pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Συγχωρούνται!!!Το γαμήσατε το θεμα του ανθρώπου ζωντόβολα
Νομιζω οτι είναι η 1η τους φορα!
Συγχωρούνται!!!Το γαμήσατε το θεμα του ανθρώπου ζωντόβολα
καυλα είναι.ομορφοπαιδο βλεπω ο λαγουδακης
Το γαμήσατε το θεμα του ανθρώπου ζωντόβολα
οχι σαν και εμενα τυπε
ο αντωνάκης είναι σοβαρός δεν μοιάζει στον άλλον τον ληγμένο που είπε λεφτα υπάρχουν και έπιασε τα τρύπια αρχιδια τουψηλε μηπως εισαι ο σαμαρας που πριν απο λιγο δηλωσε οτι θα παταξει τους μπαχαλακηδες?
ο αντωνάκης είναι σοβαρός δεν μοιάζει στον άλλον τον ληγμένο που είπε λεφτα υπάρχουν και έπιασε τα τρύπια αρχιδια του
Βαλτος απο τις γυναικες εισαι?ο αντωνάκης είναι σοβαρός δεν μοιάζει στον άλλον τον ληγμένο που είπε λεφτα υπάρχουν και έπιασε τα τρύπια αρχιδια του
γκρικ καμακι στις ελληνικες παραλιες τυπε..τρελο ηλιοκαμμενο αγορι
τυπε απ'οτι βλεπω η διοικηση σημερα δειχνει ανοχη,οποτε λεω να ανοιξω και εγω ενα θρεντακι επι της ευκαιριαςγκρικ καμακι στις ελληνικες παραλιες τυπε
δικε μου εχει αρχισει ο χαμος για παρτυ μαςτυπε χαραμιζεστε εδω μεσα..καθε βραδυ πρεπει να βγαινετε παρεα οι δυο σας για καμακι ουρες θα κανουν τα θηλυκα
ο αντωνάκης είναι σοβαρός δεν μοιάζει στον άλλον τον ληγμένο που είπε λεφτα υπάρχουν και έπιασε τα τρύπια αρχιδια του
βαροθρεντ?τυπε απ'οτι βλεπω η διοικηση σημερα δειχνει ανοχη,οποτε λεω να ανοιξω και εγω ενα θρεντακι επι της ευκαιριας
προσπαθησα να το κρατησω σε ενα επιπεδο αλλα .....Το γαμήσατε το θεμα του ανθρώπου ζωντόβολα
εχεις προβλημα με το συντακτικοβαροθρεντ?
δικε μου ουτε 5 λεπτα θα μεινει στο σαιτ
τυπε εχουν βαροαλερτεχεις προβλημα με το συντακτικο
λες να τους ξυπνησω απο τον λιθαργο
τυπε απ'οτι βλεπω η διοικηση σημερα δειχνει ανοχη,οποτε λεω να ανοιξω και εγω ενα θρεντακι επι της ευκαιριας
τυπε ξερεις τι αλητες που ειναι μερικοιΕυχαριστώ αγόρια. Ευτυχώς που ξεκαθάρισα ότι έχω σοβαρή πρόταση γιατί διαφορετικά ο καθένας θα έγραφε ότι μαλακία του ερχόταν.
ναι αλλα εγω θα ζηταω να μου δωρισουν δυο πουτανες διχως ανταλλαγματατυπε θες να κανεις κ συ καμια σοβαρη προταση?