Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ετσι , τι να λεμε τωρα ..:
επισης δουλεψε και Βουδαπεστη το 1988 , εγω μια βολτα ειχα περασει την ιδια χρονια για δυο βδομαδες και εχω να το λεω :grin:
Αυτος εργαστηκε εκει για τρεις μηνες νομιζω , ογκολιθος ΚΑΙ για τα ανατολικα νηματα.

Αλλες "χρυσες" εποχές φίλε Τάσο.  :hi:

Είμαστε τυχεροί που τις ζήσαμε.

Μετά πλάκωσαν τα δυτικά ναυάγια καί έκαψαν το τοπίο.

Και κάποια από αυτά τα βλαμένα ναυάγια εχουν και το θράσος να το παίζουν ειδήμονες.

Και να μας τη λένε κιόλας.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιός wing και σουηδέζες αθεόφοβε ?

Θα παθω τίποτα βραδιάτικα.

ΚΜΑΝ2, στο στρατό τι χαρτί σου έδωσαν? Σοβαρά τώρα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και κάποια από αυτά τα βλαμένα ναυάγια εχουν και το θράσος να το παίζουν ειδήμονες.

Γιατί έχεις ξεπεραστεί.Είσαι βαρετός.Είσαι PC(politically correct).Οι άλλοι βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια μας πρήξατε τα αρχίδια.Διψούν για κάτι νέο,κάτι καινούργιο.Δεν τα μπορούν τα PC και την παράκμα θέλουν να βγουν με την πούτσα ορθή να σκίσουν κωλέους.
Θέλουν αποτέλεσμα,γρήγορο αποτέλεσμα,συνταγή,τσελεμεντέ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
aegeanorg

εγώ το είπα για τα τίπς. Καλή δουλειά, πολύ κουραστική. δεν είναι όπως ελλάδα που μπορείς να ξύνεις και το αφεντικό δείχνει κατανόηση.

υπάρχουν σερβιτόροι που τακτοποιούν 4 τραπέζια την ώρα. για όσους ξέρουν και για σέρβις νεας όρκης αυτό είναι πολύ. και βάρδιεσ 12ωρες αρκετές φορές.

αλλά καλά λεφτα. το τιπ10%15% είναι το στάνταρ. καλή εξυπηρέτηση σημαίνει ακόμα και 20% εάν ο πελάτης είναι τερμα ευχαριστημένως

Ναι, αλλά ο σερβιτόρος σε ένα τοπ εστιατόριο πρέπει να πληρώσει και το μπας μπόϋ και τον μετρ ντε και τον σου σεφ και τον μπαρτέντερ.

Για αυτό πλέον αρκετά εστιατόρια συγκεντρώνουν τα τιπς και τα μοιράζουν.

Επίσης αρκετά εστιατόρια υιοθέτησαν το σύστημα που το τιπ ενσωματώνεται στον λογαριασμό αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506

Εκείνα τα χρόνια εσείς τις χέζατε τις γκόμενες;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mύστη mind τα σεβη μου :hi:

νομιζω ότι τα βιτσια του kman δεν είναι και τοσα ακραια όταν μιλαμε για κοπελες που εχουν κανει το κορμι τους χυσοδοχειο για κάθε δυσμορφικο, γιαχαμπιμι, χοντρο η παππου

τι να πινουν τα χυσια ενός αραβοτουρκου το προηγουμενο βραδυ, τι τα κατουρα του Αρχηγου αποψε

Φίλε εντάξει, δέχομαι οτι εχει κάποια βάση αυτό που λες. :hi:

Οπου γυναίκες και λεφτά μοιραία εχει και βρωμιά. Και εμείς ολοι λίγο πολύ εκεί μέσα κάπου "σερνόμαστε".

Κάπου όμως υπάρχει ένα όριο. Δεν μπορούμε να τα ξεχυλώνουμε όλα.

Το θέμα είναι οτι ο βαρεμένος μας παρουσιάζει τις κοπρολαγνούδες που τις γαμάει ο σκύλος τους σαν "εκλεκτές" σπονσορέτες υψηλού επιπέδου.

Γελάνε και τα μπετά. :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Kman .... θα πήγαινες ποτέ για σεξουτουρισμό σε ταϋλάνδη-φιλιππίνες-αφρική ;;;
ηπειρωτική και νησιωτική η αφρική .... όπως μαδαγασκάρη ....

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
voltaire45

έχεις δίκιο. για τα πολυτελή εστιατόρια.

όσο και εάν ακούγετε περίεργο, έναν σερβιτόρο (στη Ν.Υ.) από οικονομικής άποψης τον συμφέρουν τα "μεσαία-μεσαίο-μεγάλα εστιατόρια" παρά τα πολυτελείας. Εκτός εάν θέλει να κάνει καριέρα ώστε στο μέλλον να καταλήξει μέτρ ή να αποκτήσει τεχνογνωσία να κάνει κάτι δικό του παρεμφερές.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποιός wing και σουηδέζες αθεόφοβε ?

Θα παθω τίποτα βραδιάτικα.

