Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Το φετίχ με τις ψηλές είναι ένα θέμα..

Συνημμένα

• 960A279C-9678-4502-B377-6F976771FB6F.jpeg
    960A279C-9678-4502-B377-6F976771FB6F.jpeg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος. Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.

Οι σπονσορέτες της ΄΄αρχηγάρας'' είναι πολύ εκλεκτές γκόμενες !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑ ρε καμομοίρογλου συναγωνίζεσαι το σκύλο της πολωνέζας ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που είναι τα φιλοζωικά σου αισθήματα ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Εκτός απο τους Τούρκους υφαρπάζεις γκόμενες και απο τους Σκύλους !!!!

Πως να σε αντιμετωπίσει εσένα κάποιος αντρακλά μου ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εν τω μεταξύ η γκόμενα στη φωτογραφία έχει το χαμόγελο της "αρπαχτής".

Φουλ σου λέω...είναι φορτωμένη με μαρούλι και πάει στο γκόμενο γεμάτη χαρά για να τα πιούνε το β΄ραδυ  :happy:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το άλλο που γουστάρουν οι Τσέχες είναι να σου λένε μη και δε θέλω και ταυτόχρονα να αρπάζουν τον πούτσο σου και να τον χώνουν στο μουνί τους.Μία 23χρονη 183 ύψος από βαθιά Μοραβία μου έλεγε το 2004 nechcu sex,nechcu(δε θέλω σεξ,δε θέλω) και ταυτόχρονα με είχε κολλημένο στον τοίχο,μου τράβαγε τον πότσο και τον έχωνε στο μουνί της.Μετά ξανά nechcu sex,nechcu και βόγγαγε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μαι ρε φίλε. όλο το μυστικό είναι το νυχτικό.

Να σε ρωτήσω ΚΜΑΝ2, και σοβαρά..κομμένη η πλάκα.

Στην Πράγα έχεις πάει ποτέ ?

Δεκάδες φορές.
Εχω κάνει άπειρο καμάκι στο μετρό στις στάσεις Muzeum,Mustek,Narodni Trida,Karlovy Lazne,Hradcanska,Malostranska,Staromestska,Hlavni Nadrazi,Florenc.Πράγα τον περισσότερο χρόνο τον περνούσα υπογείως στο μετρό καμακώνοντας.Ανεπανάληπτες εποχές.Μιλάμε για 20 χρόνια πριν.
Η Πράγα προ εικοσαετίας ήταν ο επί γης παράδεισος,τις μουνάροβες που έβλεπες εκεί δεν τις έβλεπες ούτε για πλάκα Κίεβο ή Πολωνία.Ηταν το τοπ οφ δε τοπ του μπλοκ,τα καλύτερα μουνιά που είχε να παρουσιάσει το σύστημα.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι ΚΜΑΝ2 οι τσεχικές τσόντες έχουν πλοκή όντως. Μα και μου και μη και χώστο μέσα.

στο πορν χαμπ έχεις το πληρες πακέτο ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
Το άλλο που γουστάρουν οι Τσέχες είναι να σου λένε μη και δε θέλω και ταυτόχρονα να αρπάζουν τον πούτσο σου και να τον χώνουν στο μουνί τους.Μία 23χρονη 183 ύψος από βαθιά Μοραβία μου έλεγε το 2004 nechcu sex,nechcu(δε θέλω σεξ,δε θέλω) και ταυτόχρονα με είχε κολλημένο στον τοίχο,μου τράβαγε τον πότσο και τον έχωνε στο μουνί της.Μετά ξανά nechcu sex,nechcu και βόγγαγε.
αρχηγε σε κρεμασε στον καλογερο για να την φτασεις?  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απλά παίζουν σε δυτικές τιμές αφού το σπόνσορινγκ έχει παγκοσμιοποιηθεί.Εχει πάντως μία λογική.
Τα γαμήσια δεν είναι καθόλου δεδομένα.Πιο πολύ πληρώνεις το πακέτο εμφάνισης,συμπεριφοράς,high class,δεν είναι επαγγελματίες να διακρίνονται σε μπούκια,σεξ κτλ.
Αλλά αν κυκλοφορείς με κάποια από αυτές σε νησί ή οπουδήποτε,γυρνάνε κεφάλια.Σκίζονται όλοι να σε εξυπηρετήσουνε,ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες των κλαμπ,σε θέλουν όλοι θαμώνα.
Φαντάσου μια σούπερ μούνα ή και διάσημη,μοντέλο κτλ που την ήθελες πάντα να την έχεις γκόμενα για ένα ΣΚ.Κάπως έτσι πάει.Και ανανεώνεις το χαρέμι συνέχεια αν υπάρχουν τα διαθέσιμα funds φυσικά.Είναι ακριβό σπορ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου τι κακομοίρογλου που είσαι ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
έλληνες από πράγα ξέρεις ?

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φαντάζομαι ΚΜΑΝ2 να κοιταει με δολοφονικο βλέμμα και να "ατακάρει" τσέχες που πάνε στη δουλειά τους εξω από τους σταθμούς των τραμ.....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φαντάζομαι ΚΜΑΝ2 να κοιταει με δολοφονικο βλέμμα και να "ατακάρει" τσέχες που πάνε στη δουλειά τους εξω από τους σταθμούς των τραμ.....

Τότε ήτανε η Hradcanska ο σταθμός με τις φοιτήτριες που έπαιναν το τραμ για εστίες,η Devicka,ο σταθμός με τις Τσέχες που γούσταραν ξένους και πήγαιναν αεροδρόμιο να βρούνε γαμέα στο νότο,Narodni Trida,ο σταθμός με τις γκόμενες που ψώνιζαν και είχαν οικονομικές ανάγκες,Hlavni Nadrazi,ο κεντρικός σιδηροπδρομικός σταθμός που συνωστίζονταν οι επαρχιωτοπούλες και Florenc το μεγαλείο σταθμός λεωφορείων με γκόμενες από όλη την τσεχική επαρχία που γύριζαν στα χωριά τους.
Βάλε και Staromestka με την κεντρική πλατεία που πήγαιναν οι ντόπιες που γούσταραν να διασκεδάσουν συν Muzeum με τις παμπ κτλ φυσικά και το ανεπανάληπτο Mustek με τη νυχτερινή ζωή,μπορούσες να καμακώνεις φουλ time,αγοράζοντας απλά ένα εικοσιτετράωρο εισιτήριο του μετρό με 12 κορώνες τουτέστιν 0.5 ευρώ σημερινά.Αλλες φάσεις.
Το μετρό και το σύστημα τραμ της Πράγας ήταν ο απόλυτος καμακότοπος δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο αν εξαιρέσουμε τα τσεχικά τρένα και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς.Holky na ulici φάση.
Για νυχτερινή ζωή disco Letna,εκεί έβλεπες μούνες που πλέον έχουν εκλείψει.Δίμετρες,μοντελοειδείς που τα πόδια τους ήταν τόσο μακριά που δε χωρούσαν στο τραμ και κάθονταν συνέχεια πλαγιαστά.
Εδώ το θρυλικό μετρό της Πράγας,το βασίλειο του κάμακα.

FRBrEO.png

Εδώ η ντίσκο Mish Mash συνέχεια της Letna το 2011.Εχει μείνει κάτι ελάχιστο από την ατμόσφαιρα των 90s.

Τότε σα Βαλκάνιος αρχίδας ήσουν ασταμάτητος,όλες χύνανε με άντρες από Νότο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για να διευκρινιστεί λίγο το θέμα της KGB.. που βασίζεται ίσως σε πραγματική ιστορία υπερβολικά όμως παρουσιασμένη!
Ο αρχηγός κάπου 10 χρόνια πριν που είχε πάει για 1-2 μέρες Λευκορωσία είχε πει πως τον παρακολουθούσε η συγκεκριμένη υπηρεσία!
Νομίζω πως η KGB διαλύθηκε με τη πτώση του τείχους και των κομμουνιστικών καθεστώτων!
Η Λευκορωσία είναι όμως μια ιδιάζουσα περίπτωση που έχει το πιο συγκεντρωτικό καθεστώς στην Ευρώπη υπόλοιμα της κουμουνιστικής περιόδου με ενεργό ρόλο της Μυστικής αστυνομίας ακόμα και τώρα! Μια δικτατορία ουσιαστικά! Έχει αναφερθεί πολλές φορές πως η αστυνομία στη συγκεκριμένη χώρα έχει έντονη παρουσία και φανερά και μυστικά!
Πολλοί έχουν πει παλιότερα πως κάποιες γκόμενες σε μπάρ έλεγαν για τους λόγους τους πως υπάρχουν αστυνομικοί εντός ή εκτός αυτού!
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ίσως είπε κάτι ο αρχηγός για KGB που ελείψει επιχειρημάτων, κάποιοι το έχετε κάνει σημαία για να αποδομήσετε την Βαλκάνια θεωρία θριάμβων,δόξας τιμής ,υπεροχής! :heavymetalbig:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιός σας είπε ότι δεν το παρακολουθεί όντως η Κα Γκε Μπε (και οι λοιπές υπηρεσίες άλλων κρατών του μπλοκ)

Με 150 και πλέον ταξίδια στο μπλοκ τα τελευταία έτη-γνωριμίες σε ύποπτα μέρη με γυναίκες, μαρούλια και ο ίδιος να δηλώνει γκασταρμπάιτερ στο Ντοίτσλαντ -πρώτος στόχος για αντικατασκοπία...Χωρίς πλάκα. Φιλικά πάντα ΚΜΑΝ..καλού κακού πρόσεχε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να διευκρινιστεί λίγο το θέμα της KGB.. που βασίζεται ίσως σε πραγματική ιστορία υπερβολικά όμως παρουσιασμένη!
Ο αρχηγός κάπου 10 χρόνια πριν που είχε πάει για 1-2 μέρες Λευκορωσία είχε πει πως τον παρακολουθούσε η συγκεκριμένη υπηρεσία!
Νομίζω πως η KGB διαλύθηκε με τη πτώση του τείχους και των κομμουνιστικών καθεστώτων!
Η Λευκορωσία είναι όμως μια ιδιάζουσα περίπτωση που έχει το πιο συγκεντρωτικό καθεστώς στην Ευρώπη υπόλοιμα της κουμουνιστικής περιόδου με ενεργό ρόλο της Μυστικής αστυνομίας ακόμα και τώρα! Μια δικτατορία ουσιαστικά! Έχει αναφερθεί πολλές φορές πως η αστυνομία στη συγκεκριμένη χώρα έχει έντονη παρουσία και φανερά και μυστικά!
Πολλοί έχουν πει παλιότερα πως κάποιες γκόμενες σε μπάρ έλεγαν για τους λόγους τους πως υπάρχουν αστυνομικοί εντός ή εκτός αυτού!
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ίσως είπε κάτι ο αρχηγός για KGB που ελείψει επιχειρημάτων, κάποιοι το έχετε κάνει σημαία για να αποδομήσετε την Βαλκάνια θεωρία θριάμβων,δόξας τιμής ,υπεροχής!

Δεν είπα για KGB,είπα απλώς οτι ήμουν ο μόνος ξένος στο Βιτέμπσκ και με προσέγγισε μπάτσος,με ρώτησε τι κάνω κτλ.Ενώ είχα πάει απλώς να γαμήσω.Απλά του φάνηκε περίεργο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Απλά παίζουν σε δυτικές τιμές αφού το σπόνσορινγκ έχει παγκοσμιοποιηθεί.Εχει πάντως μία λογική.
Τα γαμήσια δεν είναι καθόλου δεδομένα.Πιο πολύ πληρώνεις το πακέτο εμφάνισης,συμπεριφοράς,high class,δεν είναι επαγγελματίες να διακρίνονται σε μπούκια,σεξ κτλ.
Αλλά αν κυκλοφορείς με κάποια από αυτές σε νησί ή οπουδήποτε,γυρνάνε κεφάλια.Σκίζονται όλοι να σε εξυπηρετήσουνε,ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες των κλαμπ,σε θέλουν όλοι θαμώνα.
Φαντάσου μια σούπερ μούνα ή και διάσημη,μοντέλο κτλ που την ήθελες πάντα να την έχεις γκόμενα για ένα ΣΚ. Κάπως έτσι πάει.Και ανανεώνεις το χαρέμι συνέχεια αν υπάρχουν τα διαθέσιμα funds φυσικά. Είναι ακριβό σπορ.

Συνημμένα

• img68167_638a79f5e2e94d6f8de7f3941c435406.jpg
    img68167_638a79f5e2e94d6f8de7f3941c435406.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ίσως είπε κάτι ο αρχηγός για KGB που ελείψει επιχειρημάτων, κάποιοι το έχετε κάνει σημαία για να αποδομήσετε την Βαλκάνια θεωρία θριάμβων,δόξας τιμής ,υπεροχής! :heavymetalbig:

Καλή η προσπάθεια φίλε !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Αλλά δεν το σώζει το φαντασιόπληκτο ψυχοπαθές Χόμπιτ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τι να απαντήσεις?Δεν μπορείς να απαντήσεις τίποτα.Αμα ο αλλος σε παίξει σκληρά θα αποχωρήσεις γιατί είσαι προβλεπέ.
Μόνο ο πουλής ξάφνιαζε με τις απαντήσεις του,αυτός όντως είναι ευφυής.

Εξακολουθείς να με προκαλείς  μπετόβλακα ???

Είναι πασιφανές πλέον ότι είσαι ένα κομπλεξικό κακεντρεχές  σκουπίδι με έντονα συμπτώματα ψυχοπάθειας.

Εμένα  Καραμπετόβλακα δεν μου τα έφαγε ποτέ καμμιά πουτανάρα-αρπακτικό όπως εσένα που σε αρμέγουν
Είσαι  55 χρονών και ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ παραπάνω  ότι οι καραπουτανάρες αρπακτικά που αποκαλείς σπονσορέτες στα τρώνε από τα 35 σου.

ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ…. ΞΥΠΝΑ !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom