Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γαμησετα τυπε
τους καθαρισανε ολους αυτους αποτι διαβασα

Πες λεπτομέρεις ρε μεγάλε να χαρούμε. Πιάστηκε κάποιο απο αυτά τα μουνιά? Τί του κάνανε του πούστη, γιατί μια απλή δικογραφία δε λέει. Γαμήσι και πρόστιμο έπεσε?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν παλευεται το video καθολου .... οταν λεμε καθολου ομως καθολου .... ΦΡΙΚΗ !!!!!!!

Συνιστω να το δειτε ολοι μεχρι το τελος για να δειτε τη φρικη του πολεμου .......
ναι,
να το δουμε
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ......................................................

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πες λεπτομέρεις ρε μεγάλε να χαρούμε. Πιάστηκε κάποιο απο αυτά τα μουνιά? Τί του κάνανε του πούστη, γιατί μια απλή δικογραφία δε λέει. Γαμήσι και πρόστιμο έπεσε?
απο κατω απτο βιντεο τα γραφει τυπε
λεει οτι τους καθαρισαν ολους μετα απο λιγο καιρο
αν δεν διαβασα καλα να με διορθωσει καποιος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Comments on this item 
This video shows, 6 Russian conscript soldiers in Dagestan in 1999 getting brutally executed by a gang of Chechen terrorists. The gang led by Temirbulatov, crossed into Dagestan with about 200 fighters, the village was protected by 13 lightly armed conscripts of which 7 ran way and 6 got captured. This was the fate of all of them expect one, the one who actually managed to get up and run away ... he was shot in the back. The rest had their throats cut. This whole group was decimated few months later, everyone in this video was killed.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Comments on this item   
This video shows, 6 Russian conscript soldiers in Dagestan in 1999 getting brutally executed by a gang of Chechen terrorists. The gang led by Temirbulatov, crossed into Dagestan with about 200 fighters, the village was protected by 13 lightly armed conscripts of which 7 ran way and 6 got captured. This was the fate of all of them expect one, the one who actually managed to get up and run away ... he was shot in the back. The rest had their throats cut. This whole group was decimated few months later, everyone in this video was killed.

decimated τι σημαίνει?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αποδεκατισε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

ρε φιλε εσυ αυτο βρηκες να πεις μετα απο αυτο το βιντεο ... αν σκοτωσανε τους Τσετσενους που κοβανε τους λαιμους των Ρωσσων ..... το θεμα ειναι να πανε να γαμηθουν ολοι αυτοι που δημιουργουν τους πολεμους .... γιατι οι λαοι απο μονοι τους δεν τους δημιουργουν .... αν θελουν να πανε να πολεμησουν και να κοψουν τους λαιμους τους οι Καραμανληδες,οι Παπανδραιοι,οι Μπουσηδες και οι λοιποι μαλακες ..... εγω το μονο λογο για τους οποιους μισω τους Ρωσσους ειναι οτι γαμανε μουναρες στη Ρωσσια !!!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
απο κατω απτο βιντεο τα γραφει τυπε
λεει οτι τους καθαρισαν ολους μετα απο λιγο καιρο
αν δεν διαβασα καλα να με διορθωσει καποιος
Λάθος φίλε, δεν το είχα προσέξει νόμιζα αυτό με τα ζώα,
Αλλα το συγκεκριμένο παραήταν . Πώπω ρε πούστη μου ανωμαλία...  :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν το είδα καθόλου, το είχα δει (κατά λάθος) πιο παλιά. Γενικά σιχαίνομαι αυτούς που βασανίζουν ή σκοτώνουν ζώα. Για ανθρώπους στ' αρχίδια μου, το αξίζουν. Ζώα όμως δεν μπορώ να βλέπω να υποφέρουν. Φανταστείτε ότι μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιος κωλόγερος στην γειτονιά ο οποίος βάζει φώλες κι έχουν ψοφήσει αρκετά σκυλιά/γατιά. Έχω ορκιστεί ότι αν τον πιάσω να βάζει φώλες, ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, θα τον βάλω να την φάει ο πούστης επί τόπου... κι ας πάω φυλακή μετά...
Εχεις απολυτο δικιο φιλε και καταλαβαινω την οργη σου...εγω ειμαι απο Θεσσ/νικη επιασα ενα μαλακα να βαζει κατι υποπτο σε καποια σημεια που μαζευονται αδεσποτα ανυπερασπιστα στην αγορα του καπανη στη κεντρικη λαικη τελος παντων αλλα τη γλυτωσε γιατι ειχε κοσμο μερα μεσημερι εφαγε ενα σπασιμο στη μυτη και μια κλοτσια στα αρχιδια και κατεληξε σε καδο του δημου..αν τον ξαναπετυχω βραδυ αυτον η κανενα αλλο δεν μασαω και δεν λυπαμαι καμια κατσαριδα διποδη θα τον παρει ο διαολος ..ε τι να κανουμε φυλακη θα κατσουμε για λιγο ..συνηθισμενοι ειμαστε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εχεις απολυτο δικιο φιλε και καταλαβαινω την οργη σου...εγω ειμαι απο Θεσσ/νικη επιασα ενα μαλακα να βαζει κατι υποπτο σε καποια σημεια που μαζευονται αδεσποτα ανυπερασπιστα στην αγορα του καπανη στη κεντρικη λαικη τελος παντων αλλα τη γλυτωσε γιατι ειχε κοσμο μερα μεσημερι εφαγε ενα σπασιμο στη μυτη και μια κλοτσια στα αρχιδια και κατεληξε σε καδο του δημου..αν τον ξαναπετυχω βραδυ αυτον η κανενα αλλο δεν μασαω και δεν λυπαμαι καμια κατσαριδα διποδη θα τον παρει ο διαολος ..ε τι να κανουμε φυλακη θα κατσουμε για λιγο ..συνηθισμενοι ειμαστε
ρε ασε τωρα τις φυλακες
με μποκα παιζουμε δε 3 μερες σε λεω
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.913
Πόντοι
606
τα βιντεο με τους αποκεφαλισμους δεν βλεπονται ευκολα..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ekeiνο που καινε τη γατα το ειδατε???

τον συριγμο που κανει πριν πεθανει τον ακουσατε???

γτ ρε πιστι μ,γτ..... >:(

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν ξερω αν διαβασατε πιο κατω
το παλικαρακι με το γαλαζιο μπλουζακι πριν την τελικη μαχαιρια
φωναζε την μανα του
ειχα ακουσει ιστοριες απο τον παππαου μου για τον ελληνοιταλικο πολεμο
και τον εμφυλιο
ο παππους μου (καλη του ωρα εκει που ειναι) οταν γυρισε απο τον πολεμο
ελαχιστα βραδια καταφερνε και κοιμονταν,τον πεθαιναν οι εφιαλτες
αλλα τελικα αλλο να τα ακους και αλλο να τα βλεπεις
παντως εχω δει και βιντεακια με σερβους εκτελεστες
αλλα τετοιο πραμα...... :( :( :( :(

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

το ειδα
σιλβα μην βλεπεις αλλο ρε συ θα γινεις χαλια εντελως
χεστο

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.913
Πόντοι
606

ο ανθρωπος τι νομιζεις οτι ειναι?Μετεξελιξη του πιθηκου ειναι...τα ζωικα ενστικτα ειναι παντα μεσα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom