Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σλαβική τρέλα.Η Ρωσία με τα μάτια των Πολωνών.

Βλέπετε πόσο καλά τη βρίσκουν οι τρελοπολωνέζες με τις Ρωσίδες και γενικά οι Σλάβοι μεταξύ τους.

Ρωσίδα ξενερώνει απίστευτα στο UK όταν φιλοξενείται από τον Αγγλο γαμπρό που σπονσοράριζε τις σπουδές της.

Τα βάσανα των Ρωσίδων στην Αμερική.

Βλέπετε με τι έχουν να κάνουν οι άτυχες Ανατολικές.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λογικά θαπρπε κι η Ελλάδα ναχει μόνο πλούσιους από τουριστικές επειχηρησεις
Αλλά γενικά δεν έχει...
Οι ηλικίες 20 με 35 έχουν από μειωθεί κι όσες εμειναν θεωρούν ότι όλοι οι ξένοι έχουν τα 200ευρα κάτι σαν 5ευρα
Κι εκτός αυτού γενικά με γονεις κι αδέρφια να εργάζονται 6μηνα στην Γερμανία, βασικά 40αρρς ρς που φυκαν γριές κ γερούς με 1200 και 1400 το μήνα καθαρά, επίσης, μαύρα 3μηνα με τουστιστικες βίζες συν 2εκατ που είναι στην πολωνια με 500ευρα το μήνα, μπαίνουν λεφτά αρκετά στην χώρα με αποτέλεσμα ναχει γίνει δύσκολο το άθλημα έως αποτυχία για καταδρομικες... Μονο ο κμνα απιμενει ακόμα, κι αυτός άνευ λόγου στην ουσία
Δεν υπάρχει κανένα βαλιου πλέον στην χώρα
Λβοβ ντνιπρο δεν έχει τίποτα πλέον για τον ξένο,κατι υπομετριες ζηταν 150 με 200 την ώρα..καθαρά ξεπετες φάση . Παπαρια μεντολες που λέει κι ο Γεωργίου...
Οδησοο είναι πλέον το μόνο μέρος 180-200ε για μιάμιση ώρα με καλές γκόμενές για οποιον θεωρεί τα ποσά αυτά λογικά
Εγώ προσωπικά δεν δίνω ένα μύδι για τέτοιες φάσεις

Και ποια είναι καλύτερη χώρα κατά τη γνώμη σου?Η Ρωσία?Η Λευκορρωσία?Η Πολωνία?
Δεν έχεις απάντηση.Γιατί κάνεις το συνηθισμένο λάθος συγκρίνεις μια χώρα με τον εαυτό της ενώ πρέπει να συγκρίνεις με τις υπόλοιπες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Για ρωσοειδη και οχι μονο μια χαρα ειναι αυτην την περιοδο να πας ταξιδι στην Πολη ,με ενα χιλιαρικο για κανα τετραημερο πασας θα εισαι σε πενταστερα ξενοδοχεια και πολυτελη ρεστοραν μαγαζια.
Να εχει παντα καλα ο αλλαχ τον μεγαλο ηγετη , αφεριμ ....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Για ρωσοειδη και οχι μονο μια χαρα ειναι αυτην την περιοδο να πας ταξιδι στην Πολη ,με ενα χιλιαρικο για κανα τετραημερο πασας θα εισαι σε πενταστερα ξενοδοχεια και πολυτελη ρεστοραν μαγαζια.
Χίλια το ταξίδι ξενοδοχεία φαγητά. Η ντςβουσκα 4 μέρες? Τζάμπα θαρθει θείο? Δεν νομίζω... Βάλε αλλά τόσα κ πάλι χλωμό το βλέπω. Άρα 2000 κ λίγα είναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Και ποια είναι καλύτερη χώρα κατά τη γνώμη σου?Η Ρωσία?Η Λευκορρωσία?Η Πολωνία?
Δεν έχεις απάντηση.Γιατί κάνεις το συνηθισμένο λάθος συγκρίνεις μια χώρα με τον εαυτό της ενώ πρέπει να συγκρίνεις με τις υπόλοιπες.
Η Ρωσία σίγουρα
Αλλά από διαίσθηση αυτή την στιγμή προηγείται η Λευκορωσία λόγω κλειστών συνόρων
Η Ουκρανία έχει τελειώσει εντελώς. Κανένα βαλιου. Μόνο μία ψεδευσθηση ότι κάτι τρέχει, αλλά στο δια ταύτα ΔΕΝ τρέχει...
Υγ φυσικά θα συγκρίνω με τον εαυτό της κ θα δω αν αξίζει να πάω εκεί που πήγαινα
Θα την συγκρίνω κ με τις άλλες, αλλά δεν μου χει βάλει κάνας το πιστόλι στο κεφάλι να πάω με το ζόρι σε κάποια απ αυτές
Και να το πω κι απλά
Τα @@ μου κουνιωνται είναι πλέον παντού όταν είσαι 40+...
Αρχιζω κ σκέφτομαι σοβαρά την φάση μαροκο που μου παν πολλοί ότι είναι τίγκα στις βραζιλιάνος που περιμένουν αν κ πότε θα περάσουν Πορτογαλία Ισπανία κι Ευρώπη κ μέχρι τότε κάνουν την μόνη δουεκια που ξέρουν. Τον παίρνουν ασύστολα
Επίσης έχω γνωρίσει κάτι μαροκινες και τυνησιες που βρίσκονται πλέον ήδη στην ελβετια και το στυλ τους μου θυμίζει ρουμανες του νότου κραιοβα σλατινα κλπ δηλ όχι κι άσχημα....
Αν ειναι ιζυ γκοινγκ η φάση στις χώρες αυτές συν την θάλασσα μάλλον θα ρίξω άκυρο στον πάλαι ποτέ σλαβικό παράδεισο, που γίνε φάτε ματιά ψάρια η πληρώστε φύκια για κορδέλες όπως κάποιοι, ονόματα δεν λεμε
Συμπέρασμα.. Λευκορωσία όσο παραμένει με δυσκολίες πρόσβαση ίσως κάτι να λέει. Πολωνία για νέους και σχεσακηδες ουκρανια για τελείως απελπισμένους να πληρώσουν τον κούκο αηδόνι.. Ρωσία μια κατηγορία μόνη της. Αν είχα χρόνο θα χωνομουν σε μεγάλες πόλεις με φοιτητοκομσο παντού εκτός. Μόσχας, αλλά δεν ξέρω τόσα πολλά ρώσικα για να μένω πολύ καιρό εκεί χωρίς να βαριέμαι και επίσης πρακτικά αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να λείπω κάπου μήνες χωρίς να αποκομιζω οφέλη οικονομικά από την χώρα,οπως παλιά από Ρουμανία κ Μολδαβία πουχα με συνδυάσει το τερπνόν με το οφελιμο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Σλαβική τρέλα.Η Ρωσία με τα μάτια των Πολωνών.

Βλέπετε πόσο καλά τη βρίσκουν οι τρελοπολωνέζες με τις Ρωσίδες και γενικά οι Σλάβοι μεταξύ τους.

Ρωσίδα ξενερώνει απίστευτα στο UK όταν φιλοξενείται από τον Αγγλο γαμπρό που σπονσοράριζε τις σπουδές της.

Τα βάσανα των Ρωσίδων στην Αμερική.

Βλέπετε με τι έχουν να κάνουν οι άτυχες Ανατολικές.
ΝΑΙ αλλά. Δεν έχουν μετάφραση αυτά προς όφελος κάποιου δυτικού
Ειναι απλά ένα φαινόμενο.
Επίσης ο μέσος Ευρωπαίος η Αμερικανός δεν έχει το προφίλ που θέλουν αυτές
Δηλ. Έσοδα 100κ και βάλε το χρόνο να τα ξοδευουν αυτές χωρίς να κάνουν τίποτα...
Κούφια κεφάλια εν προκειμένω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Και με πενταστερο πχ. στο χοτελ βοσπορος ακους τον ιμαμη πρωι πρωι να γκαριζει απο τις 6πμ. Και καθε 5τμ σχεδον βλεπεις μια τεραστια τουρκικη σημαια.Την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους την Πολη οι μεμετηδες. Καταθλιπτικο μερος. Δεν θα ξαναπηγαινα. Μονο η Αγια Σοφια αξιζε και το υδραγωγειο του Ιουστινιανου. Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Τι να πούμε εμείς στο ελλαντα που και γυναίκες δεν έχει και όσες έχει είναι ελλεινιδες με γκομενο εδώ και χρόνια..
Αν περιμενεις να τσιμπησεις γκομενα στην ελλαδα χωρις επιβητορα δεν θα σκοραρεις ποτε. Ολες οι εμφανισιμες ολο και καποιον μπαλαντερ θα εχουν. Και απο τη αλλη μην ξεχναμε οτι κανεις δεν ειναι κανενος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Χίλια το ταξίδι ξενοδοχεία φαγητά. Η ντςβουσκα 4 μέρες? Τζάμπα θαρθει θείο? Δεν νομίζω... Βάλε αλλά τόσα κ πάλι χλωμό το βλέπω. Άρα 2000 κ λίγα είναι
Το έκανα 3 φορές πέρυσι,σε 5στερο και φουλ πιοτό φαί,κάτι σελίδες πιο πριν είχα ανεβάσει και τα ντοκουμέντα?
Κασέρι σε ντέβουσκα στο χέρι δεν έδωσα,μιας και δεν είμαι ακόμη σε αυτή τη φάση,
απλά πλήρωσα τα πάντα όλα και η φάση έπαιζε γύρω στα 1000 κάθε φορά.

Άμα έχει κανείς όρεξη για Κων/πολη(δεν ξέρω αν υπάρχει καν thread) μπορώ να γράψω ποιο αεροδρόμιο συμφέρει να προσγειωθείς,χοτέλια που είναι χλιδάτα και συμφέρουν,κ.λ.π.

Αλλά αν επιστρέψει ζωντανός ο βολκάνος από τη Λωρίδα της Γάζας,
ας τα γράψει αυτός :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Και με πενταστερο πχ. στο χοτελ βοσπορος ακους τον ιμαμη πρωι πρωι να γκαριζει απο τις 6πμ. Και καθε 5τμ σχεδον βλεπεις μια τεραστια τουρκικη σημαια.Την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους την Πολη οι μεμετηδες. Καταθλιπτικο μερος. Δεν θα ξαναπηγαινα. Μονο η Αγια Σοφια αξιζε και το υδραγωγειο του Ιουστινιανου. Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.
Η Κων/πολη από άποψη σημαιών,κ.λ.π. είναι σαν να έχουν κάθε μέρα 25η Μαρτίου...

Ακόμη και σε ιδιωτικά mall,κρέμονταν κάτι σημαιάρες από το ταβάνι καμιά 3 ορόφους κάτω,
είχα δει φωτογραφία κεμάλ σε.........νυχάδικο,ότι να΄ναι...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Αν ειναι να δωσεις ρε συ χιλιαρικο στο χερι πηγαινεις Πραγα - Βουδαπεστη και απολαμβανεις με περισσοτερες απο μια πουτανες δυνατες πορνοκαταστασεις ...
Για γκομενα λεω να την δελεασεις με το ταξιδι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.151
Πόντοι
26.141
Το έκανα 3 φορές πέρυσι,σε 5στερο και φουλ πιοτό φαί,κάτι σελίδες πιο πριν είχα ανεβάσει και τα ντοκουμέντα?
Κασέρι σε ντέβουσκα στο χέρι δεν έδωσα,μιας και δεν είμαι ακόμη σε αυτή τη φάση,
απλά πλήρωσα τα πάντα όλα και η φάση έπαιζε γύρω στα 1000 κάθε φορά.

Άμα έχει κανείς όρεξη για Κων/πολη(δεν ξέρω αν υπάρχει καν thread) μπορώ να γράψω ποιο αεροδρόμιο συμφέρει να προσγειωθείς,χοτέλια που είναι χλιδάτα και συμφέρουν,κ.λ.π.

Αλλά αν επιστρέψει ζωντανός ο βολκάνος από τη Λωρίδα της Γάζας,
ας τα γράψει αυτός :confused:
Ελλάδα είμαι κ απολαμβάνω ταλαιπωρία ελληνικού δημοσιου

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.
εδω τυπε που ειναι τσαμπουκαλεμενες και κυκλοφορουν με το κωλο εξω απο τα 15 ειμαστε τιγκα στον ερωτιζμό

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Δεν διαφωνω , αλλωστε μουσεια-μνημεια τα εχω επισκεφτει προ αμνημονευτων ετων ...
Η χρονικη συγκυρια ομως ειναι πολυ καλη και θυμιζει δεκαετια ενενητα στο οικονομικο κοματι , τοτε βεβαια ηταν ακομη χειροτερα απο αποψης μαγαζιων και ατμοσφαιρας γενικα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Ελλάδα είμαι κ απολαμβάνω ταλαιπωρία ελληνικού δημοσιου
Έχω bookmark το προφίλ σου και χαίρομαι όταν ξαναβλέπω το φωτάκι πράσινο :confused:

Αν και πιο εύκολα να δει κάποιος τα ραδίκια ανάποδα εξαιτίας του ελληνικού δημοσίου, παρά στη Λωρίδα της Γάζας

Έριξες κανάν ρομαντικό κρεμπιέ υπό των ήχο των όλμων;

Y.Γ. Τι παπά τις πούλησες εκεί;
Ότι είσαι πολεμικός ανταποκριτής;:cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.151
Πόντοι
26.141
Έχω bookmark το προφίλ σου και χαίρομαι όταν ξαναβλέπω το φωτάκι πράσινο :confused:

Αν και πιο εύκολα να δει κάποιος τα ραδίκια ανάποδα εξαιτίας του ελληνικού δημοσίου, παρά στη Λωρίδα της Γάζας

Έριξες κανάν ρομαντικό κρεμπιέ υπό των ήχο των όλμων;

Y.Γ. Τι παπά πούλησες τις πούλησες εκεί;
Ότι είσαι πολεμικός ανταποκριτής;:cheesy:
Έταξα απελευθέρωση παλαιστηνιων από τους Εβραίους
Κ στις εβραϊκές έταξα ότι κάθε μέρα θα είναι Σάββατο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
εδω τυπε που ειναι τσαμπουκαλεμενες και κυκλοφορουν με το κωλο εξω απο τα 15 ειμαστε τιγκα στον ερωτιζμό
Eίχα πάει για μασάζ σε χαμάμ,κανονικό το διαφημίζανε αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.
Σκάει μύτη νεαρή τσιμπεροφορούσα που φαινόταν μόνο φάτσα και αστράγαλος,
ντυμένη σα νοσοκόμα.
Εγώ συνηθισμένος από Πράγα,πετάω κατευθείαν την πετσέτα με ριπαπά ετοιμοπόλεμο:confused:
Η τύπισσα μασάζαρε τέλεια,τα πάντα εκτός από επίμαχη περιοχή,δεν είπε σχεδόν κουβέντα,
απλά προσάρμοζε κινήσεις ανάλογα με το πως μούγκριζα:confused:
και δεν έκανε eye contact παρά μόνο στο τέλος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Stories

Νέο!