pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο αλεξ που ξερει απο αυτα κανει μουγγα για το θεμα βλεπεται
εγω δεν καταλαβαινω τι υποστηριζετε
αμφισβητειται η ειδηση ?
τοτε γιατι παραιτηθηκε ?
Για πες μας ειδησεις απο το Βλαξεβανη τυπε! Κρεμομαστε απο τα χειλη σου
τι να βλεπεταιο αλεξ που ξερει απο αυτα κανει μουγγα για το θεμα βλεπεται
Γιατι κατι μαλακες σαν εσενα θα την εκαναν σημαια μεχρι να βγει δικαστικη αποφαση που θα βγει σε τρια χρονια χωρις να ξερουν αν ειναι αληθεια μαλακα!
Και χωρις να το ξερεις απλα επειδη το ειπε ο δημοσιοκαφρος της πουτσας που εχει ηδη μια καταδικη για συκοφαντικη δυσφημιση.
Το ενδεχόμενο να σ'έχει γραμμένο στ'αρχίδια του το σκέφτηκες καθόλου;
εσυ εισαι ο τυπος που περπατα σα να εχει καταπιει σκουποξυλo???εμενα χεστηκα
στο θρεντακι ομως μουγγα
εσυ εισαι ο τυπος που περπατα σα να εχει καταπιει σκουποξυλo???
εχει ειπωθει και απο αλλου
Απο το Χιο το 2016 ενω αυτα λενε οτι εγιναν το 2011.
Αλλα εσυ εισαι σιγουρος οτι ετσι ειναι!
5 χρονια γιατι δεν τα εγραφαν δηλαδη και τα θυμηθηκαν τωρα?
εμενα χεστηκα
στο θρεντακι ομως μουγγα
Συνεληφθη ο Νικος Γεωργιαδης, το δεξι χερι του Μητσοτακη, για παιδεραστια. Θα τρεχει και δεν θα φτανει ο Κυριακος.
www.boldnews.gr/ellada/nikos-gewrgiadis-paiderastia/]http://www.boldnews.gr/ellada/nikos-gewrgiadis-paiderastia/[/url]
...ΓΙΑ να καταλαβω .....εξισωνεις ενα βιντεο που ενα πουστρακι καροτιαζει το γκροβερ του ,με ενα θεμα που αναδυει οσμη παιδεραστιας και βιασμου ???? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου ..μηπως μπορεις να το κανεις πιο 50αρικα?Το βίντεο με τα καρότα ας πούμε
...ΓΙΑ να καταλαβω .....εξισωνεις ενα βιντεο που ενα πουστρακι καροτιαζει το γκροβερ του ,με ενα θεμα που αναδυει οσμη παιδεραστιας και βιασμου ???? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου ..μηπως μπορεις να το κανεις πιο 50αρικα?
....Τυπε ....αν ημουν ο μητσοτακης θα τον φωναζα στα γραφεια και θα τον ρωταγα μονολεκτικα...."ισχυει?"...αν λαμβανα απαντηση ξεκαθαρα οχι ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΥ ΠΟΛΟΥΣ......ΑΝ μου τα μασαγε και ξερεις και ετσι και γιουβετσι ....AIRBORNE ΕΠΙΤΟΠΟΥ...ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ...Το να μη συμμετέχουν σε ολα τα νήματα λάσπης και μποχας διαφορα νικ δεν παίζει, ε;;; Πρέπει να τρέχουμε πίσω απο τις μαλακιες ηλιθίων νικ να απαντάμε για ρεπορτάζ στημένα απο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ συκοφάντες " δημοσιογράφους";;;;;
Και πως προκύπτει ευθύνη του Μητσοτακη και της νδ ΑΝ ενα στέλεχος κανει μαλακιες στο κρεβατι του ρε μπετοβλακα; Είπαμε να έχετε συριζαικη "νοημοσύνη" αλλα υπαρχουν και ορια...... Θα μου πεις, στο σύμπαν, στη βλακεία δεν υπαρχουν.
....Τυπε ....αν ημουν ο μητσοτακης θα τον φωναζα στα γραφεια και θα τον ρωταγα μονολεκτικα...."ισχυει?"...αν λαμβανα απαντηση ξεκαθαρα οχι ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΥ ΠΟΛΟΥΣ......ΑΝ μου τα μασαγε και ξερεις και ετσι και γιουβετσι ....AIRBORNE ΕΠΙΤΟΠΟΥ...ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ...
Ακου γιατρουδακο γιατι δε μας τα γραφεις καλα....το θεμα δεν ειναι για πολιτικη αντιπαραθεση .....Αν δεν τρεχει καστανο και βγει ενας επωνυμα και με βγαλει βιαστη και παιδεραστη στο πανελληνιο ,την επομενη ωρα θα τον στησω στον τοιχο (κυριολεκτικα) και τελος...αυτα τα θα βρει η δικαιοσυνη και παραιτουμαι για λαμψει η αληθεια μου βρωμανε....Αν ο βαξεβανης λεει ψεματα ,θελει ισοβια ,αφου πρωτα τον περασουν κορδελα....αλλα αν λεει αληθεια ,μα την παναγια το αρχιδι τοτε θελει κελι διπλα απο το πουστη που εκοψε το παιδι του....νετα σκετα και αντε γαμω και τα συριζα σας και τα πασοκ σας και οι νεοδημοκρατιες σας...γκεκε?Μήπως τον ακρωτηρίασε κι όλας; Σοβαρέψου! (Όσο είναι δυνατόν για εσένα)
Πόσων ετών ήταν ο Μολαβός πόρνος τότε το μάθαμε αλήθεια για να δούμε τι σημαίνει "παιδεραστία";