Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
σεβασμός στη δουλειά αυτών των ανθρώπων.δε μπορω να φανταστώ τι θα γινόταν αν κανένας δεν έκανε τη δουλειά αυτή
Συμφωνώ αλλά να δεις που ο μαλάκας το ναυάγιο η ντανα κροσούλα θα παρεξηγηθεί κιόλας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 95d7f533e79200de75eb03de676a84d5.gif
    95d7f533e79200de75eb03de676a84d5.gif
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 59
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Σε όσους μου στείλατε pm για το ΤΟΥΒΛΟ που το έστειλαν στη Ρουμανία,
μπας και γίνει και αυτός με τον παρά του πανεπιστήμονας,
δε θα κάτσω να παραθέσω όσα μου στείλατε.
Άλλωστε δεν ήξερα ότι έχει μαλώσει με τόσους από εσάς,
εγώ σαν stalker του kman εδώ μέσα τον πρωτογνώρισα.
Αυτό που διαπίστωσα από τα pm, είναι ότι είναι στο κατόπιν του kman
εδώ και..........χρόνια...:idiot:

Θα παραθέσω ένα μήνυμα μονάχα...

Eδω τους δουλευει κανονικα και δεν παιρνουν χαμπαρι τα προβατα..
Η παραπανω φωτο -ειναι βγαλμενη πριν λιγο και καλα.. -Ενω η παρακατω φωτο ειναι προχθεσινη..
Μαλλον θαυμα συνεβη.. και μεσα σε μερικες ωρες φουσκωσε και φυτρωσαν μαλλια΄΄ :embarrased:

Αυτός ο ΣΤΟΚΟΣ που έχει το θράσος να αποκαλεί τους υπόλοιπους πρόβατα,υποστηρίζει ότι αυτή η φωτογραφία

4d2n5rm.jpg

και αυτή

3FYlY6T.jpg

δεν μπορεί να είναι φωτογραφίες από το ίδιο ταξίδι,ενώ είναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν κατάλαβε ότι στη δεύτερη το κεφάλι του kman είναι απλά κάτω από τεχνητό φως..
Δεν τα παίρνει τα γράμματα το παιδί από μικρό,ειδάλλως δεν θα το έστελναν στη Ρουμανία:2funny:

Πάω τώρα στο airbnb μου :2funny:

amps-in-studio.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Άντε,δύο ακόμα που μου στείλατε μιας και εγώ δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ του.

Από το 2017 ενημερώνονται νέα μέλη από παλαιότερα, ότι πρόκειται για ανισόρροπο ΜΑΛΑΚΑ

JYIM6ia.jpg

Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που κάνει τον ξερόλα που δήθεν όργωνε το μπλοκ,ενώ στην πραγματικότητα έψαχνε εδώ μέσα πληροφορίες για Κίεβο, εποχές που οι περισσότεροι είχαμε πάει ήδη πολλές φορές

RSmrAlE.png

Υ.Γ. Μη μου στέλνετε άλλα pm και screenshots σχετικά με αυτό το ΤΟΥΒΛΟ

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Σα κομοτριες στο Μπουρναζι που μαδομουνιάζοντε κανετε ρε. Αντε ξεκοληστε απο το μαδομουνι μας κουρασατε. Ριξτε καμια φωτο να γουσταρουμε ρε. Μιντ ριξε εσυ ρε που σαι απ αυτα που λενε τα τσακαλια του σαι και μπον βιβερ καμια σπεσιαλ. Νταξι μαβρισε η ψυχη μας απο τις φοτιες αλλα τι να κανουμε τορα να κλαιμε συνεχια τη μοιρα μας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Σα κομοτριες στο Μπουρναζι που μαδομουνιάζοντε κανετε ρε. Αντε ξεκοληστε απο το μαδομουνι μας κουρασατε. Ριξτε καμια φωτο να γουσταρουμε ρε. Μιντ ριξε εσυ ρε που σαι απ αυτα που λενε τα τσακαλια του σαι και μπον βιβερ καμια σπεσιαλ. Νταξι μαβρισε η ψυχη μας απο τις φοτιες αλλα τι να κανουμε τορα να κλαιμε συνεχια τη μοιρα μας.
Τύπε έχεις κάτι με τις κομμώτριες και δη από το Μπουρνάζι;:think:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Άντε,δύο ακόμα που μου στείλατε μιας και εγώ δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ του.

Από το 2017 ενημερώνονται νέα μέλη από παλαιότερα, ότι πρόκειται για ανισόρροπο ΜΑΛΑΚΑ

JYIM6ia.jpg

Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που κάνει τον ξερόλα που δήθεν όργωνε το μπλοκ,ενώ στην πραγματικότητα έψαχνε εδώ μέσα πληροφορίες για Κίεβο, εποχές που οι περισσότεροι είχαμε πάει ήδη πολλές φορές

RSmrAlE.png

Υ.Γ. Μη μου στέλνετε άλλα pm και screenshots σχετικά με αυτό το ΤΟΥΒΛΟ
Στο δεύτερο ποστ όταν γράφει "και ότι προκύψει" τι εννοεί;:confused::confused::confused:
fuck-off-you-kiss-my-ass.gif

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δαχτυλιάζοντας τη γκόμενα στο πλοίο.Οι Τσέχες είναι άπαιχτες στo exhibitionism και στα public situations.

6I25gp.jpg

RBvcdl.jpg

Ικανοποιητικές επιδόσεις,πολιτισμένο σλαβικό στυλ αλλά μη φανταστείτε τίποτα μαγικά μπούκια ή ανωμαλίες της πολωνικής σχολής.

IIzjZM.jpg

Γενικά η Τσεχία κρατάει ακόμα,θα έλεγα είναι ένα κλικ κάτω από Ουκρανία αλλά έχεις σε αντιστάθμισμα πιο εξευγενισμένο στυλ και ευρωπαικό πολιτισμό.Από την άλλη έχουν αλλάξει αισθητά σε σχέση με τις Τσέχες του παρελθόντος,δεν είναι τόσο άνετες και έχουν αγκάθια που λέει ο λόγος.Κάνουν δηλαδή πού και πού αιχμηρά σχόλια δεν είναι τόσο γατούλες όπως παλιά.
Η τύπισσα μου είπε οτι οι συμπατριώτισσές της γουστάρουν χοντρά τους Ιταλούς,τραβιούνται συνέχεια με αυτούς.Οι Ελληνες δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη φήμη.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Που επέλεξες να την πας;
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως,εγώ κατεβαίνω αύριο,μεταξύ άλλων έχω κλείσει και σε νησί των Κυκλάδων,αλλά με τις μαλακίες που γίνονται κάτω δεν έχω καμία όρεξη να παριστάνω τον χαζοχαρούμενο
τουρίστα με φόντο το χάος..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που επέλεξες να την πας;
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως,εγώ κατεβαίνω αύριο,μεταξύ άλλων έχω κλείσει και σε νησί των Κυκλάδων,αλλά με τις μαλακίες που γίνονται κάτω δεν έχω καμία όρεξη να παριστάνω τον χαζοχαρούμενο
τουρίστα με φόντο το χάος..

Στην Αίγινα πήγαμε για μια μέρα αλλά ήταν σκέτη απογοήτευση.Χάλια καταστάσεις με πιστοποιητικά κοβίντ,καθυστερήσεις πλοίων,δε λειτουργούσε τίποτα.
Κατά τα άλλα Αθήνα Πλάκα κτλ.Αλλά κατά τη γνώμη μου όπως έχουν τα πράγματα καλύτερα να πας κατευθείαν νησί.Θα έλεγα οτι οι Τσέχες προτιμούν περισσότερο Ιόνιο τους αρέσει το πράσινο και η ιταλική αρχιτεκτονική.Η Σκιάθος τους αρέσει επίσης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στην Αίγινα πήγαμε για μια μέρα αλλά ήταν σκέτη απογοήτευση.Χάλια καταστάσεις με πιστοποιητικά κοβίντ,καθυστερήσεις πλοίων,δε λειτουργούσε τίποτα.
Κατά τα άλλα Αθήνα Πλάκα κτλ.Αλλά κατά τη γνώμη μου όπως έχουν τα πράγματα καλύτερα να πας κατευθείαν νησί.Θα έλεγα οτι οι Τσέχες προτιμούν περισσότερο Ιόνιο τους αρέσει το πράσινο και η ιταλική αρχιτεκτονική.
Πρέπει πρώτα να δω φίλους και συγγενείς..
Μπορεί πάνω σε εμάς να μην έχει πυρκαγιές,αλλά να πάω Ραφήνα να πάρω το πλοίο
και να βλέπω αυτό το χάος,δεν ξέρω..

Έχει βάση αυτό που λες για τις Τσέχες και το Ιόνιο.

Υ.Γ. Αίγινα πάντως είναι τελείως γτπ,καλύτερα να την πήγαινες με το τραμ Εδέμ και σε κανά μαγαζί τριγύρω.
Παρά Αίγινα..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα καλύτερα να την πας σε πιο φτηνό νησί.Τους αρέσει η Κρήτη π.χ. ή η Πάρος.Γενικά φτηνό φαί,πιώμα κτλ.Δε θέλουν πολυτέλειες.
Για Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες εννοείται καλύτερα Μύκονος,Σαντορίνη κτλ ή Κύπρος ακόμα στα πολυτελή μέρη.Τη Ρόδο τη γουστάρουν όλες είναι το ιδανικό νησί ούτε πολύ ακριβό ούτε μπασκλασαρία και από τα λίγα που έχουν καλή παραλία στην πόλη συν διατηρημένη άθικτη παλιά πόλη και ιταλικό λιμάνι για βόλτες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πολωνέζα καλύτερα να την πας σε πιο φτηνό νησί.Τους αρέσει η Κρήτη π.χ. ή η Πάρος.Γενικά φτηνό φαί,πιώμα κτλ.Δε θέλουν πολυτέλειες.
Για Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες εννοείται καλύτερα Μύκονος,Σαντορίνη κτλ ή Κύπρος ακόμα στα πολυτελή μέρη.Τη Ρόδο τη γουστάρουν όλες είναι το ιδανικό νησί ούτε πολύ ακριβό ούτε μπασκλασαρία και από τα λίγα που έχουν καλή παραλία στην πόλη συν διατηρημένη άθικτη παλιά πόλη.
Μετράει και από που είναι η Πολωνέζα,η Τσέχα,η Ρωσίδα,κ.ο.κ.
Άμα είναι από κανά πουτσοχώρι και μεγάλωσε φορώντας abibas την πας και Στυλίδα..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Δαχτυλιάζοντας τη γκόμενα στο πλοίο.Οι Τσέχες είναι άπαιχτες στo exhibitionism και στα public situations.

6I25gp.jpg

RBvcdl.jpg

Ικανοποιητικές επιδόσεις,πολιτισμένο σλαβικό στυλ αλλά μη φανταστείτε τίποτα μαγικά μπούκια ή ανωμαλίες της πολωνικής σχολής.

IIzjZM.jpg

Γενικά η Τσεχία κρατάει ακόμα,θα έλεγα είναι ένα κλικ κάτω από Ουκρανία αλλά έχεις σε αντιστάθμισμα πιο εξευγενισμένο στυλ και ευρωπαικό πολιτισμό.Από την άλλη έχουν αλλάξει αισθητά σε σχέση με τις Τσέχες του παρελθόντος,δεν είναι τόσο άνετες και έχουν αγκάθια που λέει ο λόγος.Κάνουν δηλαδή πού και πού αιχμηρά σχόλια δεν είναι τόσο γατούλες όπως παλιά.
Η τύπισσα μου είπε οτι οι συμπατριώτισσές της γουστάρουν χοντρά τους Ιταλούς,τραβιούνται συνέχεια με αυτούς.Οι Ελληνες δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη φήμη.
Τα νύχια θα τα κόψεις κάποτε?
Ποιος ξέρει τι βρωμιά και μικρόβια θα έχουν μαζέψει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εξ ου και τα μπλε αρχίδια
Για τα οποία μερικοί "φανς" του τον "επαινούν".........

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
Μετράει και από που είναι η Πολωνέζα,η Τσέχα,η Ρωσίδα,κ.ο.κ.
Άμα είναι από κανά πουτσοχώρι και μεγάλωσε φορώντας abibas την πας και Στυλίδα..
Αν ομως εχει περασει τακτικα απο εδω και γουσταρει νυχτερινη ζωη - διασκεδαση ...
Μυκονο μονο για ελληνικο νησι.

Συνημμένα

• 231EFC3A-FFF3-4C0E-8D77-CDB7C1B0B703.jpeg
    231EFC3A-FFF3-4C0E-8D77-CDB7C1B0B703.jpeg
    176,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • A2582037-C498-4250-95DA-29E1636ED3ED.jpeg
    A2582037-C498-4250-95DA-29E1636ED3ED.jpeg
    147,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 7180383A-E020-4615-9E42-05C1673D1AF6.jpeg
    7180383A-E020-4615-9E42-05C1673D1AF6.jpeg
    213,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • B1BC15C6-5418-4147-B7C4-E1A506EC0AF9.jpeg