γαμησετα τυπε
τους καθαρισανε ολους αυτους αποτι διαβασα
Πες λεπτομέρεις ρε μεγάλε να χαρούμε. Πιάστηκε κάποιο απο αυτά τα μουνιά? Τί του κάνανε του πούστη, γιατί μια απλή δικογραφία δε λέει. Γαμήσι και πρόστιμο έπεσε?
γαμησετα τυπε
τους καθαρισανε ολους αυτους αποτι διαβασα
ναι,Δεν παλευεται το video καθολου .... οταν λεμε καθολου ομως καθολου .... ΦΡΙΚΗ !!!!!!!
Συνιστω να το δειτε ολοι μεχρι το τελος για να δειτε τη φρικη του πολεμου .......
απο κατω απτο βιντεο τα γραφει τυπεΠες λεπτομέρεις ρε μεγάλε να χαρούμε. Πιάστηκε κάποιο απο αυτά τα μουνιά? Τί του κάνανε του πούστη, γιατί μια απλή δικογραφία δε λέει. Γαμήσι και πρόστιμο έπεσε?
Comments on this itemΠες λεπτομέρεις ρε μεγάλε να χαρούμε. Πιάστηκε κάποιο απο αυτά τα μουνιά? Τί του κάνανε του πούστη, γιατί μια απλή δικογραφία δε λέει. Γαμήσι και πρόστιμο έπεσε?
Comments on this item
This video shows, 6 Russian conscript soldiers in Dagestan in 1999 getting brutally executed by a gang of Chechen terrorists. The gang led by Temirbulatov, crossed into Dagestan with about 200 fighters, the village was protected by 13 lightly armed conscripts of which 7 ran way and 6 got captured. This was the fate of all of them expect one, the one who actually managed to get up and run away ... he was shot in the back. The rest had their throats cut. This whole group was decimated few months later, everyone in this video was killed.
Πες λεπτομέρεις ρε μεγάλε να χαρούμε. Πιάστηκε κάποιο απο αυτά τα μουνιά? Τί του κάνανε του πούστη, γιατί μια απλή δικογραφία δε λέει. Γαμήσι και πρόστιμο έπεσε?
πως το μιλας το αγγλικοαποδεκατισε
πως το μιλας το αγγλικο
Λάθος φίλε, δεν το είχα προσέξει νόμιζα αυτό με τα ζώα,απο κατω απτο βιντεο τα γραφει τυπε
λεει οτι τους καθαρισαν ολους μετα απο λιγο καιρο
αν δεν διαβασα καλα να με διορθωσει καποιος
τι τι ειδες και συ ρε σιλβακιto ειδα ολο....και....ανακατευομαι.... :o
το στομαχι μου ανακατευτηκε...τι τι ειδες και συ ρε σιλβακι
τι στο διαολο και εγω το παρεθεσα
Εχεις απολυτο δικιο φιλε και καταλαβαινω την οργη σου...εγω ειμαι απο Θεσσ/νικη επιασα ενα μαλακα να βαζει κατι υποπτο σε καποια σημεια που μαζευονται αδεσποτα ανυπερασπιστα στην αγορα του καπανη στη κεντρικη λαικη τελος παντων αλλα τη γλυτωσε γιατι ειχε κοσμο μερα μεσημερι εφαγε ενα σπασιμο στη μυτη και μια κλοτσια στα αρχιδια και κατεληξε σε καδο του δημου..αν τον ξαναπετυχω βραδυ αυτον η κανενα αλλο δεν μασαω και δεν λυπαμαι καμια κατσαριδα διποδη θα τον παρει ο διαολος ..ε τι να κανουμε φυλακη θα κατσουμε για λιγο ..συνηθισμενοι ειμαστεΔεν το είδα καθόλου, το είχα δει (κατά λάθος) πιο παλιά. Γενικά σιχαίνομαι αυτούς που βασανίζουν ή σκοτώνουν ζώα. Για ανθρώπους στ' αρχίδια μου, το αξίζουν. Ζώα όμως δεν μπορώ να βλέπω να υποφέρουν. Φανταστείτε ότι μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιος κωλόγερος στην γειτονιά ο οποίος βάζει φώλες κι έχουν ψοφήσει αρκετά σκυλιά/γατιά. Έχω ορκιστεί ότι αν τον πιάσω να βάζει φώλες, ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, θα τον βάλω να την φάει ο πούστης επί τόπου... κι ας πάω φυλακή μετά...
ρε ασε τωρα τις φυλακεςΕχεις απολυτο δικιο φιλε και καταλαβαινω την οργη σου...εγω ειμαι απο Θεσσ/νικη επιασα ενα μαλακα να βαζει κατι υποπτο σε καποια σημεια που μαζευονται αδεσποτα ανυπερασπιστα στην αγορα του καπανη στη κεντρικη λαικη τελος παντων αλλα τη γλυτωσε γιατι ειχε κοσμο μερα μεσημερι εφαγε ενα σπασιμο στη μυτη και μια κλοτσια στα αρχιδια και κατεληξε σε καδο του δημου..αν τον ξαναπετυχω βραδυ αυτον η κανενα αλλο δεν μασαω και δεν λυπαμαι καμια κατσαριδα διποδη θα τον παρει ο διαολος ..ε τι να κανουμε φυλακη θα κατσουμε για λιγο ..συνηθισμενοι ειμαστε
το ειδαekeiνο που καινε τη γατα το ειδατε???
τον συριγμο που κανει πριν πεθανει τον ακουσατε???
γτ ρε πιστι μ,γτ..... >
ο ανθρωπος τι νομιζεις οτι ειναι?Μετεξελιξη του πιθηκου ειναι...τα ζωικα ενστικτα ειναι παντα μεσα τουekeiνο που καινε τη γατα το ειδατε???
τον συριγμο που κανει πριν πεθανει τον ακουσατε???
γτ ρε πιστι μ,γτ..... >