Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.631
Πόντοι
3.656
Και με πενταστερο πχ. στο χοτελ βοσπορος ακους τον ιμαμη πρωι πρωι να γκαριζει απο τις 6πμ. Και καθε 5τμ σχεδον βλεπεις μια τεραστια τουρκικη σημαια.Την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους την Πολη οι μεμετηδες. Καταθλιπτικο μερος. Δεν θα ξαναπηγαινα. Μονο η Αγια Σοφια αξιζε και το υδραγωγειο του Ιουστινιανου. Οι γυναικες εκει απο την καταπιεση σαν τρομαγμενα κουναβια ειναι,οταν κυκλοφορουν στον δρομο.Λες και εχει χαθει ο ερωτισμος εκει. Αντικουκου κοινωνια.

Αν είναι έτσι στην Κων/πολη,που υποτίθεται είναι και πιο 'πολιτισμένοι',φαντάσου τί γίνεται στα βάθη.Γι'αυτο οι τουρκάλες όταν πάνε Ευρώπη,απελευθερώνονται και γαμιούνται αβέρτα.(και σώζουν τους αγάμητους Έλληνες :tooth: )

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
εδω τυπε που ειναι τσαμπουκαλεμενες και κυκλοφορουν με το κωλο εξω απο τα 15 ειμαστε τιγκα στον ερωτιζμό
Γιατι ειπα οτι στην ελλαδα εχει ερωτισμο; Στα νησια το καλοκαιρι με ξενες ή πιωμένες ελληνιδες σε παραλιακα κλαμπακια μπορει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αν είναι έτσι στην Κων/πολη,που υποτίθεται είναι και πιο 'πολιτισμένοι',φαντάσου τί γίνεται στα βάθη.Γι'αυτο οι τουρκάλες όταν πάνε Ευρώπη,απελευθερώνονται και γαμιούνται αβέρτα.(και σώζουν τους αγάμητους Έλληνες :tooth: )

Σιγα, ποσοι Ελληνες πηδανε Τουρκαλες; Κατ' αρχην οι περισσοτεροι εχουν θεματα λογω εθνικων διαφορων και δεν πολυγουσταρουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Άμα έχει κανείς όρεξη για Κων/πολη(δεν ξέρω αν υπάρχει καν thread) μπορώ να γράψω ποιο αεροδρόμιο συμφέρει να προσγειωθείς,χοτέλια που είναι χλιδάτα και συμφέρουν,κ.λ.π.
Ενα νημα για Κωσταντινουπολη και για Τουρκια γενικοτερα αυτην την περιοδο θα ηταν ιδιαιτερα εποικοδομητικο. Μπορεις να το κανονισεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αν είχα χρόνο θα χωνομουν σε μεγάλες πόλεις με φοιτητοκομσο παντού εκτός. Μόσχας, αλλά δεν ξέρω τόσα πολλά ρώσικα για να μένω πολύ καιρό εκεί χωρίς να βαριέμαι και επίσης πρακτικά αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να λείπω κάπου μήνες χωρίς να αποκομιζω οφέλη οικονομικά από την χώρα,οπως παλιά από Ρουμανία κ Μολδαβία πουχα με συνδυάσει το τερπνόν με το οφελιμο

Μιδα αν ειχες τη δυνατοτητα να δουλευεις απο οποιαδηποτε χωρα επιθυμουσες, ποια χωρα θα διαλεγες;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.787
Πόντοι
4.546
Eίχα πάει για μασάζ σε χαμάμ,κανονικό το διαφημίζανε αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.
Σκάει μύτη νεαρή τσιμπεροφορούσα που φαινόταν μόνο φάτσα και αστράγαλος,
ντυμένη σα νοσοκόμα.
Εγώ συνηθισμένος από Πράγα,πετάω κατευθείαν την πετσέτα με ριπαπά ετοιμοπόλεμο:confused:
Η τύπισσα μασάζαρε τέλεια,τα πάντα εκτός από επίμαχη περιοχή,δεν είπε σχεδόν κουβέντα,
απλά προσάρμοζε κινήσεις ανάλογα με το πως μούγκριζα:confused:
και δεν έκανε eye contact παρά μόνο στο τέλος.
Ξενέρωσες γάματα να φανταστώ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αισθησιακός χορός της δίμετρης.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Αν περιμένεις Πολωνέζα ή Τσέχα να χορέψει έτσι ...καλά κρασιά που λένε.Για Γερμανίδα δεν το συζητάμε.Ρωσίδα θα το παλέψει.
Εδώ για σύγκριση Λευκορρωσίδα και Ουκρανή στο Πόζναν σείονται στους ρυθμούς του twerking.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Αν περιμένεις Πολωνέζα ή Τσέχα να χορέψει έτσι ...καλά κρασιά που λένε.Για Γερμανίδα δεν το συζητάμε.
Η δεύτερη φωνή που κάνεις όλα τα λεφτά...:rockon::headbang2::rockon::headbang2:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λέω σε δυο βδομάδες να πάω Βαλτική να ρίξω κανάν πούτσο.Για να δούμε.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506

Αν περιμένεις Πολωνέζα ή Τσέχα να χορέψει έτσι ...καλά κρασιά που λένε.Για Γερμανίδα δεν το συζητάμε.Ρωσίδα θα το παλέψει.
Εδώ για σύγκριση Λευκορρωσίδα και Ουκρανή στο Πόζναν σείονται στους ρυθμούς του twerking.

τι ακωλα τερατα ειναι αυτα;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.676
Πόντοι
3.556
α ρε κμαν τυπαρα σκηνοθέτη να πουμε :wanker::wanker::wanker::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706
Δεν ξερω γιατι αλλα η φωνη του μου φερνει λιγο στο μυαλο τον pepito :cheesy:

Αυτη αυτη

Αυτη η φωνή ειναι που μας τρελαινει κ ακολουθουμε απο πισω οπως οι μαθητες τον Χριστό, οπως τα πρόβατα τον τσομπάνη, οπως ο Βόγλης την Αναμπελ στο "στάσου μύγδαλα"

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.631
Πόντοι
3.656
Σιγα, ποσοι Ελληνες πηδανε Τουρκαλες; Κατ' αρχην οι περισσοτεροι εχουν θεματα λογω εθνικων διαφορων και δεν πολυγουσταρουν

Όσοι δεν κουβαλάνε καμια ελλεεινίδα μαζί τους,κι ευχαριστώ θα λένε αν γαμάνε τουρκάλες.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Όσοι δεν κουβαλάνε καμια ελλεεινίδα μαζί τους,κι ευχαριστώ θα λένε αν γαμάνε τουρκάλες.
καλα μη πιστευεις τωρα αυτα που λενε οι ελληνες της γερμανιας..οι τυποι ειναι πιο αγαμητοι και απο τους ελληνες της ελλαδας και θα σου πω γιατι..οι ελλεινιδες της γερμανιας ουτε να τους ξερουν δεν θελουνε,γαμιουνται με τους πιο φτωχους γερμανους,η ακομα και με τουρκους,αλβανους,σερβους,γιατι τους ελληνες τους θεωρουν λιγο μαλακουληδες λιγο βλαχους και μαμακηδες..οι γερμανιδες φυσικα δεν γουσταρουν καθολου ελληνες για τον ιδιο λογο συν οτι τους θεωρουν φτωχομπινεδες χρεωκοπημενους ζητουλες που δεν ξερουνε καν καλα γερμανικα,και οι τουρκαλες δεν τους γουσταρουν γιατι συνηθως οι ελληνες μισουνε τους τουρκους και την τουρκια,ενω οι τουρκοι ειναι πιο στα αρχιδια τους με την πολιτικη..για αν σου δωσω να καταλαβεις ελληνας στη γερμανια ειναι κατι σαν πακις στο ελλαδισταν,οταν σου λεω εγω,ακομα και οι ελληνες της ελλαδας πιο πολυ γαμανε απο τους ελληνες της γερμανιας..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.631
Πόντοι
3.656
καλα μη πιστευεις τωρα αυτα που λενε οι ελληνες της γερμανιας..οι τυποι ειναι πιο αγαμητοι και απο τους ελληνες της ελλαδας και θα σου πω γιατι..οι ελλεινιδες της γερμανιας ουτε να τους ξερουν δεν θελουνε,γαμιουνται με τους πιο φτωχους γερμανους,η ακομα και με τουρκους,αλβανους,σερβους,γιατι τους ελληνες τους θεωρουν λιγο μαλακουληδες λιγο βλαχους και μαμακηδες..οι γερμανιδες φυσικα δεν γουσταρουν καθολου ελληνες για τον ιδιο λογο συν οτι τους θεωρουν φτωχομπινεδες χρεωκοπημενους ζητουλες που δεν ξερουνε καν καλα γερμανικα,και οι τουρκαλες δεν τους γουσταρουν γιατι συνηθως οι ελληνες μισουνε τους τουρκους και την τουρκια,ενω οι τουρκοι ειναι πιο στα αρχιδια τους με την πολιτικη..για αν σου δωσω να καταλαβεις ελληνας στη γερμανια ειναι κατι σαν πακις στο ελλαδισταν,οταν σου λεω εγω,ακομα και οι ελληνες της ελλαδας πιο πολυ γαμανε απο τους ελληνες της γερμανιας..

Εν τω μεταξύ,και πού όρεξη να γαμήσουνε αν είναι εκεί πέρα σαν σκλάβοι,θα γυρνάνε σπίτι και θα πέφτουν ξεροί.Εδώ και με γκόμενα να πάνε,αμφιβάλω αν θα'χουν κουράγια να τη γαμάνε κι αυτή

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Η Ρωσία σίγουρα
Αλλά από διαίσθηση αυτή την στιγμή προηγείται η Λευκορωσία λόγω κλειστών συνόρων
Η Ουκρανία έχει τελειώσει εντελώς. Κανένα βαλιου. Μόνο μία ψεδευσθηση ότι κάτι τρέχει, αλλά στο δια ταύτα ΔΕΝ τρέχει...
Υγ φυσικά θα συγκρίνω με τον εαυτό της κ θα δω αν αξίζει να πάω εκεί που πήγαινα
Θα την συγκρίνω κ με τις άλλες, αλλά δεν μου χει βάλει κάνας το πιστόλι στο κεφάλι να πάω με το ζόρι σε κάποια απ αυτές
Και να το πω κι απλά
Τα @@ μου κουνιωνται είναι πλέον παντού όταν είσαι 40+...
Αρχιζω κ σκέφτομαι σοβαρά την φάση μαροκο που μου παν πολλοί ότι είναι τίγκα στις βραζιλιάνος που περιμένουν αν κ πότε θα περάσουν Πορτογαλία Ισπανία κι Ευρώπη κ μέχρι τότε κάνουν την μόνη δουεκια που ξέρουν. Τον παίρνουν ασύστολα
Επίσης έχω γνωρίσει κάτι μαροκινες και τυνησιες που βρίσκονται πλέον ήδη στην ελβετια και το στυλ τους μου θυμίζει ρουμανες του νότου κραιοβα σλατινα κλπ δηλ όχι κι άσχημα....
Αν ειναι ιζυ γκοινγκ η φάση στις χώρες αυτές συν την θάλασσα μάλλον θα ρίξω άκυρο στον πάλαι ποτέ σλαβικό παράδεισο, που γίνε φάτε ματιά ψάρια η πληρώστε φύκια για κορδέλες όπως κάποιοι, ονόματα δεν λεμε
Συμπέρασμα.. Λευκορωσία όσο παραμένει με δυσκολίες πρόσβαση ίσως κάτι να λέει. Πολωνία για νέους και σχεσακηδες ουκρανια για τελείως απελπισμένους να πληρώσουν τον κούκο αηδόνι.. Ρωσία μια κατηγορία μόνη της. Αν είχα χρόνο θα χωνομουν σε μεγάλες πόλεις με φοιτητοκομσο παντού εκτός. Μόσχας, αλλά δεν ξέρω τόσα πολλά ρώσικα για να μένω πολύ καιρό εκεί χωρίς να βαριέμαι και επίσης πρακτικά αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να λείπω κάπου μήνες χωρίς να αποκομιζω οφέλη οικονομικά από την χώρα,οπως παλιά από Ρουμανία κ Μολδαβία πουχα με συνδυάσει το τερπνόν με το οφελιμο

Σοφέ και σεβάσμιε γέροντα :hi:, εσύ αναλύεις με πολύ γλαφυρό τρόπο την τακτική pay & fuck (δλδ με τον παρά μου @@ω :fuck1: και την κυρά μου που λέει η παροιμία) και συνάμα προσπαθείς με πολύ σωστό τρόπο να προσδώσεις πόσο value είναι όλο αυτό και αν αξίζει τελικά κάποιος να τραβηχτεί ως εκεί για να εφαρμόσει την τακτική pay & fuck. Γνώμη μου είναι όχι :woldman: και συμπίπτει με την δικιά σου γνώμη διότι θα πληρώσει τον κούκο για αηδόνι (200$ και πάνω για πολύ μουνάρες και δεν βάζει κανένας το χέρι του στην φωτιά αν θα είναι σεξοβόμβα ή κομοδίνο στο σεξ). Καλύτερες χώρες για pay & fuck μακράν Γερμανία, Τσεχία και Ελλάδα σε value τιμές και καλή ποιότητα γυναικών και υπηρεσιών.

Αξίζει όμως να τραβηχτεί κάποιος προς το big3 για ελεύθερο καμάκι θέτοντας ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους (δλδ τι εννοώ μ' αυτό δεν μπορεί κάποιος να είναι π.χ. 50 χρ. και να θέλει να βγάλει γκόμενα από ελεύθερο καμάκι 20 χρ. αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο πλέον) κάτι που δεν υπάρχει εδώ στο Ελλαδιστάν και υπάρχει στο big3 είναι ότι γίνεται καμάκι παντού, διότι εδώ μόνο γνωριμίες μέσω κύκλου γίνονται ελεύθερο καμάκι γιοκ στο Ελλαδιστάν. Συνεπώς τα φρέσκα νέα που σας έχω από Κίεβο είναι να έρθετε για ελεύθερο καμάκι και γκόμενες μην έρχεστε για pay & fuck αν δεν έχετε σκοπό να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Χίλια το ταξίδι ξενοδοχεία φαγητά. Η ντςβουσκα 4 μέρες? Τζάμπα θαρθει θείο? Δεν νομίζω... Βάλε αλλά τόσα κ πάλι χλωμό το βλέπω. Άρα 2000 κ λίγα είναι

σεβασμιότατε εδώ θα διαφωνήσω μαζί σας. :woldman: Οι πολυτελείς διακοπές σε 5* hotel με όλα τα παρελκόμενα από μόνες τους αποτελούν ένα κίνητρο για να δελεαστεί μια ντέβουσκα καθότι όλες έχουν μεγάλη λατρεία για διακοπές δίπλα στην θάλασσα και σε ζεστή χώρα. Αυτό από μόνο του αποτελεί δώρο πολυτελείας χωρίς κάποια άλλη απαίτηση από την ντέβουσκα πόσο μάλλον να δώσεις και χρήματα στο χέρι όπως λες. Αυτά τα κάνει μόνο το θύμα ο καημάνος να πληρώνει διακοπές και να δίνει και φράγκα στο χέρι της ντεβουσκας. ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
σεβασμιότατε εδώ θα διαφωνήσω μαζί σας. :woldman: Οι πολυτελείς διακοπές σε 5* hotel με όλα τα παρελκόμενα από μόνες τους αποτελούν ένα κίνητρο για να δελεαστεί μια ντέβουσκα καθότι όλες έχουν μεγάλη λατρεία για διακοπές δίπλα στην θάλασσα και σε ζεστή χώρα. Αυτό από μόνο του αποτελεί δώρο πολυτελείας χωρίς κάποια άλλη απαίτηση από την ντέβουσκα πόσο μάλλον να δώσεις και χρήματα στο χέρι όπως λες. Αυτά τα κάνει μόνο το θύμα ο καημάνος να πληρώνει διακοπές και να δίνει και φράγκα στο χέρι της ντεβουσκας. ???

Μακάρι να της δίνει μαζί και άλλα πράγματα στο χέρι. :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έτσι είναι.Οι σαρανταρηδες και πενηνταρηδες να αφήσουν τα σπονσοριλίκια και να γίνουν καμακιερος.Με κέρασμα καφέ και μπύρα θα τους κάτσουν τρελά μωρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom