Νέα

Σοκαριστικό βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Επειδή καλά τα cg και τα δέλα, αλλά επειδή είμαστε και άνθρωποι, βρήκα άλλο ένα βίντεο που δείχνει πόσο ζώα είναι οι Ασιάτες....Στη φωτιά οι σχιστομάτηδες

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αντεξα να το δω ολο............................... :'(

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
απιστευτο !!! ε τα γουρουνια!!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
Και ειδικά σε αυτά τα πανέμορφα και πανέξυπνα πλάσματα.
(Σε όλα τα είδη με πειράζει όταν συμβαίνει αυτό, αλλά ειδικά στα δελφίνια, ένα παραπάνω)
Κι εγώ δεν άντεξα να το δώ ολόκληρο....
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απιστευτη κτηνωδια...μου προκαλεσε ιλλιγγο...ειναι τα πιο ευγενικα των θηλαστικων και τα κατεσφαξαν οι απανθρωποι...αναθεμα τους. :tickedoff:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
To τραγικο στην ολη ιστορια ειναι πως ολοι ξερουν οτι τα δελφινια ειναι τα μοναδικα ζωντανα που το IQ τους ειναι το πιο κοντινο στον ανθρωπο και οτι μετα την αιχμαλωσια τους ειναι πολυ πιθανο να ξερουν τι θα τους συμβει.Επισης αυτοι οι καριοληδες δεν γνωριζουν οτι μετα απο λιγα χρονια αν δεν τους σταματησει καποιος καποια ειδη δελφινιων οπως και καποιων αλλων ζωντανων μονο σε φωτογραφια θα τα βλεπουμε.Και μια συμβουλη <σταματηστε να τρωτε σουσι γιατι εχει και τετοια ειδη μεσα απλα δεν το λενε>.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Διάβασα μόλις πως το αίμα των δελφινιών έχει υψηλότατη ποσότητα υδράργυρου που είναι θανατηφόρο για τον άνθρωπο :headbang: Οπότε οι κωλοσχιστομάτηδες θα πεθάνουν αργά και βασανιστικά όπως άλλωστε κάνουν κι αυτοί στα δελφίνια.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
αντε με τουσ μαλακεσ

Επισκέπτης
Δεν το είδα καθόλου, το είχα δει (κατά λάθος) πιο παλιά. Γενικά σιχαίνομαι αυτούς που βασανίζουν ή σκοτώνουν ζώα. Για ανθρώπους στ' αρχίδια μου, το αξίζουν. Ζώα όμως δεν μπορώ να βλέπω να υποφέρουν. Φανταστείτε ότι μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιος κωλόγερος στην γειτονιά ο οποίος βάζει φώλες κι έχουν ψοφήσει αρκετά σκυλιά/γατιά. Έχω ορκιστεί ότι αν τον πιάσω να βάζει φώλες, ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, θα τον βάλω να την φάει ο πούστης επί τόπου... κι ας πάω φυλακή μετά...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
μπραβο ρε λιομα σε βρισκω σωστοτατο!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ασχολήθηκα με το θέμα πριν κάνα δίμηνο και είναι..........αχαρακτήριστο! Είναι ένα ετήσιο έθιμο των Γιαπωνέζων εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι τωρινό φαινόμενο, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσα δελφίνια έχουν θανατωθεί.........Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να υπογράψετε μια επιστολή διαμαρτηρίας στον Πρωθυπουργό της Τζαπανίας (υπάρχουν ήδη 1 εκατομμύριο από όλον το κόσμο).

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να υπογράψετε μια επιστολή διαμαρτηρίας στον Πρωθυπουργό της Τζαπανίας (υπάρχουν ήδη 1 εκατομμύριο από όλον το κόσμο).
Μπραβο ρε SONY...Παιδια μπηκα και υπεγραψα...το συνολο μεχρι τωρα των υπογραφων διαμαρτυριας ειναι 1.077.166 υπογραψτε και σεις αξιζει...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Γαμώ τους Τηγανομούρηδες γαμώ...δεν το είχα δει, δεν άντεξα να το δω.

Nuke them boom boom

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μπραβο ρε SONY...Παιδια μπηκα και υπεγραψα...το συνολο μεχρι τωρα των υπογραφων διαμαρτυριας ειναι 1.077.166 υπογραψτε και σεις αξιζει...

Έχω υπογράψει πολύ καιρό τώρα και επώνυμα φυσικά, όπως όλοι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 Ε και μεις το αρνακι και το κατσικακι το φαγαμε (αφου σφακτηκε) το Πασχα!!!

Πιο ωραιος ειναι ο Τηλεφως που μεσα στο Πασχα εδειχνε πως βασανιζονται (σε τσιρκα, σε πειραματα κλπ) και σφαζονται τα ζωα και ελεγε να μην φαμε κρεας αυτο το Πασχα.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Πρεπει να υπογραψει ολος ο κοσμος!! στειλτε το και με email!! :tickedoff:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΜΗν το γαμήσουμε το θέμα παρακαλώ. Τα άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται όπως και οι προκλητικές συμπεριφορές.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Με αυτά τα μυαλά και αυτές τις πρρακτικές, μάλλον ο ʼνθρωπος είναι ον καταδικασμένο σε αφανισμό, μάγκες...Μακάρι δε, αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατό, μπας και γλυτώσει η ΖΩΗ σ΄αυτόν τον Πλανήτη... :uglystupid:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Έχω υπογράψει επώνυμα εδώ και καιρό. Πιο πολύ σα βασανιστήριο μου μοιάζει, παρά σαν κυνήγι/ψάρεμα. Ειδικά εκεί που τα σέρνουν ζωντανά πάνω στο δρόμο... Και οι φωνές των δελφινιών...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom