Νέα

Σωστό βιογραφικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
φωτό ποτέ ... είναι basis of discrimination...

το βιογραφικό θα πρέπει να είναι  στην γλώσσα που απαιτεί η θέση (πχ αν το έργο είναι στην πχ Δανία και γλώσσα του έργου είναι Γαλλικά τότε πρέπει να είναι στα Γαλλικά)...

παίκτη μου δούλευα και δουλεύω στο εξωτερικό πολλά χρόνια σαν contractor... οπότε έχω πολλά πάρε δώσε με recruiters & Head hunters...

Ως recruiter στο χώρο της ναυτιλίας, ζητάω οπωσδήποτε φωτό. Piercing, tattoos κοκ δεν επιτρέπονται. Η εικόνα λέει πολλά ......

Όσο για τη γλώσσα, παγκόσμια Αγγλικά.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
το φισμπουκ και το βιμπερ σου δίνει κανένα επίδομα?  :think:

σαφώς ξέρεις με πόσους έχω συνεννοηθεί για τα επιπλέον για ενα επίδομα μέσω βιμπερ μεσσεντζερ? η ερωτήσεις που έχω κάνει σε φίλους γιατί ο υπάλληλος δεν ήξερε όλες τις παραμέτρους?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ως recruiter στο χώρο της ναυτιλίας, ζητάω οπωσδήποτε φωτό. Piercing, tattoos κοκ δεν επιτρέπονται. Η εικόνα λέει πολλά ......

Όσο για τη γλώσσα, παγκόσμια Αγγλικά.

αν το κάνεις αυτό σε αγγλοσαξωνική χώρα (πχ Αγγλια) θα σε κρεμάσουν στις εφημερίδες...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.092
Πόντοι
2.606
σαφώς ξέρεις με πόσους έχω συνεννοηθεί για τα επιπλέον για ενα επίδομα μέσω βιμπερ μεσσεντζερ? η ερωτήσεις που έχω κάνει σε φίλους γιατί ο υπάλληλος δεν ήξερε όλες τις παραμέτρους?

αν και άσχετο με το νήμα, αλλά αν αύριο έκοβαν όλα τα επιδόματα τι θα έκανες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

για να βρείς καμμιά δουλειά και να μην τρώς από τον ιδρώτα των άλλων ούτε που περνάει από το μυαλό σου παράσιτο...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Έτυχε να διαβάσω καμμία 50αριά βιογραφικά πέρισυ όταν έπρεπε να επιλέξω νέο συνάδελφο....
Να έχετε υπ'οψην ότι όποιος εξετάσει το βιογραφικό θα έχει δει εκείνη τη στιγμή δεκαδες ακόμη και θα έχει γίνει το κεφάλι του καζάνι. Το ότι είναι κάποιος στην ομάδα lacrosse του δήμου Καλαμαριάς (λέμε τώρα) δεν ενδιαφέρει τον τύπο που ψάχνει μηχανικό....
Το ότι δούλευες γκαρσόνι για 3 χρόνια όταν σπούδαζες και τον τελευταίο πήρες αναβάθμιση και έγινες barista, εντυπωσιάζει 0 ανθρώπους που ψάχνουν ουσία και εμπειρία και αντιλαμβάνονται αμέσως ότι γράφεις μπούρδες για να γεμίσεις υποχρεωτικά 2 σελίδες βιογραφικού. Αυτός που θα σε αξιολογήσει θα τον κερδίσεις με μισή παράγραφο αν γράφεις τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση που κυνηγάς.
Επίσης το ότι δούλεψες σε 10 εταιρίες για 2 βδομάδες δοκιμαστικά δεν σημαίνει ότι είναι προϋπηρεσία, μπορεί να γεμίσεις 1 σελίδα αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το αφεντικό να αναρωτιέται γιατί δεν στέριωσες πουθενά....

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Θα συμφωνήσω για την σύνταξη του βιογραφικού με τον tramountana καλό είναι μετά τα στοιχεία
Ονομα
Τοπος διαμονης
Τηλέφωνο
Προφιλ Linkedin
να υπάρχει μια περίληψη των δεξιοτήτων όσο καλύτερη είναι τόσο πιο μεγάλο ενδιαφέρον δείχνη ο υπευθυνος ( HR, recruiter ) και το περίφημο Cover Letter παίζει πολλή μεγάλο ρόλο να μην παραλείπετε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα συμφωνήσω για την σύνταξη του βιογραφικού με τον tramountana καλό είναι μετά τα στοιχεία
Ονομα
Τοπος διαμονης
Τηλέφωνο
Προφιλ Linkedin
να υπάρχει μια περίληψη των δεξιοτήτων όσο καλύτερη είναι τόσο πιο μεγάλο ενδιαφέρον δείχνη ο υπευθυνος ( HR, recruiter ) και το περίφημο Cover Letter παίζει πολλή μεγάλο ρόλο να μην παραλείπετε.

και τα ορθογραφικά λάθη επίσης  :grin:  :2funny: :2funny: :2funny:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αν και άσχετο με το νήμα, αλλά αν αύριο έκοβαν όλα τα επιδόματα τι θα έκανες?

θα μείωνα κι άλλο τα έξοδα μου π.χ θα έτρωγα κρέας πιο σπάνια δεν θα έτρωγα γλυκά
θα έτρωγα από τα έτοιμα θα προσπαθούσα να βρώ μια εργασία

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
θα μείωνα κι άλλο τα έξοδα μου π.χ θα έτρωγα κρέας πιο σπάνια δεν θα έτρωγα γλυκά
Ώπα πιάσαμε λαγό δλδ έχεις έτοιμα νικόλα και παραπονιέσαι οτι είσαι άπορος.   :2funny: :2funny: :2funny:
Επίσης εργασία θα ψάξεις μόνο αν κοπούν τα επιδόματα.  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και γιατί δεν προσπαθείς να βρείς και τώρα μια εργασία αλλά προτιμάς να τρώς από τον ιδρώτα των άλλων ?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Έτυχε να διαβάσω καμμία 50αριά βιογραφικά πέρισυ όταν έπρεπε να επιλέξω νέο συνάδελφο....
Να έχετε υπ'οψην ότι όποιος εξετάσει το βιογραφικό θα έχει δει εκείνη τη στιγμή δεκαδες ακόμη και θα έχει γίνει το κεφάλι του καζάνι. Το ότι είναι κάποιος στην ομάδα lacrosse του δήμου Καλαμαριάς (λέμε τώρα) δεν ενδιαφέρει τον τύπο που ψάχνει μηχανικό....
Το ότι δούλευες γκαρσόνι για 3 χρόνια όταν σπούδαζες και τον τελευταίο πήρες αναβάθμιση και έγινες barista, εντυπωσιάζει 0 ανθρώπους που ψάχνουν ουσία και εμπειρία και αντιλαμβάνονται αμέσως ότι γράφεις μπούρδες για να γεμίσεις υποχρεωτικά 2 σελίδες βιογραφικού. Αυτός που θα σε αξιολογήσει θα τον κερδίσεις με μισή παράγραφο αν γράφεις τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση που κυνηγάς.
Επίσης το ότι δούλεψες σε 10 εταιρίες για 2 βδομάδες δοκιμαστικά δεν σημαίνει ότι είναι προϋπηρεσία, μπορεί να γεμίσεις 1 σελίδα αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το αφεντικό να αναρωτιέται γιατί δεν στέριωσες πουθενά....
Σίγουρα το να δουλέψεις σε 10 εταιρείες απο 2 βδομάδες δεν είναι προυπηρεσία, αλλά κι εγώ που δούλευα πάνω απο 10 χρόνια σε μια εταιρεία και ξαφνικά άρχισα να στέλνω βιογραφικά, η ερώτηση κάποιων που με κάλεσαν για συνέντευξη ήταν γιατί θέλω να σταματήσω ύστερα από τόσα χρόνια. Επίσης δεν μετράνε καθόλου τα πτυχία. Μόνο προυπηρεσία βλέπουν.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

δεν έχεις άδικο σε αυτό σε μια συνέντευξη κάποιος με έιχε ρωτήσει γιατί έχω αλλάξει τόσες εταιρίες παρόλο που έχουν ίδιο αντικείμενο εργασίας? καθώς είχα μείνει στη κάθε εταιρία 1 έτος περίπου?του απάντησα ότι έψαχνα κάτι πιο δημιουργικό για να πάρω τη θέση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom