Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εδώ τι γίνετε? Ούτε ανοίγουν ούτε στο τηλέφωνο απαντάνε. Μάλλον τέλος?

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλησπέρα συναγωνιστές! Χθες, εμπιστευόμενος το ένστικτό μου, έκανα μια επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα! Είχα να επισκεφτώ το ίδρυμα πολύ καιρό και μάλιστα δεν άνοιγαν, όταν εία πάει την τελευταία φορά. Αυτή, όμως, μόλις χτυπησα στο κουδούνι, άνοιξαν! Ανέβηκα στον γνώριμο 6ο όροφο! Μου άνοιξε την πόρτα μια εντυπωσιακή ελληνίδα! Εκεί κόλλησα! Μου έδειξε και άλλες δυο κοπέλλες, την Έρρικα, μελαχροινη ψηλή, με πασίματα, ωραία κοπέλλα και την Αργυρώ, ελληνίδα, επίσης, που δε μου άρεσε εμένα. Επίσης, δυο ακόμη ήταν στα δωμάτια. Εγώ είχα κολλήσει με την πορτιέρισσα, η οποία, μου εξήγησε ότι δεν πηγαίνει με πελάτες, παρά μόνο επιλεκτικά. Όμως, το κόλλημα, κόλλημα! Και φυσικά, μετά από προσπάθεια, την έπεισα! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Σε όλα! Η κοπέλα, βέβαια, δεν είναι επαγγελματίας του χωρου, γι αυτό κάνει και πόρτα! Αλλά, ομολογώ ότι πέρασα υπέροχα! Οι υπηρεσίες άψογες, στοματικό ελεύθερο, πρωκτικό δεν κάνει. Αλλά υπήρχε εξαιρετική ατμόσφαιρα και καθαριότητα.
Το όλο πακέτο για μια ώρα 80 ευρώ. Η μισή ώρα 60 ευρώ.
ΥΓ1. Οφείλω να ξεκαθαρίσω, για να μην προκαλούνται παρεξηγήσεις, πως το γεγονός μια κοπέλα με έναν συναγωνσιτή κάνει κάποια πράγματα και με άλλον όχι, οφείλεται καθαρά στο τι βγάζει ο καθένας. Γι αυτό ας είμαστε επιεικης στις κριτικές μας.
ΥΓ2. Το γεγονός ότι υπήρχαν 2 συναγωνιστές κατά την ώρα της επίσκεψής μου, σημαίνει ότι οτ μαγαζί έχει αρχίσει πάλι να λειτουργεί. Σε σχετική μου ερώτηση προς την πορτιέρισσα, η απάντηση που έλαβα ήταν ότι έχουν ξεκινήσει μεν, αλλά ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί πλήρως.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλησπέρα συναγωνιστές! Χθες, εμπιστευόμενος το ένστικτό μου, έκανα μια επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα! Είχα να επισκεφτώ το ίδρυμα πολύ καιρό και μάλιστα δεν άνοιγαν, όταν εία πάει την τελευταία φορά. Αυτή, όμως, μόλις χτυπησα στο κουδούνι, άνοιξαν! Ανέβηκα στον γνώριμο 6ο όροφο! Μου άνοιξε την πόρτα μια εντυπωσιακή ελληνίδα! Εκεί κόλλησα! Μου έδειξε και άλλες δυο κοπέλλες, την Έρρικα, μελαχροινη ψηλή, με πασίματα, ωραία κοπέλλα και την Αργυρώ, ελληνίδα, επίσης, που δε μου άρεσε εμένα. Επίσης, δυο ακόμη ήταν στα δωμάτια. Εγώ είχα κολλήσει με την πορτιέρισσα, η οποία, μου εξήγησε ότι δεν πηγαίνει με πελάτες, παρά μόνο επιλεκτικά. Όμως, το κόλλημα, κόλλημα! Και φυσικά, μετά από προσπάθεια, την έπεισα! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Σε όλα! Η κοπέλα, βέβαια, δεν είναι επαγγελματίας του χωρου, γι αυτό κάνει και πόρτα! Αλλά, ομολογώ ότι πέρασα υπέροχα! Οι υπηρεσίες άψογες, στοματικό ελεύθερο, πρωκτικό δεν κάνει. Αλλά υπήρχε εξαιρετική ατμόσφαιρα και καθαριότητα.
ΥΓ1. Οφείλω να ξεκαθαρίσω, για να μην προκαλούνται παρεξηγήσεις, πως το γεγονός μια κοπέλα με έναν συναγωνσιτή κάνει κάποια πράγματα και με άλλον όχι, οφείλεται καθαρά στο τι βγάζει ο καθένας. Γι αυτό ας είμαστε επιεικης στις κριτικές μας.
ΥΓ2. Το γεγονός ότι υπήρχαν 2 συναγωνιστές κατά την ώρα της επίσκεψής μου, σημαίνει ότι οτ μαγαζί έχει αρχίσει πάλι να λειτουργεί. Σε σχετική μου ερώτηση προς την πορτιέρισσα, η απάντηση που έλαβα ήταν ότι έχουν ξεκινήσει μεν, αλλά ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί πλήρως.
..αν θες κάνε περιγραφή της πορτιέρισας ... όνομα...;

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
:thumbsup: :thumbsup:
ηλικιες ? (στο περιπου)

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Ηλικίες, της πορτιέρισσας περίπου 35, της μελαχροινής Έρρικας μέχρι 30 και της Αργυρώς 45. Τις άλλες δυο δεν της είδα, αφού εργαζόντουσαν.

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
..αν θες κάνε περιγραφή της πορτιέρισας ... όνομα...;
Η πορτιέρισσα, ψηλή, ξανθιά, με ωραίο στήθος 2-2,5 πολύ καλό! Κορμί προς το αδύνατο, αλλά με πιασίματα! Ωραίο πρόσωπο.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Ξαναπήγα οπότε δεν ήταν τυχαίο. Έχουν κλείσει
Ξαναπέρασαν αλλά δεν άνοιγαν...δεν θυμάμαι ώρα αλλά ητανμνορμαλ....υπήρχε όμως το κουδούνι,μήπως παίζει face controlnδυνατο? Πάλλια ήμουν πελάτης εκεί αλλά τρεχα γυρευε τώρα..

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Θα ανοιξει με νεα σεριφισσα!!![sup][/sup]

Stories