Νέα

SOS Πως να γλυτώσω λεφτά βιβλίου!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν χρειάζεται να πω φίλε , με βοήθησε το πρώτο παιδί που έγραψε ... το βιβλίο αυτό δεν ειναι γνωστών εκδόσεων του εξωτερικού αλλά εκδόσεων key editions , κάθε χρόνο το βιβλιοπωλείο αυτό πουλάει καινούργια βιβλία με κάποιες αλλαγές , εγώ εξ αρχής έλεγα μήπως μπορείτε να βρείτε καμία πατέντα να μου έρθει λιγότερο , γιατί δε λέει να δώσεις 60

ε μονο οι φωτοτυπιες απο αλλον δεν υπαρχει αλλος τροπος αντεκαι απο νετ αν καποιος το εχει ανεβασει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε....αυτος το περναει
Εσυ που ξερεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε,πες μας και εμας πως νοιωθεις. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εσυ που ξερεις πως ειναι να μην εχεις γαμησει ποτε,πες μας και εμας πως νοιωθεις. :grin:
ουστ21
μπολντ εισαι ο μαλακας μας....
οτι εχετε γαμησει και οι δυο μαζι εγω το εχω γαμησει μια βροχερη κρυα δευτερα φεβρουαριου...

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
το σκανάρισμα όμως θα πρέπει να το έχει παρει αλλος για να το κάνω .. θα στο δώσει να το βγάλεις  :think: :think: ??

εφόσον το γνωστικό αντικείμενο βρίσκεται στον χώρο που κινείσαι θα σου είναι σχετικά έυκολο να εντοπίσεις πιθανούς κατόχους του συγκεκριμένου βιβλίου.....

ευρύτερα η διακίνηση σκαναρισμένων βιβλίων - καταλόγων - manuals - instruction books, στο διαδίκτυο αποτελλέι εξαιρετικη μπίζνα με μεγάλα κέρδη ...

γνωστός που πουλά καθημερινά δεκάδες βιβλία οδηγιών είτε σε pdf (8 euro / piece)  ειτε σε δισκέτα ταχυδρομικά με 30 euro / piece.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως εφοσον επιμενει στο να εχει το βιβλιο ο πιο φτηνος και γρηγορος τροπος ειναι οι φωτοκοπιες

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
παντως εφοσον επιμενει στο να εχει το βιβλιο ο πιο φτηνος και γρηγορος τροπος ειναι οι φωτοκοπιες

αν έχεις προσβαση σε πρωτότυπο η εστω αντιγραφο να κάνεις φωτοτυπίες το πλέον ανέξοδο ειναι το σκανάρισμα.

είναι προφανές ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ουστ21
μπολντ εισαι ο μαλακας μας....
οτι εχετε γαμησει και οι δυο μαζι εγω το εχω γαμησει μια βροχερη κρυα δευτερα φεβρουαριου...
Εχεις δικιο,ειναι γνωστο οτι γαμας καθε 30 φλεβαρη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom