Νέα

SOS Πως να γλυτώσω λεφτά βιβλίου!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η όλη μανούρα.

Το γιατί δεν μας λέει ο τύπος ποιό είναι το βιβλίο είναι άλλο θέμα.
Είπα και παραπάνω ότι οι φορείς πιστοποίησης από δυό τρεις που ήταν έγιναν πάνω από είκοσι τα τελευταία χρόνια. Επειδή είμαι του χώρου για τα Αγγλικά τουλάχιστον πασσάρουν οι εκδοτικοί οίκοι κάθε χρόνο καινούργιες σειρές των βιβλίων για όλες τις βαθμίδες. Αυτά που δεν αλλάζει πέρα από τι προτείνουν οι οίκοι είναι η Γραμματική της γλώσσας το συντακτικό και οι ασκήσεις συντακτικού γιατί ο καθένας βολεύεται με την γραμματική του. Πχ εγώ δεν αλλάζω την γραμματική του Murphy ο άλλος του Σταυρόπουλου.(50 χρονών βιβλία) και οι μαθητές αυτην που βολεύονται την χρησιμοποιούν ακόμα και στις ανώτατες σπουδές τους.  Οι αλλαγές κυρίως γίνονται στο Reading και στο Use of English. Προσθέτουν κάποιες έγχρωμες εικόνες και χρησιμοποιούν κάποιες υποτιθέμενες νεες τεχνικές εκπαίδευσης. Φυσικά και η γλώσσα αλλάζει αλλά δεν χρειάζεται να αλλάζουν έτσι τα βιβλία.
Πριν δέκα χρόνια το ιντερνετ δεν ήταν καθόλυ διαδεδομένο. Το e-mail ήταν ακόμα άγνωστο όπως και η φράση google it ας πούμε. Δεν μπορούμε να λέμε στον μαθητή ακόμα να γράψει  μια επιστολη παραπόνων προς ένα ξενοδοχείο για κακές υπηρεσίς και να μην του λέμε να στείλει ένα e-mail παραπόνων για το ίδιο θέμα.
Αν δεις στα site των εκδοτικών οίκων γίνεται χαμός από τις παρουσιάσεις των νέων κυκλοφοριών σε σημείο να τρελένονται και οι εκπαιδευτικοί.

Σωστά λες μία φορά τον χρόνο αλλά σίγουρα στα δύο χρόνια είναι πεπαλαιωμένα. Παλαιότερα ήταν τα ίδια για πέντε χρόνια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η όλη μανούρα.

Το γιατί δεν μας λέει ο τύπος ποιό είναι το βιβλίο είναι άλλο θέμα.
Είπα και παραπάνω ότι οι φορείς πιστοποίησης από δυό τρεις που ήταν έγιναν πάνω από είκοσι τα τελευταία χρόνια. Επειδή είμαι του χώρου για τα Αγγλικά τουλάχιστον πασσάρουν οι εκδοτικοί οίκοι κάθε χρόνο καινούργιες σειρές των βιβλίων για όλες τις βαθμίδες. Αυτά που δεν αλλάζει πέρα από τι προτείνουν οι οίκοι είναι η Γραμματική της γλώσσας το συντακτικό και οι ασκήσεις συντακτικού γιατί ο καθένας βολεύεται με την γραμματική του. Πχ εγώ δεν αλλάζω την γραμματική του Murphy ο άλλος του Σταυρόπουλου.(50 χρονών βιβλία) και οι μαθητές αυτην που βολεύονται την χρησιμοποιούν ακόμα και στις ανώτατες σπουδές τους.  Οι αλλαγές κυρίως γίνονται στο Reading και στο Use of English. Προσθέτουν κάποιες έγχρωμες εικόνες και χρησιμοποιούν κάποιες υποτιθέμενες νεες τεχνικές εκπαίδευσης. Φυσικά και η γλώσσα αλλάζει αλλά δεν χρειάζεται να αλλάζουν έτσι τα βιβλία.
Πριν δέκα χρόνια το ιντερνετ δεν ήταν καθόλυ διαδεδομένο. Το e-mail ήταν ακόμα άγνωστο όπως και η φράση google it ας πούμε. Δεν μπορούμε να λέμε στον μαθητή ακόμα να γράψει  μια επιστολη παραπόνων προς ένα ξενοδοχείο για κακές υπηρεσίς και να μην του λέμε να στείλει ένα e-mail παραπόνων για το ίδιο θέμα.
Αν δεις στα site των εκδοτικών οίκων γίνεται χαμός από τις παρουσιάσεις των νέων κυκλοφοριών σε σημείο να τρελένονται και οι εκπαιδευτικοί.

Σωστά λες μία φορά τον χρόνο αλλά σίγουρα στα δύο χρόνια είναι πεπαλαιωμένα. Παλαιότερα ήταν τα ίδια για πέντε χρόνια.

Τυπε μου οταν αλλαζει ένα βιβλιο και βγαινει νεοτερη εκδοση εννοειται οτι δεν θα αλλαξει ολοκληρο. Μερικα σημεια θα αλλαξουν μαζι με τις επισημανσεις και τα σχολια των αναγνωστων για λάθη ή παραλειψεις που ειχε το προηγουμενο. Και παλι ομως μιλατε πολυ γενικα και δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα βιβλια σε ποιο ποστο σε υποχρεωνει καποιος να τα παιρνεις καινουργια καθε χρονο στα φροντιστηρια των αγγλικων? ΠΟΥ?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
καλα τι μαλακας ειναι ο θεματοθετης  :jerking:

στο κρυφο σχολειο μαθαινει αγγλικά κι ακομα να μας πει τι βιβλίο ψάχνει;  :2funny: :2funny: :2funny:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ουστ21
μπολντ εισαι ο μαλακας μας....
οτι εχετε γαμησει και οι δυο μαζι εγω το εχω γαμησει μια βροχερη κρυα δευτερα φεβρουαριου...

Βαριέμαι να διαβάσω την συζήτηση, αλλά αυτή η ατάκα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει - διαβάσει για πολύ καιρό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΕΥΓΕ. Θα την χρησιμοποιώ και εγώ.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Για πες ενα παραδειγμα βιβλιου που αλλαζει επιτηδες για να μην μπορει να χρησιμοποιηθει το παλιοτερο. Μια φορα το χρονο πληρωνεις τα βιβλια εγω θυμαμαι οταν εδινα αγγλικα τα πληρωσα μια φορα για 1μιση χρονο , ποια βιβλια ειναι αυτα? γιατι ο αλλος ο βλάξ δεν μας ελεγε ποια ειναι τα βιβλια αυτα.
και τα ιδια βιβλια χρησιμοποιουσε το φριντηστηριο για καμια 10αρια χρονια...
τι παπαριες λενε?
Αλλαζει η αγγλικη γλωσσα καθε χρονο και βγαζουν καινουρια βιβλια?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Βαριέμαι να διαβάσω την συζήτηση, αλλά αυτή η ατάκα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει - διαβάσει για πολύ καιρό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΕΥΓΕ. Θα την χρησιμοποιώ και εγώ.
θα ηταν 30 φλεβαρη οταν γαμησε...

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
εχεις πλακα παντως ε? ποσο χρονων εισαι? 10-15 και τρολλαρεις μηπως? Ρε μαλακα κοιτα κατι μαγκες γιαλαντζι που γυρευουνε να γλυτωσουνε κανα δεκαρακι του ευρω και θελουνε να γαμησουνε ή να βγαλουνε γκομενα. Ρε, εχεις δει τσιφουτη να κυκλοφοραει με γκομενα? ακομα και στα μπουρδελα θα σε διωχνουνε καυμενεεεε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

γεια σου galileo34 , σερίφη του bou.com  , εσύ ρε μπαγλαμά πόσο είσαι , 34 ??? Κουβαρντά , είσαι από τους πυρφόρους του Μπουρναζίου που ξοδευεις αβέρτα λελούδια και χρήμα σε Στανίση και Καλίδη ??? Τι σχέση έχει η γκόμενα ρε ηλίθιε , με την προσφορά και τη ζήτηση σε κάποιο προϊόν , είσαι και εσυ σωστός πελάτης σαν τον άλλον ??? ... Μια ερώτηση θα σου κάνω , αν η γκόμενα σου σου ζήτούσε , μια τσάντα που πωλείται στα 700 ευρώ , θα αγόραζες ναι ή όχι ??? Θα γινόσουν , σωστός πελάτης ?? κουβαρδάς απέναντι στο γκομενάκι ή ΜΑΛΑΚΑΣ ???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
  αν η γκόμενα σου σου ζήτούσε , μια τσάντα που πωλείται στα 700 ευρώ , θα αγόραζες ναι ή όχι ??? Θα γινόσουν , σωστός πελάτης ?? κουβαρδάς απέναντι στο γκομενάκι ή ΜΑΛΑΚΑΣ ???

Aν πει ναι ενημερώστε με γιατί θέλω μια τσαντούλα κοντα στο χιλιάρικο  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Κάθε σωστή "αριστερή" χρειάζεται 5-6 τσάντες του χιλιάρικου...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Κάθε σωστή "αριστερή" χρειάζεται 5-6 τσάντες του χιλιάρικου...

τωρα πως καταλαβαται πως η ερι ειναι αριστερη δεν μπορω να καταλαβω εγω που την ξερω χρονια και δεν ξερω τι ειναι αλλα εδω στο ελλαδα οποιος ειναι υπερ του αδυνατου ειναι αριστερος οποιος βαζει πραγματα σε ταξη ειναι δεξιος κανενας δεν μπορει απλα να λεει την αποψη του χωρις ταμπελες!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τωρα πως καταλαβαται πως η ερι ειναι αριστερη δεν μπορω να καταλαβω εγω που την ξερω χρονια και δεν ξερω τι ειναι αλλα εδω στο ελλαδα οποιος ειναι υπερ του αδυνατου ειναι αριστερος οποιος βαζει πραγματα σε ταξη ειναι δεξιος κανενας δεν μπορει απλα να λεει την αποψη του χωρις ταμπελες!!

.....kαι αυτός που θα  κάνει δεσμό me την έρι τί είναι ??

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Μα αν θέλει να μου αγοράσει μια τσαντούλα να τον προσβάλλω;  :grin:

τωρα τι να σαι πω λες και εισαι καινουργια!!!!!!! αν σου παρει τσαντουλα θα ζητησει πιπουλα εσυ τις εκοψες και ετσι θα εχουμε θεματα !!!!!!!!

ακου που σου λεω και ο μπαμπης μου ειπε πως τα πραγματα δεν πανε καλα η γκολφω η κοντη ζητησε απο τον θαναση διαζυγιο και λεει θα του παρει ολο το μαντρι και το κτημα μαζι !!!! αστα ερι αστα βλεπω φονικο γιατι ο θανασης δεν τα εχει στο ονομα του ενα βραδυ του τα εφαγε μια ρουσιδα ......

μπλεγμενη υποθεση λεμε!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τωρα τι να σαι πω λες και εισαι καινουργια!!!!!!! αν σου παρει τσαντουλα θα ζητησει πιπουλα εσυ τις εκοψες και ετσι θα εχουμε θεματα !!!!!!!!

ακου που σου λεω και ο μπαμπης μου ειπε πως τα πραγματα δεν πανε καλα η γκολφω η κοντη ζητησε απο τον θαναση διαζυγιο και λεει θα του παρει ολο το μαντρι και το κτημα μαζι !!!! αστα ερι αστα βλεπω φονικο γιατι ο θανασης δεν τα εχει στο ονομα του ενα βραδυ του τα εφαγε μια ρουσιδα ......

μπλεγμενη υποθεση λεμε!!!!

Μου χει φάει τα συκώτια ο μπάμπης.. και συνεχίζει. Τεσπα. Εν ανάγκη μια πιπουλα θα την κάνω  :sunglasses: Πάντως ο θεματοθέτης δεν λεει και κατι περιεργο. Ολοι ψαχνουν να μειωσουν το κοστος ζωης και το να τον λενε οτι ειναι τσιγκουνης ειναι κουτο.  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom