Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Κατι ηξερε ο Δημητρακαρος, 100 χρονια μπροστα απο ολους μας ειναι...Η Αγία Πετρούπολη
είναι μία πανέμορφη
Ερωτική πόλη.........
Κατι ηξερε ο Δημητρακαρος, 100 χρονια μπροστα απο ολους μας ειναι...Η Αγία Πετρούπολη
είναι μία πανέμορφη
Ερωτική πόλη.........
Άσε που άμα πετύχεις Πολωνή στο εξωτερικό, στάνταρ θα είναι μορφωμένη και μιλάει Αγγλικά
Χμμ δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.Άμα είναι μορφωμένη.... καλλιεργημένη....
κουλτουριαρα....... αυτό συνεπάγεται με πολλές ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....θα θέλει τον ουρανό με τα άστρα....!!!!!!!
ΟΧΙ......ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙΙΙΙ.......!!!!!!!!!!!!!
Aρχηγέ, γιατί τους τα γράφεις αλαμπουρνέζικα όταν μετά από τόσα χρόνια κάποιοι πιστεύουνΤα έχουμε πει.Το καλό με το παίγνιο είναι οτι πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου σπόνσορινγκ,ταξίδια,καμάκι,γαμήσια,πρέπει να τα οργανώσεις και να τα εκτελέσεις όλα μόνος σου.Οπότε το αποτέλεσμα της τεράστιας αυτής ενέργειας περνάει ολόκληρο στον εαυτό σου.Ετσι μπορεί κανείς να πετύχει θεαματικά αποτελέσματα.Κανονικά σε κοινωνικό πλαίσιο θα γινόταν delegation θα δούλευες και θα καμάκωνες για να γαμάνε άλλοι αλλά στον άναρχο χώρο των μουνολίβαδων επιβάλλει κανείς τους νόμους του βαλκανιοπουτσισμού.
Καμακι ειναι πρωτιστως η τεχνη της εκμεταλλευσης της αδρανειας των αλλωνΑπλά λέω οτι το αποτέλεσμα ίσον το γινόμενο της εμφάνισης με την προσπάθεια.Αν έχεις εμφάνιση για οχτώ και καταβάλεις προσπάθεια πέντε έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το εξάρι που κάνει προσπάθεια για οχτώ.Συνεπώς αν έχεις μια βασική εμφάνιση και καταβάλεις πολύ σημαντική προσπάθεια μπορείς να έχεις πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα πολύ καλύτερο από αδρανείς μορφονιούς.
Απο εκεί και πέρα αν αρχίσει κάποιος και γυρνάει,προσπαθεί κτλ βρίσκει τελικά την άκρη γιατί δοκιμάζει πολλές επιλογές.Πας εδώ πιάνεις τα αρχίδια σου,πας εκεί είναι λόγο καλύτερα,βρίσκεις ακόμα πιο καλό μέρος τελειοποιείς τεχνικές κτλ.Αλλιώς κάθεσαι σπίτι σου και τον παίζεις ή κλαις τη μοίρα σου αχ γιατί να γαμάνε οι α΄λλοι οι ανάξιοι και εγώ που αξίζω όχι.
Αλλά για να μάθεις όλες αυτές τις γλώσσες,να κάνεις τα ταξίδια που απαιτούνται,το κλάμπινγκ,το ιντερενετικό καμάκι,το live κτλ απαιτούνται και φυσικές αντοχές και επιμονή,ξόδεμα resources και προσήλωση που δε διαθέτουν όλοι.Σιγά μη σηκωθεί ο άλλος από τον καναπέ και το βιντεογκέιμ για να τρέχει Πόζναν να κλαμπάρει όλη τη νύχτα μήπως και γνωρίσει καμία και την επόμενη να γυρίσει άυπνος πίσω.Δεν το κάνει.Αυτός που το κάνει όμως έχει μια πιθανότητα ενώ άμα κάτσεις καναπέ έχεις μηδέν πιθανότητες να γαμήσεις.
Φανταστείτε να υπήρχαν νόμοι για το ποιος πρέπει να γαμάει,πόσες,τι υποχρεώσεις έχει να ήταν όλα ρυθμισμένα.Πόσο καλύτερο είναι το άναρχο πεδίο.Ατομική πρωτοβουλία κι έτσι.
Σε ολα ηταν μπροστα ο μητσος ... μαγικη ποληΚατι ηξερε ο Δημητρακαρος, 100 χρονια μπροστα απο ολους μας ειναι...
Αρχοντα καλα ολα αυτα αλλα μονο για χειμωνα. Να ποσταρεις βιντεο απο κορυφαια μιτσομπαρα της Βορειας Ευρωπης ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι ιεροσυλια. Δηλαδη να αφησουμε αυτο και να παμε στις κρυες θαλασσες;Ουκρανικά μπαλέτα όπου οι θεάτριες είναι ανώτερες από τις χορεύτριες.Κλασική ανατολική Ευρώπη.
Λατίνοι τραγουδιστές.Σπάνια θα ακούσεις τα βρωμόλογα από το στόμα του Αράπη.
Οι Οδεσσίτες πάντα ισχυρίζονται οτι οι δικές τους είναι ανώτερες από τις Λβιώτισσες αλλά σιγά μην ισχύει.
Βρωμόπουστα αναφέρθηκα εγώ σε μανα΄δες πουθενά;Την μανούλα σου θέλω...
Τι σπαμάρω ρε άσχετε;Βρωμοκαθικι με έβγαλες εκτός ορίων.....
Όταν δεν σέβεσαι εσύ πρώτα τους άλλους....πως μετά θα σεβαστούν εσένα....?????
Επίσης, ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ συνεχώς!
Τον Ιουλιο θα φερω Ιστανμπουλ γκομενα απο βαθια Ρωσια.Δυσκολοι καιροι για σπονσορες.
Αυτο ηταν το καλο με τον κορωνοιο.Εξαφανισε τα λαμογια και εμειναν οι σοβαρες γκομενες στο προσκηνιο.Τωρα με τον πολεμο παραπανω φιλτραρισμα.
Πρεπει να τις παμε στους Τουρκαλαδες,τρελαινονται ολες για Τουρκιά.
Βασικα θα προτιμουσα να τις συνανταω Καλινινγκραντ αλλα μετα το πακετο που εφαγα στα συνορα ως τυρεμπορος δεν το ξαναδοκιμαζω.
Βασικα μας κλεισανε τη Λευκορωσια περυσι το Μαιο,μετα εκλεισε η Ουκρανια και μετα η Ρωσια.Εγω εχω κοννε απο παλια συν φασεις Πολωνια,οποτε μπορω να ελιχθω μεχρι να περασει η μπορα.
Αφου εκλεισε ο εναεριος χωρος της Ουκρανιας πως να ερθουνε?Απο Ρωσια δεν εχει πτησεις μονο μεσω Τουρκιας.
Όσο για τις μαροκινές, όπως και τις Λιβανεζες η τις υπόλοιπες βόρειο-Αφρικανές,φοβερά πηδήματα,αλλά τοίχο τοίχο μη σας την πέσει ο σύζυγος.
Έτσι πρέπει μπράβο. Θα πρέπει να σου κάνουν περιτομή αλλά τι είναι λίγα εκατοστά πετσακι μπρος σε κουαρτέτο με μαυροτσούκαλακανόνισα να πάω Μαρόκο τον Νοέμβριο ήδη θα έχω φίλο ντόπιο Μαροκινό για ότι τυχόν βοήθεια χρειαστώ καθώς και για να κανονίσει Ιμάμη για να κάνω τρεις γάμους με τρεις κοπέλες. Εγώ χωρίς να παντρευτώ σε τέτοιες χώρες δεν πηδάω γιατί δεν αργεί να γίνει καμία στραβή