Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Η παραπληροφορηση έχει όνομα...
Δεν έγραφα όχι από μπαν αλλά βαρέθηκα να κράζω τον αρχηγό, άσε που α να γαμιαω κάτι μήνες κ έλεγα μήπως με έχει βαρέσει η αγαμια
Τώρα που ριξα κατά λάθος ένα γκολ δυνατό θα κράξω κάνα 5,6 μέρες τους χανους του κμαν
:new_shocked: Δεν αναφερομουν ρε για το μπαν σε σενα αλλα στον Χαρη απαντωντας στην ερωτηση του Καραμανη
πουλια στον αερα πιανεις ...

Το νιμου καλο? στειλε φωτο :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
Ο leader πρέπει να φτιάξει περιοδικό κάτι σαν το σούπερ Κατερίνα ώστε να δίνει απαντήσεις στο κοινό του για σωστό σπονσοριγκ

IMG_20210810_090727.jpg
:tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι γενικά ζόρικο άθλημα το σπονσοριλικι.Ακομα και εγω που το εξασκω πάνω απο δεκαετία και ζορίζομαι ακόμα,έχω να μαθω πολλά.
Ειδατε τον αλλον του τσιμπησε η μέτρια γκομενιτσα 3000 ευρώ σε δύο μήνες επειδή ήταν αμαθος στο σπονσοριλικι.

https://www.bourdela.com/forum/thre...poly-mperdemenos.323264/page-21#post-10133441
Τώρα οι επιλογές είναι Πολωνία ή Ουκρανία κλασικά ενω η Ρωσία γυρνάει στο παίγνιο μετα τη λήξη της καραντινας απο αρχές του μηνός.Για να δούμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Είναι γενικά ζόρικο άθλημα το σπονσοριλικι.Ακομα και εγω που το εξασκω πάνω απο δεκαετία και ζορίζομαι ακόμα,έχω να μαθω πολλά.
Ειδατε τον αλλον του τσιμπησε η μέτρια γκομενιτσα 3000 ευρώ σε δύο μήνες επειδή ήταν αμαθος στο σπονσοριλικι.
Τώρα οι επιλογές είναι Πολωνία ή Ουκρανία κλασικά ενω η Ρωσία γυρνάει στο παίγνιο μετα τη λήξη της καραντινας απο αρχές του μηνός.Για να δούμε.
Με Ουγγαρία έχεις ασχοληθεί;; Τι παίζει εκεί προφεσορε;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Δεν εχω ασχοληθεί με Ουγγαρία.Εστιαζω μόνο σε σλαβικές χώρες.
O λόγος;;;;;;; :think: εξάλλου το εισόδημά τους είναι πανω κάτω ίδιο Τσεχίας ουγγαριας
Κ η πουτανια τους πάλι ιδια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O λόγος;;;;;;; :think: εξάλλου το εισόδημά τους είναι πανω κάτω ίδιο Τσεχίας ουγγαριας

Δεν έχουν σλαβική κουλτούρα.Δεν είναι smooth sailing που λενε.Υστερα μιλάμε για απογόνους του Αττιλα.Μπορει να ξυπνήσεις με κανα ντιλντο καρφωμένο στον κωλο που λεει ο λόγος.Ειναι πολύ βιτσιοζες οι Ουγγαρεζες.Και οχι τοσο εμφανισιμες οσο οι Σλαβες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Δεν έχουν σλαβική κουλτούρα.Δεν είναι smooth sailing που λενε.Υστερα μιλάμε για απογόνους του Αττιλα.Μπορει να ξυπνήσεις με κανα ντιλντο καρφωμένο στον κωλο που λεει ο λόγος.Ειναι πολύ βιτσιοζες οι Ουγγαρεζες.Και οχι τοσο εμφανισιμες οσο οι Σλαβες.
Αν Κ ασέβεια μου ,,,διαφωνώ!!!!!!!!!! Ιεροσυλία είναι αλλα Διαφωνώ leader.......

Πιστεύω είναι πιο καυλιάρες κ ειδικα οι πενηνταρες ουγγαρεζες φυσανε

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Τι θα γίνει ρε δερβισια?
Πολύ στην ψυχολογία δεν το ρίξαμε?
Εδώ διαβάζουμε την αλφαβήτα κ κάνουμε πέντε λάθη κ σεις ποσταρετε Φρόϋντ ναούμ.

Τα γράμματα είναι απλά.
Βγάζει 7 χιλιάρικα τον μήνα και τα τρώει στις γκόμενες.
Τι δεν καταλάβετε?

Ώχοοουυυ

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Τι θα γίνει ρε δερβισια?
Πολύ στην ψυχολογία δεν το ρίξαμε?
Εδώ διαβάζουμε την αλφαβήτα κ κάνουμε πέντε λάθη κ σεις ποσταρετε Φρόϋντ ναούμ.

Τα γράμματα είναι απλά.
Βγάζει 7 χιλιάρικα τον μήνα και τα τρώει στις γκόμενές.

Ωχοοουυυ
Nαι αλλά μετατρέπονται σε γκρίνια ,σε ζλοτου κ σε κορώνες οπότε κ πάλι θέλει γνώση χρηματοτραοεζικων επενδύσεων που μόνο ο leader το κατεχει :smiling-face-with-heart-eyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Πχ μπορεί να πάω εγώ Κίεβο να ακουμπήσω δύο τρία χιλιάρικα σε κάποια κ Στο τέλος να γυρίσει στο χωριό της χωρίς καν να την ακουμπήσω

Ο κμάν δίνει πάντα τα λιγότερα παιρνοντας τα περισσότερα

Γενικά στραγγίζει τη κοπέλα κ την αναγκάζει να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό

Δεν είναι εύκολο οραα το σπονσολικι όπως ορθά λέει ο δάσκαλος

Εγώ μια φορά πήγα κ έδωσα μια Κολωνία βουλγαρική σε μια Ουκρανή κ ούτε να της πιάσω το μπούτι δεν έκατσε

Μια άλλη φορά στο Μπαλί πήγα να κεράσω σπονσορετα ένα σφηνάκι γκαζοζα( πιο φτηνά) κ μου το πέταξε στην πισίνα κάνοντας με ρεζίλι σε όλο το μαγαζι :cry:

Θέλει Χάρην τρόπο ταλέντο κ ευφυΐα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Πχ μπορεί να πάω εγώ Κίεβο να ακουμπήσω δύο τρία χιλιάρικα σε κάποια κ Στο τέλος να γυρίσει στο χωριό της χωρίς καν να την ακουμπήσω

Ο κμάν δίνει πάντα τα λιγότερα πσιρνωντας τα περισσότερα

Εγώ μια φορά πήγα κ έδωσα μια Κολωνία βουλγαρική σε μια Ουκρανή κ ούτε να της πιάσω το μπούτι δεν έκατσε

Μια άλλη φορά στο Μπαλί πήγα να κεράσω σπονσορετα ένα σφηνάκι γκαζοζα( πιο φτηνά) κ μου το πέταξε στην πισίνα κάνοντας με ρεζίλι σε όλο το μαγαζι :cry:

Έτσι ετσι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

Ο κμάν δίνει πάντα τα λιγότερα πσιρνωντας τα περισσότερα

Μήπως υστερείς σε εμφάνιση;
Σε σχέση με τον Άρχοντα πάντα...:boff:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Η εμφάνιση τι σχέση έχει?

Έχεις βαλκανικούς πυραύλους?
Ξέρεις να περικυκλωνεις ολόκληρο μαγαζί μόνος σου?
Αντέχεις ταξίδι 10 ωρών κ καπάκι καμάκι κ καπάκι ινσταφακ κ καπάκι άλλο μαγαζί κ καπάκι μπουκι την γκόμενά που έκανε 1500χλμ για σένα κ περιμένει υπομουνετικά στο χοτελι κ στις 6 το πρωί επιστροφή Γερμανία με το πρωινό λεωφορείο, το γάλαταδικό?

Έχεις κότσια ή τα φτύνεις?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Η εμφάνιση τι σχέση έχει?

Έχεις βαλκανικούς πυραύλους?
Ξέρεις να περικυκλωνεις ολόκληρο μαγαζί μόνος σου?
Αντέχεις ταξίδι 10 ωρών κ καπάκι καμάκι κ καπάκι ινσταφακ κ καπάκι άλλο μαγαζί κ καπάκι μπουκι την γκόμενά που έκανε 1500χλμ για σένα κ περιμένει υπομουνετικά στο χοτελι κ στις 6 το πρωί επιστροφή Γερμανία με το πρωινό λεωφορείο, το γάλατα δικό?

Έχεις κότσια ή τα φτύνεις?
Βαλκανικούς πυραύλους.........
Ε ρε τι κάνει η ζέστη...........

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

geroksouras