Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Γιατι ανοιξατε 2 φορες το ιδιο νημα;
η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεωςΓιατι ανοιξατε 2 φορες το ιδιο νημα;
Το Andromeda επι της Ιπποκρατους γωνία με Αραχωβης είναι το συγκεκριμένο SPA ?η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως
Έτσι λένε!Το Andromeda επι της Ιπποκρατους γωνία με Αραχωβης είναι το συγκεκριμένο SPA ?
Να στο διατυπώσω ξανά: "δηλαδή τι περίμενε ο τύπος ότι θα γίνει ΜΕΤΑ που τις βίασε;"
Παράσημο και αφορολογητο εφ' όρου ζωής;
Αυτοί μάλλον έχουν τόσο βαριά ψυχολογικά - ψυχιατρικά προβληματα , o τύπος του σπα και ο Βούλγαρος βιαστής που έχουν την εντύπωση της ατιμωρησίας, ότι δε θα τους πιάσουν , δε θα τους βρουν, οι κοπέλες δε θα μιλήσουν κλπ..αυτό βέβαια δεν είναι ελαφρυντικό..πρέπει να εφαρμόζονται πολυβαριεςποινες για παραδειγματισμό..Οτι περιμενε και ο Βουλγαρος που βιασε την καθαριστρια..
Είχα πάει πρόσφατα εκεί, το έχω γράψει και στο αντίστοιχο θρεντ. Τον τύπο τον είχα πετύχει όσο περίμενα σε ένα υποτιθέμενο στούντιο φωτογράφισης που είχαν μέσα στο χώρο.Λοιπόν βγήκε πλέον στη φόρα και επίσημα ότι πρόκειται για το andromeda spa. Τα λαγωνικά του μπου εδώ και ένα χρόνο είχαν επισημάνει ότι κάτι παίζει.
Προσωπικά εγώ διέκρινα ότι θέλει πολύ μαρούλι για να προχωρήσεις και δεν έκανα κίνηση.
Ο ιδιοκτήτης έκανε μεγάλο λάθος με την ανήλικη. Πρέπει να χιλιοτσεκάρεις την ηλικία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εμένα η ιστορία του βιασμού δεν με πείθει, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά..
Είχα πάει πρόσφατα εκεί, το έχω γράψει και στο αντίστοιχο θρεντ. Τον τύπο τον είχα πετύχει όσο περίμενα σε ένα υποτιθέμενο στούντιο φωτογράφισης που είχαν μέσα στο χώρο.
Πέρα από αυτό δεν παρατήρησα κάτι αλλο, και δεν είδα να γράφουν κάτι τα λαγωνικα του μπου στο σχετικό θρεντ, οι περισσότεροι γράφαν για... μουναρες θεραπευτριες κλπ. (απορώ πού τις είδανε)
Όταν σήκωναν το χέρι να για δείξουν διέκρινα κάμποσες αξύριστες μασχάλες
αλανι εδω μου φαινεται ειναι λιγο πιο καλα..
Spa- Κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας: «Με κατήγγειλαν για βιασμό για να με εκδικηθούν», λέει ο 47χρονος
Ο 47χρονος κατηγορούμενος για βιασμό ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε με τις καταγγέλλουσες ήταν συναινετικόwww.protothema.gr
τελικα το σπα εχει καμερες.......................................
και απο την συμπεριφορα και των δυο θηλεων μαλλον θα αποδειχτει οτι δεν τις βιασε κανεις
υπολογιζω οτι δεν φτανει το μυαλο τουςΚαι πριν τον κατηγορήσουν δεν είχαν τσεκαρει τις κάμερες;