Να εικάσουμε λοιπόν ότι ο Γεωργιάδης είναι κάπως "μερακλής" ο άνθρωπος και του αρέσουν τα αρσενικά. Πάει λοιπόν στην Μολδαβία όπου κάποιος του κάνει κονέ με τον εν λόγω νεαρό αν είναι έτσι τα πράγματα.
Προφανώς δεν θα τον ψώνισε έξω από το νηπιαγωγείο του, πόρνος θα ήταν και το κωλαράκι του θα είχε γράψει αρκετά χιλιόμετρα και πριν από τον Γεωργιάδη. Κάπου εκεί ή που η δουλειά θα στράβωσε ή που οι νταβάδες θα πήραν χαμπάρι ποιος ήταν και του την έστησαν. Θα πήραν κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να το θάψουν το θέμα, αλλά δεν θα τους φάνηκαν αρκετά και βγήκαν να πουλήσουν και την ιστορία σε όποιον ήθελε να την αγοράσει και με την ιστορία που ήθελε αυτός να πει, τα λεφτά του θα τους έδινε.
Περιμένω κάποιον να μου πει:
Πρώτον αν είναι σίγουρος ότι δεν έχει γαμήσει σε μπουρδέλο πουτάνα της ίδιας (και μικρότερης!) ηλικίας, διότι εγώ ξέρω Αλβανίδα διάσημη πουτάνα στούντιο που ξεκίνησε στα 14-15 της και κάποιοι την γαμούσαν φυσικά, αλλά και ακόμα δύο Ελληνίδες call girls που είχαν ξεκινήσει να εκδίδονται από τότε που ήταν μαθήτριες Λυκείου (η μία συνεχίζει ακόμα στα 24 της!) κι αυτές επίσης κάποιοι τις γαμούσαν! Οπότε όχι υποκριτικοί συντηρητισμοί, τουλάχιστον εδώ μέσα σ' ένα σάιτ πληρωμένου σεξ.
Και δεύτερον (και βασικότερον!) ο Κυριάκος τί διάολο φταίει; Έπρεπε να κατασκοπεύει τις ερωτικές προτιμήσεις του κάθε συνεργάτη του, δεν θα ήταν "ρατσιστικό" αυτό δηλαδή;