Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στον γαμημενο τον πολεμο πηγε γιατι τον διαταξανε, οπως μπορει και να συμβει καποια στιγμη, ω μη γενοιτο, και στον καθενα απο μας. Το παιδι δεν αγιοποιηθηκε ουτε για τους προσφυγες, ουτε για τους τραυματιες, αγιοποιηθηκε γιατι περασε τα μαρτυρια του Ιωβ απο οτι καταλαβαινω, (δεν το ειδα το βιντεακι, δεν ειμαι για τετοια τελευταια) και ομως προτιμησε να μην απαρνηθει την πιστη του, εμεινε πιστος στα ιδανικα του και πεθανε για αυτο με πολυ ασχημο τροπο κιολας, αυτο και μονο αυτο αξιζει την αναγνωριση μας. Τωρα το αν η αγιοποιηση του εσυ πιστευεις οτι εξηπυρετει συμφεροντα, μπορει να ειναι και ετσι, αλλα ακομα και ετσι να ειναι, ολοι χρειαζομαστε ιδανικα, ο καθε λαος χρειαζεται τους ηρωες του. Προτιμω τετοια ιδανικα και τετοιους ηρωες, παρα τους ηρωες της πολυθρονας, του καναπε και του φραπε. Ολοι οι ανθρωποι παιρνουν ρισκα για αυτα που θεωρουν ιερα, η υπερασπιση της πατριδας, σε οτι ειδους πολεμου και αν ειναι αυτο για καποιους θεωρειται ιερο, οποτε το κεφαλι ακολουθει, μαλλον ο κυριος Carlin δεν βρεθηκε ποτε σε τετοιο διλλημα.
Διαβασε στο λινκ που εδωσα ποσοι εκατονταδες Ρωσσοι αρνηθηκαν να πανε σαυτον τον πολεμο... Παντα υπαρχει η επιλογη και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ξεφορτωνεται κανεις τις ευθυνες γιαυτα που εκανε απλα "γιατι τον διαταξανε"... Και επαναλαμβανω... Πηγε σε εναν πολεμο να σκοτωσει αμαχους (κυριως) και επειδη δεν πεταξε ενα σταυρουδακι εγινε ηρωας??? Τιγκα στις ηθικες αξιες ο τυπος, τι να πω...

Το μερος για την "υπερασπιση της πατριδας" δεν το σχολιαζω καν...

:jerking: :jerking: :jerking:

Οσο για τον Carlin ηταν απο τους σχετικα λιγους Αμερικανους που καταφεραν να αποκωδικοποιησουν τη σημασια της επιθεσης στους διδυμους πυργους, να μην τσιμπησουν το δολωμα και μαλιστα δηλωσε ΔΗΜΟΣΙΑ (εστω και μεσω της κωμωδιας) την αντίθεσή του στους πολεμους που ακολουθησαν...

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
"Φαντασου ενα πολεμο που κανεις δεν θα παρουσιαστει για να παει να πολεμησει" κατι τετοιο δεν ειπε ο ποιητης? Αυτα ομως δεν γινονται στην πραγματικοτητα, το παιδι δεν κρινεται για αυτα που εγιναν στον πολεμο, κριθηκε για τον τροπο που αντιμετωπισε τον θανατο του. Ναι παντα υπαρχουν και αυτοι που αρνουνται να πολεμησουν, οπως επισης υπαρχουν και αυτοι στην Ελλαδα, που δεν πανε ποτε φανταροι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, ενα νομο τον υπακους ασχετως αν πιστευεις οτι ειναι σωστος ή οχι.  Η πατριδα και η υπερασπιση της πατριδας οριζεται διαφορετικα απο τον καθενα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιλε PATHFINDER οποτε μπορω παρακολουθω τα ποσταρισματα σου ..... τα οποια πολλες φορες διακρινονται για την ποιοτητα τους .... πραγματικα αυτο με το παλικαρι με το γαλαζιο μπλουζακι και την ανακυρηξη ως Νεομαρτυρα δεν την ηξερα καθολου .... ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου !!!!!

Δεν ειμαι υπερ της Εκκλησιας και των σταυρων και ολων αυτων των παγανιστικων διαδικασιων ..... πιστευω σε μια ανωτερα δυναμη που επλασε ολα αυτα γυρω μας και ειμαι ενας ελευθερος ανθρωπος χωρις πιστευω,θρησκειες και καθοδηγησεις .....

Οσο για το θανατο του παιδιου εκεινο που τον κανει ηρωα στα ματια μου ειναι οχι ολα αυτα με τους σταυρους και τους Χριστους .... αλλα το οτι υπερασπιστηκε με τη ζωη του ενα πιστευω που ειχε .... μπορει να πιστευε και στον Ολυμπιακο .... δεν μας ενδιαφερει αυτο αλλα η πραξη του .... για να δουμε ( που το απευχομαι προφανως ) ποσοι απο εσας θα τρωγατε κοντακιες και μαχαιριες πισω απο το λαιμο σας,στο σβερκο - γιατι ετσι πεθανε το παλικαρι - επειδη δεν αλλαζετε πιστευω .... την πραξη του κρινουμε ..... οχι τα πιστευω του .... ας ειναι καλα εκει που ειναι .....

Η συζητηση για τις Θρησκειες οπως και για τον πολεμο Ρωσσιας - Τσετσενιας ειναι μεγαλη ....... 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
-Αλλο το να πιστευεις στην ανθρωπινη ζωη και να αρνηθεις να πυροβολησεις καποιον και γιαυτο να σε αποκεφαλισουν...
-Επισης αλλο να πιστευεις στο Χριστιανισμο (λεμε τωρα, πώς πιστευεις στο Χριστιανισμο σκοτωνοντας συναθρωπους σου?) και να σου πουν να ασπαστεις τον Μωαμεθανισμο και να προσκυνας το θεο τους, να αρνηθεις ,και να σε αποκεφαλισουν...
-Αλλα τωρα να αρνηθεις να πεταξεις ενα μπιχλιμπιδι, ενα απλο αντικειμενο φτιαγμενο απο καθημερινη απλη χειροπιαστη υλη, μου ακουγεται σαν πεισμα 5χρονου και οχι σαν υπερασπιση των "πιστευω"...

Στην τελικη ποιος αγιοποιησε τους στρατιωτες των Ναζι επειδη υπερασπισθηκαν τοσο σθεναρα τα "πιστευω" τους, παραβλεποντας το ποια ηταν αυτα τα "πιστευω"??? Για να επεκτεινω την παρομοιωση, αν υπηρχε επισημο ναζιστικο κρατος σημερα, σιγουρα θα ειχε αγιοποιησει αυτους τους στρατιωτες, για λογους προπαγανδας προφανως...

Οσο για τον πολεμο γενικοτερα, την αρνηση στρατευσης, την υποτιθεμενη "υπερασπιση" της πατριδας απεναντι σε μια χουφτα (σε σχεση με τη Ρωσσια) Τσετσενους, την υποχρεωτικη υπακοη στους "νομους", κλπ ειναι μεγαλη κουβεντα και offtopic... Να σημειωσω οτι δεν θα μπορουσα να διαφωνω περισσοτερο με τον Ταιβανο...

ΥΓ: Πολυ επιτυχημενα θα πει καποιος οτι οι "γαυροι" εχουν αγιοποιησει τον Τσουκαλα επειδη βαζει την ομαδα, τα "πιστευω" του δηλαδη, πανω απο την ιδια του τη ζωη ας πουμε, και καλα καναν... Οποτε απο αυτην την παρομοιωση βγαινει οτι η εκκλησια (ή η Ρωσσικη εκκλησια) δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα που συμβαινει γυρω της, οπως δεν εχουν και οι παραπανω οπαδοι!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
...Αλλα τωρα να αρνηθεις να πεταξεις ενα μπιχλιμπιδι, ενα απλο αντικειμενο φτιαγμενο απο καθημερινη απλη χειροπιαστη υλη, μου ακουγεται σαν πεισμα 5χρονου και οχι σαν υπερασπιση των "πιστευω"...
Tsambo,

Άσ' το ρε φίλε... άσ' το! Έχεις κάποιες απόψεις, κάποιοι άλλοι έχουν κάποιες άλλες. "Μπιχλιμπιδι" ο Σταυρός, "ένα κομμάτι πανί" η Σημαία, "ένας βράχος με κατσίκια" τα Ίμια... ΟΚ έχω ακούσει και στο παρελθόν τέτοιες απόψεις, αλλά πως να το κάνουμε κάποια "πεισματάρικα 5χρονα", έχουν την "κακή" συνήθεια να διαθέτουν ακόμη τις δικές τους "Αρχές"

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Tsambo,

Άσ' το ρε φίλε... άσ' το! Έχεις κάποιες απόψεις, κάποιοι άλλοι έχουν κάποιες άλλες. "Μπιχλιμπιδι" ο Σταυρός, "ένα κομμάτι πανί" η Σημαία, "ένας βράχος με κατσίκια" τα Ίμια... ΟΚ έχω ακούσει και στο παρελθόν τέτοιες απόψεις, αλλά πως να το κάνουμε κάποια "πεισματάρικα 5χρονα", έχουν την "κακή" συνήθεια να διαθέτουν ακόμη τις δικές τους "Αρχές"
Δεν θα απαντουσα καν (γιατι ειναι off topic και για το λογο που λες)... ΑΛΛΑ...
Δεν αναγνωρισα ως "αξια", "αρχη", "πιστευω" ή οπως αλλιως θες πες το (για την αυτοικανοποιηση σου), την πιστη σε καποια θρησκεια? Τωρα εγινε "πιστευω" κι ενα κομματι ξυλο ή οτι αλλο??? Τελικα οι Χριστιανοι ειναι ειδωλολατρες???

ΥΓ1: Τα Ιμια που ειδα στις ειδησεις δεν ειχαν κατσικια... Σκετος βραχος ηταν... Μας τα απηγαγαν οι Τουρκοι??? :tickedoff: :uzi:

ΥΓ2: Δεν απαντας/απαντατε σε αυτα που γραφω, απλα επαναλαμβανετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, "Πατρις-Θρησκεια". Εγω φταιω που μιλαω για 5χρονα?

ΥΓ3: Οσο για τη σημαια που αναφερεις που θυμισες το Mεγαλο Δασκαλο Bill Hicks...
"I personally do not believe in burning the flag. Its a personal belief but ill tell you something... I think people are overreacting JUST A LITTLE BIT..."
-Hey buddy my daddy died for the flag  :'(
-Well i bought mine, haha, sorry... You know, they sell them at Kmart for three bugs. You are in, you are out, new flag, no violence whats necessary...
Bill_Hicks_image.jpg

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ο παππούς μου που πολέμησε τόσο στην Μικρά Ασία όσο και τους Ιταλούς το 40, μου είχε πει πως εκείνοι που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς αλλά και τους Βούλγαρους στη Μακεδονία, ήταν Έλληνες που υποστήριζαν πάνω κάτω τα ίδια με τον Tsambo. Έλεγαν δηλαδή πως αν οι Γερμανοί έχουν ένα καλύτερο όραμα για την χώρα από τον Μεταξά, τότε δεν μπορούμε παρά να τους ακολουθήσουμε και για τους Βούλγαρους ειδικά έλεγαν πως αν δεν ήταν οι χαζές πολιτικές φιλοδοξίες του Βενιζέλου, τώρα θα ήμασταν αδέλφια με τους Βούλγαρους.

Αν ποτέ γινόταν ένας πόλεμος. Άνθρωποι σαν τον Tsambo, θα επιβίωναν εύκολα…

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο παππούς μου που πολέμησε τόσο στην Μικρά Ασία όσο και τους Ιταλούς το 40, μου είχε πει πως εκείνοι που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς αλλά και τους Βούλγαρους στη Μακεδονία, ήταν Έλληνες που υποστήριζαν πάνω κάτω τα ίδια με τον Tsambo. Έλεγαν δηλαδή πως αν οι Γερμανοί έχουν ένα καλύτερο όραμα για την χώρα από τον Μεταξά, τότε δεν μπορούμε παρά να τους ακολουθήσουμε και για τους Βούλγαρους ειδικά έλεγαν πως αν δεν ήταν οι χαζές πολιτικές φιλοδοξίες του Βενιζέλου, τώρα θα ήμασταν αδέλφια με τους Βούλγαρους.

Αν ποτέ γινόταν ένας πόλεμος. Άνθρωποι σαν τον Tsambo, θα επιβίωναν εύκολα…
Ο παππους σου καλα τα ελεγε, αλλα εσυ μου φαινεται μπερδευεις τ'αρχιδια με τα μυδια. Και τα δυο μυριζουν, αλλα ειναι πολυ διαφορετικα...

ΥΓ: Φυσικα και δεν προκειται να δικαιολογησω ή να εξηγησω τι οντως εννοω με αυτα που λεω σε καποιον που υποστηριζει αυτα που γραφεις. Μη βαζεις ομως λογια στο στομα του παππου σου... Ο παππους σου σου ειπε καποια πραγματα, αλλα αποκλειστικα εσυ πιστευεις οτι εγω υποστηριζω τα ιδια με αυτους που πηγαν με τους Γερμανους και τους Βουλγαρους...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ακολουθεί απόσπασμα "πολιτισμού" και "ήθους" από PM που μου έστειλε ο αγαπητός Tsambo, "μαθητής" του "Mεγάλου Δασκάλου Bill Hicks"...
[quote author=Tsambo link=action=profile;u=45134 date=1252053239]Ρε αντε κλασε μου ταρχιδια καραγκιοζακο!!! :birdman:[/quote]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ακολουθεί απόσπασμα "πολιτισμού" και "ήθους" από τον PM του Tsambo, "μαθητή" του "Mεγάλου Δασκάλου Bill Hicks"...
Περιμενω καραγκιοζακο... Δε νιωθω τιποτα να μου γαργαλαει ταρχιδια... :think:

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Φυσικα και δεν προκειται να δικαιολογησω ή να εξηγησω τι οντως εννοω με αυτα που λεω σε καποιον που υποστηριζει αυτα που γραφεις.

Όχι φίλε μου, ούτε να δικαιολογηθείς χρειάζεται αλλά ούτε και να εξηγηθείς.

Έχεις γίνει απόλυτα κατανοητός και εσύ και οι ιδέες σου…

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
ππσσσσσσσσσσ ΗΘΟΣ.
ετσι δεν γινεται τιποτα.... κουλ παιδες.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Περιμενω καραγκιοζακο... Δε νιωθω τιποτα να μου γαργαλαει ταρχιδια... :think:
Τώρα γαργαλιέσαι? Και για όσους δεν κατάλαβαν, η φωτο είναι ο Tsambo, όπως ο ΙΔΙΟΣ την έχει δημοσιεύσει στο internet (κλικ ΕΔΩ), οπότε για να σε προλάβω αγαπητέ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πιθανότητα παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Cheers φίλος! και κουρέψου, γιατί το μαλλί '80ies δεν μετράει πια στις γκόμενες  :cheesy:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εισαι πισω φιλε... Αστο να παει στο διαολο λεμε, αστο. Δεν εχεις τιποτα... Δε πα να δημοσιευσεις και φωτογραφια απο τ' αρχιδια μου... Βαλτη και στην πρωτη σελιδα του site αμα σου γουσταρει...

edit_Duracell: Διαγραφή φωτογραφίας, σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Κούλαρε Γιώργη... κούλαρε! Σου το είπα κι από 'χθες.

...άλλωστε το να είναι η φωτο σου εδώ, δεν λέει και κάτι - έτσι δεν είχες πει? "Μπιχλιμπιδι" για εσένα ο Σταυρός, "ένα κομμάτι πανί" για εσένα η Σημαία, "ένας βράχος" για εσένα τα Ίμια... ε, τι να λένε τώρα μερικά pixels?

Κούυυυλαρε! Αλήθεια και εντελώς φιλικά σου το λέω  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ππσσσσσσσσσσ ΗΘΟΣ.
ετσι δεν γινεται τιποτα.... κουλ παιδες.
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι το υβριστικο pm προς τον καραγκιοζακο Pathfinder εφυγε μονο αφου με απειλησε μεσω pm οτι και καλα "με ξερει" και οτι θα βαλει τη φωτο μου στο site... Προσωπικα καθολη τη διαρκεια της κουβεντας αν κοιταξεις δεν εχω προκαλεσει με βρισιες, μονο με ιδεες... Επεσα στο επιπεδο του Pathfinder αφοτου ειδα ποσο στον πατο ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom