Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δηλαδή εσύ που δεν έχεις ούτε μια γκόμενα να χέσεις θα μου κάνεις παρατήρηση για το επίπεδο γκόμενας που χέζω?
Δεν είμαστε καλά.Τι έχεις να παρουσιάσεις?

Ποσο πραγματικά χοντρομαλάκας μπουνταλάς είσαι ??? :2funny: :2funny:

Δεν γουστάρουμε βρε πανίβλακα ούτε να χέζουμε ούτε να μας χέζουν. Δεν είμαστε κοπρόλαγνοι σαν εσένα και τις δυσμοιρες σπονσορέτες σου που προτιμούν να τις γαμάνε σκύλοι απο το να τις γαμάς εσύ. :2funny: :2funny:

Τόσο αδιανόητο σου φαίνεται εεε ??

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Γατάκια ολα σας, μάθατε και τις ΗΠΑ. Ο μόνος που έχει ζήσει και εχει δουλέψει στις ΗΠΑ και πράγματι ξέρει είναι ο Mindreader.
Ετσι , τι να λεμε τωρα ..:
επισης δουλεψε και Βουδαπεστη το 1988 , εγω μια βολτα ειχα περασει την ιδια χρονια για δυο βδομαδες και εχω να το λεω :grin:
Αυτος εργαστηκε εκει για τρεις μηνες νομιζω , ογκολιθος ΚΑΙ για τα ανατολικα νηματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικα, παιξε παρακατω. Βρες επαγγελματιες που ταιριαζεις και κανε παιχνιδι. Γαμα, φυγε. Τιποτα παραπανω. Ζησε τη ζωη σου ομορφα, μεινε μακρυα απο πραγματα που δεν ειναι για εσενα και για το πως εχεις μεγαλωσει. Εχει μουναρες εδω στην Ελλαδα, δεν χρειαζεται να τρεχεις πουθενα.

Καλη συνεχεια σε ολους, ευχομαι να εχετε παντα υγεια και να ειστε μακρυα απο μπλεξιματα.

Δηλαδή για να περάει ο άλλος καλά δεν πρέπει να καμακώνει ούτε να σκάσει σλαβικά μουνολίβαδα,πρέπει απλά να πηδάει πουτάνες Ελλάδα.
Καλά κρασιά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Εσύ τι γκόμενες έχεις χέσει δηλαδή?Μπορείς να βάλεις φωτό για σύγκριση?
Μήπως δεν υπάρχει καν?Θα ήταν πιο αποδεκτό να δεχόμαστε τα τσισάκια και τα σκατάκια της γκόμενας ενώ άμα χέζουμε είναι ιεροσυλία?

Αρχηγέ, να κατουρήσεις και να χέσεις σε καμιά τουαλέτα δεν παίζει;

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Θα ήταν προτιμότερο να χέζαμε και να κατουρούσαμε στις τουαλέτες αντί να χέζουμε και να χεζόμαστε απο ανθρώπους.

Κατάλαβες ψυχοπαθές σκουπίδι ??

Αλλά δεν περνάει καν απο το ξερό σου αυτό βέβαια.

Βέβαια ξέχασα !! Αυτό έχει ενα τρομερό μειονέκτημσ για σένα. ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΜΟΝΟ ΧΕΖΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΕΙΧΗΣ.  :2funny: :2funny:

Mύστη mind τα σεβη μου :hi:

νομιζω ότι τα βιτσια του kman δεν είναι και τοσα ακραια όταν μιλαμε για κοπελες που εχουν κανει το κορμι τους χυσοδοχειο για κάθε δυσμορφικο, γιαχαμπιμι, χοντρο η παππου

τι να πινουν τα χυσια ενός αραβοτουρκου το προηγουμενο βραδυ, τι τα κατουρα του Αρχηγου αποψε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοίταξε είσαι πολύ τρομακτικός τύπος και φοβίζεις τους αντιπάλους σου !!! :grin: :grin: :grin:

Μιλάμε τρέμω ολόκληρος !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ολα τα Ψυχοπαθή  Χόμπιτ πάντα με φόβιζαν !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ιδίως όταν με έπαιζαν σκληρά !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Συγγνώμη Ο Νίκος Ρίζος τι σου φταίει να τον συγκρίνεις μ αυτόν τον κακομοίρη?Ο Ρίζος ήταν τρομερό ταλέντο ενώ ο Βλάκμαν ειναι συχαμερός  :vomit:
 Αλλο ενα δεν καταλαβαινω?Τον κράζετε που πληρωνει κσι δεν γαμάει  :2funny:σιγουρα ειναι γελοίο  :2funny:.
 Εμένα με μισεί και με φοβάται περισσότερο γιατί μένω Ρωσσία και τον κράζω σε πιο σοβαρά θέματα  :2funny:όπως ότι μένει σε μια αποθήκη  :2funny:είναι άφραγκος  :2funny:και δούλευε ο για να μην πεθάνει  :2funny:.
  Απορώ γιατί δεν τον κραζετε για τα ψέματα που είπε ότι έχει 3 διαμερισμα τα στην Αθήνα  :jerking:και μας έβαλε για αποδειξη ένα διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω R bnb  :2funny:?ή ότι στα 50 του πάει με τα πόδια?  :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μιλάμε η επιτομή της κουράδας. Ο ένας χέζει πολωνεζες ο άλλος στη φυλής. Πραγματικά δεν ξέρω ποιον να πρωτοθαυμασω. Το βρήκα τον κοντό βλάκα τον καρπασπρακτ-ουκαρχη. Εγώ λέω να κάνουν ειρήνη ο Δημητράκης με τον κμάν και χέσουν  τον κοντό

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο σοβαρής κριτικής στον αρχηγό αυτή τη στιγμή είναι η στασιμότητα στο Ρόστερ!
Κλονίζεται όλη η θεωρία αν μείνουμε στάσιμοι στα παλιά και δεν προστεθούν νέες σπονσορετ στο Ρόστερ του ηγέτη ώστε να εμπνεύσει τον λαό του! :orchestra:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο σοβαρής κριτικής στον αρχηγό αυτή τη στιγμή είναι η στασιμότητα στο Ρόστερ!
Κλονίζεται όλη η θεωρία αν μείνουμε στάσιμοι στα παλιά και δεν προστεθούν νέες σπονσορετ στο Ρόστερ του ηγέτη ώστε να εμπνεύσει τον λαό του! :orchestra:

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα.Πρέπει να βρω ένα καινούργιο σύστημα να κάνω ανανέωση.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

"και να δειχνουν στις φιλες τους οτι να, εγω βρηκα καλυτερο μαλακα απο τον δικο σου."

Τα είπε όλα ο Σαββίδης....1000% διάνα

Το έχω δει & ακούσει από τύχη και μιλάμε το άτομο για το οποίο μιλούσαν και εντάξει ήταν και από όλα. Καμία σχέση με ΚΜΑΝ..αλλά έτσι είναι τα πραγματα.

Ο ρεαλισμός δεν βλάπτει

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως δεν υπάρχει καν?Θα ήταν πιο αποδεκτό να δεχόμαστε τα τσισάκια και τα σκατάκια της γκόμενας ενώ άμα χέζουμε είναι ιεροσυλία?

Να σου κάνε κονέ με κορυφαιο στο είδος του?

Ούτε χάπια ούτε τίποτα. Θα σου κάνει συντηρητική αγωγή και δεν θα χρειαστεί μείνεις έγκλειστος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μιλάμε η επιτομή της κουράδας. Ο ένας χέζει πολωνεζες ο άλλος στη φυλής. Πραγματικά δεν ξέρω ποιον να πρωτοθαυμασω. Το βρήκα τον κοντό βλάκα τον καρπασπρακτ-ουκαρχη. Εγώ λέω να κάνουν ειρήνη ο Δημητράκης με τον κμάν και χέσουν  τον κοντό

Υπάρχουν ήρωες στο φόρουμ !!!!!

το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου.

Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;

Το σούσι είναι εξαιρετικό έδεσμα.

Βερμούδα και πουκάμισο είναι ωραίος συνδυασμός αρκεί να ταιριάζεις ποιότητες και χρώματα.

Στην ηλικια μας το κρεβατι το εχουμε μονο για ξεκουραση.

Μπαροκ 2016.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ούτε χάπια ούτε τίποτα. Θα σου κάνει συντηρητική αγωγή και δεν θα χρειαστεί μείνεις έγκλειστος
Φίλε είσαι πολύ νέος εδώ και δεν έχεις προλάβει πραγματικούς τρελούς που ο Whois είναι γατάκι μπροστά τους!
Υπήρχε «επιφανές» μέλος που αφού έπινε τα άντερα του (ένα μισομπουκαλο όπως έλεγε) φαντασιωνόταν πως ήταν βοσκός και εδώ ήταν μαντρί...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το συγκεκριμένο ποστ ήταν από τα πιο νηφάλια και ορθογραφημένα  :
Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΕΡΙ μουνιου δεν εχει να κανει με την μαλακια που εχουμε οι διτικοι και οι μουσουλμανοι γαι το μουνι!!! το μουνι δεν εχει αξια !! για αυτους ! ουτε η ανθροπινη ζοη εισε οτι εχεις !!! εχεις υλη σπιτια λευτα αυτοκινιτα μουνεια εισε οκ ανθροπος !! δεν εχεις υλη εισε στην κατηγορια ζοου δεν εισε ανθροπος!!! αυτη ειναι η καθαρα σλαβικη κουλτουρα !! το μουνι ειναι στην κατηγορια υλη !!! ετσι για να μπενετε σιγα σιγα στο σλαβικο σκεπτικο !!! η καθε σλαβα εχει επιγνοση της θεση της ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΗ Ο ΔΙΤΙΚΟς ΜΑΛΑΚς ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙς ΑΝΘΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ ΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΜΑΛΑΚΑςς :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝ ΟΜΟς την εχεις σκασε μορη σε πληρονο και σε γαμαο μπορει να φαει και καψουρα με την παρτη σου και να σε πληρονει για να την γαμας!!! γιατι απλα αυτη ειναι ζοο και εση ανθροπος!! για την δικιατους κουλτουρα!!! ayth einai η σλαβικη αληθεια και δεν στεναχοριουντε για αυτο ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥς!! ολα τα αλλα περι εξευροπαισμου και πολιτισμικης ανατασης πορτικαλη και μπλε επαναστασεις ειναι παραμιθια για τους μη σλαβους!!! ουτε σε 100 χρονια δεν θα αλαξουν αυτοι!!! :2funny: :2funny: :2funny: ΖΩΑ με το χαρισμα της ομιλιας και της σκεψης για να μιν πο τιποτα χειροτερο!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν ξέρω αν έχουν σχολιάσει ποτέ τη συμπεριφορά σας σλάβες βίζιτες ....

Αναφέρομαι στην παρακάτω συμπεριφορά

1)τις υποδέχεσαι γυμνός
2)δεν λες κουβέντα
3)αν ρωτήσουν για λεφτά τους τα δείχνεις με το δάχτυλο , ότι είναι στο κομοδίνο

ψαρώνουν άσχημα με τέτοια ψυχρή συμπεριφορά

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά εδώ λένε άκυρα πράγματα.Για να γαμήσεις Ουκρανία λένε πρέπει αντί να καμακώνεις Ουκρανέζες,να προσεγγίζεις Ουκρανούς.Για να γαμήσεις Τσεχία πρέπει αντί να ασχολείσαι με Τσέχες,να χαριεντίζεσαι με Τσέχους.
Τι να πεις,παλιμπαιδισμός.Μου έχει τύχει βέβαια να την πέφτω σε Σουηδέζες στο κλαμπ και ο wing υποτίθεται να πιάνει κουβέντα σε Σουηδούς.
Μέχρι τώρα δε μου έχει περάσει από το μυαλό να καμακώσω άντρες για να γνωρίσω γκόμενες.Τρελλές σοφίες στο φόρουμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom