ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
αναμενουμε λοιπον το νεο αιμακάτι θα έρθει και προς τα νότια αλλά ο μεγάλος όγκος θα πάει στην Γερμανία
αναμενουμε λοιπον το νεο αιμακάτι θα έρθει και προς τα νότια αλλά ο μεγάλος όγκος θα πάει στην Γερμανία
τυπε αντιθετως νομιζω οτι ο Βλαδιμηρος ανοιξε οχι μονο για τον k αλλα για ολους μας διαπλατα τα μουνολιβαδα και μετα την ειρηνη θα εφορμησουμε ολοι σα ξελιγωμενοι τσοπανηδες
ποια βιζα λες ρε τυπε ?μολις πέσουν οι υπογραφες κανει δε θα θυμαται οτι εγινε πόλεμος ουτε και οτι υπηρχε ενα πραγμα που το λεγαν ουκρανια,θεοσχωρεστους ποθαμενους και βουρ για μπιζνεςμάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι ότι η Ρωσική ομοσπονδία δεν πρόκειται να δώσει βίζα σε πολίτη της Ε.Ε. να ταξιδέψει Ρωσία μετά το εξοντωτικό πλαίσιο κυρώσεων εκατέρωθεν
ποια βιζα λες ρε τυπε ?μολις πέσουν οι υπογραφες κανει δε θα θυμαται οτι εγινε πόλεμος ουτε και οτι υπηρχε ενα πραγμα που το λεγαν ουκρανια,θεοσχωρεστους ποθαμενους και βουρ για μπιζνες
μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι ότι η Ρωσική ομοσπονδία δεν πρόκειται να δώσει βίζα σε πολίτη της Ε.Ε. να ταξιδέψει Ρωσία μετά το εξοντωτικό πλαίσιο κυρώσεων εκατέρωθεν. Για Ουκρανία δεν το συζητώ καν μετά τον πόλεμο δεν θα ξανά υπάρξει το κράτος της Ουκρανίας με την μορφή που το γνωρίζαμε.
Μέσω ΤεχεράνηςΜπορείς ακόμα να τις συναντήσεις σε ουδέτερο έδαφος όπως Τουρκία,Αίγυπτο.Εβγαλε και πτήσεις η Red wings Μόσχα-Κωνσταντινούπολη από 15.03.
Red Wings | Купить авиабилеты на официальном сайте
Онлайн-бронирование билетов без комиссий и сборов. Регистрация на рейсы авиакомпании. Заказ дополнительных услуг. Продажа билетов на субсидированные рейсы.flyredwings.com
Στο πάρα πέντε θα το ΄έσωζα το ταξίδι αλλά πάλι πρόλαβαν σε μια ώρα και αγόρασαν τα εισιτήρια και πήγε η τιμή του ενός πάλι στα 500.
Πλέον σε κάθε τετράγωνο βλέπω αμάξι με ουκρανικές πινακιδες.Εγώ δεν καταλαβαίνω την Αεροφλότ γιατί ακύρωσε όλες τις πτήσεις εξωτερικού ακόμη και σε φίλιες χώρες.Τους κατέσχεαν εμπορεύματα στα αεροδρόμια λέει.Γαμώ τη Δύση σου γαμώ.
Μπορείς ακόμα να τις συναντήσεις σε ουδέτερο έδαφος όπως Τουρκία,Αίγυπτο.Εβγαλε και πτήσεις η Red wings Μόσχα-Κωνσταντινούπολη από 15.03.
Red Wings | Купить авиабилеты на официальном сайте
Онлайн-бронирование билетов без комиссий и сборов. Регистрация на рейсы авиакомпании. Заказ дополнительных услуг. Продажа билетов на субсидированные рейсы.flyredwings.com
Στο πάρα πέντε θα το ΄έσωζα το ταξίδι αλλά πάλι πρόλαβαν σε μια ώρα και αγόρασαν τα εισιτήρια και πήγε η τιμή του ενός πάλι στα 500.
Φυσικά και δεν βγάζει εδώ και αρκετές μέρες, τέλος η Ρωσία για τους δυτικούς σεξοτουρίστες και μη.Πάντως skyscanner δεν μου βγάζει ρωσια
Πλέον σε κάθε τετράγωνο βλέπω αμάξι με ουκρανικές πινακιδες.
Και στο δρόμο κάτι νεοφερμένα γκρουπάκια σαν τα τους ξεναγούν/εξηγούν τα βασικά.
Τελικά ήρθαν τα μουνολίβαδα σε εμάς..
Και με Πράγα που μιλάω,έχει σκάσει πολύς κόσμος
Ότι αμάξι έχω δει είναι max 15ετίας,έχω δει και SUV,αλλά κανένα lada ή άλλο σαραβαλάκι..εδώ που είμαι εγώ εθεάθησαν κάτι πολυτελή SUV με ουκρανικές πινακίδες, ελάχιστα όμως σε αριθμό από ότι σε Γερμανία
Ότι αμάξι έχω δει είναι max 15ετίας,έχω δει και SUV,αλλά κανένα lada ή άλλο σαραβαλάκι..
Ξέρω και από διάφορους φορείς της πόλης ότι έρχεται κόσμος.
Πάντως αν οι Ουκρανέζες νομίζουν πως ο μέσος Γερμανός είναι σαν το μέσο πορνοτουρίστα που πήγαινε Ουκρανία για να τα σκάσει, θα παίξει μεγάλη απογοήτευση.
Ο Γερμανός είναι ικανός να βγει με πρόσφυγα πολέμου και να ζητήσει λογαριασμό δικά μου - δικά σου
ΒΑΛΚΑΝΙΕ πιστευω για σενα πλεον ειναι σα να κλεβεις εκκλησιαΌτι αμάξι έχω δει είναι max 15ετίας,έχω δει και SUV,αλλά κανένα lada ή άλλο σαραβαλάκι..
Ξέρω και από διάφορους φορείς της πόλης ότι έρχεται κόσμος.
Πάντως αν οι Ουκρανέζες νομίζουν πως ο μέσος Γερμανός είναι σαν το μέσο πορνοτουρίστα που πήγαινε Ουκρανία για να τα σκάσει, θα παίξει μεγάλη απογοήτευση.
Ο Γερμανός είναι ικανός να βγει με πρόσφυγα πολέμου και να ζητήσει λογαριασμό δικά μου - δικά σου
Δύσκολη πίστα..ΒΑΛΚΑΝΙΕ πιστευω για σενα πλεον ειναι σα να κλεβεις εκκλησια
Ηρθε το μουνι στο πιατο σου που λενε
Περιμενουμε ανταποκριση απο το μετωπο
Το καλυτερο ειναι να ανοιξεις γραφειο συνοικεσιων και να παντρευεις Ουκρανιδες (κατα προτιμηση απο επαρχια) με καποια απο τα ναυαγια του σαιτ. Θα βγουν ολοι κερδισμενοι και εσυ πλουσιοςΔύσκολη πίστα..
Παίζει κόσμος που μπορεί να ήρθε χωρίς να έχει δει Ρώσο στρατιώτη ζωγραφιστό,
παίζει όμως και να είμαι με καμία στο κρεβάτι, να ρίξω καμιά βροντερή κλανιά
και να τρέχει η άλλη στο υπόγειο να κρυφτεί
Άσε που όποιος ασχοληθεί λιγάκι σοβαρά, πρέπει να έχει χρόνο και υπομονή,
με ένα άτομο που θέλει βοήθεια με τα πάντα και κυρίως τη γερμανική γραφειοκρατία.
Αλλά θα είμαι σε επαγρύπνηση...
Θα παει στη γερμανία, αλλα με το καλημέρα οι γερμανοι τις δείχνουν τις πορτες των μπουρδέλωνκάτι θα έρθει και προς τα νότια αλλά ο μεγάλος όγκος θα πάει στην Γερμανία