Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε....αυτος το περναει
Καρφώνεσαι.
τυπε ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε....αυτος το περναει
μάλλον άλλο θρεντ διαβάζεις , ελα αντε γεια τωρα ..
δεν χρειάζεται να πω φίλε , με βοήθησε το πρώτο παιδί που έγραψε ... το βιβλίο αυτό δεν ειναι γνωστών εκδόσεων του εξωτερικού αλλά εκδόσεων key editions , κάθε χρόνο το βιβλιοπωλείο αυτό πουλάει καινούργια βιβλία με κάποιες αλλαγές , εγώ εξ αρχής έλεγα μήπως μπορείτε να βρείτε καμία πατέντα να μου έρθει λιγότερο , γιατί δε λέει να δώσεις 60
ε μονο οι φωτοτυπιες απο αλλον δεν υπαρχει αλλος τροπος αντεκαι απο νετ αν καποιος το εχει ανεβασει
Εσυ που ξερεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε,πες μας και εμας πως νοιωθεις.τυπε ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε....αυτος το περναει
Μεχρι και αυτο λυπάται ο τζαμπατζής.
Εσυ που ξερεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε,πες μας και εμας πως νοιωθεις.![]()
ελα ρε μπολ αστον τον ανθρωπο μην το γαμας και συ τι σε επιασε.
Ναι τυπε αλλα και εσυ πεταξες χοντρη μαλακια στο αλλο θρεντ,σβηστο μην το δει κανεις και σε παρουν στο ψιλο παλι.![]()
![]()
Ειναι αγαθουλης τα μαρτυράει απο μονος του.
ουστ21Εσυ που ξερεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε,πες μας και εμας πως νοιωθεις.![]()
το σκανάρισμα όμως θα πρέπει να το έχει παρει αλλος για να το κάνω .. θα στο δώσει να το βγάλεις![]()
??
Ναι τυπε αλλα και εσυ πεταξες χοντρη μαλακια στο αλλο θρεντ,σβηστο μην το δει κανεις και σε παρουν στο ψιλο παλι.
ουστ21
μπολντ εισαι ο μαλακας μας....
οτι εχετε γαμησει και οι δυο μαζι εγω το εχω γαμησει μια βροχερη κρυα δευτερα φεβρουαριου...
παντως εφοσον επιμενει στο να εχει το βιβλιο ο πιο φτηνος και γρηγορος τροπος ειναι οι φωτοκοπιες
Valto ston kwlo sou... tha saresei. Ilithie...μάγκες του πληκτρολογίου... μη φοβάσαι έχω απαντήσει !!
αν έχεις προσβαση σε νωντότυπο η εστω αντιγραφο να κάνεις φωτοτυπίες το πλέον ανέξοδο ειναι το σκανάρισμα.
είναι προφανές ....
Re boldi ti asxolisai me malakes? Les kai tha to karfwsoume kapou. O anthropos exei sovarotato provlima.dwstou Dekaraki na paei na kselampikarei.Ρε τυπε ναρκωτικα παιρνεις? σοβαρα τωρα.
Εχεις δικιο,ειναι γνωστο οτι γαμας καθε 30 φλεβαρηουστ21
μπολντ εισαι ο μαλακας μας....
οτι εχετε γαμησει και οι δυο μαζι εγω το εχω γαμησει μια βροχερη κρυα δευτερα φεβρουαριου...