οι γερμανιδες ειναι ισως οι κατεξοχην δυτικες που απλα ειναι κορμια που κουβαλανε ενα αιδοιο και ενιοτε βυζια,καμμια αλλη διαφορα απο αντρα,δε θεωρουνται γυναικες με την κλασσικη εννοια οποτε λογικο αυτο που περιγραφεις,το πυρφοριλικι πιο πολυ το συνδεεις με το μπετα μεηλ ενω εγω με το σπονσοριλικι
Εγώ τις Γερμανίδες τις έχω πολύ ψηλά, αλλά από την άλλη είμαι Βαυαρία όπου οι γυναίκες είναι ακόμη γυναίκες,
έχουν θηλυκότητα,φοράνε φορέματα,κ.λ.π. και δε γυρνάνε με πράσινες τζίβες και σταράκια όπως αλλού.
οι Γερμανοί έχουν τεράστια προκατάληψη για τις σλάβες και τις θεωρούν δευτεράντζες (θέλω το σχόλιο του
@ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ γιατί συμβαίνει αυτό) κάτι το οποίο δεν ισχύει για γυναίκες άλλων χωρών της Ε.Ε. που είναι κατώτερες των σλάβων σε εμφάνιση και νοικοκυροσύνη.
Δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια, από τότε που στο συλλογικό υποσυνείδητο είχε περάσει π.χ.ότι οι Πολωνοί είναι υπάνθρωποι.
Σκέψου ότι τα ίδια ανέκδοτα που έχει ο Έλληνας για τους Αλβανούς,τα έχει δεκαετίες τώρα ο Γερμανός για τους Πολωνούς.
Ίδια άποψη υπάρχει και για τους Ρώσους,αλλά για άλλους λόγους.
Συνολικά οι Σλάβες θεωρούνται δεύτερης διαλογής,φθηνές και χαλαρών ηθών.
Αλλά οι Γερμανοί άντρες,ειδικά οι γενιές κάτω των 40, που έχουν μάθει στην ευκολία,
έχουν κριτήρια που ο μαλαγάνας αισθηματίας Έλληνας,Ιταλός,τούρκος,κ.λ.π. δεν έχει.
Κατά καιρούς έχω φάει Γερμανίδες από τον εργασιακό και φιλικό χώρο
και εκεί που ο Έλληνας κοινός γνωστός θα μου έλεγε:"Μπράβο μπαγάσα,βυζάρες" ή "Καλό παιδί φαίνεται η Σούλα"
οι Γερμανοί μου έκαναν ανάλυση περιουσίας γονέων,καθαρό μισθό γκόμενας και πόσα πλεονεκτήματα θα έχω σε οικονομικό επίπεδο
Τέσπα, αν έπρεπε να διαλέξω τυφλά μία Γερμανίδα,μια Ελληνίδα ή μία Σλάβα,
για να ανοίξω σπιτικό, θα διάλεγα Γερμανίδα χωρίς δεύτερη σκέψη.