Νέα

SOS Πως να γλυτώσω λεφτά βιβλίου!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εξυπνοπούλι μήπως είσαι του ΠΑΜΕ ;;; είσαι πολύ μικρός και ηλίθιος για να λες αυτά τα πράγματα ... δηλαδή η αισχροκέδρεια των εκδοτικών οίκων που κάθε χρόνο βγάζουν βιβλία  για να κινείται το χρήμα , και επι της ουσιας λενε τα ιδια απλα εχουν καποιες μικρες αλλαγες , δε σου λεει τιποτα ??? Λες και πως τα 60 ευρώ που ζητάει , είμαστε υποχρεωμένοι να τα πληρωσουμε ?? αν μας έλεγε 100 τι θα γινόταν , θα το πληρώναμε  ?? Σιγά μη κερδίσουν οι εργαζόμενοι από αυτό το γεγονός !! :jerking: :jerking: 
Και άλλοι συνάδελφοι μου τα ίδια παράπονα έχουν με μενα ...
ρε μην χαλας σαλιο....ο μαλακας του μπουρδελα ειναι να τον βριζεις μονο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ...

Παει να βγει και απο πάνω καταλαβες. Δεν παιρνω το τάδε βιβλιο για να μην εχει κερδος ο εκδοτης θα μπω στο Ιντερνετ να κατεβασω το πειρατικο να έχει κέρδος ο λαθρέμπορος  :2funny: :2funny:

spougenas logic. Ολη η ζωη ενα μπουρδελο - ολοι οι εκδοτικοι ενα μπουρδελο  :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Παει να βγει και απο πάνω καταλαβες. Δεν παιρνω το τάδε βιβλιο για να μην εχει κερδος ο εκδοτης θα μπω στο Ιντερνετ να κατεβασω το πειρατικο να έχει κέρδος ο λαθρέμπορος  :2funny: :2funny:
σκασε τυροπιτα

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Παει να βγει και απο πάνω καταλαβες. Δεν παιρνω το τάδε βιβλιο για να μην εχει κερδος ο εκδοτης θα μπω στο Ιντερνετ να κατεβασω το πειρατικο να έχει κέρδος ο λαθρέμπορος  :2funny: :2funny:

spougenas logic. Ολη η ζωη ενα μπουρδελο - ολοι οι εκδοτικοι ενα μπουρδελο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ό,τι και να λες ......... ούτε να μου το δεις .....

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Εστειλε πμ ο καθυστερημενος με μπινελικια ειναι που κοιταει τα μηνυματα και γελάει...  :2funny: :2funny:

get a life ΠΑΠΑΡΑ , δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτε άλλο , εσύ ο κουβερντάς δεν έχεις εργασία , ο φίλος του εργάτη , ο φίλος του Κουτσούμπα , ο αγνός ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ του κώλου ??

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βλέπω δυναμικό καμ μπακ από Μπόντεμορτ. Κρίμα που δεν θα γίνει το Μρ Μαλάκας φέτο. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
get a life ΠΑΠΑΡΑ , δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτε άλλο , εσύ ο κουβερντάς δεν έχεις εργασία , ο φίλος του εργάτη , ο φίλος του Κουτσούμπα , ο αγνός ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ του κώλου ??

:2funny: :2funny: ρε ηλιθιε δεν λεγεσαι κουβαρντας οταν πληρώνεις το ακριβες αντιτιμο , σωστος πελάτης λέγεσαι γιατι αποφευγεις να πεσεις θυμα απάτης και κανεις γρηγορα την δουλεια σου τι διαολο τοσο κακομοιρης εισαι? σκεψου λιγο λογικα.

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
:2funny: :2funny: ρε ηλιθιε δεν λεγεσαι κουβαρντας οταν πληρώνεις το ακριβες αντιτιμο , σωστος πελάτης λέγεσαι γιατι αποφευγεις να πεσεις θυμα απάτης και κανεις γρηγορα την δουλεια σου τι διαολο τοσο κακομοιρης εισαι? σκεψου λιγο λογικα.

κύριε ΜΑΛΑΚΑ , που ζείτε , μήπως είστε ελβετός πολίτης ή μήπως κάτοικος λουξεμβούργου ?? δεν ζείτε στην ελλάδα ??? ότι βρω σε καλύτερη τιμή το αγοράζω ... σιγά μη γίνω ''σωστός'' πελάτης του κάθε παπάρα που ζητάει τον ουρανό και τάστρα για ενα βιβλίο ... κάτι τέτοιους σωστούς πελάτες σαν κι εσενα τους γαμάνε καλά ολοι αυτοί οι σωστοί καπιταλιστές , χαίρομαι για το δυναμικό σου καμ μπακ και αφορμή εγώ  ... κύριε ΜΑΛΑΚΑ , είδες γούστα η κυρία   :pipa3: :pipa3: :pipa3: ???

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτοί που βρίζουν και καλά, και λένε τσιγκούνιδες τους άλλους είναι οι πρώτοι που κατεβάζουν τζάμπα τσόντες από το νετ αλλά και από εδώ μέσα. Και στις τσόντες υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Πάντως ξενόγλωσσο βιβλίο εκμάθησης γλώσσας δύσκολα βρίσκεις στο νετ για κατέβασμα πλην κάποιων βιβλίων γραμματικής, συντακτικού και test papers.

:jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κύριε ΜΑΛΑΚΑ , που ζείτε , μήπως είστε ελβετός πολίτης ή μήπως κάτοικος λουξεμβούργου ?? δεν ζείτε στην ελλάδα ??? ότι βρω σε καλύτερη τιμή το αγοράζω ... σιγά μη γίνω ''σωστός'' πελάτης του κάθε παπάρα που ζητάει τον ουρανό και τάστρα για ενα βιβλίο ... κάτι τέτοιους σωστούς πελάτες σαν κι εσενα τους γαμάνε καλά ολοι αυτοί οι σωστοί καπιταλιστές , χαίρομαι για το δυναμικό σου καμ μπακ και αφορμή εγώ  ... κύριε ΜΑΛΑΚΑ , είδες γούστα η κυρία   :pipa3: :pipa3: :pipa3: ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτοί που βρίζουν και καλά, και λένε τσιγκούνιδες τους άλλους είναι οι πρώτοι που κατεβάζουν τζάμπα τσόντες από το νετ αλλά και από εδώ μέσα. Και στις τσόντες υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Πάντως ξενόγλωσσο βιβλίο εκμάθησης γλώσσας δύσκολα βρίσκεις στο νετ για κατέβασμα πλην κάποιων βιβλίων γραμματικής, συντακτικού και test papers.

:jerking:

Μιλας χωρις να ξέρεις.

για διάβασε λιγο την τριτη κριτικη μου. Τι λέει προσεκτικα και μετα μπορεις να ζητησεις συγγνωμη αμα φορας παντελονια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Παικτη τέτοια κομπλεξ εγω δεν έχω οταν ειναι να κάνει σωστη δουλεια ο άλλος ή να προσφέρει κάτι καλο θα πρεπει να πληρωθεί.
Στην ώρα του και ολα τα καλα. Αυτα που γραφεις ειναι δικαιολογιες αλλα θελω να πας σε επιχειρηση να σε πηδηξουν κανονικα και οταν αρχισεις να κλαψουριζεις γιατι ειναι μικρος ο μισθος και λιγες οι παροχες να σου πουνε γιατι κυριε ο κοσμος ψαχνει απο το ιντερνετ δεν πληρωνει πιά το νομιμο οποτε μας συγχωρειτε αλλα δεν εχουμε να πληρωσουμε πολλα ουτε εσας. Το χρημα πρεπει να κινειται βλάξ Ε ΒΛΑΞ. Τελος κουβεντας εισαι μιζερος και κακμοιρης μεχρι το πρωι να σου εξηγω χαμπαρι δεν θα παρεις.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σε αυτό είσαι σωστός. Αλλά αυτοί αλλάζουν τα βιβλία κάθε λίγο και λιγάκι για να μην μπορεί να ξάνα χρησιμοποιηθεί μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα. 60 Ευρώ για ένα και μόνο βιβλίο δεν είναι λίγα χρήματα για έναν μισθωτό των 500 Ευρώ σήμερα.

:)

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Σε αυτό είσαι σωστός. Αλλά αυτοί αλλάζουν τα βιβλία κάθε λίγο και λιγάκι για να μην μπορεί να ξάνα χρησιμοποιηθεί μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα. 60 Ευρώ για ένα και μόνο βιβλίο δεν είναι λίγα χρήματα για έναν μισθωτό των 500 Ευρώ σήμερα.

το παλικάρι είναι σωστός πελάτης ρε , ασε εκει να πληρώνει το καυλί του κάθε καπιταλιστή ... η συνταξη και ο μισθος μειώνεται γιατί δεν αγοράζω εγώ βιβλία κανονικά ή τσόντες του σιρινακι απο το περίπτερο !!!  :tickedoff:

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Παικτη τέτοια κομπλεξ εγω δεν έχω οταν ειναι να κάνει σωστη δουλεια ο άλλος ή να προσφέρει κάτι καλο θα πρεπει να πληρωθεί.
Στην ώρα του και ολα τα καλα. Αυτα που γραφεις ειναι δικαιολογιες αλλα θελω να πας σε επιχειρηση να σε πηδηξουν κανονικα και οταν αρχισεις να κλαψουριζεις γιατι ειναι μικρος ο μισθος και λιγες οι παροχες να σου πουνε γιατι κυριε ο κοσμος ψαχνει απο το ιντερνετ δεν πληρωνει πιά το νομιμο οποτε μας συγχωρειτε αλλα δεν εχουμε να πληρωσουμε πολλα ουτε εσας. Το χρημα πρεπει να κινειται βλάξ Ε ΒΛΑΞ. Τελος κουβεντας εισαι μιζερος και κακμοιρης μεχρι το πρωι να σου εξηγω χαμπαρι δεν θα παρεις.

να μην πάρει υπάλληλο αμα δεν μπορεί να τον πληρώνει αξιοπρεπώς , να κάνεις τις δουλειές μόνος του , εγώ αυτό κάνω ... εσύ ρε παπάρα , μπορείς να πας στο αφεντικό σου και να του σπάσεις τα μουτρα αν δεις την αδικία ?? προφανώς όχι , ουτε εσύ , ούτε και άλλοι , γι αυτό μας γαμάνε και καλά κάνουν ... και δεν φταίει ούτε η λαθραία τσόντα του σιρινάκι , ούτε το βιβλίο που είναι copy paste

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Για πες ενα παραδειγμα βιβλιου που αλλαζει επιτηδες για να μην μπορει να χρησιμοποιηθει το παλιοτερο. Μια φορα το χρονο πληρωνεις τα βιβλια εγω θυμαμαι οταν εδινα αγγλικα τα πληρωσα μια φορα για 1μιση χρονο , ποια βιβλια ειναι αυτα? γιατι ο αλλος ο βλάξ δεν μας ελεγε ποια ειναι τα βιβλια αυτα.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
gusmx5 , galileo και bolde περιμένετε απάντηση ε ??? Αμ πως ... σκούξτε εκεί μόνοι σας , σαν τις αγάμητες γκόμενες !!
εχεις πλακα παντως ε? ποσο χρονων εισαι? 10-15 και τρολλαρεις μηπως? Ρε μαλακα κοιτα κατι μαγκες γιαλαντζι που γυρευουνε να γλυτωσουνε κανα δεκαρακι του ευρω και θελουνε να γαμησουνε ή να βγαλουνε γκομενα. Ρε, εχεις δει τσιφουτη να κυκλοφοραει με γκομενα? ακομα και στα μπουρδελα θα σε διωχνουνε καυμενεεεε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom