epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πω πω τι ειναι αυτα ????????
ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :S :S :S :S
Τις διαφημίσεις τις είδες δεξιά?ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...
ΚΑΡοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτα.......
με το downloadhelper που ειναι add-on για το firefox...στη συνεχεια,μ'ενα προγραμμα τυπου video converter μετατρεπεις τα flv που κατεβασες σε 3gpρε τσακάλια ψάχνω ένα πρόγραμμα για να κατεβάζω τα video από εδώ μήπως ξέρετε κανένα? και μετά να τα περάσω στο κινητό τα θέλω για την δουλειά μου.μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
internet download manager kai converter μπες google....με το downloadhelper που ειναι add-on για το firefox...στη συνεχεια,μ'ενα προγραμμα τυπου video converter μετατρεπεις τα flv που κατεβασες σε 3gp
ΚΑΡοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτα.......
πω ρε γμτ τι το'θελα και ανοιξα να δω.. γμτη περιεργεια μου........... >
akritoΣε τι κοσμο φέρνουμε τα παιδια μας....
anal φιλε μου εδω εισαι?τωρα μολις ειδα τα βοντεακια στην προηγουμενη σελιδα.καιρο ειχα να δω,γαματα
τι μαλακας εισαι....ναι!!!γυρισα?σου αρεσαν?εμενα οχι..χαχαχα.πως περασες καλοκαιρι?παντρεύτηκες?
τι μαλακας εισαι....
ωραια ηταν ρε.δεν παντρευτηκα ρε φιλε κ δεν το εχω σκοπο.εσυ τι εκανες?βρηκες αυτο που εψαχνες?ολα καλα?
οχι ρε,φαε τη γλωσσα σου....καλα.τι να βρω?υπαρχει?στην σαλονικα αυτο ακούγετε για γαμους και τετοια!!!