου να εχει υψηλα ποσοστα επιτυχιας τυπε.

Ο τυπος τασος3 δειχνει να εχει μεγαλυτερη εμπειρια και επιτυχια πανω στο θεμα.

Μηπως θα πρεπε να βρεθεις μαζι του να σου εξηγησει-δειξει καποια πραγματα;

Οχι,αυτός είναι μαλθακός,αργός,καλοπερασάκιας,κλασσικός Θεσσαλονικιός.
Αν τον βάλεις στην αρένα θα τον φάνε τα θηρία.Θέλει όλους τους παράγοντες υπέρ του να είναι μονιμάς να έχει κοννέ να μένει αρκετό χρόνο,αρκετά λεφτά κτλ.Εγώ είμαι της γρήγορης,βίαης σχολής τι γίνεται όταν είναι όλα εναντίον σου ηλικία,χρόνος,εμφάνιση κτλ.Πώς ανατρέπεις την κατάσταση.
Αν στείλεις τον τάσος Κίεβο θα πάει αυτομάτως στα διαμερίσματα όπου θα γαμήσει σίγουρα.Αν τον στείλεις Μόσχα θα τρέξει στο Nightflight.
Θέλει τα σίγουρα,τα εύκολα τα άνετα ενώ εγώ ρισκάρω.Αν με στείλεις Κίεβο μπορει να ξεπαγιάζω 10 ώρες στην Κρεσάτικ για να χτυπήσω μουνί ή να χωθώ στα κλαμπ,ή να δώσω ραντεβού σε 3 διαφορετικές γκόμενες με 1 ώρα διαφορά,γενικά παίρνω ρίσκα,ανακατεύω την τράπουλα.Είμαι ανακατωσούρης,δε συμβιβάζομαι με τα έτοιμα,τα αιώνια,τα στάνταρτς αλλάζω τους όρους ξανά και ξανά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τυποι μη πειραζετε τον ανθρωπο.

Δωστε τη βοηθεια σας και τα φωτα σας πανω στο θεμα.

Ο ανθρωπος απλα εχει υψηλα ποσοστα αποτυχιας, προσπαθει ομως, αγωνιζεται, χωνεται.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αν τον βάλεις στην αρένα θα τον φάνε τα θηρία.Θέλει όλους τους παράγοντες υπέρ του να είναι μονιμάς να έχει κοννέ να μένει αρκετό χρόνο,αρκετά λεφτά κτλ.Εγώ είμαι της γρήγορης,βίαης σχολής τι γίνεται όταν είναι όλα εναντίον σου ηλικία,χρόνος,εμφάνιση κτλ.Πώς ανατρέπεις την κατάσταση.
Αν στείλεις τον τάσος Κίεβο θα πάει αυτομάτως στα διαμερίσματα όπου θα γαμήσει σίγουρα.Αν τον στείλεις Μόσχα θα τρέξει στο Nightflight.
Θέλει τα σίγουρα,τα εύκολα τα άνετα ενώ εγώ ρισκάρω.Αν με στείλεις Κίεβο μπορει να ξεπαγιάζω 10 ώρες στην Κρεσάτικ για να χτυπήσω μουνί ή να χωθώ στα κλαμπ,ή να δώσω ραντεβού σε 3 διαφορετικές γκόμενες με 1 ώρα διαφορά,γενικά παίρνω ρίσκα,ανακατεύω την τράπουλα.Είμαι ανακατωσούρης,δε συμβιβάζομαι με τα έτοιμα,τα αιώνια,τα στάνταρτς αλλάζω τους όρους ξανά και ξανά.

Τυπε απο οτι εχω καταλαβει στις φωτο που εχει ανεβασει ο ανθρωπος, γουσταρουν οι κοπελες και ειναι και ομορφες σε εμφανιση.

Επισης, εχει ανεβασει ξεκαθαρες φωτο-αποδειξη οτι εχει επιτυχια και γαμαει.

Απο τα ματια των κοριτσιων φαινεται ξεκαθαρα οτι γουσταρουν και λογικα δεν του τρωνε λεφτα για να κανουν κατι μαζι του.

Αυτα, δεν τον κανουν ανωτερο σε ικανοτητες πανω στο αθλημα, τι λες;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε καποιες σελιδες πιο πισω, εσυ ο ιδιος εγραψες (και προς τιμην σου ειπες την αληθεια) οτι πληρωσες εξοδα για μεταφορικα, τραπεζια, εξοδους, ποτα κτλπ και δεν γαμησες.

Απο οτι φανταζομαι, δεν θα ηταν η πρωτη σου φορα που αστοχησες.

Τελικα, μηπως δεν το κατεχεις και τοσο το ολο θεμα;

Απο τις φωτο που ανεβασες (ο ιδιος το παραδεχτηκες κιολας) η τυπισσα ηταν μετρια με χοντρα μπουτια, ασχημο προσωπο και κατι σημαδια στα χερια. Η συμπεριφορα της απο οτι μας ειπες ηταν χαλια, μπιτσι εντελως.

Η τυπισσα, ηρθε διακοπες, περασε καλα, εκανε γνωριμιες, δεν χρειαστηκε να γαμηθει, ολα πληρωμενα και απλα εφυγε.

Ποιος ειναι το θηραμα τυπε;

Γιατί με εξαπάτησε.Εβαλε ψεύτικες φωτό κτλ.Εγώ έχω γίνει sloppy,βαριέμαι να κοιτάζω λεπτομέρειες,έχω καλομάθει στις Ουκρανές που είναι εύκολες και έχω χάσει το edge,δεν είμαι κέρβερος όπως παλιά.Αμα συνηθίσεις τα εύκολα δεν είσαι πλέον ανταγωνιστικός.
Αλλο να προπονείσαι σε αρένα με δυτικές και σκληρό ανταγωνισμό με Δυτικούς άλλο Ουκρανία που είναι παιδική χαρά.Οι Λευκορρωσίδες το οσμίζονται αυτό,σου λέει αυτός είναι μαλακός,απροπόνητος και πάνε να σε καβαλικέψουνε.
Πήρα το μάθημα βέβαια.
Κανονικά δεν ασχολούμαι με Λευκορρωσίδες,έχω γνώμη για αυτές μετά από άπειρα περιστατικά,είπα να δώσω καμιά ευκαιρία μήπως έχουν βελτιωθεί,αλλά αυτές το χαβά τους.Ο λύκος κι αν εγέρασε ... που λένε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε απο οτι εχω καταλαβει στις φωτο που εχει ανεβασει ο ανθρωπος, γουσταρουν οι κοπελες και ειναι και ομορφες σε εμφανιση.

Επισης, εχει ανεβασει ξεκαθαρες φωτο-αποδειξη οτι εχει επιτυχια και γαμαει.

Απο τα ματια των κοριτσιων φαινεται ξεκαθαρα οτι γουσταρουν και λογικα δεν του τρωνε λεφτα για να κανουν κατι μαζι του.

Αυτα, δεν τον κανουν ανωτερο σε ικανοτητες πανω στο αθλημα, τι λες;

Οχι,γιατί
1.Πάει με πουτάνες οπότε είναι όλα σίγουρα
2.Τα έχει όλα υπέρ του δηλαδή είναι μόνιμος κτλ ενώ εγώ τα έχω όλα εναντίον
Εγώ έχω χίλια εμπόδια να ξεπεράσω,είναι όλα εναντίον μου και ανατρέπω την κατάσταση ως φλεγόμενος καταδρομέας,ενώ αυτός παίζει μονόπολη,προσπαθεί να έχει όλους τους παράγοντες υπέρ του.
Το δικό μου σύστημα είναι για τολμηρούς,ρισκαδόρους,καμικάζι τύπους.Για κάθε μια επιτυχία έχεις 5 αποτυχίες.
Οι πιο πολλοί δεν μπαίνουν καν στο παίγνιο είναι μεγάλο το περιθώριο αποτυχίας και πολλά κρίνονται στο δευτερόλεπτο και σε καταστάσεις που δεν έχεις πλήρη έλεγχο.Είναι η αδρεναλίνη που λένε.
Εγώ είμαι σαν το κυνηγό που τσιμπάει το μπαλόνι και πάει να περάσει όλη την αντίπαλη άμυνα,να τους αφήσει όλους ακίνητους να κοιτάνε σα χαζοί.
Τα κάνω όλα ατομιστικά,πάω να τους περάσω όλους και να βάλω τη μπάλλα στα δίχτυα.Ξέρω οτι θα φάω τάκλιν,κλωτσιές,μπουνιές  κτλ αλλά με το που θα πάρω τη μπάλλα θα χυμήξω στον ανοιχτό χώρο.Δεν παίζω πασούλες.
Το πρόβλημα το έχουν οι αντίπαλοι,πώς μπορούν να με σταματήσουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Δικαιο εχεις ! Σε ολα :grin:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να σε μπριαώσω ΚΜΑΝ2? Να σε μπριζώσω άσχημα.

Σε μια ωρίτσα πάω σε παρτάκι που κάνουν 3 Αμερικανίδες που είναι στην Αθήνα μαζί με 2 Γαλλίδες φίλες τους (θα είναι και 2 άνδρες αλλά σοβαροί τύπου παντρεμένοι με τις 2 Αμερικανίδες)

Κόστος για εμενα

1 μπουκαλάκι κρασί θα τους πάω για το καλό.

Και οι δύο Γαλλίδες γουστάρουν τρελά.

Ακου και το καλύτερο τώρα....η μια Γαλλίδα η "Καρίνα" είναι Ρώσο-Γαλλίδα. Μοντελέ φάση και πολύ κουλτούρα. Και δεν με αφήνει ούτε να τη κεράσω βρε παιδι μου σε ένα εστιατόριο πολυτελείας. Γουστάρει μόνο συζήτηση για διεθνή πολιτική και μετά σέξ. Ούτε λουι βιτόν ούτε τίποτα.

Τσάμπα την έβγαλα. Να μου μείνει και κάτι για τις βίζιτες.

Πως τις γνώρισα? Από τη δουλειά. Ανθρώπινα χωρίς άγχος και νευρώσεις.

Βεβαια το απωθημένο είναι να πάρω τις Γαλλίδες μαζί με Γερμανίδα αλλά αυτή ειναι λίγο πουριτανή. Θα δούμε.

Έχει καλές φάσεις στην Αθήνα. όλες μου λένε τι φοβερό καιρό κάνει όχι σαν τη μούχλα εις τα ευρώπας".

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα δούμε.Τώρα στις 25 του Δεκέμβρη θέλουν ταυτόχρονα να έρθουν και η Τσέχα και η Λβιβιώτισσα.Ποια να διαλέξω?

Η Τσέχα.

QmgLNM.jpg

Η Λβιβιώτισσα.

hDldGE.jpg

Το gut feeling μου λέει να επιλέξω Λεόπολη αλλά πρέπει να ζυγίσω τη φάση.Εχει και άλλες υποψήφιες.Για να δούμε ποια αξίζει ένα Χριστουγεννιάτικο πούτσο πριν το Νέο Χρόνο.
Και οι δύο περιπτώσεις είναι προσκύνημα στο παρελθόν,γάμησα τόσο πολύ Cesko και Lvov που είμαι αιωνίως ευγνώμων.
Το πρόβλημα με τις Λβιβιώτισσες είναι οτι είναι θεοπάλαβες,Πολωνία φάση.Οι Τσέχες είναι σταθερές,λογικές.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα τα στάξεις χοντρά?

εννοώ τα ευρώ

Η δέυτερη μου φαίνεται για πολύ ρουφήκτρα.

Πάνε στη πρώτη, καλό κορίτσι-τώρα που έφτιαξε και το βυζί δεν θα έχει πολλά έξοδα

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εάν η πρώτη είναι τσέχα εγω είμαι ο σάντα κλάους του ισλαμικού κράτους

ουκρανή γκαραντι 100% σε τραβάνε οι ουκρανές ΚΜΑΝ2 προσεχεεεεεεεεεεεεεε..............

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να σε μπριαώσω ΚΜΑΝ2? Να σε μπριζώσω άσχημα.

Σε μια ωρίτσα πάω σε παρτάκι που κάνουν 3 Αμερικανίδες που είναι στην Αθήνα μαζί με 2 Γαλλίδες φίλες τους (θα είναι και 2 άνδρες αλλά σοβαροί τύπου παντρεμένοι με τις 2 Αμερικανίδες)

Κόστος για εμενα

1 μπουκαλάκι κρασί θα τους πάω για το καλό.

Και οι δύο Γαλλίδες γουστάρουν τρελά.

Ακου και το καλύτερο τώρα....η μια Γαλλίδα η "Καρίνα" είναι Ρώσο-Γαλλίδα. Μοντελέ φάση και πολύ κουλτούρα. Και δεν με αφήνει ούτε να τη κεράσω βρε παιδι μου σε ένα εστιατόριο πολυτελείας. Γουστάρει μόνο συζήτηση για διεθνή πολιτική και μετά σέξ. Ούτε λουι βιτόν ούτε τίποτα.

Τσάμπα την έβγαλα. Να μου μείνει και κάτι για τις βίζιτες.

Πως τις γνώρισα? Από τη δουλειά. Ανθρώπινα χωρίς άγχος και νευρώσεις.

Βεβαια το απωθημένο είναι να πάρω τις Γαλλίδες μαζί με Γερμανίδα αλλά αυτή ειναι λίγο πουριτανή. Θα δούμε.

Έχει καλές φάσεις στην Αθήνα. όλες μου λένε τι φοβερό καιρό κάνει όχι σαν τη μούχλα εις τα ευρώπας".

Εγώ σε πάρτυ που είναι και άντρες μέσα δεν έχω πάει.Δεν ξέρεις τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση.
Αν είσαι με Σλάβους Πολωνούς,Τσέχους εντάξει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εάν η πρώτη είναι τσέχα εγω είμαι ο σάντα κλάους του ισλαμικού κράτους

ουκρανή γκαραντι 100% σε τραβάνε οι ουκρανές ΚΜΑΝ2 προσεχεεεεεεεεεεεεεε..............

Τσέχα είναι.Αφού μιλάμε στα τσέχικα.

dWQcew.jpg

Ούτε η μία ούτε η άλλη ζήτησαν τίποτα.
Δε με τραβάνε οι Ουκρανές.Απλά είναι οι πιο βολικές.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
στο παρτυ φίλεμου δεν θα γίνει τίποτα "απρεπές".

μετά θα βγώ με τις δύο εκτός.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
40.000 ουκρανές (μόνο για γνυαικες μιλαω) εχει στη πραγα.και πολλές μιλάνε άπταιστα τσεχικα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
40.000 ουκρανές (μόνο για γνυαικες μιλαω) εχει στη πραγα.και πολλές μιλάνε άπταιστα τσεχικα

Αυτή μου έχει στείλει φωτό διαβατηρίου.Εχει τσέχικο όνομα,είναι γεννημένη στη βαθιά τσεχική επαρχία.
Γενικά από τις καλές περιοχές με τις ψώλες.
Εχει Τσεχία μερικές πόλεις με απίστευτες γαμιόλες.Απλά να ξέρεις τα ονόματα των πόλεων και καυλώνεις στο άκουσμα και μόνο.Θρύλος.
Το ίδιο και Πολωνία βέβαια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Τσέχες πάντα θεωρούν οτι Ρωσίδες,Ουκρανές είναι μπασκλασαρία,οι αληθινές high style μουνάρες και πουτανάρες του μπλοκ ήταν και είναι και παραμένουν οι Τσέχες.Θεωρούν αδιαννόητο να τις ανταγωνίζονται τα βλαχαδερά Ουκρανές και οι Ρωσίδες για τον τίτλο της καλύτερης πουτάνας.
Εντάξει κάνει ο Πούτιν κάτι εμπρηστικές δηλώσεις οι Ρωσίδες είναι οι καλύτερες πουτάνες αλλά το παίρνουν σαν πουτινιά,πρόκληση όχι σαν εθνική προσβολή.

www.vox.com/world/2017/1/17/14296414/putin-trump-russian-prostitutes-yes-really]https://www.vox.com/world/2017/1/17/14296414/putin-trump-russian-prostitutes-yes-really[/url]

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Θα δούμε.Τώρα στις 25 του Δεκέμβρη θέλουν ταυτόχρονα να έρθουν και η Τσέχα και η Λβιβιώτισσα.Ποια να διαλέξω?

Η Τσέχα.

QmgLNM.jpg

Η Λβιβιώτισσα.

hDldGE.jpg

Το gut feeling μου λέει να επιλέξω Λεόπολη αλλά πρέπει να ζυγίσω τη φάση.Εχει και άλλες υποψήφιες.Για να δούμε ποια αξίζει ένα Χριστουγεννιάτικο πούτσο πριν το Νέο Χρόνο.
Και οι δύο περιπτώσεις είναι προσκύνημα στο παρελθόν,γάμησα τόσο πολύ Cesko και Lvov που είμαι αιωνίως ευγνώμων.
Το πρόβλημα με τις Λβιβιώτισσες είναι οτι είναι θεοπάλαβες,Πολωνία φάση.Οι Τσέχες είναι σταθερές,λογικές.

Τσέχα με τα μπούνια. Α ρε καυλιάρη Kman να γύριζα το χρόνο πίσω στο 07 που αλωνίζανε οι μουνάρες μέσα στα δωμάτια στις εστίες Πράγα και σου φευγε το κλαπέτο. Ήταν 2 φιλαράκια μου γιατροί Erasmus εκεί.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τσέχα με τα μπούνια.

Την Τσέχα λες.Εχει βάση αυτό.
το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι προβλεπέ,δεν έχει εκπλήξεις.Παίρνουν και αντισυλληπτικά ή φοράνε διάφραγμα οπότε χύνεις όπου θες.
Από την άλλη πολωνικό τσιμπούκι,παρτούζες,γλυφοκώλια,ανωμαλίες απλά τα ξεχνάς.
Θα φέρω την Τσέχα για Χριστούγεννα και το Νέο Ετος θα γαμήσω πάλι Ουκρανές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom