baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Δεν πιστέυω να με δώ κρεμάμενο σε καμιά εφημερίδα. :S :S :Sστείλε... μην το περιμένεις όμως σε μια μέρα...
Δεν πιστέυω να με δώ κρεμάμενο σε καμιά εφημερίδα. :S :S :Sστείλε... μην το περιμένεις όμως σε μια μέρα...
φωτό ποτέ ... είναι basis of discrimination...
το βιογραφικό θα πρέπει να είναι στην γλώσσα που απαιτεί η θέση (πχ αν το έργο είναι στην πχ Δανία και γλώσσα του έργου είναι Γαλλικά τότε πρέπει να είναι στα Γαλλικά)...
παίκτη μου δούλευα και δουλεύω στο εξωτερικό πολλά χρόνια σαν contractor... οπότε έχω πολλά πάρε δώσε με recruiters & Head hunters...
Δεν πιστέυω να με δώ κρεμάμενο σε καμιά εφημερίδα. :S :S :S
το φισμπουκ και το βιμπερ σου δίνει κανένα επίδομα?
Ως recruiter στο χώρο της ναυτιλίας, ζητάω οπωσδήποτε φωτό. Piercing, tattoos κοκ δεν επιτρέπονται. Η εικόνα λέει πολλά ......
Όσο για τη γλώσσα, παγκόσμια Αγγλικά.
ρε αει στο διάολο βλαξ...
σαφώς ξέρεις με πόσους έχω συνεννοηθεί για τα επιπλέον για ενα επίδομα μέσω βιμπερ μεσσεντζερ? η ερωτήσεις που έχω κάνει σε φίλους γιατί ο υπάλληλος δεν ήξερε όλες τις παραμέτρους?
σαφώς ξέρεις με πόσους έχω συνεννοηθεί για τα επιπλέον για ενα επίδομα μέσω βιμπερ μεσσεντζερ? η ερωτήσεις που έχω κάνει σε φίλους γιατί ο υπάλληλος δεν ήξερε όλες τις παραμέτρους?
Απόπειρα αυτοκτονίας.αν και άσχετο με το νήμα, αλλά αν αύριο έκοβαν όλα τα επιδόματα τι θα έκανες?
Απόπειρα αυτοκτονίας.
Θα συμφωνήσω για την σύνταξη του βιογραφικού με τον tramountana καλό είναι μετά τα στοιχεία
Ονομα
Τοπος διαμονης
Τηλέφωνο
Προφιλ Linkedin
να υπάρχει μια περίληψη των δεξιοτήτων όσο καλύτερη είναι τόσο πιο μεγάλο ενδιαφέρον δείχνη ο υπευθυνος ( HR, recruiter ) και το περίφημο Cover Letter παίζει πολλή μεγάλο ρόλο να μην παραλείπετε.
αν και άσχετο με το νήμα, αλλά αν αύριο έκοβαν όλα τα επιδόματα τι θα έκανες?
Ώπα πιάσαμε λαγό δλδ έχεις έτοιμα νικόλα και παραπονιέσαι οτι είσαι άπορος.θα μείωνα κι άλλο τα έξοδα μου π.χ θα έτρωγα κρέας πιο σπάνια δεν θα έτρωγα γλυκά
θα έτρωγα από τα έτοιμα θα προσπαθούσα να βρώ μια εργασία
θα μείωνα κι άλλο τα έξοδα μου π.χ θα έτρωγα κρέας πιο σπάνια δεν θα έτρωγα γλυκά
θα έτρωγα από τα έτοιμα θα προσπαθούσα να βρώ μια εργασία
Σίγουρα το να δουλέψεις σε 10 εταιρείες απο 2 βδομάδες δεν είναι προυπηρεσία, αλλά κι εγώ που δούλευα πάνω απο 10 χρόνια σε μια εταιρεία και ξαφνικά άρχισα να στέλνω βιογραφικά, η ερώτηση κάποιων που με κάλεσαν για συνέντευξη ήταν γιατί θέλω να σταματήσω ύστερα από τόσα χρόνια. Επίσης δεν μετράνε καθόλου τα πτυχία. Μόνο προυπηρεσία βλέπουν.Έτυχε να διαβάσω καμμία 50αριά βιογραφικά πέρισυ όταν έπρεπε να επιλέξω νέο συνάδελφο....
Να έχετε υπ'οψην ότι όποιος εξετάσει το βιογραφικό θα έχει δει εκείνη τη στιγμή δεκαδες ακόμη και θα έχει γίνει το κεφάλι του καζάνι. Το ότι είναι κάποιος στην ομάδα lacrosse του δήμου Καλαμαριάς (λέμε τώρα) δεν ενδιαφέρει τον τύπο που ψάχνει μηχανικό....
Το ότι δούλευες γκαρσόνι για 3 χρόνια όταν σπούδαζες και τον τελευταίο πήρες αναβάθμιση και έγινες barista, εντυπωσιάζει 0 ανθρώπους που ψάχνουν ουσία και εμπειρία και αντιλαμβάνονται αμέσως ότι γράφεις μπούρδες για να γεμίσεις υποχρεωτικά 2 σελίδες βιογραφικού. Αυτός που θα σε αξιολογήσει θα τον κερδίσεις με μισή παράγραφο αν γράφεις τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση που κυνηγάς.
Επίσης το ότι δούλεψες σε 10 εταιρίες για 2 βδομάδες δοκιμαστικά δεν σημαίνει ότι είναι προϋπηρεσία, μπορεί να γεμίσεις 1 σελίδα αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το αφεντικό να αναρωτιέται γιατί δεν στέριωσες πουθενά....
Έτυχε να διαβάσω καμμία 50αριά βιογραφικά πέρισυ όταν έπρεπε να επιλέξω νέο συνάδελφο....
Να έχετε υπ'οψην ότι όποιος εξετάσει το βιογραφικό θα έχει δει εκείνη τη στιγμή δεκαδες ακόμη και θα έχει γίνει το κεφάλι του καζάνι. Το ότι είναι κάποιος στην ομάδα lacrosse του δήμου Καλαμαριάς (λέμε τώρα) δεν ενδιαφέρει τον τύπο που ψάχνει μηχανικό....
Το ότι δούλευες γκαρσόνι για 3 χρόνια όταν σπούδαζες και τον τελευταίο πήρες αναβάθμιση και έγινες barista, εντυπωσιάζει 0 ανθρώπους που ψάχνουν ουσία και εμπειρία και αντιλαμβάνονται αμέσως ότι γράφεις μπούρδες για να γεμίσεις υποχρεωτικά 2 σελίδες βιογραφικού. Αυτός που θα σε αξιολογήσει θα τον κερδίσεις με μισή παράγραφο αν γράφεις τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση που κυνηγάς.
Επίσης το ότι δούλεψες σε 10 εταιρίες για 2 βδομάδες δοκιμαστικά δεν σημαίνει ότι είναι προϋπηρεσία, μπορεί να γεμίσεις 1 σελίδα αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το αφεντικό να αναρωτιέται γιατί δεν στέριωσες πουθενά....
Ως γνωστό οι εργαζόμενοι στο IT πάσχουν στα ορθογραφικάκαι τα ορθογραφικά λάθη επίσης