Νέα

Σοβαρη προταση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μου θυμίζει ενα παρόμοιο τόπικ  στο site πριν μερικά χρόνια  όπου είχε βγει ένα  πουσταρδέλι  και έψαχνε για εραστές .... οι μισοί άντρακλες του φόρουμ  τον λοιδορούσαν  και έκαναν πλάκα μαζί του  μέχρι που βγήκε και είπε ο  τύπος ότι είχε φρακάρει το mailbox του από προτάσεις για να τον ξεσκίσουν  .

haha.gif

Fucking  hypocrites
Kαι εσυ πιστευεις οτι λεει ο καθενας εδω μεσα;

OP
OP
underw

underw

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Μου θυμίζει ενα παρόμοιο τόπικ  στο site πριν μερικά χρόνια  όπου είχε βγει ένα  πουσταρδέλι  και έψαχνε για εραστές .... οι μισοί άντρακλες του φόρουμ  τον λοιδορούσαν  και έκαναν πλάκα μαζί του  μέχρι που βγήκε και είπε ο  τύπος ότι είχε φρακάρει το mailbox του από προτάσεις για να τον ξεσκίσουν  .

haha.gif

Fucking  hypocrites

φίλε μου έτσι είναι. Η υποκρισία στην Ελλάδα κυριεύει.
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να αρχίσω να δίνω ονόματα γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.
Να είσαι καλά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σοβαρη προταση στο μπου ?  :huh: :huh: :huh:

OP
OP
underw

underw

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Ωραία φάση χτες βράδυ σε γνωστό studio.
Ο φίλος... Ηρακλής(ψευδώνυμο) έδειξε ότι γούσταρε πολύ την φάση.Ωραίο σώμα γυμνασμένο ,ακομπλεξάριστος με πολύ καλά προσόντα.
Η κοπέλα,επιλογή του Ηρακλή, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πολύ καυλιάρα.
Δημιουργήθηκε κάποια αμηχανία στην αρχή αλλά γρήγορα ξεπεράστηκε.
περάσαμε υπέροχα.Μακάρι να το επαναλάβουμε φίλε μου.

dionissos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε ψηνομαι τρελα. Στειλε μνμ και τα εξοδα μισα μισα.

OP
OP
underw

underw

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καλημέρα.θα με ενδιέφερε για σήμερα ,ωραία φάση με str8 φιλαράκι και κάποια κοπέλα.Με ενδιαφέρει ένα φιλαράκι πολύ καυλιάρη , από 30 μέχρι 45, εμφανίσιμο με ωραίο σώμα και μεγάλα προσόντα, ακομπλεξάριστο ,που να γουστάρει την φάση. όχι άτομα μαλάκες και λιγούρηδες.Είμαι  gay σοβαρός και πολύ ξηγημένος.Ευχαριστώ,

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
502
Πόντοι
96
Το ίδιο με το παραπάνω παλικάρι ζητάω και γω.Είμαι gay ξηγημένος τύπος 31 ,εμφανήσιμος,σοβαρός.Ψάχνω στρέητ 18-45 εμφανισιμο,καλό σώμα/προσόντα να πάμε σε μπουρδέλο (πουτάνα επιλογής του στρέητ) για να του κάνουμε παρέα με τη πουτάνα τσιμπούκι και να βλέπω όσο τη γαμάει.Στείλτε πμ η πρόταση είναι σοβαρή.

menelaos2013

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.Ειμαστε 3 (καθαροι,διακριτικοι)ανδρες κοντα σε λιβαδεια-θηβα και θελουμε μια γυναικα για να την παρτουζοσουμε .Οτι θελετε σε PM.

OP
OP
underw

underw

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καλημέρα.θα με ενδιέφερε για σήμερα ,ωραία φάση με str8 φιλαράκι και κάποια κοπέλα.Με ενδιαφέρει ένα φιλαράκι πολύ καυλιάρη , από 30 μέχρι 45, εμφανίσιμο με ωραίο σώμα και μεγάλα προσόντα, ακομπλεξάριστο ,που να γουστάρει την φάση. όχι άτομα μαλάκες και λιγούρηδες.Είμαι  gay σοβαρός και πολύ ξηγημένος.Ευχαριστώ,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom