Νέα

Σοβαρή κατηγορία από το Hot Doc για τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vanesakots
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Το χες βαλει επειδη ενω ολα τα αλλα σαιτ εγραψαν το αληθινο γεγονος,αυτο το διαστρεβλωσε και εγραψε το αντιθετο.Οταν βεβαια το αστυνομικο δελτιο εγραψε την αληθεια,εκανες το χαζο.Η μαλλον,δεν τον εκανες.Εισαι.

το ότι σταματάω να σου μιλάω μην το παίρνεις ως νίκη, αν όμως το πάρεις πάρτο στο γενικό πλαίσιο του 'η βλακεία είναι ανίκητη'.

συνέχισε τα οφ τόπικ σου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
το ότι σταματάω να σου μιλάω μην το παίρνεις ως νίκη, αν όμως το πάρεις πάρτο στο γενικό πλαίσιο του 'η βλακεία είναι ανίκητη'.

συνέχισε τα οφ τόπικ σου.

Σώπα ρε , που είσαι εσύ ο έξυπνος ! :2funny: :2funny:

Στο προφίλ σου έχεις πάρα πολλές  κριτικές για διασκέδαση κάθε είδους ,
με προσωπικές σου εμπειρίες .

Πότε εργάζεσαι ;  :2funny: :2funny:
Μήπως είσαι δημοσιογράφος ;

Αμόρφωτος από τεχνολογία και θετικές επιστήμες είσαι
και έτσι είσαι ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ( 0 ) .
Ξερόλα ντενεκέ !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
Α ok, νόμιζα ήταν εντός θέματος.

Αν προσέξατε, στην αρχική μου, στο θέμα, ανάρτηση, δεν αναφέρω πουθενά για "παιδεραστία". Εγραψα :

Ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρός ή μη, είναι ο (κ.) Μπαξεβάνης, οι "ψίθυροι" ότι ο (κ.) Ν. Γεωργιάδης είναι μπινές, ακούγονταν από παλιά.

Γούστο του, καπέλο του, βέβαια του ανθρώπου...

Συνεπώς το: "γούστο του, καπέλο του" αναφέρεται ξεκάθαρα στο: "μπινές".  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μαστερακο απο την αρχη του ετους εχεις βαλει γερες βασεις για μαλακας 2016  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι ρε σκατόψυχο ανθρωπάριο, ήτανε μούφα ο καρκίνος της. Όχι ότι έχασε μάνα και πατέρα από την ίδια αρρώστια.
Εκτός κι'αν εννοείς ότι πρέπει να (σου) ζητήσει συγγνώμη που επέζησε.
Eννοειται πως δεν ηταν μουφα,και μπραβο της που εγινε καλα.Το θεμα ειναι ομως πως μετα απο 1 χρονο ιασης οι γιατροι την εβγαλαν ανικανη εργασιας.Και εγω ρε φιλε εχασα τους δικους μου απο την ιδια αρρωστια,να παω να παρω και γω συνταξη πληρης χωρις να εχω τιποτα;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αν δε το γράψουν στο protothema.gr εγώ δεν πιστεύω τίποτα.

(... ναι, είμαι κι εγώ ένας κλασμένος δεξιός που στο άκουσμα της είδησης το πρώτο που σκέφτηκα είναι πόσο "ξεφτίλας" είναι ο Βαξεβάνης  :rolleyes:)

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
μαστερακο απο την αρχη του ετους εχεις βαλει γερες βασεις για μαλακας 2016  :S

Nα σου πω την αληθεια εγω τον ψηφισα σαν τοπ μαλακα και στεναχωρηθηκα που οι υπολοιποι δεν ειχαν αναγνωρισει το ταλαντο του στη μαλακια, αλλα ποτε δεν ειναι αργα για να αποκατασταθει η αδικια! :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Eννοειται πως δεν ηταν μουφα,και μπραβο της που εγινε καλα.Το θεμα ειναι ομως πως μετα απο 1 χρονο ιασης οι γιατροι την εβγαλαν ανικανη εργασιας.Και εγω ρε φιλε εχασα τους δικους μου απο την ιδια αρρωστια,να παω να παρω και γω συνταξη πληρης χωρις να εχω τιποτα;

εισαι βλημα το ξερουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν δε το γράψουν στο protothema.gr εγώ δεν πιστεύω τίποτα.

(... ναι, είμαι κι εγώ ένας κλασμένος δεξιός που στο άκουσμα της είδησης το πρώτο που σκέφτηκα είναι πόσο "ξεφτίλας" είναι ο Βαξεβάνης  :rolleyes:)

όποιος ξεσηκώνει ειδήσεις από σάιτ του τύπου Radio Free Europe & Ziarul d Iasi ξεφτίλας είναι...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξύπνησ' ου βαξιβάνς ξυπνίσαν και τα ζλάπια.

πριν 2 βδομάδες το έβγαλε σε πρωτοσέλιδο ο χίος, αλλά άμα το πει ο βαξεβάνης είναι έγκυρο.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παπαροκέφαλε, συνελήφθη πρώην βουλευτής επ'αυτοφόρω με αγοράκια και τον αφήσανε να φύγει σαν κύριος;
Και οι δικοί μας δημοσιογράφοι τόσα χρόνια δεν πήραν μυρωδιά αλλά το ξεσκέπασαν το περιστατικό τόσα χρόνια μετά ο Χίος και ο Βλαξεβάνης;
Και όλως τυχαίως μόλις ακούστηκε ότι ο Κυριάκος μπορεί να του δώσει πόστο στη ΝΔ;

Βέβαια πάλι κάτι τύποι σαν εσένα θεωρούν γκουρού των οικονομικών τον Μπαρουφάκη οπότε τίποτε δε με εκπλήσσει. 

Εσύ τί ακριβως είσαι;
Το πουτανάκι του βόθρου;

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Να τοποθετηθει στο θεμα ο master της μαλακιας θελουμε τους αλλους δεν σας υπολογιζουμε τι λετε. :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο Μπαξμπάνης είναι τόσο ελεεινός που έκλεψε "ρεπορτάζ" του Χίου και το παρουσιάζει ως δικό του.
Δημοσιογραφία του απόπατου.
ρε γίδι, δεν είναι του χίου το ρεπορτάζ.
στη χώρα που τον πιάσανε έγινε το ρεπορτάζ.
οι εγχώριοι δημοσιογράφοι απλά αναπαράγουνε/μεταφράζουνε αυτά που έγιναν έξω.

μου αρέσει πάντως το πρωτοσέλιδο του βαξιβάν' ... έκαμε *βίαιο* σεξ με αγόρια...
λες και άμα ήταν gfe θα γινόταν τίποτα διαφορετικό.

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Να τοποθετηθει στο θεμα ο master της μαλακιας θελουμε τους αλλους δεν σας υπολογιζουμε τι λετε. :P
δεν ειχα παρακολουθησει τον τυπο για να τον ψηφισω για τον μαλακα της προηγουμενης χρονιας αλλα για την φετινη η ψηφος μου θα παει καρφωτη σε αυτον

βλεπω και εναν εταιρο βλακα τον μεξικανο αλλος μουλος κι αυτος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ταλενταρα μαλακιας λεμε ειναι ο τυπος! Το νου σας μην χασει αδικα τον τιτλο και το 2016!
Μαν αν εχεις καποιο ατρανταχτο επιχειρημα για αυτο που λες ευχαριστως να το συζητησουμε.
Αν δεν εχεις,που δεν εχεις,τοτε τον μαλακα τον κοιτας καθε μερα στον καθρεφτη σου.Και λογικο ειναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αμφιβάλλεις για την είδηση βόθρε;

αμφιβάλλω για το πως μεταφέρθηκε... διότι η είδηση γράφει επι λέξει τα εξής

In the Sivitki case, an Italian citizen was also arrested on sex-crime charges and a former Greek parliamentarian -- Nick Georgiadis -- is being sought.....

το οποίο φυσικά δεν σημαίνει ότι συνελήφθη...

και αν πάμε και στην ρουμάνικη (που από εκεί το ξεσήκωσε ο Χίος και ο Μπαξεβάνης) γράφει αυτό

Printre persoanele suspectate ar fi fost si grecul Nick Georgiadis, care a fost condus pina la sediul Politiei pentru audieri, insa la scurt timp a fost lasat sa plece pentru ca detinea atunci imunitate diplomatica. Nick Georgiadis, fost membru al parlamentului elen, a venit in Republica Moldova anul trecut, in calitate de consilier al  ministrului Economiei in cadrul Misiunii UE de Consiliere in Politici Publice, proiect finantat de Uniunea Europeana si implementat de PNUD Moldova.

αιντε μαλάκα ...

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
ρε γίδι, δεν είναι του χίου το ρεπορτάζ.
στη χώρα που τον πιάσανε έγινε το ρεπορτάζ.
οι εγχώριοι δημοσιογράφοι απλά αναπαράγουνε/μεταφράζουνε αυτά που έγιναν έξω.

μου αρέσει πάντως το πρωτοσέλιδο του βαξιβάν' ... έκαμε *βίαιο* σεξ με αγόρια...
λες και άμα ήταν gfe θα γινόταν τίποτα διαφορετικό.

Tυπε ηταν πορνσταρ ο Μολδαβος 17χρονος εσκορτ λες και εκανε pse γαμησι; :grin:

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Μαν αν εχεις καποιο ατρανταχτο επιχειρημα για αυτο που λες ευχαριστως να το συζητησουμε.
Αν δεν εχεις,που δεν εχεις,τοτε τον μαλακα τον κοιτας καθε μερα στον καθρεφτη σου.Και λογικο ειναι.
Τυπε εγω να μην παραγνωριζεται η αξια σου προσπαθω αλλα εισαι αχαριστος. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom