Kαι εσυ πιστευεις οτι λεει ο καθενας εδω μεσα;Μου θυμίζει ενα παρόμοιο τόπικ στο site πριν μερικά χρόνια όπου είχε βγει ένα πουσταρδέλι και έψαχνε για εραστές .... οι μισοί άντρακλες του φόρουμ τον λοιδορούσαν και έκαναν πλάκα μαζί του μέχρι που βγήκε και είπε ο τύπος ότι είχε φρακάρει το mailbox του από προτάσεις για να τον ξεσκίσουν .
Fucking hypocrites
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοβαρη προταση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα underw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Μου θυμίζει ενα παρόμοιο τόπικ στο site πριν μερικά χρόνια όπου είχε βγει ένα πουσταρδέλι και έψαχνε για εραστές .... οι μισοί άντρακλες του φόρουμ τον λοιδορούσαν και έκαναν πλάκα μαζί του μέχρι που βγήκε και είπε ο τύπος ότι είχε φρακάρει το mailbox του από προτάσεις για να τον ξεσκίσουν .
Fucking hypocrites
φίλε μου έτσι είναι. Η υποκρισία στην Ελλάδα κυριεύει.
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να αρχίσω να δίνω ονόματα γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.
Να είσαι καλά.
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
σοβαρη προταση στο μπου ?
Αν θεωρείς φίλε ότι δεν είναι σοβαρό το mpourdela . τότε εσύ γιατί κάνεις πολιτική προπαγάνδα εδώ?
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
H εκμετάλευση ,σε όλο της το μεγαλείο δικε μου
Δεν εκμεταλλεύομαι κανένα φίλε μου, Απευθύνομαι σε όσους γουστάρουν αυτή τη φάση.
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ωραία φάση χτες βράδυ σε γνωστό studio.
Ο φίλος... Ηρακλής(ψευδώνυμο) έδειξε ότι γούσταρε πολύ την φάση.Ωραίο σώμα γυμνασμένο ,ακομπλεξάριστος με πολύ καλά προσόντα.
Η κοπέλα,επιλογή του Ηρακλή, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πολύ καυλιάρα.
Δημιουργήθηκε κάποια αμηχανία στην αρχή αλλά γρήγορα ξεπεράστηκε.
περάσαμε υπέροχα.Μακάρι να το επαναλάβουμε φίλε μου.
Ο φίλος... Ηρακλής(ψευδώνυμο) έδειξε ότι γούσταρε πολύ την φάση.Ωραίο σώμα γυμνασμένο ,ακομπλεξάριστος με πολύ καλά προσόντα.
Η κοπέλα,επιλογή του Ηρακλή, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πολύ καυλιάρα.
Δημιουργήθηκε κάποια αμηχανία στην αρχή αλλά γρήγορα ξεπεράστηκε.
περάσαμε υπέροχα.Μακάρι να το επαναλάβουμε φίλε μου.
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.θα με ενδιέφερε για σήμερα ,ωραία φάση με str8 φιλαράκι και κάποια κοπέλα.Με ενδιαφέρει ένα φιλαράκι πολύ καυλιάρη , από 30 μέχρι 45, εμφανίσιμο με ωραίο σώμα και μεγάλα προσόντα, ακομπλεξάριστο ,που να γουστάρει την φάση. όχι άτομα μαλάκες και λιγούρηδες.Είμαι gay σοβαρός και πολύ ξηγημένος.Ευχαριστώ,
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 502
- Πόντοι
- 96
Το ίδιο με το παραπάνω παλικάρι ζητάω και γω.Είμαι gay ξηγημένος τύπος 31 ,εμφανήσιμος,σοβαρός.Ψάχνω στρέητ 18-45 εμφανισιμο,καλό σώμα/προσόντα να πάμε σε μπουρδέλο (πουτάνα επιλογής του στρέητ) για να του κάνουμε παρέα με τη πουτάνα τσιμπούκι και να βλέπω όσο τη γαμάει.Στείλτε πμ η πρόταση είναι σοβαρή.
menelaos2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα.Ειμαστε 3 (καθαροι,διακριτικοι)ανδρες κοντα σε λιβαδεια-θηβα και θελουμε μια γυναικα για να την παρτουζοσουμε .Οτι θελετε σε PM.
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.θα με ενδιέφερε για σήμερα ,ωραία φάση με str8 φιλαράκι και κάποια κοπέλα.Με ενδιαφέρει ένα φιλαράκι πολύ καυλιάρη , από 30 μέχρι 45, εμφανίσιμο με ωραίο σώμα και μεγάλα προσόντα, ακομπλεξάριστο ,που να γουστάρει την φάση. όχι άτομα μαλάκες και λιγούρηδες.Είμαι gay σοβαρός και πολύ ξηγημένος.Ευχαριστώ,