lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σταματα ρε κοπριτη...να μιλησουμε σοβαραΤι πουλαει αυτος/αυτη?
σταματα ρε κοπριτη...να μιλησουμε σοβαραΤι πουλαει αυτος/αυτη?
Επίπεδο......... το επίπεδοδικε μου εχουμε επιπεδο εδω
Είμαιgay,34 ετών και Αναζητώ ένα str8 Φιλαράκι, προτιμώ ηλικίες από 30 έως 45 , εμφανίσιμο και καυλιάρη ,για να βρεθούμε μαζί με κάποια πουτάνα.Με ενδιαφέρει να σε παρακολουθώ να την γαμάς και να σου κάνουμε πίπα μαζί. Καλύπτω όλα τα έξοδα. Περιμένω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ευχαριστώ.
σταματα ρε κοπριτη...να μιλησουμε σοβαρα
τι φλωριες ειναι αυτες;μεταξι ρε!!!!!τυπε κερνας κ σιτιτουρακι?
προσεχε μη χασεις το κελεπουρι
Επίπεδο......... το επίπεδο
ε βεβαια να χασω τετοια πιπααπο την πουτανα ε;καλα σε καταλαβα ρε ανωμαλαρα!!!!!!
ε βεβαια να χασω τετοια πιπα
αν θελεις στον κανω πασα και κραταω τη πουτανα
Είμαιgay,34 ετών και Αναζητώ ένα str8 Φιλαράκι, προτιμώ ηλικίες από 30 έως 45 , εμφανίσιμο και καυλιάρη ,για να βρεθούμε μαζί με κάποια πουτάνα.Με ενδιαφέρει να σε παρακολουθώ να την γαμάς και να σου κάνουμε πίπα μαζί. Καλύπτω όλα τα έξοδα. Περιμένω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ευχαριστώ.
Ειπε πουθενα ο λαγος οτι ενδιαφερεται για την πουτανα?ε βεβαια να χασω τετοια πιπα
αν θελεις στον κανω πασα και κραταω τη πουτανα
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!!!Ειπε πουθενα ο λαγος οτι ενδιαφερεται για την πουτανα?
τι φλωριες ειναι αυτες;μεταξι ρε!!!!!
ενδιαφερομαι ομως εγω ΜΟΝΟ για τη πουταναΕιπε πουθενα ο λαγος οτι ενδιαφερεται για την πουτανα?
να μας το ξεκαθαρισει.....εγω τετοια δεν γουσταρωτυπε λεγοντας για μεταξι προσβαλεις το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ σου φανηκε για τσιπης δηλαδη? οταν λεει για πουτανα θα εννοει για κατηγορια call-girl κ ανω
ενδιαφερομαι ομως εγω ΜΟΝΟ για τη πουτανα
αν του δωσω ενα γλυφιτζουρι σε σχημα πουτσας θα ικανοποιθει λες τωρα στη γευση για να μην εχει παραπανω θα το τριψω πανω σ'ενα απλυτο σωβρακο μου πεντε ημερωνΧωριs ανταλλαγμα?? Πριτs
αν του δωσω ενα γλυφιτζουρι σε σχημα πουτσας θα ικανοποιθει λες τωρα στη γευση για να μην εχει παραπανω θα το τριψω πανω σ'ενα απλυτο σωβρακο μου πεντε ημερων
τυπε στειλε στον λαγουδακηΕίμαιgay,34 ετών και Αναζητώ ένα str8 Φιλαράκι, προτιμώ ηλικίες από 30 έως 45 , εμφανίσιμο και καυλιάρη ,για να βρεθούμε μαζί με κάποια πουτάνα.Με ενδιαφέρει να σε παρακολουθώ να την γαμάς και να σου κάνουμε πίπα μαζί. Καλύπτω όλα τα έξοδα. Περιμένω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ευχαριστώ.
τυπε στειλε στον λαγουδακη