Νέα

Σοβαρή κατηγορία από το Hot Doc για τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vanesakots
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Ρε παπάρα άλλο είναι αυτός που πηδάει το 8χρονο βιάζοντάς το ενδεχομένως, άλλο ο 20χρονος που πηδάει την 14χρονη (που ενίοτε τα θέλει κι όλας) κι άλλο τον 17χρονο που ήταν ο Μολδαβός και το έκανε επαγγελματικά κατά πάσαν πιθανότητα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Αν βάλουμε σε κελιά όσους έχουν πηδήσει σε Ελληνικά ντέλα 17χρονες Αλβανορουμανομολδαβές, αλλά και Ελληνίδες, πουτάνες το μισό σάιτ θα βρεθεί φυλακισμένο!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.687
Πόντοι
2.606
και για να τα γραφω σωστα και παντελονατα....ΣΤΑ παπαρια μου αν ηταν συνεργατης του μητσοτακη,οπαδος του αρη και ακουγε φανατικα λειντι γκαγκα.....Με νοιαζει μονο αν αποδειχθει πως η υποθεση ειναι αληθεια να ξεβρωμισει ο τοπος απο την παρτη του...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
και για να τα γραφω σωστα και παντελονατα....ΣΤΑ παπαρια μου αν ηταν συνεργατης του μητσοτακη,οπαδος του αρη και ακουγε φανατικα λειντι γκαγκα.....Με νοιαζει μονο αν αποδειχθει πως η υποθεση ειναι αληθεια να ξεβρωμισει ο τοπος απο την παρτη του...

Ρε αγόρι έλεος! Η Ελένη Λουκά είσαι;
Εσύ μπορείς να γαμήσεις ΟΠΟΙΑ 16χρονη σου κάτσει με την θέλησή της; Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει (ούτε εμένα θα με ενδιέφερε) αλλά πίστεψέ με μπορείς, νόμιμο είναι!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε παπάρα άλλο είναι αυτός που πηδάει το 8χρονο βιάζοντάς το ενδεχομένως, άλλο ο 20χρονος που πηδάει την 14χρονη (που ενίοτε τα θέλει κι όλας) κι άλλο τον 17χρονο που ήταν ο Μολδαβός και το έκανε επαγγελματικά κατά πάσαν πιθανότητα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βαλτε ενα προειδοποιητικο ρε μαλακες οταν ειναι να γραψετε τετοια, αντε τωρα να καθαριζω καφε απο το πληκτρολογιο. Οποτε η ουσιαστικη ερευνα που πρεπει να γινει κατ'εσε ειναι αν κολλαγανε στους "επαγγελματιες" ενσημα ή οχι. Μα'στα. :coffee:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Το ερώτημα είναι αν ο Μολδαβός ήταν μικρότερος των 16, άρα ανήλικος ή μεγαλύτερος άρα ενήλικος.
Τα άλλα είναι ροζ ιστορίες κλειδαρότρυπας, μαλάκα υποκριτή!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
....Τυπε ....αν ημουν ο μητσοτακης θα τον φωναζα στα γραφεια και θα τον ρωταγα μονολεκτικα...."ισχυει?"...αν λαμβανα απαντηση ξεκαθαρα οχι ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΥ ΠΟΛΟΥΣ......ΑΝ μου τα μασαγε και ξερεις και ετσι και γιουβετσι ....AIRBORNE ΕΠΙΤΟΠΟΥ...ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ...

Σωστά μιλάς, παραδόξως  :P, αλλα οι βλαμμένοι υπαινίσσονται ευθύνη για πριν βγει ο εμετος του μπαξεβ. Ήδη αποσύρθηκε ή " αποσύρθηκε".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχετε κανει θεμα μια μαλακια και μιση...Στα παπαρια μας με ποιον και τι γαμαει ο καθενας αρκει να μην ειναι κατω απο 15 ετων..Το θεμα ειναι να κανει καλο στην πατριδα και να ειναι καλος πολιτικος..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Διεφθαρμενοι πολιτικοι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Εχετε κανει θεμα μια μαλακια και μιση...Στα παπαρια μας με ποιον και τι γαμαει ο καθενας αρκει να μην ειναι κατω απο 15 ετων..Το θεμα ειναι να κανει καλο στην πατριδα και να ειναι καλος πολιτικος..

Με εντυπωσίασες, ειλικρινά...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το ερώτημα είναι αν ο Μολδαβός ήταν μικρότερος των 16, άρα ανήλικος ή μεγαλύτερος άρα ενήλικος.
Τα άλλα είναι ροζ ιστορίες κλειδαρότρυπας, μαλάκα υποκριτή!
Βρε ανωμαλε. Αντιλαμβανεσαι οτι "επαγγελματιας" απο "επαγγελματια" διαφερουν? Οτι εχει διαφορα αν ο "επαγγελματιας" αραζει σε ενα μπαρακι και τον τσιμπανε ανωμαλοι τυπου Γεωργιαδη ή τον εχουνε δεμενο και μαστουρωμενο και τον γαμανε 50 ανωμαλοι τυπου Γεωργιαδη την ημερα? Και μια ντουζινα ενδιαμεσες καταστασεις? Ας αφηνε την υποθεση να παρει το δρομο της δικαιοσυνης ο κυριος να μην εχουμε τετοιες αποριες. Οσο για το "μαλακα υποκριτη" δε ξερω σε ποιον αναφερεσαι γιατι δεν εκανες παραθεση σε καποιον, αλλα αν αναφερεσαι σε μενα εχω να σου πω αυτο. Πολυ χαριτωμενα τα λες πισω απο την προστασια της οθονης και της ανωνυμιας. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...ΓΙΑ να καταλαβω .....εξισωνεις ενα βιντεο που ενα πουστρακι καροτιαζει το γκροβερ του ,με ενα θεμα που αναδυει οσμη παιδεραστιας και βιασμου ???? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου ..μηπως μπορεις να το κανεις πιο 50αρικα?

δεν ειναι ιδια περιπτωση. ε και? εγω λεω τον πουλο και οι δυο πισσα και πουπουλα και εισαγγελικη ερευνα. εσυ βλεπω αποφευγεις το ενα αλλα στο αλλο λες να ξεβρωμισει ο τοπος. ενω ο δροσερουλης καροτακιας ειναι μοσχοβολια για τον τοπο? μηπως ξερεις και ντε φακτο με τι ηλικιες επαιζε τα παιχνιδακια του στο ιντερνετ? αρα ασε τις πομπωδεις εκφρασεις και τα παντελονατα. με πολιτικα γυαλια βλεπεις.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Να εικάσουμε λοιπόν ότι ο Γεωργιάδης είναι κάπως "μερακλής" ο άνθρωπος και του αρέσουν τα αρσενικά. Πάει λοιπόν στην Μολδαβία όπου κάποιος του κάνει κονέ με τον εν λόγω νεαρό αν είναι έτσι τα πράγματα.
Προφανώς δεν θα τον ψώνισε έξω από το νηπιαγωγείο του, πόρνος θα ήταν και το κωλαράκι του θα είχε γράψει αρκετά χιλιόμετρα και πριν από τον Γεωργιάδη. Κάπου εκεί ή που η δουλειά θα στράβωσε ή που  οι νταβάδες θα πήραν χαμπάρι ποιος ήταν και του την έστησαν. Θα πήραν κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να το θάψουν το θέμα, αλλά δεν θα τους φάνηκαν αρκετά και βγήκαν να πουλήσουν και την ιστορία σε όποιον ήθελε να την αγοράσει και με την ιστορία που ήθελε αυτός να πει, τα λεφτά του θα τους έδινε.

Περιμένω κάποιον να μου πει:
Πρώτον αν είναι σίγουρος ότι δεν έχει γαμήσει σε μπουρδέλο πουτάνα της ίδιας (και μικρότερης!) ηλικίας, διότι εγώ ξέρω Αλβανίδα διάσημη πουτάνα στούντιο που ξεκίνησε στα 14-15 της και κάποιοι την γαμούσαν φυσικά, αλλά και ακόμα δύο Ελληνίδες call girls που είχαν ξεκινήσει να εκδίδονται από τότε που ήταν μαθήτριες Λυκείου (η μία συνεχίζει ακόμα στα 24 της!) κι αυτές επίσης κάποιοι τις γαμούσαν! Οπότε όχι υποκριτικοί συντηρητισμοί, τουλάχιστον εδώ μέσα σ' ένα σάιτ πληρωμένου σεξ.
Και δεύτερον (και βασικότερον!) ο Κυριάκος τί διάολο φταίει; Έπρεπε να κατασκοπεύει τις ερωτικές προτιμήσεις του κάθε συνεργάτη του, δεν θα ήταν "ρατσιστικό" αυτό δηλαδή;

Οι δεξούληδες μας πρήξατε τ' @@ όμως με τον Σακελλαρίδη και τα καρότα... που στο κάτω κάτω δεν είναι και αδίκημα (εαν το έκανε).
Έβγαινε ο κάθε ψευτοπουριτανός και μας έκανε κήρυγμα για το αν θα πρέπει να εμπιστευτούμε τη χώρα σε "αυτούς που βάζουν καρότα στον κώλο τους".

Το 2ο κομμάτι του ποστ σου είναι θλιβερό.
Δεν ξέρω για σενα, αλλά εγώ δεν έχω γαμήσει ανήλικη "κατά λάθος".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν ειναι ιδια περιπτωση. ε και? εγω λεω τον πουλο και οι δυο πισσα και πουπουλα και εισαγγελικη ερευνα. εσυ βλεπω αποφευγεις το ενα αλλα στο αλλο λες να ξεβρωμισει ο τοπος. ενω ο δροσερουλης καροτακιας ειναι μοσχοβολια για τον τοπο? μηπως ξερεις και ντε φακτο με τι ηλικιες επαιζε τα παιχνιδακια του στο ιντερνετ? αρα ασε τις πομπωδεις εκφρασεις και τα παντελονατα. με πολιτικα γυαλια βλεπεις.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οχι μεγαλε το επαγγελμα παιζει μεγαλο ρολο. οταν εισαι πολιτικος οταν εισαι δικαστης οταν εισαι εκπαιδευτικος υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι ασυμβατα σε ηθικη βαση απο το να εισαι υδραυλικος ή ταξιτζης. πως να το κανουμε τωρα.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Εισαγγελική έρευνα γιατί κάποιος έβαλε καρότα στον κώλο του;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι γιατι ανοιγε καμερουλα στο ιντερνετ και δεν ξερουμε με ποιους επικοινωνουσε. και τον πουλο κλοτσηδον απο την πολιτικη ανεξαιρετως.
η δικη σου γνωμη αριστερουλη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αν το εκανε μονος στο σπιτι του,στα αρχιδια μας οι υπολοιποι,το θεμα ειναι οτι το εκανε διαδικτιακα σε αγνωστους,και ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαι.Μπορει να πετυχει τον γιο σου,τον ανηψιο σου,τον αδελφο σου,μικρα παιδια.Ειναι εντελως ανωμαλο αυτο,οτι και να πεις.Και το θεμα περασε εντελως στο ντουκου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom