Νέα

Sos.Iος security tool!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mortismortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 804
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Εχει μπει ένας ιός στον υπολογιστή μου. Security tool. Προσπάθησα να το καταργήσω, αλλά δεν υπάρχει στα προγράμματα. Δεν με αφήνει να μπω σχεδόν πουθενά. Ούτε το CCleaner κάνει κάτι. Ξέρει κανείς πως να το βγάλω;

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
πως λεγεται ο ιος, τι σου βγαζει ακριβως και τι antivirus εχεις?

OP
OP
M

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
πως λεγεται ο ιος, τι σου βγαζει ακριβως και τι antivirus εχεις?

O ιός λέγεται security tool. Δεν με αφήνει να μπω πουθενά. Ούτε σε google chrome, ούτε σε μικροσοφτ office και κάθε τρεις και λίγο μου βγάζει μία μλκ.

Ευχαριστώ.

OP
OP
M

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Καλημέρα. Τελικά βρήκα άκρη.

Το αναφέρω διότι μπορεί να τύχει σε κάποιον: Κατέβασα το Malwarebytes anti malware. Επειδή ο ιός δεν με άφηνε να ανοίξω τίποτα μπήκα με safe mode (πατάτε f8 κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και επιλέγεται safe mode) κάνετε σάρωση και μόλις τελειώσει αφαιρείται τα μολυσμένα προγράμματα που έχει ο υπολογιστής σας. Επανεκκίνηση και όλα είναι ρολόι.

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα. Τελικά βρήκα άκρη.

Το αναφέρω διότι μπορεί να τύχει σε κάποιον: Κατέβασα το Malwarebytes anti malware. Επειδή ο ιός δεν με άφηνε να ανοίξω τίποτα μπήκα με safe mode (πατάτε f8 κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και επιλέγεται safe mode) κάνετε σάρωση και μόλις τελειώσει αφαιρείται τα μολυσμένα προγράμματα που έχει ο υπολογιστής σας. Επανεκκίνηση και όλα είναι ρολόι.
ευχαριστω φιλε την πατησα ο ιοσ ειναι στο φεις μπουκ και ερχεταισαν μυνημα απο φιλο μεσω φεισ μομπαιλ

OP
OP
M

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
ευχαριστω φιλε την πατησα ο ιοσ ειναι στο φεις μπουκ και ερχεταισαν μυνημα απο φιλο μεσω φεισ μομπαιλ

Και μένα μέσω fb μου μπήκε. Ευτυχώς το πρόλαβα και κατάφερα να το βγάλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom