Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
"Ξέσκισετο τον μπινέ"

Για να μην παρεξηγηθώ τάδε έφη συνομιλία πιλότου Φ-16 για αερομαχία με τΟΎΡΚΟ ΤΟ 1997

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΦΊΛΕ με ενα δεκάρι εάν ακούσεις ΚΜΑΝ2 μπορεί να πιάσεις και μπούτι. Αριστερό -δεξί δεν ξέρω πάντως Βαλκανικό χέρι να ναι και σε όποο μπουτι νανανι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τι να απαντήσεις?Δεν μπορείς να απαντήσεις τίποτα.Αμα ο αλλος σε παίξει σκληρά θα αποχωρήσεις γιατί είσαι προβλεπέ.
Μόνο ο πουλής ξάφνιαζε με τις απαντήσεις του,αυτός όντως είναι ευφυής.

Κοίταξε είσαι πολύ τρομακτικός τύπος και φοβίζεις τους αντιπάλους σου !!! :grin: :grin: :grin:

Μιλάμε τρέμω ολόκληρος !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ολα τα Ψυχοπαθή  Χόμπιτ πάντα με φόβιζαν !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ιδίως όταν με έπαιζαν σκληρά !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• wa0FTr.jpg
    wa0FTr.jpg
    393,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 493full-nikos-rizos.jpg
    493full-nikos-rizos.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 29

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
ειπαμε ο αρχηγος ειναι ο τζο πεσι  τι να κανουμε φταιει το καλουπι βγηκε λιγο μπασμενος  :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίταξε είσαι πολύ τρομακτικός τύπος και φοβίζεις τους αντιπάλους σου !!! :grin: :grin: :grin:

Μιλάμε τρέμω ολόκληρος !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ολα τα Χόμπιτ πάντα με φόβιζαν !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ιδίως όταν με έπαιζαν σκληρά !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Είσαι αξιοθρήνητος ρε συ.Αφού βάζεις φωτό που με κολακεύει κάνει τους άλλους να ζηλεύουν.
Η γκόμενα είχε ντυθεί για κλαμπ,Chi κι έτσι με είσοδο 300 ευρώ με τραπέζι,φόρεσε πανάκριβο φόρεμα,τακούνια,έκατσε 2 ώρες να ετοιμαστεί,να μακιγιαριστεί να φτιαχτεί και αντί για Chi εγώ την έφερα διαμέρισμα και την υποδέχτηκα με ελληνικό σώβρακο και φανέλα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φοβάμαι ιδίως το ενδεχόμενο να εφαρμόσεις το περίφημο σύστημα Τανάλια στα πουτανομπάρ του Κιέβου όπου υφαρπάζεις πουτάνες απο τα Αγαρηνά σκυλιά !!! :grin: :grin: :grin:

Πως να αντιμετωπίσει κανείς ένα τέτοιο σύστημα ????? :2funny: :2funny: :2funny:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γαμέας του "Μπλόκ"-κυνηγημένος απο Κα Γκε Μπε γιατί έκλεβε τις γκόμενες του Πολιτμπουρό-ο Πούτιν έχει βγάλει ειδική άδεια "License to kill" .

Εξ'ου και η εχθρότητα με Δημητράκη29. Ο οποίος είναι ο συντονιστής του Ελληνικού λόμπυ στη Ρωσία και απευθείας συνομιλητής του Κρεμλίνου για Βαλκανικά θέματα.

Η φάση περιπλέκεται από τον Τζορτζ71 ο οποίος είναι μάλλον Τροτσκιστής πράκτορας διπλός-παίζει ανάμεσα δΗΜΤΡΆΚΗ29 ΚΑΙ κμαν2 ΕΝΏ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ τα συμφέροντα της Ουκρανικής ηγεσίάς.

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο (και κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα για ειδικές περιπτώσεις)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είσαι αξιοθρήνητος ρε συ.Αφού βάζεις φωτό που με κολακεύει κάνει τους άλλους να ζηλεύουν.
Η γκόμενα είχε ντυθεί για κλαμπ,Chi κι έτσι με είσοδο 300 ευρώ με τραπέζι,φόρεσε πανάκριβο φόρεμα,τακούνια,έκατσε 2 ώρες να ετοιμαστεί,να μακιγιαριστεί να φτιαχτεί και αντί για Chi εγώ την έφερα διαμέρισμα και την υποδέχτηκα με ελληνικό σώβρακο.

Και η πριγκίπησα των ξωτικών στο Lord of the Rings Πήγε σε μια δεξίωση με τα Χόμπιτ αλλά δεν γαμήθηκε μαζί τους βέβαια !!! Απο ανάγκη το έκανε !!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λεω να ρευστοποιησω μερικες εγγλεζικες λιρες  για κανα ταξιδακι  τις γιορτες ...

kman ...για πες ...

θελω να παω 5 μερες τσεχια ....  
5ρι  χοτελ .... και καθε μερα  κι  ενα  τοπ τοπ μουνι !
ολο το πακετο  ενα δεκαρικακι  θα ειμαι  κομπλε ;

Σίγουρα.Αν και Τσεχία είναι tricky η φάση.Αχ που είναι οι παλιές καλές εποχές.Το πάρτυ διεκόπη το 2010 περίπου Τσεχία,έχει ακόμα φάσεις αλλά δεν είναι αυτό που ήτανε.
Πού είναι οι θρυλικές εποχές του 2004 που έσκαγες σε άγνωστη πόλη Βαλκάνιος γαμέας φάση και άμα τη αφίξει έβρισκες μουνάρες να σου κάνουν παρέα.Η οι εποχές προ δεκαετίας που έφερνες δίμετρες για διακοπές εξωτική Αθήνα με μπάνιο σε Μπάτη,Αλιμο και οι γκόμενες ήταν ευγνωμονούσες.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Σίγουρα.Αν και Τσεχία είναι tricky η φάση.Αχ που είναι οι παλιές καλές εποχές.Το πάρτυ διεκόπη το 2010 περίπου Τσεχία,έχει ακόμα φάσεις αλλά δεν είναι αυτό που ήτανε.
θα  επιτεθω κατευθειαν !!!  εδω  δεν εχει μα  μου ... παρε τοσα κι  ελα δωματιο μωρη !!

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
"θα  επιτεθω κατευθειαν !!!  εδω  δεν εχει μα  μου ... παρε τοσα κι  ελα δωματιο μωρη !!"

Ώπα δικό μας μας φίλε μου.

Έχω καλό ποινικό δικηγόρο στη Πράγα. Εάν αντιμετωπίσεις αυτόφωρο εδώ είμαστε.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
"θα  επιτεθω κατευθειαν !!!  εδω  δεν εχει μα  μου ... παρε τοσα κι  ελα δωματιο μωρη !!"

Ώπα δικό μας μας φίλε μου.

Έχω καλό ποινικό δικηγόρο στη Πράγα. Εάν αντιμετωπίσεις αυτόφωρο εδώ είμαστε.
να  γαμησουμε θελουμε ρε φιλε!!!και καμια βολτουλα ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι βέβαιο ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία  η KGB που όπως είπες σε κυνηγούσε ήταν έτοιμη να μπουκάρει απο το παράθυρο.  :grin: :grin: :grin: :grin:

Οταν το είπες στη γκόμενα προφανώς και και την έκανε γελόντας όπως φαίνεται στη φωτογραφία !!! :grin: :grin:

Ισως αυτός  είναι ένας λόγος που ενώ χρυσοπληρώνεις δεν γαμάς !!! :grin: :grin: :grin:

Ο άλλος είναι ότι βρωμάς σα τράγος όπως σου είπε η Λευλορωσίδα που της πλήρωσες τζάμπα διακοπές χωρίς να την πληρώσεις !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Τι κακομοίρογλου που είσαι ρε δύσμοιρε ???? :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IB7FMJ.jpg
    IB7FMJ.jpg
    1.011,6 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
θα  επιτεθω κατευθειαν !!!  εδω  δεν εχει μα  μου ... παρε τοσα κι  ελα δωματιο μωρη !!

Οχι,με τις Τσέχες τα κάνεις όλα διακριτικά.Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι φοράνε νυχτικές κοντές χωρίς εσώρουχο από κάτω.Οπότε έρχονται να ξαπλώσουν και απλώς σηκώνεις τη νυχτικιά και τις γαμάς.
Θυμάμαι μια 185 το 2007 ήρθε με τη νυχτικιά που μετά βίας κάλυπτε το μουνί και μου λέει spat?Budem spat?(θα κοιμηθούμε τώρα?),λέω ano milacku,budem spat.(ναι μωρό μου,θα κοιμηθούμε) και όπως γυρνάει από το πλευρό της τον χώνω.
Γενικά μεγάλο πλεονέκτημα με τις Τσέχες και τις νυχτικές χωρίς τίποτα από κάτω,οι Πολωνέζες ή φοράνε εσώρουχα ή κοιμούνται γυμνές.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Οχι,με τις Τσέχες τα κάνεις όλα διακριτικά.Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι φοράνε νυχτικές κοντές χωρίς εσώρουχο από κάτω.Οπότε έρχονται να ξαπλώσουν και απλώς σηκώνεις τη νυχτικιά και τις γαμάς.
Θυμάμαι μια το 2007 ήρθε με τη νυχτικιά που μετά βίας κάλυπτε το μουνί και μου λέει spat?Budem spat?(θα κοιμηθούμε τώρα?),λέω ano milacku,budem spat.(ναι μωρό μου,θα κοιμηθούμε) και όπως γυρνάει από το πλευρό της τον χώνω.
Γενικά μεγάλο πλεονέκτημα με τις Τσέχες και τις νυχτικές,οι Πολωνέζες ή φοράνε εσώρουχα ή κοιμούνται γυμνές.
εχω  φετιχ να  γαμαω καμια σε ασανσερ .

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαι ρε φίλε. όλο το μυστικό είναι το νυχτικό.

Να σε ρωτήσω ΚΜΑΝ2, και σοβαρά..κομμένη η πλάκα.

Στην Πράγα έχεις πάει ποτέ ?

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
cutt3r

Δικός μας σου λέω....χώσε και άλλα.....

Stories