Νέα

Σπάνε αμάξια στον Κεραμικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelosj
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelosj

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
25
Like
6
Πόντοι
10
Την Παρασκευη που μας περασε πηγα με ενα φιλο μου το βραδυ 2-3 στο Κεραμικο για ενα γρηγορο..Παρκαραμε σε κεντρικο δρομο και μπηκαμε στο πρωτο σπιτακι..Μετα απο 10 λεπτα ακουσαμε το συναργιαμο του αυτοκινητου..παμε κοντα και βλεπουμε οτι ειχανε σπασει το τζαμι του οδηγου..Αυτο δεν εγινε μονο σε εμας,ειχανε σπασει αλλα 2!!!
Εχει ξεφυγει η κατασταση εκει κατω το νου σας.. :huh:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και στην κυψέλη, και στον Αγ. Παντελεήμονα, καιρο τώρα

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πολλές φορές αισθάνομαι τυχερούς τους Αθηναίους με τόσες επιλογές σε στουντιο μασατζιδικα, call girls που εμείς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε. Ομως με κατι τετοια που διαβαζω για σπασιματα αμαξιων βλέπω ότι έχουμε και καποια πλεονεκτηματα. Αυτο το πράγμα δεν θα γινόταν ποτέ στην πόλη μου.

Επισκέπτης
Πολλές φορές αισθάνομαι τυχερούς τους Αθηναίους με τόσες επιλογές σε στουντιο μασατζιδικα, call girls που εμείς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε. Ομως με κατι τετοια που διαβαζω για σπασιματα αμαξιων βλέπω ότι έχουμε και καποια πλεονεκτηματα. Αυτο το πράγμα δεν θα γινόταν ποτέ στην πόλη μου.

Aρα έχετε μία επιλογή λιγότερη.

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες εμενα μου σπασανε το τζαμι που λετε στην Κωνσταντινουπολεως παράλληλησ στη λιοσιον το καλοκαιρι. Μου τα πηραν ολα! Ημουνα και εγω μαλακας που αφησα το τσαντάκη αλλα μεσα στην καβλα που μυαλο. Μεγαλο τσιμπουκι πολλα εξοδα και πολυ τρέξιμο. Η Αστυνομία είχε έρθη εκείνη την ώρα αλλα μετα δεν έγινε τπτ. Το πιο ακριβό μου  :fuck1: αλλα δεν αξιζε και τόσα για 10λεπτα. Απο τότε δεν έχω ξαναπάει εκεί και είμαι πολύ προσεκτικός. Επίσης να ξέρεται οτι ειδικά το καλοκαίρι εκεί κοντά την στήνουν κρεφτρόνια έξω απο τα ΑΤΜ στις τράπεζες το βράδυ, παρακολουθούν που πας και χτυπάνε. Πολύ προσοχή μην είστε μαλάκες γιατι μπορεί να σας βγάλουν και κανένα μαχαίρι. Τα ματια σα 100000 :o :o :o :o :o :o :o :o

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλα αν περιμενεις απο την διελυμενη αστυνομια η οποια κατα 99% εχει εντολες να μην πειραζει τους λαθρομεταναστες σωθηκες.......

Αν δεν εχεις οπλο γα την προστασια σου τοτε εισαι ερμαιο....

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να μας αφηνουν αοπλους.
Καμια δικαιολογια!

Τα εχουμε ξαναπει για τους σιχαμενους εβραιους προδοτες πολιτικους,εδω το στρατο εχουν αφησει χωρις πυρομαχικα κλπ ωστε να γενοκτονηθουμε σιγουρα.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Την Παρασκευη που μας περασε πηγα με ενα φιλο μου το βραδυ 2-3 στο Κεραμικο για ενα γρηγορο..Παρκαραμε σε κεντρικο δρομο και μπηκαμε στο πρωτο σπιτακι..Μετα απο 10 λεπτα ακουσαμε το συναργιαμο του αυτοκινητου..παμε κοντα και βλεπουμε οτι ειχανε σπασει το τζαμι του οδηγου..Αυτο δεν εγινε μονο σε εμας,ειχανε σπασει αλλα 2!!!
Εχει ξεφυγει η κατασταση εκει κατω το νου σας.. :huh:

Προπερσυνα ξινα σταφυλια!

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά και εμένα μου εσπασαν το αμάξι στο κεραμεικό το καλοκαίρι και μου πήραν μια καπαρτίνα από μέσα..κάθονται στις γωνίες των οδών μπανίζουν και μολις δουν οτι δεν εχει κινηση χτυπανε..μιλαμε για τραγικη κατασταση..ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη ή αφήστε ένα άτομο στο αμάξι όταν πάτε μεταξουργείο αλλιώς μη το επιχειρειτε καν..ειναι κριμα με τα κωλοπαιδια

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τραγικές καταστάσεις, 2011 και στο κέντρο της Αθήνας να σου σπάνε το αμάξι έτσι, μην αφήνετε τίποτα μέσα στο αμάξι παιδιά, το παραμικρό που μπορεί να φαίνεται είναι ικανό να "τραβήξει" την προσοχή αυτών που θα σας το σπάσουν...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Καλα οι νταβαδες , τι κάνουν γι αυτο??

:cheesy:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλομελετα και ερχετε  :2funny:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
γενικα σπανε αυτοκινητα αλλα περισσοτερο σε περιοχες που τα αφηνεις για λιγο (οχι μονο για πηδημα εννοω).Ειδικα κατα μηκος της Συγγρου γινεται χαμος,εχει πολλα γραφεια και εταιρειες και πολλοι πηγαινουν για λιγη ωρα.
Απορω πως ειναι δυνατον ομως ενω ειναι γνωστο εδω και 2 χρονια οτι υπαρχει συγκεκριμενη σπειρα που χτυπαει εκει δεν εχουν πιασει ουτε εναν.Ειναι τοσο δυσκολο να βαλεις 10 μπατσους με πολιτικα να κανουν βολτες εκει? ακομα και να αφηνουν αυτοκινητα δολωματα.Αλλα αν το εκαναν τι σκατα μπατσοι θα ηταν.

Επισκέπτης
Δε βάζουν "μπάτσους" με πολιτικά για ένα λόγο.Θα βγουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι και θα φωνάζουν για "αστυνομοκρατία" "φακέλωμα" "ασφαλίτες" κλπ μαλακίες.Θα αρχίσουν και τα γνωστά κανάλια τις μαλακίες τους,και ο υπουργός θα πάει στο σπίτι του με τον πρώτο ανασχηματισμό,και πριν από αυτόν,ο διοικητής που θα έχει δώσει την εντολή.Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε προστασία ή όχι.Αστυνομία α λα καρτ δεν μπορούμε να έχουμε.

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
παιδια εγω δουλεύω στο γκάζι και θα σας δωσω μια συμβουλή...
να παρκάρετε στην κων/λεως αλλά πάνω απο τις γραμμές προς την πλατεία και μεχρι στο σημειο που διασταυρωνεται με ιερα οδο, όχι πιο πέρα
βέβαια και το τι αμαξι εχεις παίζει τεραστιο ρόλο
εγω πχ που εχω ενα μικρο 10ετιας δε μου το πειραξανε εκτος απο μια φορά που πάρκαρα στην καθοδο της κων.πολεως με το που στριβεις αριστερα ερχομενος απο ιερα οδο, βεβαια ο μαλακας ειχα αφησει την προσοψη του στερεοφωνικου. κανα πρεζακι θα ηταν λογικα, μου εσπασε την κλειδαρια αλλα δε καταφερε να το ανοιξει ή θα τον ειδαν και θα τη λάκισε...
ενας επαγγελματιας κλεφτης δεν υπηρχε περιπτωση να ρισκάρει (imho) για ενα παλιό αμαξι με ενα παλιο στερο σαν το δικο μου
όπως και να εχει το νου σας

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
λοιπον μαγκες ακουστε για να μην τρεχετε....

1)βραδυνες ωρες...-μονο με μετρο στο μεταξουργειο...-αλλιως πας με φιλαρακι σου κ παει ενας-ενας...

2)οχι παρκαρισμα σε κεντρικο σημειο...(διπλα απο τα μπουρδελα ακριβως...ειναι στοχος...)

3)οταν κλειδωνεται το αμαξι....παντα πηγαινετε σε μια γωνια κ για 1 λεπτο παρακολουθηται αν θα πλησιασει κανεις....-πατηστε το κοντρολακι πανικου κ μονο για ξεκαρφωμα...

εγω οσες φορες εχω παει κατω ...-τρεμει η καρδια μου πως θα το βρω...

αν παρατηρησετε κατω...ολοι οι δρομοι ειναι με σπασμνενα τζαμια...-εχω δει αρκετες φορες 2-2 μαυρους η και πρεζονια ..να προσπαθουν να σπασουν τζαμι η να σπασουν αφαλο πορτας- :s&m_1:

να μην ειμαι μπατσος να τα σακατεψω τα κολοπαιδα..

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν παρατηρησετε κατω...ολοι οι δρομοι ειναι με σπασμνενα τζαμια...-εχω δει αρκετες φορες 2-2 μαυρους η και πρεζονια ..να προσπαθουν να σπασουν τζαμι η να σπασουν αφαλο πορτας- :s&m_1:
να μην ειμαι μπατσος να τα σακατεψω τα κολοπαιδα..
Πρεπει να εισαι μπατσος δηλαδη για να κανεις το σωστο?
Τι λογικη ειναι αυτη Θεε μου,δηλαδη ρε φιλε αμα κλεβουν το σπιτι του γειτονα εσυ δεν θα καλεσεις την αστυνομια η δεν θα τους φωναξεις μηπως φοβηθουν και φυγουν μιας και δεν εισαι μπατσος?

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Πρεπει να εισαι μπατσος δηλαδη για να κανεις το σωστο?
Τι λογικη ειναι αυτη Θεε μου,δηλαδη ρε φιλε αμα κλεβουν το σπιτι του γειτονα εσυ δεν θα καλεσεις την αστυνομια η δεν θα τους φωναξεις μηπως φοβηθουν και φυγουν μιας και δεν εισαι μπατσος?

εχεις δικιο...να κανω το αυτονοητο- απο την στιγμη που η μπατσοι ειναι μολις ενα δρομο απο πανω....()εχουν παραρτημα...)

εχεις δει τα πρεζονια μπροστα στα ματια τους που κανουν  πρεζα κ τους κοιτανε..>???

οσο για το αν κλεβουν το σπιτι του διπλανουσου...-κλειδαμπαρωνεσαι κ κανεις τον μαλακα γιατι αν εχει ο αλλος οπλο σε κλαιν οι ρεγγες τυπε....

του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε...(δυσκολες εποχες για αντριλικια στο μεταξουργειο...)οσο για το τηλ εχεις δικιο

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Πλεον εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα στο κεντρο αδερφια!!!
Εγω προσωπικα το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι..!! (οσο μπορω παντα)
Καλα ειναι να βρεις ενα τζαμι σπασμενο παρα να βρεθεις μαχαιρωμενος!!! :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom