Νέα

Σπάει επιτέλους το μονοπώλιο του Ο.Π.Α.Π. ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Με συχγωρείς .... αλλά λες μπαρούφες ...

βάζουμε στοίχημα οτι σε λίγους μηνες θα απολαμβάνεις τα πρακτορεία μας  εν ελλάδι ?

όσο για το διαδικτυακό στοίχημα ... εισαι απλά άσχετος .... οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται δεν έχουν σχέση με SBI και η βάση τους βρίσκεται σε φορολογικούς παραδείσους ....

Δεν καταλαβαίνω γιατι εισαι τοσο κολημένος με τον ΟΠΑΠ .... μηπως δουλευεις εκει και θα χασεις τα χοντρά λεφτά ?

εξάλου και ο ΟΠΑΠ θα κλεισει σχεδόν τα μισά πρακτορεία άμεσα ... που θα δουλέψει ολος αυτός ο κοσμάκης ?

α ρε έλληνες ..... δε βλέπετε πιο περα απο τη μυτη σας ....

Στο Λουγκάνο ρε φιδέμπορα μπορείς να ποντάρεις στο μαγαζί που λες ότι αντιπροσωπεύεις και ήρθες να πουλήσεις εδώ πέρα;

Τι ισχύει στην Ελβετία ρε φιδέμπορα που θα βρίσεις τους Έλληνες;

Ισχύουν αυτά ή δεν ισχύουν:

Ρε ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ τον φιδέμπορα.
Εμφανίστηκε ξανά στο site για ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ πουλώντας άδειες και τα ρέστα.

Ουστ ρε φιδέμπορα.

(Τιέγινε ο αγωγός αερίου ελβετικών συμφερόντων, οι εταιρείες του Στασινόπουλου, η γνωριμία με τον Κωστόπουλο;
Σε πήραν χαμπάρι;
Ο χρυσός της Κινσάσα δεν αποδίδει πλεόν και πουλάς αντιπροσωπείες της Stanley Bet; ).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο Λουγκάνο ρε φιδέμπορα μπορείς να ποντάρεις στο μαγαζί που λες ότι αντιπροσωπεύεις και ήρθες να πουλήσεις εδώ πέρα;

Εμφανίστηκε ξανά στο site για ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ πουλώντας άδειες και τα ρέστα.

Ουστ ρε φιδέμπορα.

(Τιέγινε ο αγωγός αερίου ελβετικών συμφερόντων, οι εταιρείες του Στασινόπουλου, η γνωριμία με τον Κωστόπουλο;
Σε πήραν χαμπάρι;
Ο χρυσός της Κινσάσα δεν αποδίδει πλεόν και πουλάς αντιπροσωπείες της Stanley Bet; ).
δε μας έχει κλείσει το θέμα της παιδεραστίας ακόμα........

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Μα εδω στο Γιουνανισταν κανουμε οτι θέλουμε ...

τι σχέση έχει η Ελβετία με το μπουρδέλο που ζείτε ?

θα σας τα φάμε και θα πειτε και φχαριστω ....

Ουστ ρε φιδέμπορα.

Σε πήραν χαμπάρι;

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

πεστα μεγαλε!!πεστα!!δεν μπορουν να κανουν πισω!!ο τζογος θα ανθισει παλι στην ελλαδα!!αστους να κρυβονται δεν μας σταματαει κανεις. ρε κοροϊδα με την υπογραφη της E.E. παλι θα μπουν ολα τα τυχερα παιχνιδια. αν δεν γουσταρετε μην παιζετε!!!οξω ρεεεεεε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πεστα μεγαλε!!πεστα!!δεν μπορουν να κανουν πισω!!ο τζογος θα ανθισει παλι στην ελλαδα!!αστους να κρυβονται δεν μας σταματαει κανεις. ρε κοροϊδα με την υπογραφη της E.E. παλι θα μπουν ολα τα τυχερα παιχνιδια. αν δεν γουσταρετε μην παιζετε!!!οξω ρεεεεεε

Απο τα γραφόμενά σου βγαίνει μια σπάνια ποιότητα και κύρος

Τι δουλειά κάνεις;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Τι δουλειά κάνεις;

Είπαμε...Φρουτέμπορας...

Καλά...Κάτσε το ΔΕΚ να επαναλάβει τη νομολογία του ότι εναπόκειται στα εθνικά δικαστήρια να αποφανθούν αν συντρέχουν λόγοι δημοσίας τάξης να μην απελευθερωθεί το στοίχημα και θα κλαίνε τα παπαγαλάκια των διεθνών αλογομούρηδων...

btw ... Στοιχήματα σε SFR δέχεσαι; (το λέω όπως εσύ, και όχι όπως ο λαουτζίκος που το αποκαλεί CHF)...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Τι δουλειά κάνεις;
κοιτα φιλε μου. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. απο το 2002 μεχρι και το 2008, 6 ολοκληρα χρονια ειμαστε ανεργοι. ειχαμε επιχειρησεις νομιμες με φορους κτλ. δηλωμενο προσωπικο με ικα και επιδοματα και νοικιαζαμε κουλοχερηδες νομιμους απο εισαγωγη απο την γερμανια με ΦHM πανω. τωρα εαν το κρατος τοτε απι πασοκ δεν δεχοταν οτι το φημ ειναι αποδεικτικο το τι παιρνει και τη δινει το μηχανημα εγω δεν φταιω. τα πραγματα ηταν νομιμα. ελεγχος δεν υπηρχε. και εκει που νοικαζαμε τα μηχανακια κανενας δεν μπορουσε να βαλει χερι. το λογισμικο ηταν ενσωματωμενο σε κλειστο κουτι αλουμινιου. εδω και 6 χρονια αναγκαστηκα εδιωξα 15 υπαλληλους με αγνωστη εως τωρα την τυχη τους, συνεχιζω να πληρωνω φορους, ενοικιο, τηλεφωνο και δουλεια δεν κανουμε. τωρα εσεις φερνονατς σαν παραδειγμα 5 - 10 ή 100 μαγαζατορες, προσεξε μαγαζατορες οχι εισαγωγεις οι οποιοι βαζανε χερι στα λογισμικα δεν ευθυνομαστε εμεις. οι εισαγωγεις νοικιαζουν και επιτηρουν. τωρα εαν καποιοι ειχαν βρει τον τροπο)που υπηρχε) να αλλαξουν το προγραμμα του λογισμικου ααυτοι ειναι οι υπευθυνοι. εγω προσωπικα αυτη τη στιγμη εχω 2000 μηχανακια προσεξε ομως περιορισμενου κερδους ετοιμα προς ενοικιαση. εχω δαπανησει για την αγορα πανω απο 200000 και ακομα περιμενω. περιμενω τι???να δουλεψω οπως ολοι οι αντιστοιχοι εισαγωγεις στην ελλαδα. πανω ομως σε σωστο φορολογικο ελεγχο και πανω απο ολα στην προστασια του καταναλωτη.αυτο δεν εχετε καταλαβει. δεν παμε να πιασουμε κοτσο κανεναν ουτε να κλεψουμε!!ψυχαγωγια ειναι και αυτη. ο τζογος!!! απλα προσπαθουμε και εμεις να αποβαλλουμε ολους εκεινους που με δολιο τροπο προσπαθουσαν να εκμεταλλευτουν καταστασεις. με την αλευθερη αγορα των τυχερων παιγνιοων σιγουρα οι ελεγχοι θα ειναι πολλοι και συνεχεις. τωρα παλι εαν δεν θες να απιξεις η εισαι κατα του συγκεκριμενου τζογου απλα μην πας. δεν σε υποχρεωνει κανενας. και καλα θα κανεις. γιατι να στο πω και εγω. απο τον τζογο κανεις δεν κερδισε για να ζησει.απλα πας κανεις την πλακα σου σε λογικα πλαισια και παντα με μετρο.δεν χρειαζεται να ξεφυγεις.οι αδυναμοι χαρακτηρες υπαρχουν τα μηχανηματα δεν εχουν σκεψη αλλα απλως προγραμματιζονται. αυτα. ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω να μας αφησεις να εκφρασουμε την αποψη μας εμεις που στην τελικη δεν θελουμε το μονοπωλιο!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
βάζουμε στοίχημα οτι σε λίγους μηνες θα απολαμβάνεις τα πρακτορεία μας  εν ελλάδι ?

Δεν βάζω στοιχήματα. Συγκρατήσου, γιατί αν ισχύουν αυτά που λες, θα βαρεθείς να βάζεις σε λίγους μήνες.

όσο για το διαδικτυακό στοίχημα ... εισαι απλά άσχετος .... οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται δεν έχουν σχέση με SBI και η βάση τους βρίσκεται σε φορολογικούς παραδείσους ....

Δεν νομίζω ότι έγραψα ότι έχουν σχέση με SBI. Έγραψα ότι υφίσταται ήδη εναλλακτική του ΟΠΑΠ στο στοίχημα. Από διαδίκτυο.
Και δεν βλέπω να έχουν ληφθεί μέτρα αντιμετώπισης τους, που να συνηγορούν σε άμυνα "κλειστής αγοράς".

Όσο για έδρα, αυτές που έχω υπόψη μου είναι του Γιβραλτάρ, άρα όχι άσχετες με Ευρώπη.
Άσε που η έδρα όλων (όχι η καταστατική, η πραγματική) είναι σε χώρα μέλος.

Δεν καταλαβαίνω γιατι εισαι τοσο κολημένος με τον ΟΠΑΠ .... μηπως δουλευεις εκει και θα χασεις τα χοντρά λεφτά ?

Χαχαχα. Όχι, καμία σχέση. Ούτε καν μετοχές δεν έχω.
Εσύ θέλεις να δουλέψεις απέναντι στον ΟΠΑΠ.

α ρε έλληνες ..... δε βλέπετε πιο περα απο τη μυτη σας ....

Ναι η αλήθεια είναι ότι αντιμάχομαι την πρόοδο που θα φέρει η απελευθέρωση του τζόγου σε αυτή την χώρα. Μιλάμε για μια άκρως παραγωγική δραστηριότητα, που θα ωφελήσει ιδιαιτέρως την οικονομία και τους καταναλωτές. Άσε που το χρήμα θα μείνει εντός της Ελλάδος.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Δικιο εχεις στα περισσοτερα που λες (περι στοιχηματος),αλλα μη γινεσαι εριστικος. Καλο ειναι ν 'ανοιξει η αγορα. Οι παικτες που δεν εχουν προσβαση στο internet (γιατι οσοι ειναι στο δικτυο και εχουν σωας τας φρενας εχουν εγκαταλειψει καιρο τον ΟΠΑΠ),θα μπορουν να παιζουν με καλυτερους ορους. Αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Ατακες του στυλ "θα σας τα φαμε και θα πειτε κι 'ευχαριστω", σε καθιστουν αντιπαθη ακομα και σ 'αυτους που συμφωνουν μαζι σου. Τωρα, οσο αφορα τα φρουτακια, οσοι τα προτιμουν και θελουν την επαναφορα τους, ειναι στην καλυτερη περιπτωση μαλακες...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ποτε μην ξεχνατε οτι ο ΟΠΑΠ, οταν εγινε το "παμε στοιχημα" ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΕΓΝΑ...!!!

Μας ειχε ολα τα παιχνιδια 4ΤΡΑΔΕΣ..!!! Οταν ολοι οι αλλοι τα εδιναν αποδεκτα σε μονα.

Ακομα και τωρα, δεν μας δινει το δικαιωμα να παιξουμε ολα τα παιχνιδια ΜΟΝΑ..Δεν μας δινει το δικαιωμα να παιξουμε LIVE...Δεν μας δινει ανταγωνιστικες αποδοσεις..!!

Ποσο μαλακες πρεπει να ειμαστε για να θελουμε ΑΚΟΜΑ τον ΟΠΑΠ ???
Μα πεστε μου..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ???????

Αυτα..

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145
ελευθερη  αγορα  ειναι το σωστο......οντως....

αλλα  μαγκες....θελει ..μεγαλη προσοχη...ο στοιχηματισμος..μεσω net..η..τηλεφωνου..σε  book...τελειως διαφορετικα...βαζεις..π.χ. 10.000 στο νετ...και αλλιως  να τα  δινεις
κολλαριστα..στο πρακτορειο..
εγω π.χ .και φιλοι μου..στο παγκοσμιο του 2002..παθαμε  θανατο..μεγαλο..

γιατι παιζαμε..σε βοοκ...τηλεφωνικα...και στο ιντερνετ..

αν τ ακουμπαγαμε στο πρακτορειο..δεν θα βαζαμε ΠΟΤΕ..στο γαλλια- σενεγαλη 40.000 στον ασο..μονο αποδεκτο..και ουτο καθεξης...
βεβαια..ηταν και η πρωτη χρονια..του ευρω...και..την πατησαμε ασχημα..

η γνωμη μου λοιπον..ειναι...αν τζογαρετε..καντε το  με  cash...να τα πιανετε..να τα μετρατε..κ.λ.π..δεν ειναι ο τζογος..εστιατοριο..η ..κωτσοβολος...να πληρωνεις με  visa..

καμια  σχεση....

σχετικα με τα φρουτακια......δεν..εχω παιξει ποτε μου...ουτε τα ρεστα απ τα τσιγαρα...δεν βαζω...ειναι και εναντια στην ..λογικη μου..(πως να κερδισω εγω;; τον υπολογιστη΄;;;

δεν γινεται...αλλα εχω  φιλους που  τα χωνουν...περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα..λοιπον..

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ελευθερη  αγορα  ειναι το σωστο......οντως....

αλλα  μαγκες....θελει ..μεγαλη προσοχη...ο στοιχηματισμος..μεσω net..η..τηλεφωνου..σε  book...τελειως διαφορετικα...βαζεις..π.χ. 10.000 στο νετ...και αλλιως  να τα  δινεις
κολλαριστα..στο πρακτορειο..
εγω π.χ .και φιλοι μου..στο παγκοσμιο του 2002..παθαμε  θανατο..μεγαλο..

γιατι παιζαμε..σε βοοκ...τηλεφωνικα...και στο ιντερνετ..

αν τ ακουμπαγαμε στο πρακτορειο..δεν θα βαζαμε ΠΟΤΕ..στο γαλλια- σενεγαλη 40.000 στον ασο..μονο αποδεκτο..και ουτο καθεξης...
βεβαια..ηταν και η πρωτη χρονια..του ευρω...και..την πατησαμε ασχημα..

η γνωμη μου λοιπον..ειναι...αν τζογαρετε..καντε το  με  cash...να τα πιανετε..να τα μετρατε..κ.λ.π..δεν ειναι ο τζογος..εστιατοριο..η ..κωτσοβολος...να πληρωνεις με  visa..

καμια  σχεση....

σχετικα με τα φρουτακια......δεν..εχω παιξει ποτε μου...ουτε τα ρεστα απ τα τσιγαρα...δεν βαζω...ειναι και εναντια στην ..λογικη μου..(πως να κερδισω εγω;; τον υπολογιστη΄;;;

δεν γινεται...αλλα εχω  φιλους που  τα χωνουν...περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα..λοιπον..
Οι περισσοτερες εταιρειες στοιχηματισμου,δε δεχονται τετοια ποσα που λες σε πονταρισμα. Τετοιο ποσο ανετα παιζεται στο ανταλλακτηριο (αν υπαρχει διαθεσιμο). Αν θες να παιξεις τετοιο ποσο,δε το παιζεις ποτε τηλεφωνικως. Καταγραφεις τον κωδικο στοιχηματος, τον εκτυπωνεις απο τη σελιδα του λογαριασμου σου στην εκαστοτε εταιρεια και κατοπιν επιβεβαιωνεις (αν θελεις) τηλεφωνικως το στοιχημα σου σε κληση που καταγραφεις.                                                         
Υ.Γ. Μολις το εστειλα,ξαναδιαβασα το μυνυμα σου και καταλαβα,οτι αλλο εννοεις απ 'αυτο που σου απαντησα. Σιγουρα,αλλο ειναι να βλεπεις τι εχεις πιθανοτητα να χασεις κι 'αλλο απλα να λες εναν αριθμο. Την εχουν πατησει πολλοι ετσι. Δε σβηνω το παραπανω μυνυμα. Αρχικως νομιζα οτι επαιξες,κερδισες και δε σου εδωσαν τα χρηματα.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145
  οντως...δεν παιρνουν  τετοια ποσα....οι συγκεκριμενες  εταιρειες (εκτος  απο καποια
γραφεια..κυπρος..πολυ  ..prive..και  κλειστου κυκλωματος..οπου ..για να μπεις..
θα πρεπει να εγγυηθουν καποιοι...παλιοτεροι..και επωνυμοι..)

τετοιο...ηταν...αυτο..τοτε...(με συμμετοχες γνωστων παραγοντων...οι οποιοι ελεγαν πως μονο επαιζαν...αλλα ολοι ..καταλαβαιναμε..πως ειχαν και σχεση ιδιοκτησιας..με το γραφειο)

anyway....αβυσσος.....αντε βγαλε ακρη...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οι περισσοτερες εταιρειες στοιχηματισμου,δε δεχονται τετοια ποσα που λες σε πονταρισμα. Τετοιο ποσο ανετα παιζεται στο ανταλλακτηριο (αν υπαρχει διαθεσιμο).

Αυτα που γραφεις ειναι σωστα, αλλα ειναι για μας τους "μικρους" παικτες.

Ολες οι εταιρειες δεχονται υπερογκα στοιχηματα, αρκει να ξερουν ποιος εισαι. Δηλαδη πρεπει να εχεις συσταθει απο καποιον senior.

Μπροστα μου μεγαλοπαιχτης επαιξε σε ανταλλακτηριο ενα στοιχημα 50,000 €, εχοντας μονο 10,000 € στον λογ/σμο του. Απλα εκανε ενα τηλ/φωνο στον καταλληλο ανθρωπο.

Αυτα..

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αυτα που γραφεις ειναι σωστα, αλλα ειναι για μας τους "μικρους" παικτες.

Ολες οι εταιρειες δεχονται υπερογκα στοιχηματα, αρκει να ξερουν ποιος εισαι. Δηλαδη πρεπει να εχεις συσταθει απο καποιον senior.

Μπροστα μου μεγαλοπαιχτης επαιξε σε ανταλλακτηριο ενα στοιχημα 50,000 €, εχοντας μονο 10,000 € στον λογ/σμο του. Απλα εκανε ενα τηλ/φωνο στον καταλληλο ανθρωπο.

Αυτα..
Εσυ τωρα μιλας να παιζουν καποιοι "αερα", χωρις να εχουν χρηματα στο λογαριασμο τους. Υποθετω,οτι για καποιους λιγους κι '"εκλεκτους" θα γινεται. Στα ανταλλακτηρια (κυριως στο μεγαλο), παιζονται υπερογκα ποσα απο αλλες κλασσικες εταιριες στοιχηματος, που κανουν αντασφαλισεις σε καποια παιχνιδια,οταν αυτα εχουν παρει πολυ πονταρισμα. Ετσι μειωνουν το ρισκο μεγαλης χασουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom