Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Παπά τις έκοψες τις μυνησεις??
Αν πας για βουλευτής ενημέρωσε να ψηφίσουμε
τι εννοείται φίλτατε διότι δεν κατέστην αντιληπτός
Παπά τις έκοψες τις μυνησεις??
Αν πας για βουλευτής ενημέρωσε να ψηφίσουμε
Λογικά θαπρπε κι η Ελλάδα ναχει μόνο πλούσιους από τουριστικές επειχηρησεις
Αλλά γενικά δεν έχει...
Οι ηλικίες 20 με 35 έχουν από μειωθεί κι όσες εμειναν θεωρούν ότι όλοι οι ξένοι έχουν τα 200ευρα κάτι σαν 5ευρα
Κι εκτός αυτού γενικά με γονεις κι αδέρφια να εργάζονται 6μηνα στην Γερμανία, βασικά 40αρρς ρς που φυκαν γριές κ γερούς με 1200 και 1400 το μήνα καθαρά, επίσης, μαύρα 3μηνα με τουστιστικες βίζες συν 2εκατ που είναι στην πολωνια με 500ευρα το μήνα, μπαίνουν λεφτά αρκετά στην χώρα με αποτέλεσμα ναχει γίνει δύσκολο το άθλημα έως αποτυχία για καταδρομικες... Μονο ο κμνα απιμενει ακόμα, κι αυτός άνευ λόγου στην ουσία
Δεν υπάρχει κανένα βαλιου πλέον στην χώρα
Λβοβ ντνιπρο δεν έχει τίποτα πλέον για τον ξένο,κατι υπομετριες ζηταν 150 με 200 την ώρα..καθαρά ξεπετες φάση . Παπαρια μεντολες που λέει κι ο Γεωργίου...
Οδησοο είναι πλέον το μόνο μέρος 180-200ε για μιάμιση ώρα με καλές γκόμενές για οποιον θεωρεί τα ποσά αυτά λογικά
Εγώ προσωπικά δεν δίνω ένα μύδι για τέτοιες φάσεις
Χίλια το ταξίδι ξενοδοχεία φαγητά. Η ντςβουσκα 4 μέρες? Τζάμπα θαρθει θείο? Δεν νομίζω... Βάλε αλλά τόσα κ πάλι χλωμό το βλέπω. Άρα 2000 κ λίγα είναιΓια ρωσοειδη και οχι μονο μια χαρα ειναι αυτην την περιοδο να πας ταξιδι στην Πολη ,με ενα χιλιαρικο για κανα τετραημερο πασας θα εισαι σε πενταστερα ξενοδοχεια και πολυτελη ρεστοραν μαγαζια.
Να εχει παντα καλα ο αλλαχ τον μεγαλο ηγετη , αφεριμ ....
Η Ρωσία σίγουραΚαι ποια είναι καλύτερη χώρα κατά τη γνώμη σου?Η Ρωσία?Η Λευκορρωσία?Η Πολωνία?
Δεν έχεις απάντηση.Γιατί κάνεις το συνηθισμένο λάθος συγκρίνεις μια χώρα με τον εαυτό της ενώ πρέπει να συγκρίνεις με τις υπόλοιπες.
ΝΑΙ αλλά. Δεν έχουν μετάφραση αυτά προς όφελος κάποιου δυτικούΣλαβική τρέλα.Η Ρωσία με τα μάτια των Πολωνών.
Βλέπετε πόσο καλά τη βρίσκουν οι τρελοπολωνέζες με τις Ρωσίδες και γενικά οι Σλάβοι μεταξύ τους.
Ρωσίδα ξενερώνει απίστευτα στο UK όταν φιλοξενείται από τον Αγγλο γαμπρό που σπονσοράριζε τις σπουδές της.
Τα βάσανα των Ρωσίδων στην Αμερική.
Βλέπετε με τι έχουν να κάνουν οι άτυχες Ανατολικές.
Και με πενταστερο πχ. στο χοτελ βοσπορος ακους τον ιμαμη πρωι πρωι να γκαριζει απο τις 6πμ. Και καθε 5τμ σχεδον βλεπεις μια τεραστια τουρκικη σημαια.Την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους την Πολη οι μεμετηδες. Καταθλιπτικο μερος. Δεν θα ξαναπηγαινα. Μονο η Αγια Σοφια αξιζε και το υδραγωγειο του Ιουστινιανου. Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.Για ρωσοειδη και οχι μονο μια χαρα ειναι αυτην την περιοδο να πας ταξιδι στην Πολη ,με ενα χιλιαρικο για κανα τετραημερο πασας θα εισαι σε πενταστερα ξενοδοχεια και πολυτελη ρεστοραν μαγαζια.
Να εχει παντα καλα ο αλλαχ τον μεγαλο ηγετη , αφεριμ ....
Αν περιμενεις να τσιμπησεις γκομενα στην ελλαδα χωρις επιβητορα δεν θα σκοραρεις ποτε. Ολες οι εμφανισιμες ολο και καποιον μπαλαντερ θα εχουν. Και απο τη αλλη μην ξεχναμε οτι κανεις δεν ειναι κανενος.Τι να πούμε εμείς στο ελλαντα που και γυναίκες δεν έχει και όσες έχει είναι ελλεινιδες με γκομενο εδώ και χρόνια..
Βλέπετε με τι έχουν να κάνουν οι άτυχες Ανατολικές.
Το έκανα 3 φορές πέρυσι,σε 5στερο και φουλ πιοτό φαί,κάτι σελίδες πιο πριν είχα ανεβάσει και τα ντοκουμέντα?Χίλια το ταξίδι ξενοδοχεία φαγητά. Η ντςβουσκα 4 μέρες? Τζάμπα θαρθει θείο? Δεν νομίζω... Βάλε αλλά τόσα κ πάλι χλωμό το βλέπω. Άρα 2000 κ λίγα είναι
Η Κων/πολη από άποψη σημαιών,κ.λ.π. είναι σαν να έχουν κάθε μέρα 25η Μαρτίου...Και με πενταστερο πχ. στο χοτελ βοσπορος ακους τον ιμαμη πρωι πρωι να γκαριζει απο τις 6πμ. Και καθε 5τμ σχεδον βλεπεις μια τεραστια τουρκικη σημαια.Την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους την Πολη οι μεμετηδες. Καταθλιπτικο μερος. Δεν θα ξαναπηγαινα. Μονο η Αγια Σοφια αξιζε και το υδραγωγειο του Ιουστινιανου. Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.
Αν ειναι να δωσεις ρε συ χιλιαρικο στο χερι πηγαινεις Πραγα - Βουδαπεστη και απολαμβανεις με περισσοτερες απο μια πουτανες δυνατες πορνοκαταστασεις ...Χίλια το ταξίδι ξενοδοχεία φαγητά. Η ντςβουσκα 4 μέρες? Τζάμπα θαρθει θείο? Δεν νομίζω... Βάλε αλλά τόσα κ πάλι χλωμό το βλέπω. Άρα 2000 κ λίγα είναι
Ελλάδα είμαι κ απολαμβάνω ταλαιπωρία ελληνικού δημοσιουΤο έκανα 3 φορές πέρυσι,σε 5στερο και φουλ πιοτό φαί,κάτι σελίδες πιο πριν είχα ανεβάσει και τα ντοκουμέντα?
Κασέρι σε ντέβουσκα στο χέρι δεν έδωσα,μιας και δεν είμαι ακόμη σε αυτή τη φάση,
απλά πλήρωσα τα πάντα όλα και η φάση έπαιζε γύρω στα 1000 κάθε φορά.
Άμα έχει κανείς όρεξη για Κων/πολη(δεν ξέρω αν υπάρχει καν thread) μπορώ να γράψω ποιο αεροδρόμιο συμφέρει να προσγειωθείς,χοτέλια που είναι χλιδάτα και συμφέρουν,κ.λ.π.
Αλλά αν επιστρέψει ζωντανός ο βολκάνος από τη Λωρίδα της Γάζας,
ας τα γράψει αυτός
εδω τυπε που ειναι τσαμπουκαλεμενες και κυκλοφορουν με το κωλο εξω απο τα 15 ειμαστε τιγκα στον ερωτιζμόΟι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.
Δεν διαφωνω , αλλωστε μουσεια-μνημεια τα εχω επισκεφτει προ αμνημονευτων ετων ...Και με πενταστερο πχ. στο χοτελ βοσπορος ακους τον ιμαμη πρωι πρωι να γκαριζει απο τις 6πμ. Και καθε 5τμ σχεδον βλεπεις μια τεραστια τουρκικη σημαια.Την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους την Πολη οι μεμετηδες. Καταθλιπτικο μερος. Δεν θα ξαναπηγαινα. Μονο η Αγια Σοφια αξιζε και το υδραγωγειο του Ιουστινιανου. Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.
Έχω bookmark το προφίλ σου και χαίρομαι όταν ξαναβλέπω το φωτάκι πράσινοΕλλάδα είμαι κ απολαμβάνω ταλαιπωρία ελληνικού δημοσιου
Έταξα απελευθέρωση παλαιστηνιων από τους ΕβραίουςΈχω bookmark το προφίλ σου και χαίρομαι όταν ξαναβλέπω το φωτάκι πράσινο
Αν και πιο εύκολα να δει κάποιος τα ραδίκια ανάποδα εξαιτίας του ελληνικού δημοσίου, παρά στη Λωρίδα της Γάζας
Έριξες κανάν ρομαντικό κρεμπιέ υπό των ήχο των όλμων;
Y.Γ. Τι παπά πούλησες τις πούλησες εκεί;
Ότι είσαι πολεμικός ανταποκριτής;
Eίχα πάει για μασάζ σε χαμάμ,κανονικό το διαφημίζανε αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.εδω τυπε που ειναι τσαμπουκαλεμενες και κυκλοφορουν με το κωλο εξω απο τα 15 ειμαστε τιγκα στον ερωτιζμό
ω ρε κάβλα εδω μεχρι και στα μπουρδελα τα γυφτακια απο τα λασποχωρια εχουν attitude και πάνω απ όλα αποψαραδεν είπε σχεδόν κουβέντα,
και δεν έκανε eye contact παρά μόνο στο τέλος.