Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.409
- Πόντοι
- 3.936
:helpsos:Εγώ είμαι.
:helpsos:Εγώ είμαι.
Christos Savvidis?οταν πηγαίναμε εσείς ακόμα το σκεφτόσαστάν.
Αλλά τι να κάνουμε? Το ότι είστε άσχετοι, ανεπρόκοποι και πολλά άλλα να βρείτε αντίστοιχα στην Ελλάδα δεν σας πέρασε από το μυαλό. Φοβερές περιπτώσεις κυκλοφορούν εδώ, αλλά πρέπει να έχεις μια ισορροπία μυαλού για να τις αδράξεις.
Δουλέψτε τώρα στη μαντάμ Μέρκελ και αφήστε μας να απολαμβάνουμε το μύθος μας στην Ελλάδα. Και Ουκρανία να ανεβαίνουμε για να σπάμε πλάκα μετους χαχόλους εκεί.
Μοντέλα 1.85 γυμνασμένες κτλ κτλ όπως τα θέλει ο "άρχοντας" από μουνολίβαδα-ένα σωρό στην Αθήνα κατοικοεδρεύον και πηγαινοερχονται. Δεν χρειάζεται να πας να τα βρεις. Εδω είναι.
Καλά το παςόχι . Γιατί εγώ σε αντίθεση με το Σαββίδη δεν θα συναντούσα κανέναν. Πάντως από ότι ξέρω ο Σαββίδης σε όποιον έχει τη καλή διάθεση μπορεί να του δείξει την "καλή πλευρά" της Αθήνας. Και μετα ξεχνάς σπονσορέτες και τα λοιπά.
Για τους όσους έχουν καλή βούληση λοιπόν...μιλήστε με Σαβ.
οταν πηγαίναμε εσείς ακόμα το σκεφτόσαστάν.
Αλλά τι να κάνουμε? Το ότι είστε άσχετοι, ανεπρόκοποι και πολλά άλλα να βρείτε αντίστοιχα στην Ελλάδα δεν σας πέρασε από το μυαλό. Φοβερές περιπτώσεις κυκλοφορούν εδώ, αλλά πρέπει να έχεις μια ισορροπία μυαλού για να τις αδράξεις.
Δουλέψτε τώρα στη μαντάμ Μέρκελ και αφήστε μας να απολαμβάνουμε το μύθος μας στην Ελλάδα. Και Ουκρανία να ανεβαίνουμε για να σπάμε πλάκα μετους χαχόλους εκεί.
Μοντέλα 1.85 γυμνασμένες κτλ κτλ όπως τα θέλει ο "άρχοντας" από μουνολίβαδα-ένα σωρό στην Αθήνα κατοικοεδρεύον και πηγαινοερχονται. Δεν χρειάζεται να πας να τα βρεις. Εδω είναι.
Christos Savvidis?
Ποιος κλώνος είναι ο αα1