You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
To ρωσάκι εισαγωγής έφυγε το προηγούμενο ΣΚ.
Η άδειά της τελείωσε, τη Δευτέρα δούλευε, δεν μπορούσε να μείνει άλλο.
Το τελευταίο βράδυ πήγαμε σε ένα ωραίο προτεινόμενο και από εμένα σε όλους μαγαζί στην Αθήνα που προσφέρεται για εξόδους με γκόμενες το καλοκαίρι αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από το κλασικό καλοκαιρινό παραλιακό μέτωπο.
Το ξέρω καλά γιατί πηγαίνω συχνά με πελάτες μου εκεί. Πολύ καλό φαγητό σε ιδιαίτερο και εντυπωσιακό περιβάλλον. Ένα ωραίο μέρος πριν την μέρα που θα επέστρεφε στη πατρίδα της.
Η άδειά της τελείωσε, τη Δευτέρα δούλευε, δεν μπορούσε να μείνει άλλο.
Το τελευταίο βράδυ πήγαμε σε ένα ωραίο προτεινόμενο και από εμένα σε όλους μαγαζί στην Αθήνα που προσφέρεται για εξόδους με γκόμενες το καλοκαίρι αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από το κλασικό καλοκαιρινό παραλιακό μέτωπο.
Το ξέρω καλά γιατί πηγαίνω συχνά με πελάτες μου εκεί. Πολύ καλό φαγητό σε ιδιαίτερο και εντυπωσιακό περιβάλλον. Ένα ωραίο μέρος πριν την μέρα που θα επέστρεφε στη πατρίδα της.
Συνημμένα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αυτά προς το παρόν.
Εύχομαι ειλικρινά, ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ, στον ΚΜΑΝ να περάσει όμορφα στην Ελλάδα. Μπορεί να διαφωνώ κάθετα σε κάποια πράγματα μαζί του, αλλά όσους δουλεύουν σκληρά και αποτελεσματικά, για αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό τους, τους σέβομαι, γιατί απλά είμαι ένας από αυτούς και ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Την επόμενη εβδομάδα γυρίζω στο εξοχικό μου όπου θα περάσω 2 ήρεμες εβδομάδες με τον γυιό μου. Μέχρι τότε κανένα εσκορτάκι η κανένα μασατζίδικο έτσι για την αλλαγή, διότι η μονογαμία ακόμα και με ωραία γκόμενα δεν λέει. Η αλλαγή ανανεώνει τον άντρα
Από Σεπτέμβρη περιμένω το δεύτερο φετινό μου γκομενάκι από Ρουμανία αυτό για άλλη μια εβδομάδα διακοπών. Θα υπάρξει ανταπόκριση εν καιρώ. Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι σε όλους.
Εύχομαι ειλικρινά, ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ, στον ΚΜΑΝ να περάσει όμορφα στην Ελλάδα. Μπορεί να διαφωνώ κάθετα σε κάποια πράγματα μαζί του, αλλά όσους δουλεύουν σκληρά και αποτελεσματικά, για αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό τους, τους σέβομαι, γιατί απλά είμαι ένας από αυτούς και ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Την επόμενη εβδομάδα γυρίζω στο εξοχικό μου όπου θα περάσω 2 ήρεμες εβδομάδες με τον γυιό μου. Μέχρι τότε κανένα εσκορτάκι η κανένα μασατζίδικο έτσι για την αλλαγή, διότι η μονογαμία ακόμα και με ωραία γκόμενα δεν λέει. Η αλλαγή ανανεώνει τον άντρα
Από Σεπτέμβρη περιμένω το δεύτερο φετινό μου γκομενάκι από Ρουμανία αυτό για άλλη μια εβδομάδα διακοπών. Θα υπάρξει ανταπόκριση εν καιρώ. Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι σε όλους.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.599
- Πόντοι
- 1.706
?Η αλλαγή ανανεώνει τον άντρα
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
ΜΟΝΟ ΚΜΑΝ!!!
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Ειδικά αν είναι αλλαγή φύλου
Παίδες μπράβο και στους 2 σας (Mindreader και Kman2).Είστε σοβαροί παίχτες και μπράβο στις επιτυχίες σας.Χαίρομαι να βλέπω φωτογραφίες σας, με κάνει και νιώθω ωραία.Μπράβο σας και πάλι.Να είστε πάντα καλά και να απολαμβάνετε τη ζωή σας.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Γιατι είναι γιωτας 6... Τέτοιες οι μολδαβεζες τους μασάνε κ φτύνουν το κουκούτσιΑς βγάλουν καμία απευθείας πτήση διότι ξανά με αμάξι εγωουκρανομολδΒιεςδεν ανεβαίνω
Ο αρχηγός @Kman2 γιατί δε χτυπάει μολδαβακια όμως;;;
Άσε που με το χρήμα πουχει πέσει κιισναου μαζικά δεν φτουράει έτσι κι αλλιως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σοβαρό έχει ο κμαν???.Παίδες μπράβο και στους 2 σας (Mindreader και Kman2).Είστε σοβαροί παίχτες και μπράβο στις επιτυχίες σας.Χαίρομαι να βλέπω φωτογραφίες σας, με κάνει και νιώθω ωραία.Μπράβο σας και πάλι.Να είστε πάντα καλά και να απολαμβάνετε τη ζωή σας.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Ζήτω η τρέλαΜΟΝΟ ΚΜΑΝ!!!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Η παραπληροφορηση έχει όνομα...Εχει μπαναριστει εδω και μηνες και δεν μπορει να γραψει ... ως συνηθως ο μιδας κανει παραθεσεις σε αρχαια ποστ
ΥΓ . μου εστειλε ομως μηνυμα και λεει οταν γυρισει θα τους γαμησει ολους
Δεν έγραφα όχι από μπαν αλλά βαρέθηκα να κράζω τον αρχηγό, άσε που α να γαμιαω κάτι μήνες κ έλεγα μήπως με έχει βαρέσει η αγαμια
Τώρα που ριξα κατά λάθος ένα γκολ δυνατό θα κράξω κάνα 5,6 μέρες τους χανους του κμαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλως την θεία ΚουλαΚαλως το μπαρμπα-μιδα
Συνημμένα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Πότε έγινε αυτό??τυπε πως τους καψωναρει ετσι ο αρχοντας. σαδιστης να πουμε. καθε φορα που πεταγονται οι ψωλαδες απο την ασφαλεια του καναπε τους, ανεβαζει μουνετο ο κμαν και τους κοβει την μπαλα
Τα αγγούρια εννοείς η στις 100 σελίδες που δεν διάβασα έβαλε καμμια της προκοπής? (απίθανο)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Η από κάτω ειναι καλή, αν κ πάνω των 23,24.. Η ξανθιά ειναι για διαφήμιση γραφείου τελετών, να κάνει τον πεθαμένοΆμα έβαζε τέτοια γκόμενα ο Μαιντριντερ δε θα λέγατε οτι είναι η καλύτερη που έχει εμφανιστεί ποτέ?
Η τέτοια.
Αυτό είναι,κρίνετε ανάλογα με το άτομο και οχι ανάλογα με την καθαρή επιδοση.Αν δεν ξέρατε τίνος είναι η γκόμενα τις δικές μου θα θεωρούσατε καλύτερες.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Πόσταρε και ο κλάιντ κάτι σαλάτες, τα υλικά του τα στειλε ο Μήτσος...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Κμαν παρότι μαδεισες κι άλλο αδυνάτισες και δείχνεις πιο υγιήςΦέτος μόνο.Από το Μάιο και μετά.
Οι άλλοι τι έχουν από φέτος?Η θες να πούμε για το 2020?Η για το 2019?Η να βάλουμε από το 2018?Η πιο νωρίς?
Καλο αυτό, μην τα κλασεις κ δεν έχουμε τι να κάνουμε τις άδειες μας...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Έτσι νομίζειΑρχηγε μονο εσυ καταφερνεις και γαμας τις πολσκες,εχουν γινει χειροτερα βοδια και απο τις γερμανιδες,για αυτο ομως εισαι αρχηγος
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Ρε μαλακα τραβα παρέδωσε καμμια πίτσα θες και φιλοσοφίαΚαμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Το να ειναι ο αλλος μαλακας ειναι ντροπη και ναι, δεν ειναι δουλεια, ειναι ταλεντο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
Που το ανακάλυψες ρε μπαροκι???
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Αμ θα πάθεις...Ναυαρίνου αράζουν παρέα με τους απλυτομπίχλες και τα πρεζάκια;
Εύχομαι να μην πάθω κανά πολιτισμικό σοκ
Πες μας τις εντυπώσεις σου.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Άλλη μια "κονσέρβα"Ωραιότατο μπαλαμούτι στο Buddha bar.Δεν υπάρχει πια αυτό το μαγαζί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 211K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις