Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχι,αυτή σιχαινότανε τους Αραβες.Μου έλεγε όμως για μια μονίμως καυλωμένη φίλη της ψηλή,ξανθιά,χοντρή που επιθυμούσε διακαώς Ελληνα αλλά κατέληγε να τη γαμάνε πάκια και αραπάδες επειδή δεν την πρόσεχε κανείς λόγω πάχους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οχι,αυτή σιχαινότανε τους Αραβες.Μου έλεγε όμως για μια μονίμως καυλωμένη φίλη της ψηλή,ξανθιά,χοντρή που επιθυμούσε διακαώς Ελληνα αλλά κατέληγε να τη γαμάνε πάκια και αραπάδες επειδή δεν την πρόσεχε κανείς λόγω πάχους.
Tι είναι η Τσεχία;
Eλλάδα που το γιουβαρλάκι θα είχε να διαλέξει ανάμεσα σε άντρες με τα μισά κιλά της;:2funny:

Έχω πετύχει κατά καιρούς διάφορες Σλάβες που μισούν τούρκους,άραβες και σιχαίνονται τους αράπηδες.

Για να δούμε τι θα δω αύριο στη Θεσσαλονίκη,εύχομαι να μην δικαιωθεί ο sadman :confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σπονσορετες που σιχαινονται Αραβες, συνηθως ειχαν τραυματικες εμπειριες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σπονσορετες που σιχαινονται Αραβες, συνηθως ειχαν τραυματικες εμπειριες
Kαλά να πάθουν,θα μπορούσαν να ψαχτούν λιγάκι πριν ανοίξουν το πόδια στον κάθε κωλόγυφτα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εχω με αποδειξεις, δικο μου αυτοκινητο, μηχανη, διαμερισμα και σπιτι σε νησι. Τελειωμενε ανικανε

Δεν εχω συμμετασχει σε αυτο το πανηγυρακι ουτε ξερω ποιος εχει δικαιο και αδικο αλλα εαν συνεχιζεις να λες ποιος εισαι, τι σπουδαζεις και τι εχεις και δεν εχεις να ξερεις οτι αυτα ειναι ξεκαθαρα σημαδια ενος πουθενα. ΤΟ καταλαβαινεις αυτο ετσι?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Tι είναι η Τσεχία;
Eλλάδα που το γιουβαρλάκι θα είχε να διαλέξει ανάμεσα σε άντρες με τα μισά κιλά της;:2funny:

Έχω πετύχει κατά καιρούς διάφορες Σλάβες που μισούν τούρκους,άραβες και σιχαίνονται τους αράπηδες.

Για να δούμε τι θα δω αύριο στη Θεσσαλονίκη,εύχομαι να μην δικαιωθεί ο sadman :confused:
το κεντρο εγινε..σκατογειτονια
παρε ναυαρινου και βασιλισης ολγας
FE338005-89CE-4ADA-9568-C80EB05415DB.jpeg
DED47C23-CE62-4F9B-B2FA-D78203D06A8C.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: 968

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ο καυμενος ο τουριστας βλεπε τα γιαχαμπιμπια και αναρρωτιεται που ηρθα..... :undecided:
θα ειχε διαβασει στο trip advisor οτι η θεσσαλονικη ειναι ασφαλης και ζωντανη πολη με νεανικα και ευχαριστα προσωπα στους δρομους λογω της πανεπιστημιουπολης στο κεντρο
Η κριτικες ομως ηταν απο τουριστες που ηρθαν μεχρι το 19 πριν αρχισει την επιχειρηση μπολιασματος ο Κουλης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
το κεντρο εγινε..σκατογειτονια
παρε ναυαρινου και βασιλισης ολγας
Ευτυχως εβαλα συναγερμο στο σπιτι πριν δυο μηνες , μου το ειχαν ανοιξει το Δεκεμβριο ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.538
Πόντοι
3.656
Να δούμε πώς θα οργανώσω το κόλπο γκρόσσο με Κίεβο.Μιλάμε για 6 γκόμενες σε 7 μέρες.Ολες πάνω από 180.Να δούμε πώς θα βγει.Δεν μπορώ να οργανώσω τα logistics με τίποτα.Υπολογίζω να χρειαστώ 3000 σε κασέρι αλλά δε βγαίνουν καλά οι χρόνοι.Θα αυτοσχεδιάσω επί του εδάφους.
Εχω χάσει επεισόδια πολλα
Πως πήγε αρχηγέ
Τα κατάφερες σαν λεβέντης η μαλάκας, εδώ διχάζονται οι απόψεις,
ως συνήθως??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ο καυμενος ο τουριστας βλεπε τα γιαχαμπιμπια και αναρρωτιεται που ηρθα..... :undecided:
Ήρθε στη χώρα των νομπελιστών lgtb ανθέλληνων βρωμοπούστηδων:rockon:

Αυτό που έγραψες,μου το έχουν επισημάνει τα τελευταία χρόνια,
πάρα πολλά άτομα που κατέβηκαν για τουρισμό.
Ειδικά όσοι για χ,ψ λόγους πέρασαν από Αθήνα.
Πόσο έχει αλλάξει...
Νόμιζα ότι επάνω κρατάμε ακόμη,αλλά αύριο μάλλον θα διαψευστώ πανηγυρικά:confused:

Ευτυχως εβαλα συναγερμο στο σπιτι πριν δυο μηνες , μου το ειχαν ανοιξει το Δεκεμβριο ...
Αυτά συμβαίνουν όταν πουλάς σπίτια σε ασφαλείς χώρες και αγοράζεις σε χώρες μπουρδέλα που μπορεί
εν τη απουσία σου να βρεις μέσα 20 πάκια :confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ήρθε στη χώρα των νομπελιστών lgtb ανθέλληνων βρωμοπούστηδων:rockon:

Αυτό που έγραψες,μου το έχουν επισημάνει τα τελευταία χρόνια,
πάρα πολλά άτομα που κατέβηκαν για τουρισμό.
Ειδικά όσοι για χ,ψ λόγους πέρασαν από Αθήνα.
Πόσο έχει αλλάξει...
Νόμιζα ότι επάνω κρατάμε ακόμη,αλλά αύριο μάλλον θα διαψευστώ πανηγυρικά:confused:
Τι να κρατησουμε, ο Κουλης τους εχει δωσει διαμερισματα παντου στο κεντρο ακομη και στην φοιτητογειτονια του Ιπποκρατιου
Καποτε εμπαινες στο 3 και μυριζε αρωματα μουνετων
Τωρα μυριζει πακιστανιλα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
μονο με τα πρεζακια εχουν επαφες γιατι τους πουλανε
δεν χρειαζεται πια να τρεχουν δενδροποταμο
Να πάνε,μπορεί να βρουν τίποτα μακρινά ξαδέρφια εκεί
Τι να κρατησουμε, ο Κουλης τους εχει δωσει διαμερισματα παντου στο κεντρο ακομη και στην φοιτητογειτονια του Ιπποκρατιου
Καποτε εμπαινες στο 3 και μυριζε αρωματα μουνετων
Τωρα μυριζει πακιστανιλα
Παίξε σύστημα Άλεξ
Μόνο από τον περιφερειακό.
Ότι δεν βλέπουμε,δεν υπάρχει:confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
οπως παει το κεντρο μονο πακιστανοι θα μενουν σε λιγα χρονια οπως στην ομονοια και περιξ
δυστυχως εχασε την αξια του και το κεντρο και το σπιτι σου

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.