Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 276
- Πόντοι
- 20
Αυτό το έχω και εγώ απορία παιδιά...για πείτεΤυπε καθαρη η βρωμικη τη προτιμας? :S
Αυτό το έχω και εγώ απορία παιδιά...για πείτεΤυπε καθαρη η βρωμικη τη προτιμας? :S
Αυτό το έχω και εγώ απορία παιδιά...για πείτε
Καθαρά, πεντακάθαρα και περιποιημένα.Αυτό το έχω και εγώ απορία παιδιά...για πείτε
Στείλε μου δωράκι και θα το φορέσωΚαθαρά, πεντακάθαρα και περιποιημένα.
Αν έχει και κανένα δακτυλιδάκι στο στο 2ο δάκτυλο ακόμη καλύτερα!
Γούστα είναι αυτά
Εμένα συνήθως θέλουν να είναι βρόμικα και κόβω βόλτες στο μπαλκόνι ξυπόλητη για να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης...Αυτό το έχω και εγώ απορία παιδιά...για πείτε
Η αλήθεια είναι πως και εγώ το έχω ακούσει αυτό. Η ξέρω γω στο κάμπινγκ ξυπόλυτη στο χώμα μέχρι να γεμίσει λάσπηΕμένα συνήθως θέλουν να είναι βρόμικα και κόβω βόλτες στο μπαλκόνι ξυπόλητη για να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης...
Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο το έβγαλα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ μόλις βγήκα από το μπάνιο. Ήταν τόσο λαμπερά που ήθελα να τα δείξω κάπουΚαθαρή, όπως στο βίντεο. Btw η τέχνη φαίνεται από μακριά!
Δηλαδή μύριζαν σαν την 1η ημέρα της ΆνοιξηςΗ αλήθεια είναι πως και εγώ το έχω ακούσει αυτό. Η ξέρω γω στο κάμπινγκ ξυπόλυτη στο χώμα μέχρι να γεμίσει λάσπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο το έβγαλα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ μόλις βγήκα από το μπάνιο. Ήταν τόσο λαμπερά που ήθελα να τα δείξω κάπου
Ναι ,ή όπως το ARIEL SPRING FRESHΔηλαδή μύριζαν σαν την 1η ημέρα της Άνοιξης
Τι στον πεο είναι αυτό; ... ;-)Ναι ,ή όπως το ARIEL SPRING FRESH
Απορρυπαντικό ρούχωνΤι στον πεο είναι αυτό; ... ;-)
Εμ... εγώ πλένω με άλλο...εξ ου και η άγνοια μανδάμ ... συγχωράτε με δεσποσύνη ;-)Απορρυπαντικό ρούχων
Κι εγώ το Skip προτιμώΕμ... εγώ πλένω με άλλο...εξ ου και η άγνοια μανδάμ ... συγχωράτε με δεσποσύνη ;-)
ε ναι...να «τρίβεσαι» σε βελούδο.Κι εγώ το Skip προτιμώ
Όχιε ναι...να «τρίβεσαι» σε βελούδο.
Υ.Γ. Μεταξύ μας... μήπως, λέω μήπως, παίζει «γκρίζα διαφήμιση»; ;-)
Εν τάξει...για κάποιον λόγο σε πιστεύω (γνωστός ψυχοπαθής).
Μακάρι να τα τσέπωνα και να έκανα διαφήμισηΠερίεργοι συνειρμοί και είναι «δύσκολη» η ώρα ;-)
υποθέτω (προσοχή στον τόνο και το τελευταίο γράμμα) ότι αν το κυνηγήσεις, μπορεί να παίξει κάποια χορηγία... you never knowΜακάρι να τα τσέπωνα και να έκανα διαφήμιση
Από το στόμα σου και στων εταιρειών το αυτί, γιατί έχω και τις αναλογίες μοντέλου και το πρόσωπο μου το περιποιούμαι τόσο όσο χωρίς πλαστικές επεμβάσεις ακόμα, οπότε ΑΜΗΝυποθέτω (προσοχή στον τόνο και το τελευταίο γράμμα) ότι αν το κυνηγήσεις, μπορεί να παίξει κάποια χορηγία... you never know
και να μην τις κανεις... πιστεψε με... ειναι καυλα να γερνας με αξιοπρεπεια (λεμε τωρα) και να μην γινεσαι τσιρκο.... κρατα ομορφη.. ;-)Από το στόμα σου και στων εταιρειών το αυτί, γιατί έχω και τις αναλογίες μοντέλου και το πρόσωπο μου το περιποιούμαι τόσο όσο χωρίς πλαστικές επεμβάσεις ακόμα, οπότε ΑΜΗΝ