Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Κουνούσε κ όχι κουναγιεκουνια που σε κουυυυυυυναγε
Εσυ αναφέρθηκες σε παλιά χρόνια. Σου έβαλα απο δυο πολύ παλιά όντως και απο τα τελευταία δυο χρόνια. Οπότε....Φωτό από το 1991 και το 1988?Σε λίγο θα μας ανεβάσουν από την εποχή Χρουστσώφ ή από το Χολοντόμορ το 1936 που γαμούσες μουνάρες με μια φέτα ψωμί.
Χειροκροτω.Φωτό από το 1991 και το 1988?Σε λίγο θα μας ανεβάσουν από την εποχή Χρουστσώφ ή από το Χολοντόμορ το 1936 που γαμούσες μουνάρες με μια φέτα ψωμί.
Εύγε ΜαιντΠάμε στα φετινά. Περί μασαμπούκων που πολλά εγράφησαν στις τελευταίες σελίδες.
Εβα ωραίο πιάτο έχει την αξία του πάντα. Αλλά αν το βλέπεις με ''προοπτική'' η αξία του σίγουρα αυξάνεται.
Τέτοια γκόμενα που πόσταρες,ο κακομοίρογλου δεν βγάζει που να της τάξει και την περιουσία του Μπιλ ΓκέιτςΡε κακομοίρογλου ατον ύπνο σου με βλέπεις ???
Αν εσύ νοιώθεις εντάξει με τον εαυτό σου γιατί θέλεις συνεχώς να συγκρίνεσαι μαζί μου ??
Αφου επιμένεις και θέλεις απάντηση άντε να σου απαντήσω για άλλη μια φορά αν και στο βρόντο θα πάει η απάντηση.
Ολες οι γυναίκες που εγώ έχω ποστάρει εδώ μέσα ( με αξάιρεση μια και το μετάνοιωσα ) είναι το πολύ μόνο με τα εισητηρια τους και τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούμε μαζί συν κεράσματα σε εστιατόρια και μπάρ. Αντε το πολύ και κανένα συμβολικό δωράκι με δική μου πρωτοβουλια και όχι γιατί αυτές το ζητάνε.
Αυτές που ανεβάζεις εσύ εκτός απο όλα τα παραπάνω πληρώνονται αδρά με την μέρα αν όχι με την ώρα, και επιπλέον τους κόβεις, όπως ο ίδιος λες, μηνιάτικα πριν και μετά τη συνάντησή σας. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ !! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ??
Οσον αφορά τη δεύτερη ερώτησή σου. Γκόμενες οχτάρια εννιάρια όπως αυτές στις φωτογραφίες που παλιά μπορούσα και βάραγα δεν έχεις χτυπήσει ΑΠΛΗΡΩΤΑ ποτέ σου.
Τέλος, μην γίνεσαι εντελώς μαλάκας και ποστάρεις τις κοπέλες χωρίς κρυμένα τα χαρακτηριστικά τους. Η τρόμπα έχει και όριο ξέρεις.
Τι εύγε;Εύγε Μαιντ
Πως τρωτε κ ειστε λιγνοί ρε γαμωτο.Πάμε στα φετινά. Περί μασαμπούκων που πολλά εγράφησαν στις τελευταίες σελίδες.
Εβα ωραίο πιάτο έχει την αξία του πάντα. Αλλά αν το βλέπεις με ''προοπτική'' η αξία του σίγουρα αυξάνεται.