Νέα

SOS κατσαρίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KingEdward
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό το ψιλό ξανθό κατσαριδάκι;

Το τέζα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Έχω αγοράσει της bayern ένα φάρμακο που μου το πρότειναν, αλλά το βαλα κανα δυο φορές και δεν είδα ιδιαίτερα αποτελέσματα.
Έχω πήξει , κάθε μέρα στην κουζίνα βλέπω 3-4. Κυρίως τα βράδια.

ευχαριστώ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.653
Πόντοι
5.006
Συναγωνιστές, έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό το ψιλό ξανθό κατσαριδάκι;

Το τέζα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Έχω αγοράσει της bayern ένα φάρμακο που μου το πρότειναν, αλλά το βαλα κανα δυο φορές και δεν είδα ιδιαίτερα αποτελέσματα.

ευχαριστώ.
απολύμανση ρε μαν φωλιά θα έχουν κανει...αλλιώς θα εχεις πρόβλημα πιο μεγάλο μετά...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445

ευχαριστώ.

παρε απο μονος σου σωλινακι που βγαζει κρεμα , σε μια βδομαδα εξαφανιζολ. πατα στο scroutz το πουλανε μονο φαρμακεια και γεωπονοι 50-60 ευρω

δεν κανει baygon μονο κρεμα , και απολυμανση να κανεις αυτο φερνουνε για κατσριδουλες μικρες , γιατι πρεπει να παει το δηλητηριο στη φωλια και υστερα τρωνε το ενα το αλλο ..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.759
Πόντοι
41.813

ευχαριστώ.

μια δυο φορες το χρονο απολυμανση με φαρμακο.
εμεις στην πολυκατοικια κανουμε μ αυτο. δεν εχουμε δει ποτε. δεν ξερω αν αναφερεσαι στο ιδιο.

Συνημμένα

• 20160621115705_bayer_k_othrine_2_5wp_50gr.jpeg
    20160621115705_bayer_k_othrine_2_5wp_50gr.jpeg
    159,3 KB · Εμφανίσεις: 81

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.297
Πόντοι
34.538
Και γω νομιζα πως ανοιχτηκε νεο νημα για τους λαθρο..

:S :S

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
φώναξε εταιρία απεντόμωσης και ζήτα συνδυασμό φαρμάκων phobi+mythic στην μέγιστη δυνατή δοσολογία και πες τους να το κάνουν μούσκεμα το σπίτι λολ. Ε, θα ξαναδείς κατσαρίδα μετά από 2 χρονάκια! Κόστος? 20 Ευρώ αν ψάξεις σωστά. Πρόσεξε γιατί απατεώνες γεωπόνοι ζητάνε 55 Ευρώ τον ψεκασμό οικίας! φτηνές εταιρίες υπάρχουν αν ψάξεις πάντως..

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96

ευχαριστώ.
κανονικα πρεπει να φερεις εταιρεια απεντομωσης.αν το κανεις μονος σου και οι κατσαριδες ειναι μικρου μεγεθους,βαλε τζελ.για μεγαλες να ψεκασεις με υγρα.αν πας να τα αγορασεις απο μαγαζια που πωλουν υλικα γεωπονιας,ριξε μια ματια στις ημερομηνιες ληξης γτ καποιες φορες πασαρουν ληγμενα στους ιδωτες.αν εχεις μικρα παιδια στο σπιτι,να προσεχεις πολυ που θα βαλεις τα παραπανω υλικα γτ ειναι ιδιαιτερα επικινδυνα.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.456
Πόντοι
216
ειχα και εγω κατσαριδακια στην κουζινα οπως ακριβως και εσυ κυριως τις νυχτες.
για αυτο καθε νυχτα που ξυπναγα προ νερουν μου εκανα επιθεση στην κουζινα και εξολοθρευα κυριως με οινοπνευμα για να μην ψοφησω και εγω μαζι τους αφου καναν βολτες πανω στα πιατα ποτηρια κτλ.

επιπλεον εριχνα στο πατωμα στις γωνιες κτλ συστηματικα εντομοκτονο με μικρο σφαιριδια της μπαγιερ ετσι
η διαδικασια μου πηρε 2 χρονια............
ομως ειχα  αποτελεσματα απο τον πρωτο χρονο κυριως στο θεμα με τις βολτες πανω στα πιατα.
οταν νομιζα οτι τα κανονισα, βγηκε η δευτερη φουρνια τους, προφανως εσκασαν τα αυγα τους αλλα τα κανονισα και αυτα
τωρα μπορω να υπερηφανευτω οτι δεν εχει κατσαριδες στο σπιτι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
για αυτο καθε νυχτα που ξυπναγα προ νερουν μου εκανα επιθεση στην κουζινα και εξολοθρευα κυριως με οινοπνευμα για να μην ψοφησω και εγω μαζι τους αφου καναν βολτες πανω στα πιατα ποτηρια κτλ.

επιπλεον εριχνα στο πατωμα στις γωνιες κτλ συστηματικα εντομοκτονο με μικρο σφαιριδια της μπαγιερ ετσι
ομως ειχα  αποτελεσματα απο τον πρωτο χρονο κυριως στο θεμα με τις βολτες πανω στα πιατα.
οταν νομιζα οτι τα κανονισα, βγηκε η δευτερη φουρνια τους, προφανως εσκασαν τα αυγα τους αλλα τα κανονισα και αυτα
μπορει να σε βαρεθηκαν και να εφυγαν στα 2 χρονια τυπε :2funny: :2funny:
τα κοινα εντομοκτονα ειναι της πλακας.

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
601
Πόντοι
291

ευχαριστώ.
μόνο απολύμανση από εταιρία απολύμανσης.δε φεύγει διαφορετικά.και το χειμώνα θα έχεις...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445

ομως ειχα  αποτελεσματα απο τον πρωτο χρονο κυριως στο θεμα με τις βολτες πανω στα πιατα.

μονο τζελ τπτ αλλο για κατσαριδακια , ενα σπιτι 100 τ.μ θελει 2-3 των 20 ευρω . Δυο φορες μεσα σε ενα διμηνο

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Η μόνη λύση για το γερμανικό κατσαριδακι είναι το τζελ αλλά επειδή είναι συνήθως για επαγγελματικούς χώρους θέλει προσοχή στο σπίτι σε σημεία που μπορεί να φτάνουν παιδιά και κατοικίδια.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Πάρε εδώ ένα Εγχειρίδιο για τις κατσαρίδες
στα Αγγλικά
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/fmaezjnbfbsz[/code[/URL]]
 :zombie:

Συνημμένα

• cockroach man.JPG
    cockroach man.JPG
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 32

tester31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
14
Πόντοι
0
Maxforce της Bayern που αναφερθηκε και πριν...
Βαζεις σταγονες στο σοβατεπι ανα 1μ.
Βαζεις στην κουζίνα πισω, πλυντηριο πιατων και ψυγειο... λατρευουν τα ηλεκτρικά
Βαζεις στους μεντεσεδες μεσα γιατι εκει ειναι περασμα
Πισω απο σιφωνι νεροχυτη
Κατω απο τα κατω ντουλαπια αν εχουν ποδαρια
Πανω απο τα πανω ντουλαπια ανα

Μετά από 3-4 μερες θα τις μαζευεις με τη χουφτα ψοφιες.
Τα τελευταια 5 χρονια μόνο 1 φορα ξαναβρήκα κατσαρίδα

Καλο ειναι παιδι να μην εχει προσβαση εκει που βαζεις

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
Maxforce της Bayern που αναφερθηκε και πριν...
Βαζεις σταγονες στο σοβατεπι ανα 1μ.
Βαζεις στην κουζίνα πισω, πλυντηριο πιατων και ψυγειο... λατρευουν τα ηλεκτρικά
Βαζεις στους μεντεσεδες μεσα γιατι εκει ειναι περασμα
Πισω απο σιφωνι νεροχυτη
Κατω απο τα κατω ντουλαπια αν εχουν ποδαρια
Πανω απο τα πανω ντουλαπια ανα

Μετά από 3-4 μερες θα τις μαζευεις με τη χουφτα ψοφιες.
Τα τελευταια 5 χρονια μόνο 1 φορα ξαναβρήκα κατσαρίδα

Καλο ειναι παιδι να μην εχει προσβαση εκει που βαζεις

αμα βρεις μικρες ψοφιεσ σημαινει οτι κατι δεν κανεις καλα , η ιδεα ειναι να μεταφερουν το δολωμα στη φωλια και αφου σκασει να φαγωθει απο τα υπολοιπα Γιαυτο και δεν πρεπει να το χρησιοποιησεις ταυτοχρονα με baygon Ειχα βαλει σε διαμερισμα και τα μονα υπολείμματα που βρηκα ηταν της φωλιας σε ντουλαπα στην κουζινα.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Παλιά έχω φύγει από σπίτι που νοίκιαζα για τις κατσαρίδες. Παλιό κτίριο χάλια σωληνώσεις απελπισία.

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
920
Πόντοι
81
Στο πρώτο σπίτι που έμεινα και ήταν ισόγειο σκότωνα κάθε μέρα 4-5 τουλάχιστον κάτι θηρία σαν ποντίκια είχαν γίνει αλλά και νεογέννητα κατσαριδακια... Κατέβηκα κέντρο Αθήνα πήρα ένα υγρό το οποίο το αναμειγνύεις με νερό και το βάζεις σε ψεκαστήρα... Μάρκα δεν θυμάμαι αλλά από σήματα πάνω είχε τα πάντα... Παίζει να ξεπέτσιαζε και ρινόκερο... Μια φορά ψεκασα τα πάντα μέσα έξω πεζοδρόμιο καταπακτες και για 4 χρόνια που έμεινα δεν είδα ούτε μυρμήγκι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.542
Πόντοι
26.141
αλοiφη abamactine 1,8 tois ekato
σε τζλ και τελος φιλε