curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα εγω θα ζηταω να μου δωρισουν δυο πουτανες διχως ανταλλαγματα
σοβαρο ακουγεται
ναι αλλα εγω θα ζηταω να μου δωρισουν δυο πουτανες διχως ανταλλαγματα
Underw αυριο θα ειμαι μπουρδελοτσαρκα.Είμαιgay,34 ετών και Αναζητώ ένα str8 Φιλαράκι, προτιμώ ηλικίες από 30 έως 45 , εμφανίσιμο και καυλιάρη ,για να βρεθούμε μαζί με κάποια πουτάνα.Με ενδιαφέρει να σε παρακολουθώ να την γαμάς και να σου κάνουμε πίπα μαζί. Καλύπτω όλα τα έξοδα. Περιμένω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ευχαριστώ.
Underw αυριο θα ειμαι μπουρδελοτσαρκα.
Θες να βρεθουμε πρωτα για ενα καφε να μου πεις τι ψαχνεις ακριβως και να με δεις;
τι να δει ρε σκατοφατσα εμφανησιμο ζητησε ο ανθρωπος οχι μαιμουUnderw αυριο θα ειμαι μπουρδελοτσαρκα.
Θες να βρεθουμε πρωτα για ενα καφε να μου πεις τι ψαχνεις ακριβως και να με δεις;
μια χαρα τωρα!!!!εδεσε το γλυκοΠλήρης η ομάδα πλέον...
αρχηγε μου ειμαι ετοιμος οποτε θελεις.Είμαιgay,34 ετών και Αναζητώ ένα str8 Φιλαράκι, προτιμώ ηλικίες από 30 έως 45 , εμφανίσιμο και καυλιάρη ,για να βρεθούμε μαζί με κάποια πουτάνα.Με ενδιαφέρει να σε παρακολουθώ να την γαμάς και να σου κάνουμε πίπα μαζί. Καλύπτω όλα τα έξοδα. Περιμένω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ευχαριστώ.
την πιπα μπορουμε να την αποφυγουμε
Στη σειρα σου τυπε.αρχηγε μου ειμαι ετοιμος οποτε θελεις.
μονο το δικαιωμα επιλογης πουτανας θελω να εχω,και να μου πεις με τι μπατζετ θα κινηθουμε για να ξερω τι θα διαλεξω.
δεν ξέρο λαγέ μου
Γιατί γελάς φίλος;
xaxaxaUnderw αυριο θα ειμαι μπουρδελοτσαρκα.
ε τι να κανω,να κλαψωΓιατί γελάς φίλος;
Έιδε που εγραψε ο φιλος λαθος το ξερο αντι του ξερω.Γιατί γελάς φίλος;
χαχαχα πονηρουληΗ επιλογή της πουτάνας είναι μόνο δική σου , ενώ το μπάτζετ εξαρτάται από την Φάση.
Τυπε, με φτυνεις;Η επιλογή της πουτάνας είναι μόνο δική σου , ενώ το μπάτζετ εξαρτάται από την Φάση.
παιχτη αν μου φερεις αυτη στον δινω πιπα οχι μονο μια αλλαδυο φορες επισης η κυρια στραποναρη κιολας αν ενδιαφερεσεΗ επιλογή της πουτάνας είναι μόνο δική σου , ενώ το μπάτζετ εξαρτάται από την Φάση.
χαχαχα πονηρουλη
Τυπε, με φτυνεις;
Δεν κανεις καλα που αρνιεσαι την παρεα μου...
παιχτη αν μου φερεις αυτη στον δινω πιπα οχι μονο μια αλλαδυο φορες επισης η κυρια στραποναρη κιολας αν ενδιαφερεσε