ΚΜΑΝ2, στο στρατό τι χαρτί σου έδωσαν? Σοβαρά τώρα

Στρατό είναι απλά να έχεις αντοχή πάνω από το μέσο όρο.Αν π.χ. βάλουν τους πάντες να κάνουν 10 χλμ πορεία με το όπλο ενώ ο μέσος όρος μπορεί να κάνει 5 χλμ,οι περισσότεροι θα τα φτύσουν.
Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να βάλουν 5 χλμ πορεία.Το οποίο σημαίνει οτι θεωρητικά δεν μπορείς να πειθαρχήσεις το 25% που έχει αντοχή πάνω από το μέσο όρο.Και οτι ένα άλλο 25% αδυνατεί να ανταπεξέλθει χωρίς να σημαίνει οτι είναι ψοφίμια.
Πώς αντιμετωπίζει ο στρατός το πρόβλημα?Εκεί αρχίζει η τρέλλα του στρατού.Ολοι κάπως τελικά πιέζονται είτε να βυσματωθούν είτε να προσαρμοστούν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Μπάρμπα .... φαντάζομαι ξέρεις που τα έχουμε γραμμένα τα τοπ εστιατόρια οι περισσότεροι εδώ πέρα, έτσι ;;;;;;

Προσωπικά πάω μόνο αν μου αρέσει το .... κτίριο ή λόγω παρέας.

Και έχω φάει από πριν .
Γιατί εκεί ξέρουμε όλοι ότι πας για να φάς τα @@ σου ....

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Στην υγεία. σας, τα πίνουμε παρέα με Σαββιδη.

Συνημμένα

• AC14BA7B-D4B3-4670-A283-32E03D7813EB.jpeg
    AC14BA7B-D4B3-4670-A283-32E03D7813EB.jpeg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 101

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή σε περίπτωση επιστράτευσης θα σε χάσουμε.

Δεν σε καλούν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman .... θα πήγαινες ποτέ για σεξουτουρισμό σε ταϋλάνδη-φιλιππίνες-αφρική ;;;
ηπειρωτική και νησιωτική η αφρική .... όπως μαδαγασκάρη ....

Οχι,ποτέ.Γενικά δε βγαίνω εκτός ευρωπαικής ηπείρου,με εξαίρεση 2 φορές που έχω πάει ΗΠΑ.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
fylobios30:

για σκατά ρωτάς ΚΜΑΝ2 και κάτι περιέργες Πολωνέζες που κουβαλάει. εμείς δεν ξέρουμε από αυτά.

Στην υγειά σας για τα Τάλισκερ !

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδή σε περίπτωση επιστράτευσης θα σε χάσουμε.

Δεν σε καλούν.

Δεν κατάλαβες.Ο στρατός έχει ειδικά συστήματα να αντιμετωπίζει άτομα σαν εμένα.Δεν μας βάζουν στο συνήθη μέσο όρο,μας ασκούν πολύ παραπάνω πίεση να στρώσουμε.
Εμένα πρέπει να κάνουν επί τρία ό,τι κάνουν στους άλλους φαντάρους για να νιώσω οτι είμαι στο στρατό.
Γιώτα ένα απολύθηκα αλλά έφαγα πολύ βρισιδι απο τα στελέχη στο στρατό.Στην αρχή μου φαινόταν σαν κατασκήνωση και χαβαλές φάση,οι άλλοι κλαίγανε τη μοίρα τους και εγώ διάβαζα τσεχικα και στις εξόδους πήγαινα κωλομπαρα.Στις άδειες πήγαινα Παραλια για καμακι.
Λεγανε τέτοιος πόρνος δεν εχει ξαναπεράσει απο το στρατόπεδο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σιγά μην άφηναν ξύλινα σπίτια Γερμανία και μονώσεις,παράθυρα αμερικανικού τύπου.Γερμανία υπάρχουν στάνταρτς κατασκευής.ΗΠΑ βλέπεις από όλα,από καλύβα του μπαρμπα Θωμά μέχρι υπερμοντέρνα δαπανηρή κατασκευή υπερπολυτελείας.Δεν υπάρχουν στάνταρτς.
Απλά συχνά ΗΠΑ βλέπεις πολλά υποστάνταρντ πράγματα και προχειρότητες που είναι αδιαννόητες για Ευρώπη.
Πολλά αμερικανικά προιόντα προφανώς δεν μπορούν να πουληθούν ΕΕ αφού δεν εκπληρώνουν τα στάνταρτς.Από την άλλη είναι πολλοί αυτοί που θα γούσταραν ένα υποστάνταρντ μηχάνημα,ένα υποστάνταρντ σπίτι ή όχημα να κάνουν τη δουλειά τους.Είναι ένας από τους λόγους του Brexit οτι η ΕΕ τους επέβαλε κανόνες και δεν μπορούν να αγοράζουν σαβούρα.

Άρες μάρες κουκουνάρες.

Επειδή δεν καταλαβαίνεις τίποτε από στάνταρντ και επειδή μπορεί να νομίζεις ότι υπάρχουν ακόμη τα Ντιν λέω ότι καλλίτερα θα ήταν να εκφέρεις γνώμη μόνον για τα Βαλκάνια και όχι για τίποτε άλλο.

Επομένως θα σου κάνω την ερώτηση:

Πες μόνον ΕΝΑ αμερικάνικο προϊόν που δεν μπορεί να πουληθεί στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα όμως.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΚΜΑΝ2 στρατό ξηράς ήσουν, ΠΝ ή ΠΑ?

Stories

Νέο!