Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι το υβριστικο pm προς τον καραγκιοζακο Pathfinder εφυγε μονο αφου με απειλησε μεσω pm οτι και καλα "με ξερει" και οτι θα βαλει τη φωτο μου στο site.
Επειδή εκτός από άπλυτος, φαίνεται πως είσαι ΚΑΙ ψευτράκος, ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ που ξέρεις να βρίζεις μόνο από το πληκτρολόγιο σου σε ΟΛΟΥΣ μας να "δούμε" το ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ μήνυμα που ΤΑΧΑ σε "απειλησα" οτι ΤΑΧΑ δήθεν και καλά επειδή "σε ξερω"...!

Και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ να αλλάξεις ΟΥΤΕ λέξη, γιατί κρατάω αρχείο! Άντε γιατί φαίνεται πως εκτός από την αγωγή του άπλυτου έμαθες καλά και την προπαγάνδα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επειδή εκτός από άπλυτος, φαίνεται πως είσαι ΚΑΙ ψευτράκος, ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ που ξέρεις να βρίζεις μόνο από το πληκτρολόγιο σου σε ΟΛΟΥΣ μας να "δούμε" το ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ μήνυμα που σε "απειλησα" οτι τάχα δήθεν θα και καλά επειδή "σε ξερω"...!

Και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ να αλλαξεις λεξη, γιατί κρατάω αρχείο! Άντε γιατί φαίνεται πως εκτός από την αγωγή του άπλυτου έμαθες καλά και την προπαγάνδα
1. Υποννοουμενο οτι και καλα με ξερεις και θα με δωσεις ειναι το οτι με αποκαλεις "Γιωργακη" στο φορουμ
2.
[quote author=PATHFINDER link=action=profile;u=16575 date=1252053225]
...και σβήσε και τις εξυπναδίτσες, διότι ξυπνοπούλια πέρασαν πολλά από εδώ και έφυγαν με την ουρά στα σκέλια...

ΟΚ Γιωργάκη?
[/quote]
3.
[quote author=PATHFINDER link=action=profile;u=16575 date=1252053095]
...εγώ σου είπα... άσ' το να πάει, άσ' το, αλλά δεν μ' ακούς και κάνεις του κεφαλιού σου!  :idiot:

Άααααααασ' το σου λέεεεω!

[Ακολουθουμενο απο τη φωτο μου]
[/quote]

Αν αυτα δεν ειναι απειλες οτι "με εχεις" και θα "με δωσεις", τοτε τι ειναι? Επιχειρηματα πανω στην κουβεντα?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Οχι ρε βΛΛΛΛάκα! ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εκφράζεται ΚΑΜΙΑ απειλή παρά μόνο στο μυαλό σου. Αλλα τι να λέμε τώρα... εσύ έχεις "μεγάλους δασκάλους" στο πλευρό σου

...αρχικά - αλήθεια σου το λέω - πίστεψα πως απλά διαφωνούσες λόγω προσωπικής αγωγής, βιωμάτων, στάσης ζωής κλπ, γεγονός πυ δεν είναι καθόλου παράξενο και θα το δικαιολογούσα απόλυτα. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω μια μέρα να "μεγαλώσεις", να ΜΑΘΕΙΣ να καταλαβαίνεις ΤΙ διαβάζεις (όχι σαν να λύνεις σταυρόλεξο στη μεσαία σελίδα του Ριζοσπάστη) και να ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ διότι εδώ σίγουρα οι γονείς και οι "μεγάλοι σου δάσκαλοι" στους οποίους μαθήτευσες κοντά (στα όνειρα βέβαια) δεν φρόντισαν να σου βάζουν πιπέρι στο στόμα ή έστω να στο μπουκώνουν με ότι ήταν πρόχειρο όταν έλεγες ψέματα.

Τσίου φίλος...

...και γάμα που και που καμιά γκόμενα! Κάνει καλό και ξελαμπικάρει και το μυαλό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οχι ρε βΛΛΛΛάκα! ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εκφράζεται ΚΑΜΙΑ απειλή παρά μόνο στο μυαλό σου. Αλλα τι να λέμε τώρα... εσύ έχεις "μεγάλους δασκάλους" στο πλευρό σου

...αρχικά - αλήθεια σου το λέω - πίστεψα πως απλά διαφωνούσες λόγω προσωπικής αγωγής, βιωμάτων, στάσης ζωής κλπ, γεγονός πυ δεν είναι καθόλου παράξενο και θα το δικαιολογούσα απόλυτα. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω μια μέρα να "μεγαλώσεις", να ΜΑΘΕΙΣ να καταλαβαίνεις ΤΙ διαβάζεις (όχι σαν να λύνεις σταυρόλεξο στη μεσαία σελίδα του Ριζοσπάστη) και να ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ διότι εδώ σίγουρα οι γονείς και οι "μεγάλοι σου δάσκαλοι" στους οποίους μαθήτευσες κοντά (στα όνειρα βέβαια) δεν φρόντισαν να σου βάζουν πιπέρι στο στόμα ή έστω να στο μπουκώνουν με ότι ήταν πρόχειρο όταν έλεγες ψέματα.

Τσίου φίλος...
Αααα οποτε ηταν επιχειρηματα... Συγνωμη που δεν καταλαβα οτι η απειλη να ανεβουν στο σιτε στοιχεια μου και η προτροπη-προειδοποιηση να ΣΒΗΣΩ τα μυνηματα μου ή να σταματησω να τα γραφω ειναι επιχειρηματα στην κοινωνια του μουνοπανου... Τα λεμε καραγκιοζακο...

ΥΓ: Τα ειδαμε τα επιχειρηματα του ηθικου και με αξιες καραγκιοζακου... Αλλος που εχει καποια επιχειρηματα πανω σε αυτα που γραφω πριν βρωμισει το θρεντ??

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
στην κοινωνια του μουνοπανου...

• [li]Σε όποιον δεν αρέσει το φόρουμ, δεν μετέχει...[/li]
    [li]Σε όποιον δεν αρέσει η παρέα μας, σηκώνεται και φεύγει...[/li]
    [li]Όποιον δεν του αρέσει η ζωή που ζει και θεωρεί την κοινωνία "μουνοπανο", είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (δεν τον κρατάει κανείς) να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλες κοινωνίες καλύτερες. Από όλους εμάς, θα τον ακολουθούν οι καλύτερες ευχές.[/li]

Κι επειδή ένας "μεγάλος δάσκαλος" του "χώρου" σου αγαπητέ Tsambo, είχε πει κάποτε...

[size=12pt]"η κοινωνία είναι ένας κώλος - γάμησέ τον πριν σε χέσει"[/size]

...προβλέπω να ψάχνεις για χαρτί υγείας πολύ σύντομα. Και ίσως τότε να είναι πολύ αργά για εσένα και να αναπολείς την "κοινωνια του μουνοπανου" που τόσο άδικα εξυβρίζεις τώρα.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
το thread βρωμισε... :shit:
τσαμπο,κουρεψου μπας και δεν σε αναγνωρισουν στο δρομο...γιατι προβλεπω φαπες...
βαλτε κανα βιντεακι, γιατι βαρεθηκαμε το λογυδριο..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
τσαμπο,κουρεψου μπας και δεν σε αναγνωρισουν στο δρομο...γιατι προβλεπω φαπες...
'ντάξει τα πνεύματα κόπασαν, λογικοί είμαστε ας μην το τραβάμε περισσότερο - δεν κάνει.

βαλτε κανα βιντεακι
Στο www.nothingtoxic.com]nothingtoxic[/url] και στο www.snuffx.com]snuffx[/url] έχει πολύ φρίκη.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
το thread βρωμισε... :shit:
βαλτε κανα βιντεακι, γιατι βαρεθηκαμε το λογυδριο..
Μπες στην ουρα φιλε, μη μου τα γαργαλησεις πολυ μονο ε?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε παιδια...στα λινκ που δινετε οταν πατας να δεις ενα βιντεο με τρελαινουν στα σπαμ μηνυματα και δεν μου ανοιγουν καθολου το βιντεο...φταιω εγω ή το σαιτ ετσι δουλευει;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απαπα,τι βιντεο ειναι αυτα?

Stories

Νέο!

Stories