Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Εγώ είμαι.
6SmPs5.jpg
:helpsos:

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 71

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οταν πηγαίναμε εσείς ακόμα το σκεφτόσαστάν.

Αλλά τι να κάνουμε? Το ότι είστε άσχετοι, ανεπρόκοποι και πολλά άλλα να βρείτε αντίστοιχα στην Ελλάδα δεν σας πέρασε από το μυαλό. Φοβερές περιπτώσεις κυκλοφορούν εδώ, αλλά πρέπει να έχεις μια ισορροπία μυαλού για να τις αδράξεις.

Δουλέψτε τώρα στη μαντάμ Μέρκελ και αφήστε μας να απολαμβάνουμε το μύθος μας στην Ελλάδα. Και Ουκρανία να ανεβαίνουμε για να σπάμε πλάκα μετους χαχόλους εκεί.

Μοντέλα 1.85 γυμνασμένες κτλ κτλ όπως τα θέλει ο "άρχοντας" από μουνολίβαδα-ένα σωρό στην Αθήνα κατοικοεδρεύον και πηγαινοερχονται. Δεν χρειάζεται να πας να τα βρεις. Εδω είναι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Αλλά τι να κάνουμε? Το ότι είστε άσχετοι, ανεπρόκοποι και πολλά άλλα να βρείτε αντίστοιχα στην Ελλάδα δεν σας πέρασε από το μυαλό. Φοβερές περιπτώσεις κυκλοφορούν εδώ, αλλά πρέπει να έχεις μια ισορροπία μυαλού για να τις αδράξεις.

Δουλέψτε τώρα στη μαντάμ Μέρκελ και αφήστε μας να απολαμβάνουμε το μύθος μας στην Ελλάδα. Και Ουκρανία να ανεβαίνουμε για να σπάμε πλάκα μετους χαχόλους εκεί.

Μοντέλα 1.85 γυμνασμένες κτλ κτλ όπως τα θέλει ο "άρχοντας" από μουνολίβαδα-ένα σωρό στην Αθήνα κατοικοεδρεύον και πηγαινοερχονται. Δεν χρειάζεται να πας να τα βρεις. Εδω είναι.
Christos Savvidis? :think: :think: :think:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
όχι . Γιατί εγώ σε αντίθεση με το Σαββίδη δεν θα συναντούσα κανέναν. Πάντως από ότι ξέρω ο Σαββίδης σε όποιον έχει τη καλή διάθεση μπορεί να του δείξει την "καλή πλευρά" της Αθήνας. Και μετα ξεχνάς σπονσορέτες και τα λοιπά.

Για τους όσους έχουν καλή βούληση λοιπόν...μιλήστε με Σαβ.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
όχι . Γιατί εγώ σε αντίθεση με το Σαββίδη δεν θα συναντούσα κανέναν. Πάντως από ότι ξέρω ο Σαββίδης σε όποιον έχει τη καλή διάθεση μπορεί να του δείξει την "καλή πλευρά" της Αθήνας. Και μετα ξεχνάς σπονσορέτες και τα λοιπά.

Για τους όσους έχουν καλή βούληση λοιπόν...μιλήστε με Σαβ.
Καλά το πας

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpg
    αρχείο λήψης (6).jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορεί κάποιος που είναι άφραγκος και κωλοπετσωμενος να τσιμπήσει λεωφορειακι με 30 ευρώ  να σκάσει σε 40 ώρες Βρότσλαβ από Αθήνα και να ξεχυθεί στα κλαμπ ενώ κάνει οικονομία μένοντας στο χοστελ.
Τέτοιες επιδρομές ήτανε το όνειρο μας όταν ήμασταν νέοι.Θυμαμαι εχυνα στην ιδέα να σκάσω Τσεχία με λεωφορείο από Αθήνα ή από Κατερινοσκαλα όταν ήμουν 25 ετών.
Τώρα ποιος τρέχει?Ποιος ρισκάρει να μείνει τελείως απενταρος παίρνοντας ένα κοκταίηλ στη γκόμενα με τα τελευταία του λεφτά?
Δεν υπάρχει αυτό το drive,η αδρεναλίνη που μας κινούσε τότε.Ηταν βέβαια και πιο εξωτικά τα μέρη,πριν πατήσεις δεν είχες ιδέα και φανταζόσουν Ελντοράντο και μυθικές πολιτείες με τους δρόμους σπαρμενους μουνί.
Βέβαια και αυτές ηδονιζονταν στη σκέψη του μυστηριώδους Βαλκανιου καβαλάρη που ερχόταν από τον εξωτικό νότο να γαμήσει.
Ήταν κάπως σαν ψευδαίσθηση και από τις δύο πλευρές ο μύθος της σούπερ,ψηλής ξανθιάς Ανατολικής γκόμενας και ο θρύλος του δυτικού πέους.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
"Τώρα ποιος τρέχει?Ποιος ρισκάρει να μείνει τελείως απενταρος παίρνοντας ένα κοκταίηλ στη γκόμενα με τα τελευταία του λεφτά?"

Έλα ντε, ποιός?

Μήπως κάποιος απελπισμένος για μουνί ?

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή μουνόδουλος σε απλά ελληνικά

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
άκου τις σπονσορέτες που ζητωκραυγάζουν και τον ΚΜΑΝ2 φωνάζουν !

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πώς δεν το καταλαβαίνετε?
Έχουν δύο άτομα ακριβώς ίδιας ηλικίας και εμφάνισης 250 ευρώ στην τσέπη.Ο ένας αποφασίζει να τα χώσει σε εσκορτς,ο άλλος στα μπορδέλα και ο τρίτος να πάει ΣΚ Πολωνία μήπως και βρει κάτι να γαμήσει.
Ποιος είναι ο έξυπνος?Ποιος επένδυσε καλύτερα?
Είναι θέμα επιλογών.Αν θες έτοιμα,εύκολα,χωρίς κόπο,χωρίς δουλειά,χωρίς να τρέχεις κτλ,δε θα έχεις αποτέλεσμα γιατί οι άλλοι είναι πιο διψασμένοι από εσένα και τα κάνουν.
Αν αρχίσεις να τρέχεις και να κινείσαι,κάτι θα κάνεις.
Ξεκίνησα με Ελληνίδες.Κυνηγησα παντού στα κλαμπ,στα μπουζούκια,στα καφέ,στα πάρτυ κτλ.Οργανωμενα καμάκια,κάθε νύχτα ήμασταν ντίσκο ή κλαμπ ή μπουζούκια.
Είδα τι παίζει.
Μετά ασχολήθηκα με δυτικές ένα χρόνο.Καθε μέρα καμάκι στα κλαμπ σε τουριστική περιοχή.Ειδα και εκεί τι παίζει.
Μετά πήγα μπλοκ και είδα το φως το αληθινό.
Έκτοτε ασχολούμαι μόνο με μπλοκ.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πίνεις ρεντ μπουλ ? πως τι βγάζεις ?

Η ενεργοποιήσε μόνο με τη διαρκή σκέψη του μουνιού στους νευρώνες?

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Ποιος κλώνος είναι ο αα1

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν εχεις λεφτα και θες να γαμήσεις.
Θα σου πω τι θα κάνεις.
Θα πας Λβωφ με ένα πεντακοσάρικο για 10 μέρες θα μείνεις σοβιετικο ξενοδοχείο Lviv στο κέντρο με 25 ευρώ και θα κάνεις αδυσώπητο καμάκι για 12 ώρες την ημέρα.Θα λιώνεις σόλες πάνω κάτω και το βράδυ θα τρέχεις στα κλαμπ.
Σε 5 μέρες θα έχεις γαμήσει.
Για να μειώσεις τα έξοδα πάνε με φτηνή πτήση Κρακωβ και μετά πάρε το τρένο για Πρζεμυσλ και από εκεί το λεωφορείο για Λβωφ.Θα σου πάρει 12 ώρες να φτάσεις Λβωφ από Κρακωβ αλλά αξίζει τον κόπο.
Πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να μπουν σε αυτό το τριπακι poor man καμάκι?
Ότι αποδίδει αποδίδει αλλά θα σου βγει η Παναγία.
Αλλά ένας νέος δεν πρέπει να κωλώνει.Το πλεονέκτημα του είναι η φυσική αντοχή.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και εάν έχω 50.000 για ξόδεμα τι μου προτείνεις?

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mitsos_35

δικό σου κλώνος είμαι.

Με ξέχασες?? :headbaning1:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν λύσεις και για φραγκάτους και για άφραγκους,αυτό λέμε.
Απλά ο άφραγκος θα πάρει το λεωφορείο αντί για το αεροπλάνο,θα μείνει σε φτηνοξενοδοχειο αντί για πενταστερο,θα τρώει McDonald's αντί για κυριλέ ρεστωραν κτλ.Δηλαδη θα ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο.
Άμα όμως είναι νέος και έχει αντοχές,τον έχει τον παππού στο τσεπάκι γιατί μπορεί να το παίξει γαμπρός.Μπορει να γαμησει με ραντεβού στο παγκάκι και ρομαντική βόλτα στο πάρκο  ενώ ο παππος πρέπει να πάει το γκομενάκι σε κυριλέ μαγαζί.
Το θέμα είναι να παίξει μπάλα,να χτυπήσει δηλαδή τον παππού.Εγω τότε λύσσαγα που έβλεπα τους άλλους με τις Πόρσε και τις Μερσεντες,να μπαίνουν μέσα γκομενάκια ή άλλους με κουστούμια να τις κυκλοφορούν.
Αλλά βρήκα καλύτερες από τις δικές τους λόγω μανίας και ενασχόλησης.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τεχνητή νοημοσύνηη τύπε. Οι κλώνοι επαναστάτησαν και αυτονομήθηκαν.

Δηλαδη ΚΜΑΝ2 σε κάθε περιπτωση το νοημα της ζωης είναι να στα τρώνε οι γυναίκες για αμφίβολης ποιότητας πηδημάτων.

Μπραβο Γκουρού, στείλε και άλλους στον καιάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom