Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Kman τους έχεις προσπεράσει με 300 και αυτοί ακόμα γυρνάνε το κεφάλι πίσω να δουν αν έρχεσαι!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Φίλε οι εκδοχές είναι 3

Πρώτη. Ξέβαψε το τζιν διαπέρασε το διαστημικό σώβρακο και του εβαψε τα αρχίδια.

Δεύτερη. Ολα τα στρουμφάκια μπλε αρχίδια έχουν.

Τρίτη. Η "αρχηγάρα" κόλησε παράσημο από τις κοπρολαγνούδες σπονσορέτες. Βλέπεις οι σπονσορέτες είναι πολύ εκλεκτές γκόμενες, απλά περνάει ένα μέρος από τους βόθρους της Κρακοβίας από το στόμα τους και εξευγενίζονται περισσότερο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Φίλε οι εκδοχές είναι 3

Τρίτη. Η "αρχηγάρα" κόλησε παράσημο από τις κοπρολαγνούδες σπονσορέτες. Βλέπεις οι σπονσορέτες είναι πολύ εκλεκτές γκόμενες, απλά περνάει ένα μέρος από τους βόθρους της Κρακοβίας από το στόμα τους και εξευγενίζονται περισσότερο.

όταν λέμε διαστημικό σώβρακο,εννοούμε εκείνο το αποκρουστικό πράγμα που εχουμε δει σε πολλές φώτο?

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Όχι ΚΜΑΝ2 δεν σου προτείνω να γίνεις νταβάς. Εξάλλου αυτό θα ήταν υλίκο φαρσοκωμωδίας.

Αυτό που σου προτείνω είναι να αλλάξεις σκεπτικό στο θέμα του σπόνσορινγκ.

Αντί να πηγαίνεις ως μοναχικός λύκος σκορπώντας τα χιλιάρικα και εάν πηδήξεις.

Φτιάξε πρώτα κοινωνικό κύκλο μέσα από τα δεκάδες ταξίδια σου στο ανατολικό μπλόκ, συσχετίσου με σοβαρά άτομα και τα γκομενέτα θα έρχονται μόνα τους.

Εν συνεχεία φτιάχνεις μια εταιρειούλα στο κίεβο 9καφέ,μπαράκι, κτλ) και αλληλοδικτυώνεσαι-το κάνεις δεύτερο σπίτι σου-κάνεις κύκλου από γκόμενες τις συστη΄νεις σε αλλους επιχιερηματίες κ.ο.κ. και είσαι άρχοντας.

Εσυ αναφέρεις ότι έχεις ταξιδεύψει 150 φορές στο ανατολικό μπλοκ τα τελευταία 25 έτη. τί "έχτισες" ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Φίλε οι εκδοχές είναι 3
Τρίτη. Η "αρχηγάρα" κόλησε παράσημο από τις κοπρολαγνούδες σπονσορέτες. Βλέπεις οι σπονσορέτες είναι πολύ εκλεκτές
γκόμενες, απλά περνάει ένα μέρος από τους βόθρους της Κρακοβίας από το στόμα τους και εξευγενίζονται περισσότερο.
:cheesy:

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • images.jpg
    images.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
όταν λέμε διαστημικό σώβρακο,εννοούμε εκείνο το αποκρουστικό πράγμα που εχουμε δει σε πολλές φώτο?

Φίλε τι λές ?? :grin:

Αποκρουστικό το trade mark του "αρχηγού" :grin: ??

Κάποτε αυτό το βρακί θα γίνει σίγουρα συλλεκτικό  :grin:!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Kman κατάλαβες τι σου λέει ο Γιωρίκας?Ότι για να γαμήσεις πρέπει να στήσεις εταιρία και να κάνεις παρέα σοβαρούς επιχειρηματίες :2funny:.
Μάθε τους μπαλίτσα,όλη η μαγκιά είναι να σκάσεις μόνος σου από το πουθενά και να τα σαρώσεις όλα!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γκλοκ , απειλη δεν νομιζω και δεν πρεπει να βλεπει κανενας , σε αυτο συμφωνω απολυτως.
καποιοι το ψιλοδιασκεδαζουμε κιολας ...

μιας και μιλησες για ποιοτητα ... ξανθο η μελαχροινο?
20€ και 40€ αντιστοιχα ,τιμη ευκαιριας λεμε :grin: το πρωτο Κισιναου και το δευτερο Οδησσο
παντα θα λεω οταν προκειται με λεφτα , τζαμπα γαμιας δεν θα το παιξω ποτε ...
Αυτά είναι τα ποσά του σπονσορινγκ(Αν θυμάμαι καλά τη μια την είχες σε στυλ χαλαρής σχέσης που την χαρτζιλίκωνες κάθε φορά που τη γούσταρες) για έναν Βαλκάνιο υπεράρχοντα που έχει καλή εμφάνιση είναι κάποιας ηλικίας και μένει ημιμόνιμα Ανατολική Ευρώπη!
Τσάμπα γαμιάς? Ποιος είπε κάτι τέτοιο εδώ..? Ο αρχηγός μιλάει για τα ποσά σου συν ένα μηδενικό στο τέλος στη καλύτερη !
Αλλά είπαμε πως τα έχει όλα εναντίων του! Επιλογες ζωής είναι αυτές! Προτίμησε Δυτική υπάλληλία αντί Ρίσκο με μπίζνα στη πηγή!
Τα πλαίσια και η βάση είναι αυτά που δίνει ο μέγας Αρχηγάρας!  Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αποτελέσματα αυτής της συνάρτησης ! ΟΛΟΙ!
Αν κάποιος γράψει εδώ ηλικία,ύψος,αποδοχές, εμπειρία,μόνιμη κατοικία ο αλγόριθμος του αρχηγού θα του βγάλει το ποσό που χρειάζεται ή τι χρειάζεται για να γαμήσει Ουκρανία!
Τυποποιημένη κατάσταση!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
μπράβο τυπε ωραία μούνια και τα δύο
Νασαι καλα , η πρωτη εφερνε και την φιλη της μερικες φορες.
να σε πιπωνουν δυο 19χρονα με cum swapping στο τελος :grin: βασικα οι μολδαβες ειναι μαστορισες σε ολα , τραβανε και λιγο απο την μεγαλη ρουμουνικη πουτανοσχολη :grin: :grin:
Μπορω να κανω αμεσες συκρισεις καθοτι ειμαι απο τους λιγους(sic) που εχουν πηδηξει/παρτουζωσει στις πρωτευουσες του big4(chisinau,kiev,moscow,minsk) την τελευταια διετια.
τιτλος τιμης χαχα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποιός Γιωρίκας ρε κλώνε??

Τα πράγματα είναι απλά ΚΜΑΝ2. Τα χρόνια περνανε. Τουτέστιν σε μια δεκαετία θα θέλουν τα σπονσορέτα απο εσενα για σου πουν καλημέρα και 1,000. Γα πήδημα θα πρέπει να κόβεις επιταγές δίγραμμες με αρκετά μηδενικά. Οπότε σε συνέφερε να στήσεις δουλειά εκεί για να βγάλεις κιολας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τα πλαίσια και η βάση είναι αυτά που δίνει ο μέγας Αρχηγάρας!  Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αποτελέσματα αυτής της συνάρτησης ! ΟΛΟΙ!
Μονο που εγω , ο mind και καποιοι αλλοι πηγαμε 10 χρονια πιο μπροστα απο αυτον στο μπλοκ :grin: :grin: :grin:
και συνεχιζουμε ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Γκλοκ , απειλη δεν νομιζω και δεν πρεπει να βλεπει κανενας , σε αυτο συμφωνω απολυτως.
καποιοι το ψιλοδιασκεδαζουμε κιολας ...

μιας και μιλησες για ποιοτητα ... ξανθο η μελαχροινο?
20€ και 40€ αντιστοιχα ,τιμη ευκαιριας λεμε :grin: το πρωτο Κισιναου και το δευτερο Οδησσο
παντα θα λεω οταν προκειται με λεφτα , τζαμπα γαμιας δεν θα το παιξω ποτε ...

Και τα δυο τύπε, και τα δυο. Ρισπεχ  :hi: :hi: :hi:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νασαι καλα , η πρωτη εφερνε και την φιλη της μερικες φορες.
να σε πιπωνουν δυο 19χρονα με cum swapping στο τελος :grin: βασικα οι μολδαβες ειναι μαστορισες σε ολα , τραβανε και λιγο απο την μεγαλη ρουμουνικη πουτανοσχολη :grin: :grin:
Μπορω να κανω αμεσες συκρισεις καθοτι ειμαι απο τους λιγους(sic) που εχουν πηδηξει/παρτουζωσει στις πρωτευουσες του big4(chisinau,kiev,moscow,minsk) την τελευταια διετια.
τιτλος τιμης χαχα

Ναι,αλλά εγώ έχω εμπειρία Τσεχίας,Πολωνίας εκτός Ουκρανιας,Ρωσίας που δεν έχουν πολλοί.
Βασικά ελάχιστοι έχουν γαμήσει και Τσεχία,και Πολωνία και Ουκρανία και Ρωσία και Λευκορρωσια.
Όσοι επιλέγουν πρώην ΕΣΣΔ,σπάνια ασχολούνται με τους δορυφόρους.
Ενώ εγώ έχω γνώμη και για πρώην ΕΣΣΔ και για δορυφόρους.
Δηλαδή ξέρω ακριβώς πλεονεκτήματα,μειονεκτήματα εκάστης κατηγορίας που περιγράφω.
Και έχω πάει και σαν καμάκι,και σα γκόμενος και σα γαμπρός και σα γαμεας και σα σπόνσορας σε διαφορετικές περιόδους στις πρωτεύουσες και τις επαρχιακές πόλεις των χωρών αυτών σε ορίζοντα εικοσαετίας οπότε έχω εποπτεία επί του πεδίου,βλέπω τις αλλαγές ποια πέφτει ποια ανεβαίνει σχετικά κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom